Гадаене с ТАРО. Отговорите на Левзея.

Здравейте!
Надявам се като вълшебната билка Левзея да мога да дам лек и надежда, чрез символите и езика на Таро, на всеки, който потърси отговор и съвет от него, чрез мен. Открих за себе си този Път за себепознание и себеразвитие преди повече от десет години и от тогава той не спира да ме вълнува и вдъхновява, а аз не спирам да се старая да вдъхновявам и оказвам помощ и подкрепа на другите, според силите и възможностите си.

Таро е вълшебен инструмент, мост между Висшето ни Аз, което знае всичко и земния ни разум, тук и сега, с помощта на който се справяме в ежедневието си. Ще се радвам да ви бъда полезна с отговори на въпроси. Въпросите трябва да изпратите на e-mail: levzeya@abv.bg . Моля, не изпращайте въпроси свързани със здраве, лечение или енергийни намеси /магии/. Запазвам си правото да не отговарям на такива запитвания. За да получите коректен отговор е необходимо да напишете вашите име и дата на раждане, а също така и тези на човека, за когото питате, ако въпроса касае друго лице. Моля, задавайте срокове във въпросите, които касаят събития, но не по-дълги от 6 месеца. При условие, че не сте задали срок, а въпросът ви го изисква – срокът ще бъде допълнен по моя преценка. 

Цената на консултация с ТАРО е: 9,50 лева за един въпрос,  17 лева за два въпроса, 22 лева за три въпроса и 30 лева за 5 въпроса изпратени по e-mail, едночасова писмена онлайн консултация с неограничен брой въпроси за 33 лв., лична едночасова среща в София с неограничен брой въпроси - 38 лв. Всяка една от платените консултации включва отговори на  ясно и конкретно зададени въпроси за развитие на дадена ситуация или за съвет за най-добро действие по отношение на даден човек или проблем. За всяка втора консултация в рамките на 30 календарни дни ползвате 20% отстъпка от цената на услугите. Отговорите ще се изпращат в рамките на 1 до 5 работни дни на личен e-mail, след извършено плащане. Начините за плащане се уточняват в лична кореспонденция, чрез Еконт, EasyPay, PayPal, Western Union или по банкова сметка. 

Всеки от вас еднократно, може да зададе един безплатен въпрос, отговор на който ще получи в рамките на седмица и той ще бъде публикуван на сайта само с вашите инициали.
Пожелавам здраве, късмет и мъдрост на всички, потърсили решения за себе си на страниците на този сайт!   Ваша Левзея 

ОТГОВОРИ

Здравейте, ДКС. Моят въпрос е свързан с това дали ще срещна скоро правилен човек за себе си? От няколко години не изпитвам интерес към никого и съм сама. Смятам го за доста странно, особено за човек на моята възраст, но е факт, че не се чувствам привлечена от нито един мъж около мен и това започва вече да ме плаши. Изключително ще съм ви благодарна за отговор! Здравейте! По карти излизате доста самодостатъчна и отговорът на вашия въпрос за подходящ мъж е по-скоро не. Сигурно ще прозвучи не съвсем обичайно, но... излиза, че е възможна смяна на гледната точка към връзките. Не винаги е задължително да са с мъж. Картите някак загатват, че интерес при вас биха могли да предизвикат и двата пола, стига хората да са стойностни по вашите критерии. Пожелавам ви успех и късмет!
 
Здравейте, казвам се ТД. Въпросът ми е : Скоро ще започна ли  нова работа? Много ви Благодаря! Здравейте! По карти излиза, че е възможно съвсем ново начало за вас, но е необходимо да приключите с нещо, което вече се е изживяло. Нещо старо е пречка. А ви излизат творчески и инициативни карти. Не е точно рутинна работа. Имате нагласа да работите и то да покажете най-доброто от себе си. Дано това се съчетае и с някаква интересна хрумка и действие по въпроса. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте искам да се включа. Д. Имах отношения с него но подозирам, че ме лъже и се отръпнах на този етап, Л. Поздрави! Здравейте! Отношението на Л. към вас - за съжаление не виждам чувства от негова страна. Има си някакви свои интереси, повече го е грижа за себе си. Възможно е да ви покаже чувства, но това ми изглежда някак фасада, неподплатено с истинска емоция. Л. е склонен да проявява упоритост, ако иска нещо. Внимавайте с него. Не съм много сигурна, дали няма обвързаност с друга жена, но май към никоя не се отнася достатъчно сериозно в момента. Пожелавам ви да се случи най-доброто и правилното! Късмет!
Как ще се развие връзката ми (СЯ) с В? Заедно сме от около 8 месеца, но имаме доста проблеми в момента в отношенията ни и съм много разколебана. Благодаря предварително!  Здравейте! Зададох срок на развитие 3 месеца. В крайна сметка мисля, че нещата ще се оправят, но да, виждат се трудности в момента. Не съм много сигурна, но виждам залитане в някаква слабост, порок в момента сякаш. Поддаване на изкушения. Някакви манипулации, игри... Много вероятно това да е при В. Но сякаш някой от близките му, семейството му ще го озапти. Поне по карти излиза, че той ще си наложи ограничения. А вие в името на доброто старо време от началото на връзката ви, няма да предприемете раздяла, ще се опитате да погледнете на нещата по нов, различен начин. Дано съм права, с благоприятните карти за развитие, които излязоха. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! ДД. Искам да попитам за мъж. Много го харесвам но ми се струва някак невъзможна връзка с него В. Ще ви бъда благодарна ако можете да ми помогнете или дадете някакъв ориентир. Поздрав, с уважение Д.Д Здравейте! За отношението на В. към вас - за съжаление, както и самата вие изразихте предположение, тук не виждам връзка. Просто няма карти, които показват отношение на В. към вас. Той или си има свои грижи и е необходимо да приключи нещо или такива са намеренията му за вашето общуване. Мисля, че е затворен човек, с него много трудно бихте се изяснили дори. Едва ли ще покаже външно някакво съществено отношение. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Въпросът ми е какво ще е развитието на отношенията между мен - РА. и СК. Той живее в С, аз - в СЗ, имахме връзка преди години, която преустановихме поради доста драматични обстоятелства. Сега пак се открихме... Аз имам желание за смяна на начина на живот, града, работата. Изобщо всичко! Благодаря Ви предварително и бъдете благословена! Здравейте! Попитах дали до 6 месеца връзката ви ще се задълбочи сериозно? По картите, които излязоха, нещата ще зависят от СК, но той, колкото и стабилен да изглежда, май не е готов за съвсем сериозно задълбочаване. Мисля, че има жена от миналото му, на която той е разбил сърцето или която е разбила неговото, но тя все още е фактор-пречка за дълбоки промени. Не е достатъчно силен и узрял той, за да се справи с инерцията, която го влачи в момента. Някак предпазлив е в отварянето на личните си граници. Има бариери, които трудно прекрачва. А за вас определено се вижда, че сте готова за промени и преместване. Пожелавам ви да се случи най-доброто!
 
Здравейте, благодаря ви че ни давате възможност за безплатен въпрос. Аз съм М. Въпроса ми е свързан с моята майка , казва се Б, ще приключили този тежък период при нея , 2019г ще има ли поне малко хубави моменти все лошо и се случва . Благодаря ви много . Здравейте! Да, майка ви би трябвало да има и хубави моменти през следващата година. Имала е да учи доста уроци до сега сякаш, но с доста от тях се е справила. Настроена е да се справи, да издържи, за защити себе си. Възможно е да е правила твърде много избори в името на близки и роднини, но не в своя полза. Добре е да помисли и за себе си. За някакво ново начало в нещо, да се занимава с нещо, което я вдъхновява и радва. Може да е ново или възродено хоби. А също така да се грижи за здравето и спокойствието си. Пожелавам ви късмет!
 
здравейте. Очертава ли се скоро сериозна връзка или нещо интересно в личен план до 6 месеца? Аз съм В, Благодаря ви! Здравейте! По карти, да, би могла да се случи сериозна или интересна връзка в срок от 6 месеца. Може да е нещо от разтояние или интернет запознанство, чрез някаква комуникация. Най-вероятно след зимата. Сега сякаш сте си взели почивка от нещо в личен план. В момента ви вълнува и работата и материалния просперитет, но все пак мислите и, че не би било никак лощо да срещнете любовта. Пожелавам ви успех и късмет!
 
