English Български

Дневен Хороскоп 21 ноември 2017

Във вторник на повечето от вас им предстоят сериозни задачи за изпълнение, както в работата, така и чрез различни държавни или частни институции. Това, което ще успеете да свършите днес ще е важно за плановете ви до края на тази година. Възможно е да възникне нова възможност за работа, но като временна или почасова такава. Едно събитие днес ще ви накара да се почувствате, че сте изпуснали своя шанс за нещо, което смятате важно за вас. Бъдещето обаче, ще ви покаже, че ситуацията е съвсем различна. Конкретното събитие днес всъщност ви предпазва от голяма загуба или трагедия. По-нестабилни в здравословен план ще са момичетата и младите жени. Това може да се дължи и на емоционална нестабилност в последните няколко дни. Денят вещае приятни изненади свързани с пари. 
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец, нека да бъдат по-внимателни в обещанията и информацията, които ще получат днес от страна на приятел. Обърнете повече внимание на близък човек, който ще има някаква нужда от вас.
Вторник ще бъде благоприятен ден за покупки. 
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог нека да се пазят от користните намерения на колега или бизнес партньор. Може да ви разтревожи събитие, решение или действие свързано с роднина. Днес ще имате много силна интуиция, следете предчувствията и сънищата си. 
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще са ангажирани с няколко неотложни задачи. Внимание ще изиска дете или млад човек, който ще има нужда от помощ, грижа, съвет или просто да разговаря с вас. Ще възникне необходимост да напишете важно писмо, статия, доклад и др.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес ще бъде важно да отделите повече време за семейството си, за разговори с роднини от близо и далеч. За някои от вас това ще стане чрез различните средства за комуникация в Интернет, писма и др. Днес ви предстоят срещи и събирания, гостувания в дома ви, разговори с приятели или роднини. 
Жените ще могат да се зарадват на една покупка, подарък или дарение. За мъжете денят вещае добри новини свързани с пари или печалба от различни източници. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 20 ноември 2017

В понеделник може да настъпи леко объркване на плановете ви поради неочаквани срещи, новини или предложение. Срещите и контактите ви с нови хора ще имат специално значение. При възникване на проблем свързан с пари не бързайте да реагирате. Проверете няколко пъти всяко нещо, което ви притеснява или създава напрежение. Денят не е от най-удачните за разрешаване на битови проблеми или за ангажименти свързани с имот. Това, което планирате за днес ще отнеме повече време за реализация. Неочаквана новина свързана с раздяла в една любовна връзка ще ви озадачи за причините довели до нея. 
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще имат да разрешават различни неприятности в дома си. Възможни са сложни лични отношения или битови проблеми с неясно развитие. Днес мнозина от вас ще бъдат ангажирани с планиране и подготовка на едно предстоящо пътуване. В понеделник може по-големите ви очаквания да са свързани с приятели. Възможно е определени ваши действия и резултати да зависят от тях. 
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог да бъдат предпазливи днес във всичко свързано с пари. Следете си разходите. Не се доверявайте на други хора по важни за вас финансови въпроси. Бъдете внимателни, тактични и предпазливи в отношенията си с роднини. 
За родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей това ще бъде един успешен ден. Ще имате нови възможности, ще получите радостни или важни за вас новини. Днес може да възникне тревога свързана с ваши приятели. През този ден не се осланяйте на обещания. Внимавайте в отношенията си с хора, които са ваши колеги или съседи. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес може да се ангажирате с различни планове или с подготовка за задаващ се личен или семеен празник. В работата си ще можете да имате един благоприятен и успешен ден, особено ако сте съсредоточени към професионалното изпълнение на задълженията си. Денят ще изиска вземане на важно решение или промяна в плановете при мъжете. Жените ще могат да очакват едно приятно преживяване, среща или изненада.