English Български

Дневен Хороскоп 19 септември 2017

Вторник вещае любовни преживявания. Ще имате благоприятно време за нови запознанства или развитие на създадени вече такива. Днес са възможни срещи и разговори свързани с кариерата ви, с професионалните ви задачи и задължения. Интересни контакти може да имате с хора от друго населено място. Предстои ви важен разговор, начинание или решение свързано с човек от семейството ви. Символ на деня - Хидра. Почистете себе си и дома си и пазете чистота.
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще имат ангажимент или различни контакти свързани с дете или млад човек. Днес ще имате емоционално труден ден, с вероятност от никакви или твърде малки, незначителни успехи. Избягвайте досадни или губещи времето ви хора. 
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог ще оставят в миналото си една грешка или загуба и ще си дадат нова надежда или нова цел в живота. Ден, който ще ви зарадва с добри новини, с приятна среща или интересно предложение. Внимавайте ако работата ви е свързана с пари или ако имате някакви действия днес свързани с банки и финансови документи. 
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще се радват на различни семейни събития, новини свързани с роднини или с общи семейни дела. Ще преживеете приятно събитие или успех свързан с дете или млад човек от от роднинския ви кръг. Вероятност за изненада свързана със събитие в живота на приятели или роднини. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби във вторник добре обмисляйте контактите и срещите си, независимо дали са с роднини, приятели, колеги или поради обществена дейност. Ще ви зарадва информация или предложение. Жените ще се зарадват или получат надежда за нещо, което има особено значение за тях. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 18 септември 2017

В понеделник ще имате възможност да постигнете успех, да приключите конкретна работа или ангажимент с благоприятен за вас резултат. Мнозина ще се зарадват на изгодни покупки, придобивки или подарък. Може да обмисляте някакви промени или размествания в дома си. Възможни са романтични запознанства и преживявания. 
Символ на деня - Лотос. Това ще бъде един спокоен и благоприятен ден. 
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще се наложи да се погрижат за собственото си или на близък човек здраве. В най-добрия случай днес ще се премине през някакво леко напрежение. Вероятност за нова връзка или неочаквано преживяване. 
За родените под знака на Телец, Дева или Козирог денят ще наложи необходимостта от важен разговор или решение. Ще преживеете изненада, която ще е свързана с човек, чийто действия ще ви накарат коренно да промените мнението за него или нея. Финансовите проблеми днес ще са с цел да ви покажат ваши грешки или ще са следствие на неправилна преценка при харченето на средства.
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще имат определени очаквания за този ден и цялото  внимание и енергия ще са насочени в тази посока. Това може да бъде един неблагоприятен ден за жените, ако имат ангажименти свързани с финансови документи, работа с пари и др. Днес мнозина от вас ще имат разговор с човек, който ще има нужда от съвет или помощ.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес могат да възникнат интересни контакти или събития свързани с човек, който живее в друго населено място. Днес може да се връщате към минали събития или решения, които сега дават отражение върху живота ви: за добро или за лошо. В работата си се пазете от грешки, пропуски или интриги.