Здравейте, МС, Съпруг -ПС. Имаме постоянно разпри,той ме лъже,взима бързи кредити без да ме осведомява,после се чудя как да ги покрия.Не се понасяме,все сме на различни мнения.Имаме 2 деца.Живеем в тях,нямам друго жилище,продаде го Искам да знам,кога ще се измъкна от този омагьосан кръг.Не издържам вече,искам да го напусна. Благодаря Здравейте! На въпрос Кога? - като календарно време, картите няма как да отговорят, защото нямат календар към тях, а и за Таро времето се измерва с количество енергия. Попитах - какво трябва да направите, за да се измъкнете от този омагьосан кръг? За съжаление, картите показват, че вие просто не сте готова за действия. Чувствате се неспособна в момента да направите нещо. Имате свои вътрешни противоречия и колебания. Седите и чакате нещо да стане, но то само най-вероятно няма да стане. Трябва да придобиете вътрешна решимост и смелост да промените живота си, инак съпругът ви ще ви разиграва, особено финансово до безкрай. Абсолютно трябва да решите да сложите край на тази агония и да поемете живота си в свои ръце. По карти излиза, че бихте могли, само трябва да го решите! Пожелавам ви успех и късмет!
 
Здравейте! Пиша Ви с молба да ми кажете какво мога да направя , за да съживява и укрепят брака си? Благодаря!  М и Н. Здравейте! Според моето тълкувание на картите, проблемите в брака ви в момента идват по-скоро от съпруга ви и би било добре той да осмисли това и да се постарае да направи нещо. А шанс има! Излизат някакви съжаления за миналото, за добри и хубави стари времена. Тежки мисли, тежки отговорности, задължения, страхове за настоящето и за бъдещето излизат пречка за подобряване на състоянието. Но пък има и карта, която показва, че има шанс все пак да се направи нещо, макар съпругат ви да е доста пораженчески настроен. Дано успее да преодолее това! В помощ биха били възраждане на семейните ценности, ето сега по празниците примерно. Също така да напомните за себе си като жена, такава, която той е харесвал, обичал, уважавал. Да проявите грижа и внимание към него. Някак да му повдигнете самочуствието. Да го зарадвате. С търпение бихте могли, постепенно да постигнете желание обрат. От сърце ви пожелавам успех и късмет! 
 
Здравейте! С ВП - имаме ли бъдеще? С уважение:АД
Здравейте! Зададох срок на въпроса ви, близките 6 месеца. Има нещо в тези отношение, което ги прави трудни. Не знам дали сте в едно населено място. Но сякаш комуникацията не е лична. И въпреки, че от ваша страна се вижда готовност да пътувате, от негова се вижда демонстрация на чувства, не съм убедена доколко предложенията му са сериозни. Този човек не ми изглежда съвсем свободен и затова си мисля, че отношенията ви биха били разочароващи. Хубавите карти, които излязоха наред с неприятните, сякаш по-скоро предупреждават да внимавате. Пожелавам ви късмет!
 
Zdraveite kazvam se NM. Blagodarq Vi predvaritelno za vazmojnostta ot edin bezplaten vapros. S EK se poznavame ot malki, no nikoga ne sme si priznavali che se harrsvame, az jivqh dalgo vreme v chujbina i sega se zavarnah otnovo za postoqnno v Balgariq. S E. zapochnahme neshto kato vrazka nanovo no ot izvestno vreme toi se otdrapna. Vaprosat mi e do 6 meseca shte ima li razvitie nashite otnosheniq i dali vaobshte izobshto toi ima seriozni namereniq kam men? Blagodarq Vi!
Здравейте! В момента Е. излиза като човек изпитал някакво разочарование от вашите отношения. Или двамата не намирате общ език по някоя тема, или самия той сам със себе си не намира съгласие за нещо свързано с вас. Вижда ви като човек, който е заел отбранителна позиция, стои на своето за нещо, а на него това май не му допада. Също така, според това, което излезе по карти -може да усеща при вас влиянието на друг мъж, но понеже той не се появи като основна карта, а като допълнителна, може да показва просто вашия начин на живот, който харесвате и отстоявате - материално осигурен и с афинитет към удоволствията. Очакванията на Е. към вас са да намерите сили да приключите с нещо. Нещо, което не му харесва или директно с отношенията ви. Той лично смята да стои на своята позиция. Очертал е граници, които са приемливи за него и трудно би ги напуснал. Общо взето, така, както са нещата в момента, ако никой нищо не промени, не виждам развитие на тази връзка по-далеч от приятелството ви от детинство, което вероятно ще запазите, но сегашните ви отношения са разочароващи. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
 
Здравей, моля за съвет - Какво точно трябва да направя, за да подобря ситуацията в която се намирам аз и семейството ми в емоционален план! ЛД и ИД
Здравей! Зададох по-резонния според мен въпрос - Можеш ли да направиш нещо в момента, за да подобриш емоционалната ситуация със съпруга си? Според моето тълкувание на картите - доста трудно. Нещата са силно на кантар. За теб остава да прецениш разумно ситуацията, да претеглиш всички За и Против, да включиш интуицията си, да се опиташ хладнокръвно да усетиш правилния отговор. Виждам, че много искаш да задържиш положението. Вероятно има намесен и материален интерес. При него, ако жената, която излезе не си ти, защото излезе карта за значима жена, а ти все пак си такава, съпруга, значи има силно влияние на друга... И за теб пак остава да си прецениш и изясниш доколко може да приемеш тази ситуация. Пожелавам ти да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите на един въпрос. Аз съм M., а той се казва П. През последните месеци връзката ни беше подложена на доста перипети, а аз много го ревнувам. Въпросът ми е: През последните 3 месеца П имал ли е сексуални взаймоотношения  с друга жена, освен с мен? Благодаря предварително! :) Здравейте! Отговорът на картите не е категоричен. Най-вероятно е имало общуване, кореспонденция, приятелство. П. излиза малко емоционално раздвоен. Но картите отказаха да ми покажат друго. Съжалявам. Вероятно е по-важно какви са отношенията ви в момента. Пожелавам ви късмет!
 
Благодаря за възможността за безплатен въпрос! Аз съм И, а той е А. Вече две години сме в половинчати отношения. Ще имаме ли заедно бъдеще или да се разделим Здравейте! Попитах дали до половин година ще задълбочите сериозно отношенията си? Уви, няма категоричен отговор, излиза и да, и не. Т.е. някакви съвместни планове - да, някакви сериозни решения - да, но и разочарования и колебания. Той има ли бивше семейство? Някаква жена излиза като пречка за сериозното задълбочаване, може да имат общо дете или дом. Общо взето по карти той не е от най-сериозните. Сякаш повече си пада по удоволствията, отколкото по отговорностите. Дано имате късмет!
 
ДДК - Стартирам две дейности, едната е на трудов договор, свързана със социалните услуги / там ще имам интервю/, другата е частна практика, като терапевт и двете дейности ще се реализират в град П :). Така , май стават два въпроса, по-важния ми е за работата, за която ще имам интервю. Здравейте! Попитах как ще се развият за вас нещата на мястото, за където имате интервю? Според мен става дума за място, където имате протекции от приятел, познат. От това, което виждам в картите, ще ви коства усилия тази работа. Принципно, бихте могли да се справяте много добре, да ви служи като база, стъпало за развитие, но мисля, че вие в един момент  ще сте разочарована и ще търсите нещо друго. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, ако решите да ми отговорите ще съм много благодарна. Аз се казвам АР, приятеля ми АА. От 8 години сме в връзка, а от 2 живеем заедно. Но той е много несигурен. Любов има голяма но нищо повече не се решава на брак или дете, аа мисля че вече е време за бебенце. Та ще се случи ли скоро. Благодаря 
Здравейте! Попитах дали до 6 месеца ще забременеете? Според моето тълкувание на картите, инициативата трябва да бъде ваша, да успеете да го убедите някак, че сте готови за тази отговорност. Той дали се чувства достатъчно стабилен да издържа семейство? Дали няма някакви мисли да работи в друг град или в чужбина? Някакви такива съмнения ми излизат от негова страна и може би за тях има подкрепата на майка си, примерно. Дано се случи най-доброто! Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Бих искала да попитам за бъдещото развитие на отношенията ми с един мъж. Бяхме обсъждали дори, че и двамата сме готови и искаме деца и семейство. Познанството ни е отскоро. Всичко вървеше много добре, но в момента той не ми говори, така и не разбрах каква е истинската причина, т.е разделени сме, но не сме се карали. Много държа на него.  АЦШ, АГТ. Предварително благодаря за отговора! Здравейте! Зададох срок на развитие за отношенията 3 месеца. В момента неговото поведение излиза като някаква глупост буквално. Надявам се, скоро да се оправят нещата, поне по карти така изглежда да стане. Ако не ми бяхте казали, че в момента не си говорите, нямаше да го предположа, от картите, които излязоха. Може би той има някакви свои страхове, че нещата са стананали и изглеждат сериозни, но се надявам да съм права, че ще ги победи и нещата ще тръгнат към сериозно задълбочаване на отношенията. Мисля, че наистина и двамата си го мислите. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Искам да попитам, дали някой ден ще срещна отново човек, с който сме разделени, тежка раздяла (той инициира раздялата) , човекът е семеен. Искам да попитам дали ще имаме някакво отношения приятелски или каквито и да било (защото смятам, че той беше човекът за мен). Аз съм ДB. Човекът е БИ. Благодаря предварително! Здравейте! Попитах дали до 6 месеца ще имате отново някакви отношения с БИ? Според моето тълкувание на картите е възможно някакво общуване, да се повтори нещо от преди, но ще е по-скоро за изясняване на позициите и мисля, че той няма да бъде много вежлив или учтив. Възможно е разговорът ви, репликите да са малко резки и разочароващи за вас. Според мен има известно объркване и несигурност у него дали е взел правилно решение за край, но не виждам подновяване на връзката ви в романтичен план, въпреки това. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте,моят въпрос е дали ще се приместим да живеем самостоятелно, понеже в момента живеем в къщата на майка му,заедно с нея и създава ужасно много проблеми.От 2 години получавам обещания,че ще се махнем,без резултат.Той не може да се реши да се махне.Много ме изтормозиха тази жена и не издържам вече.ТАП;КК.Благодаря предварително 💟 Здравейте! Попитах дали до 6 месеца ще се преместите самостоятелно? За съжаление, по-скоро не. Партньорът ви, по някакъв начин се чувства ОК в сегашното положение. Картите показват бавене, протакане, опити да се успокоява обстановката, но вас това явно силно ви разочарова. За сега нещата сякаш си остават в областта на идеите. Дано имате късмет!
 
