Дневен Хороскоп 17 септември 2018

В понеделник ще имате удачен ден за начало не само на новата седмица, но и за нови лични, семейни или професионални планове и проекти. Благоприятно влияние на вашите дела ще окаже ваша среща или разговор с жена. Днес ще може да предвижите успешно свои финансови ангажименти, да получите пари или да уредите важни плащания. Конфликтите са противопоказни защото те ще доведат до объркване в схемата на събитията през цялата седмица. Неприятностите от миналата седмица трябва да са ви научили на нещо...
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес съобразете плановете си с реалността. Възможно е да се чувствате отпаднали или да имате някакво здравословно неразположение. Ще преживеете промяна в плановете си свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Днес новите познанства ще бъдат важни и само от вас ще зависи тяхното развитие. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог в понеделник приятели ще са причина за доброто ви настроение. Денят ще благоприятства новите познанства независимо на каква основа и с каква цел ще бъдат създадени. В работата си ще можете да очаквате един спокоен или успешен ден. Ще получите новини или ще имате разговори с дете или млад човек, който живее в друг град или държава. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей в началото на седмицата повечето от вас ще се ангажират с битови подобрения или ремонти, с грижи около документи и др. Днес може да ви изненада здравословен проблем на роднина или приятел. Може да решите да го посетите в дома му или в болницата. Днес избягвайте конфликти и напрежение в дома си. Използвайте този ден за вземане на важни решения или за стартиране на някаква промяна. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в понеделник роднини и приятели ще ви ангажират с техни битови и домашни проблеми. Денят ще бъде интересен откъм развитие на любовни и интимни отношения. Днес може да вземете важни решения в този план. Новите познанства от делови или обществен характер могат да прераснат в романтични. 

Дневен Хороскоп 16 септември 2018

В неделя ще преживеете заслужени емоции за действията си през тази седмица. В повечето случаи ще бъдат позитивни. Този ден ще изиска някои важни разговори или решения в семейството. Финансовите ви дела ще се развиват според очакванията ви. Важно събитие свързано с жена от семейството ще ангажира вниманието и времето ви. 
За родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец неделя ще бъде благоприятен ден за някаква промяна. Сега ще вземете решение свързано с начало на нещо ново в живота ви. Внимавайте с хора, които познавате от скоро. Обмисляйте и преценявайте добре техните предложения. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес ангажиментите ви ще бъдат свързани с хора от кръга ви роднини или приятели. Денят вещае събитие или преживяване свързано с жена. Ще имате благоприятен ден за романтични и интимни преживявания. Възможни са странни съновидения свързани с хора от Отвъдното. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей в неделя ще имате среща или разговор с човек от друго село или град. В неделя очаквайте добри новини свързани с роднини. Любовния ви живот ще бъде с непредсказуеми преживявания. Стара любов може да напомни за себе си по най-различни начини. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в неделя ще имате предварително направени планове и ангажименти свързани с битови проблеми в дома, ремонти и др. Този ден трябва да се изживее спокойно, следвайки естествения ход на събитията. Стресовите ситуации ще са вследствие на ваши емоционални решения.