Дневен Хороскоп 17 ноември 2018

В събота повечето изненади, които ви предстои да преживеете по-скоро ще ви натъжат или разочароват, отколкото обратното. Всяко едно събитие днес би трябвало да бъде повод за размисъл върху смисъла на собствения ви живот. В личен план може да възникне конфликт свързан с битов проблем, с желанието ви да направите някаква покупка или с друг материален проблем. За някой от вас този ден вещае посещение в дома на роднини, приятели или съседи по неприятен повод. В събота може да ви зарадва новина или събитие свързано с момче или млад мъж, които днес пътуват или живеят в друго населено място. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате приятни преживявания в личен план свързани със собственото ви семейство, с приятели или с интимния ви партньор. Този ден не бива да се пропилява, защото ще благоприятства вземането на важни решения или стартирането на нови начинания. На успех ще могат да разчитат, тези от вас, които днес ще работят.Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще проведете интересен разговор с мъж на 35 годишна възраст, от когото ще научите полезни или интересни за вас неща. Ще ви бъде приятна компанията на момиче или млада жена, която знае как да забавлява. Неприятностите днес ще са краткотрайни, незначителни или тяхното развитие няма да зависи от вас. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде ден, в който ще получите повече писма или съобщения. Днес може да се почувствате здравословно нестабилни или да научите за здравословен проблем на човек, когото познавате. Като цяло събитията в събота ще се развият според предварителните ви планове и очаквания. Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота вероятно ще предпочетете да останете в дома си, да се концентрирате върху някои неприятности или сложни ситуации, които сте преживели през седмицата досега. Днес може да имате парични отношения с представител на зодиакалния знак Лъв, Овен или Стрелец. Като цяло този ден ще бъде благоприятен за обсъждане или разрешаване на различни финансови дела.

Дневен Хороскоп 16 ноември 2018

В петък ще имате притеснения свързани с жена от кръга ви роднини, която ще има здравословни или семейни проблеми. Една неочаквано напрегната ситуация може да предизвика нежелани и дори безсмислени спорове и конфликти. Избягвайте конфронтация с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Петък не вещае някакви специални събития във финансов план. В отношенията ви с представител на зодия Риби, Рак или Скорпион, може да преживеете малка парична загуба. Като цяло този ден ще има благоприятно влияние върху вашите лични или професионални отношения и ангажименти с човек роден под знака на Дева, Телец или Козирог. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване, независимо от неговата причина. За вас този ден вещае изпитание, което най-вероятно ще има връзка с човек от друго населено място или по някакъв начин свързан с пътуване. Този ден ще има своето собствено важно значение в живота ви, стига достатъчно добре да усещате замисъла на събитията, които ще преживеете днес. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате поне един интересен разговор или ангажимент с момиче или с млада жена. Събитие свързано с ваше собствено дете или с друг млад човек от кръга ви роднини и приятели, ще ангажира вниманието ви за определена част от деня. Днес ще сте склонни да мечтаете, да планирате, да обсъждате, но не и да се ангажирате с конкретни действия. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще преживеете срещи или ще присъствате на събиране свързано със семейството ви, с професионалния ви или социален живот. Едно от важните събития, което ще маркира този ден ще бъде свързано с момче или с млад мъж. В личен план ще имате повод за радост и задоволство. Това ще бъде добър ден за любовни и интимни преживявания. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес не пренебрегвайте съветите, помощта или информацията, която ще получите от страна на мъж на 35 годишна възраст. Това може да стане при една реална среща, чрез средствата за комуникация и дори чрез съновидение. Запомнете, че петък е важен ден за комуникация с хора от близо и далеч. Така ще можете да получите важна за вас информация или да научите неща, които ще имат значение за бъдещите ви планове и действия. Днес ще се ангажирате и с важни за дома си задачи.