Здравейте, благодаря за възможността която предоставяте🙂 РПА. Ще започна ли работа до края на месеца? Здравейте! Според моето тълкувание на картите, срокът за започване по-скоро ще е по-дълъг. Вие търсите стабилност, може би отговорна длъжност, готова сте да поемете отговорности, а това, което ви се предлага за момента, може би е различно. Виждат се големи колебания от ваша страна. Но има надежда нещата да се получат, така, както ви се иска. Надявам се да съм права! Успех!
 
Здравейте! МИИ, НДДК. Познавам въпросният човек от 2002, когато той имаше чувства към мен, при мен се появиха на по-късен етап, тъй като имаше една 15 годишна пауза във вижданията ни. През есента на 2017г. се видяхме и нещата минаха на друго ниво и при двамата (оказа се, че той не е спирал да има чувства към мен през тези години). За съжаление разстоянието (върнах се в БГ за момента)  и страхът при него оказват влияние, а от малкото комуникация разбирам, че има и проблеми. Та въпроса ми е дали ще има развитие в отношенията ни? Благодаря! Здравейте! Попитах дали в близките 6 месеца отношенията ви ще се задълбочат и развият? Според моето тълкувание на картите, не е невъзможно, но много, много трудно поради външни обстоятелства. Ако проявите достатъчно търпение, бихте могли да преодолеете трудностите и ограниченията, които имате в момента. При него, от една страна се вижда проява на търпение, но всичко много бавно се случва. Може би има проблеми с материалната стабилност, някакви планове му се налага да гради наново. Вие от една страна имате чувства към него, от друга се вижда друг мъж, който ви оказва някакво силно влияние. С две думи, като цяло нестабилни са нещата. Вероятно в зависимост от ваши и негови важни решения и избори в близко бъдеще, енергията ще се определи и тръгне в една или друга посока. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здрасти! Искам да питам за работата ми. Аз от 2 месеца съм на нова работа и ми е интересно да видя какво казват картите за моето развитие тук - да речем през следващите 4 до 6 месеца. Ще се разбивам ли добре, демек ще съм доволна ли от заплащането, ще успея ли да оправдая гласуваното ми доверие, защото за сега ме обучават и все още не се очакват чудеса от мен... а бе с две думи как ще се чувствам тук... :) Поздрави, ВА Здравей! Зададох въпроса ти за следващите 4 до 6 месеца. Ти самата излизаш като човек, който ще се справя и ще може да контролира нещата. Усещането ми по другите карти е, че е много вероятно да поискаш да смениш тази работа. Сякаш ще се налага да отстояваш позиция или себе си по-интензивно, това малко ще те извежда от зоната ти на комфорт. Възможно е да не си съвсем доволна от процеса на даване и получаване, въпреки, че все пак се вижда някаква стабилност в това отношение. Но към края на периода според мен ще започнеш да се оглеждаш за нещо друго. Не виждам драма или някой да те гони, по-скоро твое вътрешно желание за нещо по-добро или развитие. Успех!
 
Здравейте, Въпросът ми е - тъй като от много време нямам никакви успехи в любовта и дори знак, че това ще се промени вбъдеще, въпросът ми е, какво ме очаква в любовен аспект (ако изобщо ме очаква нещо) в идните три месеца? Казвам се Н. Благодаря Ви много. Здравейте! Според картите, вие самата си издигате стена около себе си. Предпазвате се от нещо, държите си дистанцирано, възможно е до някъде да сте вдигнали и високо летвата, особено интелектуално, което не е лошо разбира се, но вероятно, за да се получат и развиват нещата в любовен план трябва да го давате малко по-леко. Възможно е и да сте претрупана с ангажименти или някакви отговорности. Оставете си малко време и за забавление. Не съм сигурна, че в този период ще започнете връзка, но мисля, че поне малко ще се отпуснете и поне ще излизате повече с приятели, където да ви забележат, а вие да може да дадете най-доброто от себе си. Късмет!
 
РК - Аз искам да питам за моя син който е на 12г казва се Св. нещо започна да получава ниски оценки в училище не иска да чете не му се учи дали ще се промени и дали ще започне да учи иска само да играе на игри Здравейте! За съжаление по карти не виждам да се промени към добро тази година. Той е като обсебен от нещо, може да е от игрите. Просто се е подхлъзнал и волята му е много слаба. Много е възможно някакъв страх у него да предизвиква определен учител, мъж и да не иска да влиза в часовете му.  Като потънал в свой свят, нереалистичен изглежда Св. Дано успеете да намерите начин и подход да го върнете към учението! Късмет!
 
ВЖК. Ще имам ли скоро сериозна връзка? Благодаря предварително.  Здравейте! Въпреки, че вие лично излизате силно разочарована и наранена от свои предишни лични преживявания, ако успеете да разчупите стените, които в момента сте изградили около себе си, да, има шанс и възможност да имате удовлетворяваща ви връзка в близките 2-3 месеца. Много е възможно да е запознанство и връзка от разтояние, така излиза по карти, но все пак с шанс да ви носи радост. Късмет!
 
Здравейте! По принцип съм от отговарящите с карти таро, но понякога самите отговарящи,  имаме по-голяма нужда да потърсим отговорите на нашите въпроси. В и В. Ако е удобно въпросът ми е свързан с нашето финасово състояние или по точно, какво е нужно да направим за да имаме стабилността от която се нуждаем? Благодаря ви!  Здравейте! Първо ви наредих с Таро. Отговорът общо взето звучеше според мен така: Излезте от шаблона, давайте най-доброто от себе си и ще постигнете радост. Понеже питате за финансова стабилност конкретно, а излезна емоционален резултат, попитах и с оракул, за съвет - Е, излязоха три карти, който буквално казват: Отворете сърцето си, Позволете си да бъдете щастливи, Отпуснете се и се радвайте. Явно картите искат да ви кажат нещо друго, важно в момента. Дано посланието да е ясно за вас. Пожелавам ви късмет и успех!
 
Здравей,  Опитвам се да прекъсна връзката със С., но още мисля за него. Всичко свърши ли? Мисля, че ако почне да ми пише няма да издържа... Л. Здравей! Не, по карти отношенията ви не са приключили. Въпреки, че в момента той се е дистанцирал, мълчи, размишлява, търси си отговори за себе си, а ти имаш желание да поемеш в друга, по-сигурна и по-пълноценна като отношения за теб посока. Общо взето се въртите в кръг, циклите. И все още има какво да дадете един на друг. Ако единия подаде знак, другия ще подеме. По-скоро ти ще подемеш, вероятно. Но не виждам и някакво смислено развитие за сега, уви... Пожелавам ти мъдри решение и късмет!
 
Здравейте!!! От няколко седмици ужасно много ме измъчва един проблем, с който се боря в мислите си, но не успявам... Та на кратко: На 15 ноември през ноща срещу 16 ноември, в късните часове между 1-2 часа /четвъртък срещу петък/, в моето родно село имаше пожар и изгоря къщата на баба и дядо, така изгоря и моята баба и си замина от този свят... Дядо почина преди няколко години...Живееше сама, на легло и леля я гледаше и се грижеше за нея, както и татко. И питам сега - Коя ли е причината за пожара и с какво е заслужила такава грозна смърт?! Казвам се Ф. Баба се казва Н и е на 83 години. Благодаря предварително!!! Здравейте! Това, което вие наричате грозна смърт, за баба ви може да е било облекчение и избавление. Смъртта е такава, тя е трудна за понясяне от тези, които остават, но тези, които си отиват обикновено вече са взели решение. Причината за пожара, ако правилно тълкувам нещата - нещо запалимо, по невнимание може да го е предизвикало.
Но на въпроса защо баба ви си е отишла, моето тълкувание е, че сякаш вече е искала да иде при дадо ви. Като нейни личен, осмислен избор и воля ми седят картите. Много неща не са ни дадени да ги разберем рационално. Но картите, които излязоха са светли, даже радостни. Не виждам мъка за душата й. Според мен и вие е добре да се успокоите, за да не й тежи на нея да продължи пътя си в отвъдното. Мир на праха й! Светъл път на душа ти!
 
