Нумерологичен Хороскоп. Година 8

Предстои ви изключително силна и приливна година. Точно сега е решителният момент да направите грандиозна крачка напред. Сега ще успеете да съберете плодовете от миналите години. Бъдете активни, трудолюбиви, решителни и смели, мобилизирайте волята си, бъдете честни и коректни, предприемчиви, но съобразителни. Можете да рискувате но не безразсъдно. Ще започнете работа в нови сфери и ще имате добри финансови и материални приходи. Чакат ви големи и грандиозни дела и най-важното е, че ще имате възможност да ги осъществите. Но непременно бъдете справедливи във всичко.
РАБОТА: Ще имате успехи. Добри постъпления, споразумения, сделки, командировки, край на съдебен спор, получаване на наследство. Въобще това е година на значителни промени.
ПАРИ: Трябва да се потрудите добре през тази година, за да получите общо подобряване на състоянието си. Вложения, инвестиции, купуване на дълготрайни и дългосрочни неща. Но без излишни рискове. Не допускайте покупките да се окажат излишно разточителни, пищни, но без стойност.
ЗДРАВЕ: Супер. Но наблюдавайте физическата активност, крайниците и ставите. Избягвайте излишните натоварвания, пътуванията и несръчните действия.
ЕМОЦИИ: Слабо засегнати. Конфликтна ситуация може да доведе до скъсване или раздяла: семейни проблеми. Възможна е благоприятна ситуация за проспериращо обвързване. Имайте повече доверие, бъдете умни и мислете.

ЗАПОЗНАНСТВА В ЧУЖБИНА - За българските жени, които все още търсят едно по-различно щастие. Брак в чужбина или брак с чужденци, които живеят в България