English Български

Дневен Хороскоп 29 май 2017

В понеделник мнозина ще имат късмет при една покупка или при разрешаването на проблем от материален, имотен характер. Ако сте ангажирани с някаква работа в дома или в стопанството си днес може да постигнете неочакван успех. 
Понеделник е благоприятен ден за съдебни или юридически дела, за приключване на финансови задължения и др. Днес в определен момент ще ви се наложи да вземете бързо и адекватно решение. 
Днес могат да ви притеснят различни грижи или проблеми свързани с дете или внуче. 
За момчетата и младите мъже денят вещае ново приятелство с интересен човек. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес емоционално няма да сте в най-добрата си форма. Ще сте тъжни или ще тъгувате за някого. Днес е добре да бъдете повече време навън, да се срещате или събирате с интересни хора, от които ще можете да научите полезни за вас неща. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес сами ще се откажете от някои свои планове или надежди. Това в повечето случаи ще се дължи на осъзнаването липсвата на перспектива или възможности от ваша страна за тяхното осъществяване. 
Внимание ще изискат отношенията ви с жена над 35 годишна възраст, която ще се опита да скрие нещо от вас, да ви излъже или подведе с информация, обещание и др. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще получите интересна или важна за вас информация от друго населено място. Някои от вас могат да получат днес документ важен за едно пътуване или покана за гостуване в друго населено място. Изненадите днес по някакъв начин ще са свързани с хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби може да очаквате най-различни събития или гостувания в дома си. Днес определено ще направите нещо за дома си, най-вероятно предварително планирано. В работата си бъдете много внимателни, защото там може да възникне ситуация, която тотално да обърка плановете и очакванията ви за тази седмица. Бъдете особено внимателни ако работите с техника или с важна апаратура. 


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 28 май 2017

Днес ще имате благоприятен ден за грижи свързани с дома или имот на село, за разрешване на битов проблем или за малки подобрения в дома си. Някои от вас могат да намерят неочаквано забравена или загубена вещ, да откриете нещо ценно за вас или за някой друг. 
Днес не е време за важни решения или важни разговори. Най-вероятно ще бъдете подведени от емоции, което само ще създаде объркване или хаос. В неделя може да преживеете среща, събиране или друг вид контакт с мъж. 
Ще се обмислят действия и ангажименти свързани с пари, които ще предприемете през новата седмица. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец в неделя основните ви очаквания, действия или разговори ще са свързани с пари. В повечето случаи ще е нещо планирано, очаквано, без момент на изненада. 
Благоприятен ден за всякаква работа, където ако сте си планирали и организирали добре нещата може да имате важни успехи и резултати. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог денят ще е твърде емоционален за вас, което може да доведе до конфликти с любимия човек. Ще имате благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч. 
Това може да бъде и благоприятен ден за пътуване с цел работа или преместване. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще сте изцяло отдадени на семейството и на близките си хора. Ще имате важни ангажименти или разговори с роднини. Сега може да намерите изход от една трудна ситуация, да ви осени идея как да разрешите сложен проблем и др. 
Ако сте родени под знака на Рак, Риби или Скорпион събития или хора от миналото ви сега ще ви изненадат по някакъв начин. Избягвайте промени или ремонти в дома си. 
Това обаче може да бъде благоприятен ден за преместване в нов дом.