Здравейте, ВД и МИ . Познаваме се от 3 години някъде, работя във фирмата на баща му. Имаме се в една социална платформа, не фейсбук, но не се виждаме често.Аз имам доста сериозен интерес към него, въпросът ми е споделен ли е , и дали бихме имали съвместно бъдеще ? Благодаря предварително. Здравейте! От това, което излиза по карти, МИ не вижда вашите отношения като нещо сериозно или романтично. Даже мисля, че поддържа или смята, че трябва да има определена дистанция, заради естството на познанството ви, т.е. до някъде служебно. Общо взето очакванията му са да сте добър служител и работник. Много вероятно е да си мисли, че умът ви е ангажиран с друг мъж. А при него излиза определена ангажираност с друга жена, която може да е и от близкото минало, но все още нещата да не са отшумяли. Поне за близките месеци не виждам развитие и промяна на сегашната ситуация. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Привет! Питането ми е за отношения.  Аз съм Е, той Д. Въпросът ми е за развитие на стари отношения, останали във времето в рамките на приятелство в общи линии, а от известно време вече с чувства от моя страна и неясно отношение на отсрещната страна, по-скоро объркващо или по-скоро страх от повече или по-скоро все още само приятелство. от негова страна според мен и според логиката, тъй като ми се струва че само аз правя опити да извадя отношенията ни на нов етап и да се виждаме по-често, макар че в същото време той е за. И конкретното питане е дали той ще започне да гледа на мен най-после като на жената за него, с която да иска да живее, да прави секс и с която иска да е. Въобще как ще се развият нещата между нас. Здравейте! Зададох въпроса: Дали до 3-4 месеца Д. ще започне да гледа на вас като жената, с която иска да е, да живее? Според моето тълкувание на картите, които излязоха, този човек си има проблем сам със себе си. Води някаква своя лична, вътрешна борба. Според мен има много дълбока травма от миналото, от друга жена, която не успява да преодолее. За него вие сте много важна, даже Жена с главна буква, но не съм убедена, че в срока, за който питам ще преодолее колебанията си. Дано се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Въпроса ми е: Ще намеря ли подходящ за мен партньор, с който да осиновя дете или да стана приемен родител. Предварително благодаря! Хубав и успешен ден! С поздрави- С. Здравейте! Сложих срок за въпроса ви 6 месеца. Много се надявам да се окажа права в това, което виждам и тълкувам, че нещата са възможни. Аз попитах за партньор, но не съм на 100% сигурна дали картите отговарят точно за него или ще се задействате сама да станете приемен родител, примерно. Във всеки случай се вижда положително развитие и придвижване по въпроса, за който питате. От сърце ви пожелавам късмет и успех!
 
Здравейте! Казвам се BK , имам връзка от 8 месеца със семеен мъж, за който знам, че на този етап няма да се разведе или прочие! Много ме обича, а аз също, знам, защото веднъж се разделихме за ден, а уж окончателно, но ми плака като малко дете! Мъжът се казва ЦА. Въпросът ми е да продължи ли нашата връзка с голяма любов и има ли бъдеще тя, или да се откажа?  Здравейте! По карти, от негова страна наистина има чувства, привързан е към вас, влюбен и няма намерение да прекратява връзката. От ваша страна също не виждам такова намерение за момента, но не виждам и кой знае какво развитие за сега, освен старание и желание да съчетавате отношенията си с изискванията на останалия свят, което няма да е много лесно. Нещата ще са малко и преливане от пусто в празно, вероятно поради невъзможност за намиране на рационално решение към момента. Той излиза наистина много емоционален, избира вас, но без някакво категорично решение. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, АЙЕ. Лечението което в момента провеждам правилното ли е, тъй като диагнозата не е установена с точност. Да променя ли нещо или да добавя нещо?
Здравейте! Принципно избягвам да редя на здравни въпроси, защото е много отговорно. Наредих карти все пак на вашия, но настоятелно ви моля, да се консултирате със специалист, независимо дали ще изберете традиционен или нетрадиционене лечител. По карти, това, което правите в момента, вероятно няма да даде желания и очакван резултат. Нещата излизат в застой. Вероятно е добре да бъде поставена по-точна диагноза, с по-голяма яснота, за да има по-адекватно лечение. Не са страшни картите, но просто не показват реализиране на очакванията. От сърце ви пожелавам успех и късмет!
 
Здравей, имам питане - Казвам се Е и Д - от няколко месеца комуникацията прекъсна м/у нас, но той от месец насам стопля отношенията м/у нас, но някак си не е същото. Има привличане м/у двамата ни, но дали няма намеса друга жена и той има ли си приятелка към момента. Объркана съм и не знам дали му вярвам или да прекъсна всякакви контакти с него. На приказки много е мил, но някак си се държи дръпнато от мен. Връзката ни ще продължи ли и дали ще си върне първоначалния вид на отношения? Благодаря предварително! Здравейте! Зададох срок на развитие 3 месеца и редих по-конкретно да видя отношението и намерението на Д. Не виждам друга жена, по картите, които излязоха, т.е. ако вие реално имате подозрения за такава, не е нищо сериозно и обвързващо, което да влияе. Според Д. връзката ви в момента е в подем и то благодарение на него. Той прави жестове, търси път към вас, така се усеща сам, като човек, който полага усилия. Да, вижда се известно напрежение, нещо му идва в повече, като ангажимент или отговорност. Смята, че вие сте заела отбранителна позиция, усеща предпазливост у вас. Ще му се да сте по-отворена и по-комуникативна. Намеренията му излизат добри, да се стреми към стабилност в отношенията и поне по това, което излезе по карти, смята да работи по въпроса. В този ред на мисли, възможно е, вероятно е да си възвърнете стаболността от преди в отношенията. Бавно, но е напълно възможно. Пожелавам ви успех и късмет!
 
Здравейте! Казвам се МП.От известно време имам интимна връзка с женен мъж.Казва се ПП.Как ще се развият отношенията помежду ни? Здравейте! Сложих срок на въпроса ви 3 месеца. Не мога да преценя точно дали сте в едно населено място, по карти сякаш се налага да пътувате еин към друг.  За него връзката е удоволствие, усещави добре и като приятел и има намерение да продължава. Бих казала, че същото е и за вас, вдъхновена сте, като нещата са силно базирани и на основа секс. В близко бъдеще смятам, че ще продължите да поддържате връзка. Вижда се ентусиазъм и при двама ви. :)
 
Здравейте!:) Аз съм И.Ц. Искам да попитам дали е нужно да сменя работното помещение с по-голямо или трябва да остана тук? Благодаря! Здравейте! Попитах: Добре ли е за вас да смените работното помещение с по-голямо? Лично вие май не сте настроена много, много за такава промяна. Не ви се занимава с това точно сега, може би. Имате колебания и сякаш си намирате доводи за самоограничение. Но по карти, ако искате развитие, стабилност и изобилие, ще е добре да направите промяната. Пожелавам ви късмет!

Здравейте! Много би ми било полезно, ако ми отговорите на следния въпрос: "Какво бих могла да направя сега, за да хармонизирам отношенията си с партньора?" Моето име е АK. Мъжът ми е ИПШ. Здравейте! Според моето тълкувание на картите, трябва да оставите водещата роля на мъжа. Да може той да докаже и отстои себе си. Да му бъдете приятел. Да намерите някакви общи интереси, теми, занимания. И тогава романтиката, ако си е отишла, би могла да се завърне. Честно казано той излиза малко суров и студен, като типаж, но явно такъв трябва да го приемете, а вие да сте мека и мила, "бяла и добра". Успех!

Здравейте!Искам да се възползвам от безплатен въпрос.Казвам се ГМ.Как ще се развие връзката ни с ГВ до края на м.януари 2019г.Благодаря ви! Здравейте! Отношения с много колебания, двоумене, тайни, скрити неща или страхове и страст. Вероятно между вас има привличане, което граничи със зависимост. За мен това са отношения на изключително сексуална основа. Имам подозрение, че вие, а може би и двамата не сте свободни. При него излизат някакви задължения, ангажираности тип "семейни", а при вас направо се вижда и друг мъж, с който по някакъв начин сте свързана.  Пожелавам ви късмет!

Здравейте Левзея! Благодаря за възможността. която давате за един безплатен отговор. Моля, да попитате картите-кога ще започна работа и ще бъде ли добра за мен? Благодаря! ПП Здравейте! За Таро е добре срокът да е зададен в самия въпрос, затова попитах: Дали до три месеца ще започнете работа? По принцип шанс, възможност има, но не съм сигурна доколко вие ще я приемете. Може би става дума за нещо съвсем различно, непознато, неочаквано като вариант, а вие се съпротивлявате. Имате много колебания и самоограничения, които си налагате, а не е като да нямате способности. Може би трябва да преосмислите това, което търсите, да разширите периметъра, да подходите по-смело, за да се получат нещата. Пожелавам ви късмет!

