English Български

Дневен Хороскоп 25 юли 2017

Днес основното ви внимание трябва да бъде насочено към семейството и близките родственици около вас. Предстоят различни събития в този план. Възможно е те да са неочаквани, непредвидими или неясни като бъдещо развитие. Не избързвайте с реакциите си, защото всяко нещо сега се развива по най-добрия за вас начин. 
Днес избягвайте важни разговори или решения свързани с работата или бизнеса ви. 
Ще имате един благоприятен ден за пътуване извън града или страната. Денят ще бъде удачен за контакти или финансови отношения с хора отблизо и далеч. 
За родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец денят вещае неочаквани срещи, контакти или събирания. Ще ви се наложи да размишлявате относно едно ваше старо или ново познанство. 
Мъжете могат да спечелят малка сума пари или да получат пари от работа, държавна или банкова инстанция и др. 
Успешен и интересен ден могат да очакват родените под знака на Телец, Дева или Козирог. 
Днес следете и помнете сънищата си. Жените да внимават с непознати или с трудни по характер хора. Възможен е сблъсък с човек, който изпитва антипатия към вас или страда от някакви предразсъдъци ...
Мъжете може да имат повод да се зарадват, като едно такова събитие ще касае личните или приятелски отношения. 
Родените под знака на Близнаци, Везни и Водолей  днес ще очакват предстоящи събития, които да донесат положителни емоции. Това, което вършите днес ще ви донесе успех в близките дни или седмици.
За жените от тези три зодиакални знака брака и семейството ще са на преден план. Ще искате да бъдете повече време в дома си. Възможна е среща с роднини или да сте част от семейно събиране.
Мъжете ще имат един ден на застой или изчакване. Наблюдавайте хора и събития, сега това ще е от важно значение за вас.
Денят ще предостави благоприятни възможности на родените под знака на Рак, Скорпион или Риби. Те ще помогнат за разрешаването на битови или имотни проблеми, ангажименти и задължения. Днес може да решите да направите някаква покупка или подобрение в дома си. 
Денят вещае по-добри продажби или печалби в работата, в бизнеса ви, в договорите ви с клиенти, партньори и др. 
Днес може да научите новина свързана със събитие или промяна в семейството на жена. 


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 24 юли 2017

Като цяло понеделник ще бъде един успешен ден, който ще донесе на мнозина късмет в една определена област, момент или събитие.
Днес могат да ви изненадат срещи, посещения или контакти свързани с неприятности или с хора, които имат сериозни проблеми. Днес избягвайте конфликтите, напрежението и емоционалните реакции. 
Възможно е да планирате промяна, нещо ново и различно за вас.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще имате един динамичен ден. Изненади и промени в плановете за деня могат да очакват жените родени под тези три знака.
Мъжете ще имат с какво да се зарадват близките си хора.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес ще имате повече работа и ангажименти. За жените едно приятелство ще е повод за виртуален контакт, среща или събиране.
Мъжете от тези три зодиакални знака да бъдат внимателни, защото днес не е най-добрия им ден. Пазете се от инциденти. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни и Водолей днес ще се успокоите относно въпрос, който напоследък е в основата на едно ваше безпокойство или напрежение. 
Неприятностите могат да възникнат за жените, които ще им покажат къде, с какво и с кого грешат.
Мъжете днес ще имат повече ангажименти или работа свързана със семейството. 
За родените под знака на Рак, Скорпион и Риби в понеделник на преден план ще излязат важни задачи и ангажименти свързани с деца или роднини. Възможни са различни новини или важни събития свързани с тях. 
Сега ще имате възможност да направите много неща за дома си, да приключите с различни ангажименти, дребни ремонти и др. Може да изживеете радост от придобивка или покупка. 
Днес може да очаквате новина или предложение от страна на човек от приятелския ви или професионален кръг.