Дневен Хороскоп 18 януари 2019

В петък ще планирате среща или разговор, дето ще обсъждате ваши финансови интереси и планове. Това определено ще бъде важен ангажимент, на който ще трябва да погледнете с цялата си отговорност и сериозност. През този ден определени събития могат да ви върнат към преживявания, които сте в имали предишна ваша работа. Възможно е това да се дължи на факта че в момента преживявате подобна ситуация или се намирате в период когато трябва да вземете трудни решения свързани с настоящата си работа. Днес избягвайте напрежението, Защото този ден ще Ви даде нови шансове или възможности за развитие. Всичко зависи от това как и накъде насочвате енергията и вниманието си. В петък мнозина ще планират да присъстват на приятно събиране свързано с жена. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък отделете време да хармонизирате любовните си отношения или да покажете на любимия си човек колко е важно неговото/нейното присъствие в живота ви. Ще проведете деликатен или труден разговор с мъж, с който ще трябва да намерите компромис по-важен и за двете страни въпрос. Днес ще бъдете склонни към недоверчивост или подозрителност към действията на хората около вас, което ще ви натовари излишно с негативни емоции. В повечето случаи по ваша вина... 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес може да похарчите едни пари, за което после да съжалявате. В петък ще сте склонни да обвинявате себе си за наивни грешки и прибързани действия. Това донякъде ще се дължи на песимистичното ви настроение или поради безпокойствие, което преживявате за развитието на определени събития в близко бъдеще. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще очаквате действията на хора около вас, които са ви обещали нещо или които са поели конкретен ангажимент спрямо вас. Някой събития в петък могат да ви натоварят повече емоционално и това дори да даде отражение на здравето ви. Днес следете внимателно новините и информацията, които ще получите. Оттам ще дойде важна за вас идея, подкрепа или решение свързано с ваши бъдещи действия. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък може да бъде един уникален за вас ден, стига да сте наясно какво точно искате да постигнете днес и дали вашите цели са реално постижими. Това ще бъде благоприятен ден за работа свързана с ремонти и подобрения в дома ви, за работа в стопанство, което притежавате или за бизнес. Новина свързана с мъж, ще ви накара да проведете няколко неотложни телефонни разговори.

Дневен Хороскоп 17 януари 2019

В четвъртък ще преживеете приятен момент с жена, с която може да коментирате ваши общи спомени или познати. Днес може да се зарадвате на личен успех на ваша приятелка. Неочаквана новина свързана с дете ще ви покаже, че това което съдбата е отредила, никой не може да го промени. Въпреки доброто ви настроение и като цяло развитието на благоприятни събития, ще има една личност, която ще търси за какво да се заяжда или какви неприятности да създава. Най-доброто противодействие е да игнорирате този човек. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за интимни и романтични преживявания, особено за младите жени.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, очакванията ви за четвъртък ще са сравнително семпли и свързани предимно с рутинната ви работа. Днес обаче може да преживеете неочаквани емоционални обрати. В четвъртък ще имате възможност да осъзнаете значението на минали събития в живота си, които сте приели тогава като някаква житейска драма.  Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще отделите повече време за комуникация с ваши приятели, с които ще обсъждате общи планове за близките няколко дни и седмици. По-голяма част от действията ви днес ще имат някаква финансова характеристика, независимо с какво са свързани. В следобедните и вечерните часове ще преживеете моменти на тъга или необяснима умора.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес трудно ще реализирате основните си планове за деня тъй като ще ви липсва достатъчно концентрация или ще настъпи объркване в ангажиментите ви поради странични фактори. Този ден вещае повече телефонни разговори или срещи, като не всички ще са по приятен повод. Вероятно други хора ще ангажират вниманието ви с техни проблеми, с коментари относно събития, които не ви интересуват. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, четвъртък ще имате неотложен ангажимент свързан със семейството си или с роднина, който ще изиска посещение в някаква инстанция, пътуване или контакти с хора от друго населено място. Това ще бъде благоприятен ден за работа, особено ако тя е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, развлечение и други подобни.