Здравейте, Левзея, благодаря за възможността да задам въпрос.  Казвам се МГ и се интересувам как ще се развият отношенията ми с КД през идните няколко месеца? Поздрави и всичко добро! Здравейте! По карти тези отношения излизат като сравнително нови за вас. Може би нещата са почнали малко като на шега, заигравка. Но имам чувство, че и двамата имате да лекувате стари рани. Излизате разочаровани, може би и наранени от нещо. В близките месеци не виждам кой знае какво развитие. Много е вероятно трудно да намирате общ език. Той има да прави важен за себе си избор. И е ангажиран много повече с личните си дела, отколкото с отношенията ви. Не съм сигурна и дали сте в едно населено място или нещата протичат от разтояние или просто общуването ви ще се сведе до по-скоро виртуално. Имате някакви разногласия, които поне в близките месеци няма да разрешите. За мен това не са карти за любовна връзка, а по-скоро за някакъв вид общуване, където никой не отстъпва от позицията си, особено той. Пожелавам ви късмет!

 
До март месец ще се намери ли банка която да ми отпусне заем.С уважение ДВ.
Здравейте! По карти излиза, че до март месец ще ви отпуснат заем, но някаква промяна може би ще настане при вас и може да се откажете да го вземете. Нещо свързано с мъж. Има и друго тълкувание, че ще получите заем и ще напуснете място или ситуация свързани с мъж. Предполагам на вас ви е по-ясно за кое от двете по-скоро става дума. Пожелавам ви късмет!
 
Казвам се ААО, въпросът ми е ще си променят ли отношенията с ЖПО-Г?В момента те са много студени,от няколко години са такива .Все пак е сестра на мъжът ми. Благодаря! Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. За съжаление не виждам подобрение, може би някакви опити за изясняване, но общо взето ще са по-скоро конфликтни. Не знам каква е реалната причина за хладината между вас, но по карти излизат мъже причината или е един и същ, показан с две карти. И най-вероятно за да се подобрят нещата той/те трябва да спомогнат евентуално. Зълва ви сякаш смята, че по някакъв начин влияете неблагоприятно на брат й или на мъжа й. Дано успеете да намерите верния език помежду си! Късмет!
 
РР, Имам въпрос, свързан с дъщеря ми ГТ, предстои и пътуване до далечна страна и участие в едни конкурс, притеснявам се за престоя и там и какво ще се случи, благодаря Здравейте! Как ще се развият за ГТ събитията свързани с участието й в конкурса? Тя, по карти излиза много доволна от нещата, радостана, щастлива, ентусиазирана. Като събития - някак ще си поеме дъх, ще си почине, защото може би подготовката да я изтощава. Мисля, че тези, които ще взимат решение, ще преценяват /жури, комисия или каквото там има/, ще са дружелюбни, приятелски настроени. В кракна сметка резултатната карта е Справедливост, а когато човек е справедливо оценен, това е добре. Пожелавам й късмет и успех!
 
Здравейте! Eто моят въпрос: казвам се РР. В момента съм в процес на откриване на дрогерия в гр. П, моя отдавнашна мечта, в началота всичко изглеждаше много леко и лесно, сега обаче се появиха трудности, аз съм подготвена за тях, и ги приемам за нещо нормално. Бих искала да попитам кога ще мога да стартирам и най вече ще имам ли успех в това мое начинание? Благодаря Здравейте! На въпроси кога, като календарно време не мога да отговарям с Таро, те нямат календар. Ако срокът е зададен във въпроса, мога да проверя дали ще се случи. В крайна сметка попитах: Дали начинанието ви с дрогерията ще ви донесе успех в близките 6 месеца? По карти излиза, че принципно има шанс да има успех, но вероятно срокът ще е по-дълъг, което вас ще ви разочарова. Вижда се големият ентусиазъм, в който се захващате с това и това би трябвало да ви помогне. Влагате много любов в тази работа. Някакъв мъж излиза като известна пречка, не мога да преценя дали ваш близък или инстанция. Може би близък, който някак не ви оказва очакваната подкрепа, а е малко дистанциран. В процеса на работа може и да ви се преобърнат доста от първоначалните представи за нещата. Но шанс за успех има! Дано успеете да го реализирате!

Здравейте! От  три години съм без постоянна работа и на ръба финансово. Работите ми винаги са временни и свързани с много страх и проблеми. Ще се промени ли, стабилизира положението ми за да намеря най-после мястото си в живота? Благодаря предварително и приятен ден, АВИ. Здравейте! Наредих ви Таро по въпроса и излезе, че някак нагласата ви е пораженческа, сякаш сама, доброволно се съгласявате на компромиси, които ви товарят и обременяват, а не носят удовлетворение. Позволих си да попитам - Какво да направите, за да започнете стабилна и удовлетворяваща ви работа? По карти излезе, че трябва да повярвате, че това е възможно, да се помолите с вяра, да ви бъде дадено. Да повярвате, че заслужавате да бъдете стабилна и удовлетворена, и щастлива. Предполагам, че съветът ви звучи малко отвеяно, но и с двата инструмента излезе, че е въпрос на вътрешна нагласа да получите това, което ви се иска, защото, ако не вярвате, получавате резултати като в момента. От сърце ви пожелавам късмет!

Казвам се Д. дали до края на годината ще започна работа? Здравейте! По карти, вероятно срокът не е този. Има някаква ваша вътрешна несигурност, раздвояване между различни идеи или възможности, търсите най-оптималното за себе си /което е нормално/, но в момента, за срока, който питате, това излиза пречка. Бихте могли да почнете, ако се нагърбите с много отговорности и ангажименти, някаква работа, която е тежка за вас, натоварваща. Може би все още може да си позволите да не го правите и затова нещата се отлагат във времето. Дано имате късмет! Успех ви пожелавам!
 
Здравейте, Въпросът ми е дали ЦТ ме обича и дали има перспектива за сериозни отношения - в любовен план. :) Иначе, ние сме приятели - от една компания. Той знае, че аз го обичам. От няколко месеца не сме се виждали, а като му пиша в мрежата - не ми отговаря. Но не ме и изтрива, нито блокира. Нито изтрива коментарите ми, които са видни от приятелите и семейството му. ВВ. Сърдечно благодаря! Здравейте! Редих за отношенията и намеренията на Ц. към вас. По карти, за сега той е заел отбранителна позиция, не ви допуска в територията си, защото ви вижда инициативна, активна, от една страна, от друга този човек май смята, че сте консервативна, поради разбито сърце в миналото. Не виждам за сега евентуалните му очаквания към вас да се разпростират по-далеч от секс. Внимавайте да не ви подхлъзне в един момент с някое подвеждащо, но без сериозни намерения действие. По карти е много възможно да бъдете интимни в близките 2-3 месеца, но след това не виждам особено развитие, за момента, но не виждам и нищо лошо да се случи в крайна сметка. Може би преосмисляне на емоциите, а натам, то ще си покаже. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте ще намеря ли  скоро човека за мен? Благодаря ви. ЦД. Здравейте! Вие от една страна сте готова за такъв човек, от друга не сте, защото сте сложили някакви бариери, прегради, вероятно мислени, може би и свързани см горчив опит. Настроена сте мечтателно, но май не действате кой знае колко по въпроса. А шанс все пак има! Проявете малко авантюризъм, разчупете рамката, нормите и догмите. Много е вероятно някъде около вас, в компания на познати да има такъв човек. Или да ви заведат на непознато, приятно място, сред група хора, където да го срещнете. Надявам се да съм права! Късмет!
 
Въпроса ми е за този А.. какво е положението с него? МНН, АСК
Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. По карти отношенията ви са в застой. Мда, за А. излиза, че ви обича, има топли и добри чувства към вас, но има и някаква своя непреклонна позиция, от която не смята да отстъпва. В крайна сметка като развитие не виждам повече от някаква кореспонденция, общуване. За него се вижда, че съзнанието му е най-вероятно сериозно ангажирано с друга жена. Не знам дали сте в едно населено място, но сякаш има дистанция между вас. Вие се чувствате изолирана, опитвате се да съчетавате някак нещата, но за срока, който питам, може би и сама ще разберете, че не е точно това вашия човек. Пожелавам ви успех и късмет!
 
