Нумерологичен Хороскоп. Година 2

Тази година няма да бъде действена за вас. Сега е моментът да покълне семето, посято миналата година. Трябва да сте спокойни, разсъдливи, възприемчиви и твърде внимателни във всяко действие и постъпка. Наложете си при контакти и общуване да сте учтиви, приятни и неподкупни. Дръжте ума си винаги "включен". Акумулирайте старите си знания и се постарайте да научите максимално нови неща, които да ви помогнат за постигането на набелязаните цели. Ще имате неминуемо шансове за реализиране на желанията, но не прибързвайте, а изчакайте всичко да се уреди от само себе си. Не бъдете прекалено чувствителни и уважавайте околните. През годината е добре да изчаквате и е възможен неголям отлив от постигнатото досега.
РАБОТА: Внимавайте, бъдете търпеливи. Може да постигнете равновесие в дейността си, но също да прекратите договори и сделки. Вероятна е промяна от всякакво естество.
ПАРИ: Ще дойдат от работа и от търпението ви. Сега е време за спестяване и пълен контрол. Възможна е загуба поради предоверяване. Можете да направите разходи поради увеличаване на жизненото ниво, комфорта и безопасността ви.
ЗДРАВЕ: Променливо и нестабилно, борете се със стреса, паниката и безпокойстото. Проблеми със стомах, нерви, бъбреци, полови органи.
ЕМОЦИИ: Отношенията с жените ще имат по-ясен характер, но под въпрос ще е бракът ви. Възможно е неразбирателство, прераснало в конфликт, скъсване на връзки. Самотните могат да открият сродна душа. Раздвоеност на емоции и чувства, изневяра.