English Български

Дневен Хороскоп 21 февруари 2018

В сряда ще възникне напрежение в отношенията в дома ви или в семейството ви като цяло. Може да има обвинения един срещу друг за вина относно неприятности или проблеми, които все още не може да разрешите. Днес мнозина ще имат контакти с деца или приятели, които живеят или работят в друга град или държава. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване. Днес може да ви зарадват срещи или разговори с непознати хора. В работата си ще получите неприятна новина, която може да не ви засяга пряко, но ще ви създаде притеснение. 
Родените под знака на Овен, Лъв и Стрелец може да имат притеснения свързани с хора от друго населено място, с пътуване или с посрещане на някого отдалеч. Ако отложите някои свои планове днес, то ще бъде защото съдбата ви дава нещо друго по-добро за вас. Това ще бъде един благоприятен ден за духовна дейност и интелектуална работа. Могат да ви изненадат неочаквани пари. 
За родените под знака на Телец, Дева или Козирог денят вещае трудности в дома. Ще възникне напрежение с близките ви хора. Ще имате моментни меланхолични или депресивни състояния.  Вероятност за спор или конфликт с упорито момиче или жена. Днес е добре да посетите специални места за молитва, медитация и уединение. Имате нужда да останете сами със себе си за да подредите мислите си и да успокоите емоциите си. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес изненади ще отворят пред вас врати за успехи и реализиране на ваши желания или цели. Ще имате благоприятен ден за ангажименти свързани с документи, с вещи или имущество. Днес може да създадете нови запознанства, които ще развиете през следващите седмици и месеци в перспективна за вас посока. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес може да изживеете излишни и прибързани притеснения. Успехи може да имате във важно за вас начинание или ангажимент. Ще имате благоприятен ден за за съдебно или юридическо дело (ако имате такъв ангажимент). Срещите ви днес няма да са със случайни хора, особено новите познанства. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 20 февруари 2018

Във вторник може да ви разстрои, обърка или разочарова новина или събитие свърано с момиче или с млада жена. Денят ще бъде интересен и успешен за развитието на домашните ви дела, особено ако сте в процес на промени вътре в дома си или в промяна на дом. Денят вещае контакти и ангажименти с деца или млади хора, които живеят в друго населено място. Здравословне проблем на близък човек може да изненада неприятно някои от вас. Днес като цяло ще имате повече обвързаности със семейството си и с роднини. 
Родените под знака на Овен, Лъв и Стрелец ще се разочароват от събития или новина свързана с пътуване, транспорт, хора от друго населено място и др. Днес може да очаквате да получите една неголяма сума пари. Вероятни са финансови отношения между мъже и жени от различни поколения: майка и син, баща и дъщеря и т.н.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес може да ви изненада или притесни новина свързана с момиче или жена, най-вероятно ваша родственица. Днес избягвайте масови събирания на обществени места. Възможно е отлагане на гостуване, събиране или среща, което ще е във ваша полза или интерес. Във вторник очаквайте новини от далеч. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей денят вещае добри възможности за реализация в работата или в бизнеса ви. Ще имате възможност за малко по-големи печалби, допълнителен доход и др. Денят ще бъде благоприятен за развитието на ангажимент от финансов характер. Днес може да планирате или подготвяте важно събитие свързано със семейството ви. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес мнозина ще могат да постигнат успехи в работата или бизнеса си. Това ще бъде един много динамичен ден. Днес не прибързвайте в действия или решения. Прояви на нетърпение или раздразнителност също могат да ви навредят. Вероятност от възникване на любовно недоразумение.