Здравейте! Бих била изключително благодарна, ако можете да ми съдействате с една доста сложна ситуация в личен план.Наскоро, след едно предишно влюбване, срещнах нов човек, в когото се влюбих и усещам като сродна половинка. За съжаление, обаче, той е семеен и е баща на две деца. Появих се в живота му в момент, в който допринесох за раздялата му с любовницата му - но по никакъв начин не се намесвам в семейството му и показах ясно, че не искам да ставам причина за проблеми със съпругата му. Отношенията ни се изчерпват единствено на ниво комуникация. И нищо повече. Наскоро дори се изолирах и не поддържаме никаква връзка - нито срещи, нито лична комуникация под каквато и да е форма. Наясно съм обаче, че има проблеми в семейството. Интересува ме дали мога да имам някакви възможности за създаване на връзка с този човек - в случай, че се раздели със съпругата си или няма такава възможност. 
Здравейте! Въпросът ви реално има две части, т.е. са два въпроса. Дали И.М. ще се раздели със съпругата си? И вече, ако да - дали има реална възможност за пълноценна връзка с вас. Наредих на: Дали до 6 месеца ИМ ще се раздели със съпругата си? /по-дълъг срок е наразумно размит за картите/. Ами... по това, което излезе, мисля, че не. Много е вероятно да намерят общ език. Той по някакъв начин си се чувства добре там, макар и често самодостатъчен, но сигурно има неща, които са постигнали заедно, дали материални, дали емоционални. Даже по тези карти излиза, че тя е човекът, който много повече си налага насила да седи в този брак. Той понася нещата с доста по-голяма лекота, защото сякаш не си слага отговорностите много, много на сърце. Тя изглежда много повече като глава на семейство, ако имат и деца, чувства и голяма отговорност заради тях. Той се вълнува повече от спокойствие и уют на дивана пред Тв, образно казано. И...май няма никакъв проблем да е настрани ту с една, ту с друга, а жена му мисля е наясно с това, но е приела да следва политика на търпимост. Така че, вероятно това не е вашият човек, поне от това, което излезе по тези карти. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Искам да ви попитам какво ме очаква в работата ми? Усещам някакво шушукане и интриги зад гърба си. Това ми създава напрежение. Аз се казвам КДГ от гр.Д, живея в С. Благодаря ви. Здравейте! Как ще се развият за вас нещата в работата ви в близките три месеца? Картите показват много силни ваши субективни усещания за дискомфорт и претовареност. Реално нещата май не стоят чак толкова лошо. Да, има карта, която показва, че или вие сте прекалено зависима от тази си работа или наистина се разиграват някакви задкулисни игри за лична облага. Но пък има и карти, които показват, че вие бихте могли да се справите със ситуацията, в много добра светлина, способна сте, и имате и силно развита интуиция, която да ви води във вярната за вас посока. Успех!
 
Здравейте! Задавам въпрос към вас. Мога ли да разчитам на шефа си ХГ. Аз съм КГ. Благодаря ви. Здравейте! Сякаш не особено може да разчитате. Има някаква нестабилност и колебливост при него. Самият той май не се чувства стабилен. Някак лишен от възможност да разпределя справедливо и задълженията и възнагражданията. Вижда се и някаква жена, която сякаш влияе в обстановката. Дали е негова съприга или колежка, не мога да преценя, жена, която има отношение към материалните неща и финансите. Сякаш нещо накуцва в предствата за справедливост у този човек. Пожелавам ви да имате късмет и да се случва най-доброто! Успех!
Здравей, Сестра ми ДИС обича ли ме в сърцето си, завижда ли ми, мрази ли ме? Не сме в добри отношения от години и не си общуваме. ВИС-Б. Благодаря ти за отделеното време и внимание! Желая ти здраве и любов!!! Здравей! Според картите дълбокото й, реално отношение към теб е в покой, умиротворение, даже като намерение излиза да се опита да бъде справедлива. Все пак имате кръвна връзка, която си съществува и не може да бъде прекъсната. Но действията, които показва са дистанцираност, отдалеченост, избягване на контакт или пък сте в конфликт. По някаква причина вашите отношения вадят от нея не най-добрите й качества и показват силата на нейната слабост. Нещо, което тя не успява да контролира.
 
Здравейте Левзея! Случайно попаднах на рубриката ви с безплатни въпроси, въпреки че съм редовен потребител на сайта. Интересът ми към таро картите датира от 2014-та, когато настъпиха промени в живота ми, за които търсех обяснение.Това, което най-много ме терзае към днешна дата и за което търся напътствие касае професионалното ми развитие. От много време търся работа, която да отговаря на квалификациите и образованието ми. Живея в чужбина. Ще намеря ли работа, отговаряща на желанията ми, в близките 2-3 месеца? Благодаря за отделеното внимание и енергия! Име: М. Здравейте! Отговорът май е 50/50. По принцип има възможност за финансова стабилност и то нещо, което даже да ви е и на сърце, но се вижда някакво неприемане на нещата от ваша страна. Малко ми е трудно да определя, но сякаш вие имате високо самочуствие на знаещ и можеш човек, който заслужава, имате висока самооценка. А това, което ви се предлага може би изглежда малко като подаяние, стабилно, но не досгтатъчно добро или ограничаващо ви по някакъв начин, задължаващо ви по начин, който не ви допада. Много силна борба водите със себе си, а явно възможности не е като да няма. Дано вземете най-доброто и мъдро за себе си решение! Късмет!

Здравей, защо сестра ми Д има към мен лошо отношение такова, каквото е в момента?  В. Благодаря ти за отделеното време и внимание! Здравей! Води някаква борба със себе си тя. Нещо не е съвсем наясно по темата. Вижда се разочарование. Не е получила, това, на което се е надявала може би някога си, когато сте били по-малки или по-късно. Нещо свързано с отношенията в семейството ви като цяло. Или... ти имаш сполучливом семейство сега, а тя не? В този ред на мисли може да е и зависит. Може да е нещо, което я яде от вътре, но не може да го контролира. Дали по някаква причина не смята, че си попречила на нейни планове и мечти за връзка? Допълнителните карти показаха и засягане на материалната тема, финансите. Май по няколко линии чувства неудовлетворение. Дано намерите верен път една към друга! Късмет!

Добър ден ! Имам въпрос: какво ще стане с нас двамата аз съм С, а той П и как да го забравя или ще бъдем ли заедно? Благодаря за отговора предварително
Здравейте! Не сте споменали в момента в какви отношения сте. Попитах дали до 2 месеца ще бъдете пак заедно? Прилича ми на връзка от разтояние, но по карти, би трбявало да бъдете пак заедно. Обаче сякаш някакво много дълбоко разочарование, сърдечна мъка ще накара единия от вас да потърси другия. Като лек, нужда да се съвземе човек. При вас виждам влияние на друг мъж. Сякаш се опитвате да намерите вярната за себе си рецепта в емоционален план. За П. се вижда определена предпазливост в действията, сякаш има горчив опит от преди. Пожелавам ви късмет!

Здравейте и благодаря предварително за вашия отговор! ВK, ЙЙ. От 3 години сме в близки интимни отношения, но са на приливи и отливи, в момента не се виждаме. Въпросът ми е -ЙЙ. ще се завърне ли в живота ми по своя инициатива? Сърдечни поздрави!В Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 2 месеца. Много е вероятно да се завърне или поне да ви потърси, нещо от общото ви минало да го дръпне. Но не съм сигурна доколко този човек е напълно свободен. Дали не се е заформило нещо като триъгълник.  Може да е само на ниво комуникация, но имам подозрения за нещо такова. Като цяло нещо във вашите отношения му тежи на ЙЙ. Идват му в повече някакви ангажименти или отговорности или изисквания. Привлича го по-лесното. А вие май съжалявате основно, че го губите като сексуален партньор. Пожелавам ви да се случва най-доброто! Късмет!

Здравейте, бих искала да ви помоля за отговор дали отношенията ми с В приключиха завинаги. Изпитва ли някакви чувства към мен все още? Има ли надежда да се съберем отново и кога, ако има някаква надежда. Аз съм Д. Поздрав, Д Здравейте! За съжаление не виждам чувства в момента у В. към вас. Той дали има бивше или настояще семейство? Някакъв конфликт го занимава на подобна тема. Или с вас е имал конфликт на тема семейни ценности. Но общо взето смята за себе си нещата за приключили. Намеренията му са да пази границите си, територията си, това, което смята важно за него. Като действия е показал край или ще го покаже. Някаква внезапна промяна, която е разрушила нещата. И смятам, че има свои си, други планове. Може би за някакво служебно развитие, кариера или просто иска да даде най-доброто от себе си в живота, но не го виждам свързано с вашите отношения. Поне за момента от това, което показаха картите. Съжалявам. Пожелавам ви да се случи най-доброто!

АЕП , кога ще си намеря приятел, има едно виртуално момче С., ще стане ли с него или друг е сродната ми душа :) благодаря предварително! Всичко добро!
Здравейте! От всички въпроси, които сте задала, формулирах този: Дали виртуалното ви познанство със С. ще прерастне във връзка? По карти излиза, че доста трудно. Той смята, че има голям избор, много риба плува в морето за него. Вие, вероятно много скоро, ще решите, че това, което той предлага не ви допада. Като цяло нещата се развиват някак бавно и мудно и може би инициативате е все ваша, което не е ок. Общо взето нещата тук, според картите отиват към разочарование. Съжалявам! Вероятно Вселената е подготвила нещо по-добро за вас! Късмет!

