Дневен Хороскоп 21 септември 2018

Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния. Избягвайте обаче да пътувате по работа или с друга важна задача, защото ще възникнат различни неочаквани спънки и нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Може да използвате този ден за лечение, терапия, зъболекарски или козметични процедури и др. Денят ще бъде от тези, които носят късмет на всеки, но не всеки ще има очи и сърце да ги види. Младите жени да избягват конфликти и прояви на ревност, не сте готови за последствията. 
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще се зарадват на разговори с роднини, с приятели или събирания с тях. Предстои ви интересен телефонен разговор или ще намерите неочаквано информация по важен за вас въпрос. Това ще бъде нещо, което ще можете да използвате във ваша изгода в близко бъдеще. Изненадите ще внесат приятни емоции. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог пред вас е ден на неочакваните събития. Вероятно ще предприемете промяна в плановете си за този ден. Днес бъдете разумни и тактични в отношенията си с любимия човек, тъй като рискувате неприятен спор. Не помрачавайте благоприятните тенденции на този хубав ден. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей в петък ще имате някакви ангажименти с роднини или приятели. Важно събитие в семейството на приятели или съседи ще бъде повод да се съберете с тях. Изненадите днес в голяма степен ще имат връзка с ваши предчувствия или съновидения. Днес ще вземете едно решение, което ще разреши по най-добрия начин ваш проблем. Добри новини ще получите от хора родени под тези три зодиакални знака.  
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес ще искате да използвате времето си според собствените си желания. Битовите проблеми днес ще изискат по-голям разход, особено ако бързате с тяхното разрешаване. Днес ще получите неприятна новина свързана с имот или лично имущество на човек, когото познавате. Любовният ви живот ще изиска от вас пълно себеотдаване.