Здравейте! МГК. В момента отношенията ми с приятелят ми са много студени,понякога си мисля ,че се мъчим..Като изхабена връзка е вече,дори няма какво да си кажем,а да не говоря за секс...Заедно сме от почти 3 години вече,катп цяло виждам ,че той не ме цени като жена,но незнам може би съм била влюбена преди,но сега вече не! На предишната си жена е посягал-по точно е пребил,а мен сега затова ме е страх да се разделя с него...

Въпросът ми е дали скоро ще се разделим и ще имам ли проблеми покрай раздялата? Казва се ЯК. Благодаря предварително 🤗🤗🤗🤗
Здравейте! Дали скоро ще успеете да се разделите безпроблемно с ЯК? На вас вече много ви се иска да си вземете почивка от този човек, но той не е съвсем на това мнение. По някакви причини все още предпочита да поддържате връзка. А и може би нуждата ви свързва, въпреки недоразуменията и страховете, които имате.  Ако вие успеете да се стабилизирате финансово, това ще ви помогне да се разделите. За сега обаче нещата са колебливи по темата, та може би няма да е толкова скоро, колкото ви се иска. Късмет!
 
Здравейте. Ситуацията в момента е такава: Работих в А. ,но в момента съм на бюрото по труда-целта ми е да си взема обещетението от А. :) В момента не работя ,единствено пътувам с приятелят ми с бус до А. и обратно.В момента съм зависима от него и това не ми дава сигурност. Искам да започна работа ,но без трудов договор,за да мога да си получавам паричките и от борсата.Към момента аз нямам доход,защото все още се чака решение от А. за борсата ,а средствата ми намаляват.... Интересувам се дали скоро ще започна работа ,която да ми носи стабилни доходи? МГК.
Здравейте! Дали скоро ще си намерите работа със стабилни доходи? За съжаление, по карти - не. Нещата стават много по-бавно, отколкото ги очаквате. Но може би има все пак шанс да се уредят нещата с борсата от А. и това да ви подпомогне. Дано имате късмет!
 
Здравейте Левзея, благодаря за дадената възможност за въпрос. Казвам се ИД и съм в странна връзка със СВ. Запознахме се 2017г. Живяхме заедно, но сега сме поотделно. Искаше да се ожени за мен в началото. Сега нещата далеч не стоят така. Въпросът ми е : как и дали ще се развият отношенията ни с него за в бъдеще и какво мога да очаквам от този човек? Благодаря Ви
Здравейте! Да, в момента за връзката ви излиза някакъв период за разочарование и дистанцираност един от друг. СВ е в негов си свят. Мисля, че нещо от миналото му се проявява и затова той мисли много повече за себе си, отколкото за отношения с вас. И при вас нещо се е обърнало с главата надолу и в момента проявявате сдържаност. Задох срок на развитие 3 месеца. По принцип ви се дава шанс, възможност да имате добра и пълноценна връзка, но много често хората не се възползват от тези възможности. Внимавайте в периодите на сближаване и раздалечаване да не се получи непредвидена или нежелана бременност, защото за СВ и в бъдеще виждам дистанцираност и ангажираност много повече с неговите си планове и личност, отколкото с мисли за общо бъдеще. Пожелавам ви късмет!
 
Д. Дали ще имам скоро нова връзка.Имах човек до себе си близо 19г.но решихме че всеки да живее свой живот,с него се разделях ме и пак се събирах ме ,но всичко си беше по старому.Просто желая нов човек!Благодаря!!
Здравейте! Зададох срок на въпроса ви - 3 месеца. По карти, вие все още се отбранявате срещу нова връзка. По някакъв начин се чувствате самодостатъчна, макар вероятно да казвате друго. Имате страхове от ново начало, въпреки, че смятате, че е крайно време, защото миналото е невъзвратимо приключило. Противоречиви са ви чувствата и нагласите за нова връзка, от там и противоречивите сигнали, които подавате към Вселената. Изчистете това у себе си. Вдъхновете се за нови преживявания и тогава сигурно ще стане. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Казвам се СТШ. viпросит ми е отношенията ни с моят приятел МЯ ще се оправят ли. благодаря Здравейте! Зададох срок на въпроса ви - Нова година. За съжаление, по карти, не виждам желание у никой у вас да оправите отношенията си в момента. Той излиза силно наранен, разочарован, изпитва болка. Вие сякаш сте се заинатили в нещо. Може би смятате, че сте жертва по някакъв начин, но въпреки това изглеждате доста по-стабилна от него. Има някаква надежда и вероятност, в по-дълъг срок нещата да се променят или за да стане по-бързо, всеки от вас трябва да преразгледа отношението си към ситуацията. Да проявите определена честност и откритост един към друг. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, ВВК, ЙКЙ. Въпросът е - Той ще ме потърси ли (приблизително кога)? Благодаря ви!  Здравейте! При въпросите с таро, срокът е най-добре да се задава в самия въпрос. Таро няма календар. Би могло да се пита кога, имайки се предвид, какви условия трябва да са изпълнени, за да се случи нещо. Тук конкретно попитах - дали до 1 месец ще ви потърси? Според моето тълкувание на картите, би могло да се случи, но по-скоро някак като отговор на ваша инициатива. Ако вие успеете да го заинтригувате, предизвикате с нещо, за да ви отговори. Този човек ми излиза ангажиран по някакъв начин със семейни отговорности или задължения. Може да не е лично негово семейство, а някаква друга здрава връзка с близки хора, роднини. Има нещо, което го кара да не е съвсем наясно със себе си по отношение на вас и да има колебания. Не съм много сигурна и вие доколко сте напълно свободна или... просто сте разочарована от това как се случват нещата, изглеждате притеснена от действията си или мислите си и евентуалните последици от това. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, казвам се М, съпругът ми е Н. Семейни сме от 28, но от 5 г. живеем като "съквартиранти".Въпросът ми е какво ни е бъдещето като двойка?
Здравейте! Зададох срок за въпроса ви 1 година, макар по карти това общо взето е много. Така, както вървят нещата в момента, най-вероятно няма да се разделите реално. Имате някакви свои, общи неща, за които да се грижите, да си ги пазите, отстоявате. Опитвате се да бутате семейната каруца, общо взето, къде по успешно, къде не чак толкова. Съпругът ви не се чувства добре като мъж, баща може би, като глава на семейството. Възможно е да е криза на възрастта. Някак като човек загубил авторитет изглежда, неспособен да се грижи добре за семейството си. Хомотът по-скоро го теглите вие. Излизате доста по-силна от него по карти. В крайна сметка е много вероятно някой от вас да потърси осмисляне на живота си навън, с някой друг, но по-скоро като авантюра, а не нещо сериозно, поне за срока, който попитах. Може би е добре да потърсите съвет какво може да направите, за да съживите и укрепите брака си, разбира се, ако искате. Пожелавам ви мъдри решения и късмет!
 
Здравейте! За първи път ви пиша. Аз съм ХИХ. Моля когато ви е възможно да ми хвърлите едни карти и да ми кажете какво показват ще имам ли скоро човек с който да имам сериозни отношения и т.н.Благодаря.ще чакам с нетърпение.
Здравейте!  Зададох срок на въпроса ви за сериозни отношения - 6 месеца. Според картите, които излязоха е напълно възможно това да се случи. Много е вероятно да ви се наложи някак да лавирате, да съчетавате две неща, да комбинирате, за да има таква връзка. Друго, което е, иска се силна воля на духа и или да преодолеете своя минала неудача в личния живот или по някакъв начин да излезете от зоната си на комфорт сега. Общо взето простото мечтателство и очакване няма да са ви от полза. Вижда се, че вероятно поддържате кореспонденция по темата и че имате колебания, между различни възможности. По-удачно е да се пита за конкретни хора, но и така, зададен общо въпроса, показва, че може да се случат нещата. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, благодаря за възможноста да задам въпрос към вас. Казвам се ГН. въпроса ми е : От 2 години имам връзка с мъж ТТ от известно време той се отдръпна от мен и почти не се виждаме общуванено ни е в по голямата част по тефона твърди че ме обича но според мен е само на думи.Каква е причината за тази промяна в него?Има ли чувства към мен? И има ли бъдеще тая връзка? Много благодаря !!! Здравейте! Според картите, които излязоха, състоянието на връзката ви в момента е привидно, илюзорно добро. ТТ е изпаднал в някакви съмнения и свои лични страхове.  Някак не се чувства достатъчно уверен сякаш, има нужда от по-високо самочуствие. Не зная вие имате ли предишно семейство, деца, но той по някакъв начин не се чувства в свои води около вас. Вие смятате, че давате най-доброто от себе си и се отнасяте доста търпеливо към ситуацията. Но като развитие в близките месеци, смятам, че този човек все повече ще се изплъзва, а вие ще се разочаровате. Отношенията ви вероятно ще загубят сериозност, а ще заприличат по-скоро на авантюра и то със затихващи функции. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте искам да попитам дали ще заживеем задно до края на годината ?Моето име е Б, неговото име Г.
Здравейте! Има надежда, но има и отлагане във времето на общото съжителство. Той има много страхове и опасения, предпазлив е. Вие много повече сте склонна да хванете бика за рогата и смело напред. Малко повече планиране и поемане на отговорност е необходимо за такова съжителство, но е напълно възможно да стане. На някой от вас май все още му се иска да си поживее и това малко стопира нещата. Дано имате късмет за най-добро решение!
 
TUK LI DA OSTANA DA RABOTIA.6TE IMA LI BADAE6TE V TAZI RABOTA V MOMENTA?/GOVORYA ZA TOVA MESTO/ BLAGODARYA , LB Здравейте! Попитах как ще се развият за вас нещата на тази работа, на която сте в момента в близките 6 месеца? Мисля, че нещо ще ви накара да потърсите друго място и евентуално да напуснете. Колективът май става, но по отношение на заплащането сякаш работодателите са скрънзи. И накрая нещо май ще ви изкара от равновесие. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, благодаря за уточнителния въпрос :) Малко е дълго, позволете да ви разкажа: В момента съм с разбито сърце. Имам силни чувства към Д. В края на септември започнахме романтично познанство с нея, срещи, разкриване на чувства, тя твърдеше, че е привлечена от мен. Но около средата на октомври при нея се появява друг човек, нейн приятел от миналото,  мой съперник, помага й в труден момент, тя хлътва по него, тя охладнява към мен. Това тотално ме разби.  Искам сериозна връзка с нея, а не просто да правим секс и на сутринта да се мразим. Опитах се да й дам топлина и нежност, да закърпя душата й, преди да предприема по-сериозни действия. Опитах се да подходя деликатно, нежно, по-отдалеч. Tя ме отхвърли. Сега е болка. Болка която чувствам на физическо ниво. Пречи ми да работя и уча. Понякога се разплаквам без причина. Върнаха се най-тежките ми дни, мислех, че вече съм излязъл на светло, стабилизирал съм се. Но.. не зная накъде да поема.В момента всичко ми е само мрак, болка и отчаяние.За това  и търся помощ. Поздрави. М. Здравейте! След всичко, което сте ми написал, си позволих да задам въпрос към един оракул - Какво трябва да направите сега, за да излезете от тежкото състояние, в което се намирате? Знам, че е по-лесно да се тълкува отговора на картите, отколкото да се изпълни, но все пак от някъде трябва да се почне. Трябва да преодолеете себе си. Да намерите сили и да пуснете това, в което сте се вкопчил в момента, за да може да продължите. Всички знаем, че насила хубост не става. Много е гадно човек да вложи емоция в отношения и да бъде отхвърлен. Но всъщност тя толкова си може... А и все пак поне не ви е разигравала и двамата. намерете начин да се освободите от всичко, което ви тежи. И в никакъв случай не се затваряйте и не си казвайте "повече няма да имам доверие на жени". Когато имате възможност давайте от сърце и с лекота. Рано или късно ще получите и чиста обич в замяна! От сърце ви пожелавам късмет!
 
Здравей, Ето и моя въпрос. Аз много си харесвам един мъж, но тои не знае. Аз се казвам РК. Мъжа за които питам РБ. Та въпроса ми е каква е ситуацията от негова гледна точка, през неговите очи. Как ме вижда тои. Здравейте! Мъжът, за когото питате, според моето тълкувание на картите си има негова си лична драма и тя му пречи на отношенията с вас, а може би и на отношенията по принцип. Всичките му карти са тъжни, от тях лъха скръб. Има нужда от възтановяване от нещо той и затова за сега е склонен да е в отбранителна позиция, т.е. да не предприема нищо, но и да не допуска вас до себе си. Отношението не е лично към вас според мен, а според някакви негови обстоятелства. Дано се случи най-доброто! Пожелавам ви късмет!
 
Въпросът ми е следният : Оплела съм едни конци с емоционалните състояния от време на време без предупреждение и причина изпадам в дълбока депресия, което пречи на начина ми на живот, усещам дупка в сърцето си, и смятам че 4та чакра ми е блокирана. Опитвах с хомеопатия, но не намерих хомеопат, който да е подходящ. Не знам какво да правя, трябва ми съвет, посока, направление от картите, едно подшушване как да се оправя или какви действия да предприема. С.
Здравей! Попитах за съвет - Какво да направиш сега, за да започнеш да се чувстваш добре?  Хубавото е, че излязоха ведри карти, но пък както изглеждат лесни, така са и сложни. Картите казват, че трябва да намериш от какво душата ти се чувства най-добре. В момента сякаш душата ти не си е вкъщи, не се чувства уютно, може би правиш неща, които са в разрез с нейната най-висша цел. Намери светлината за себе си и дръж посоката към нея. Светлината са нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи, това, което ни кара да сме жизнени и вдъхновени.  И третото е да отвориш сърцето си за любовта във всичките й форми. Дали не отхвърляш с лека ръка предложението на някой младеж, а пък да си струва да му обърнеш внимание :) Пожелавам ти късмет в търсенията и намиранията ти, мило момиче!
 
Пише ви ИХД. Живота ми е изцяло объркан от близо две години сме разделени със мъжа от който имам две деца.Казва се МКЧ.До ден днешен почти постоянно си имаме разправии. Старая се много но той не полага никакви усилия обижда ме заплашва ме че ще ми се случи нещо.говори на децата лъжи и им дава празни обещания.Когато децата са при него се страхувам да не им се случи нещо защото той е безотговорен и не един път са тормозили дъщеричката ми дори посещава психолог .Децата ги взема не защото силно желае а  защото знае че аз страдам когато са при него.Моят въпрос е какво ще ме посъветвате как да спра всичко това защото се отразява много зле на мен и децата. Здравейте! Ситуацията ви наистина е сложна и според мен е много трудно да се обобщи с едно питане и да се получи отговор, но все пак попитах: Какво е най-спешното, неотложно, което трябва да направите, за да бъдет нещата за децата ви по-нормални? Според картите да потърсите корена на нещата. Много добре да осъзнаете своята роля, защото до голяма част животът ни, ситуациите ни, са наше огледало. Върнете малко назад и се опитайте да си спомните, кога точно се объркаха нещата и защо? Най-вероятно пътят в момента не е много правилен и иска да се направи крачки назад и да се потърси друга пътека. А за мъжа ви конкретно излезна доста да ограничите контактите и комуникацията, ако е възможно. От сърце ви пожелавам късмет и успех!
 
 
Здравейт! Казвам се НЛ имах връзка с ПН. В момента сме разделени ,но аз все още имам чувства към него.Не знам дали и при него все още е така.Някак си не ми се иска това да е края.Ще си оправим ли отношенията ,понеже те не са добри в момента и ще бъдем ли отново заедно? Здравейте! Наредих ви за отношението на ПН към вас сега. Много са ми противоречиви картите. Излиза, че на ниво емоции нещо го е разтърсило много силно. Опитва се да си изясни своята позиция и да отстоява себе си по някакъв начин, който може да е нараняващ за вас. Но пък излиза, че ледовете ще се разчупят. Дано не ви подвеждам, но у него, по карти има чувства и към момента. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Пиша Ви и моля за отговор на следния въпрос: Защо С. търси и държи на приятелството ми? Имахме връзка, бяхме за малко разделени, отново общуваме, дори по-активно. Желая развитие на тази връзка, но той работи и живее в чужбина в момента. Казвам се В. Здравейте! Защо С. ви търси - по карти излиза, че му е трудно, самотен е, има страхове, объркан е, по някакъв начин вие му давате надежда. Общуването ви му е нужно, като нещо хубаво в трудния живот. Има нужда от обнадеждаващи положителни емоции.
 
Здравейте, Казвам се Е. Много се надявам да успея да получа отговор от Вас за следния въпрос, който много ме тормози и не знам как да постъпя. Имах връзка с момче, която приключи преди около 4 месеца от моя страна. Още в началото на запознанството ни усетих много силно привличане-непознато досега, сигурна съм, че и от негова е било така - усетих го по очите и маниерите му. Имахме не много дълга връзка, но всеки път, в който нещата стигаха до повече нежност и начало на чувства-той се отдръпваше. Така и не поиска да ме допусне до себе си, заради предишната си неуспешна връзка (той сам ми каза, че няма вяра в жените), а това не спираше да ме тормози и реших да прекратим отношения, но всякаш усещам, че това не беше края. Има ли някаква кармичност между нас и възможно ли е да бъдем отново заедно с него и да създадем хубава, здрава и здравословна връзка. Момчето, за което питам се казва Д. Благодаря Ви предварително! 
Здравейте! Попитах дали до 6 месеца ще може да създадете връзка, такава, на каквато се надявате и сте описала. За съжаление по-скоро не. Вие имате светли, мили и топли чувства към него, с най-добри намерения, но при него излиза силно влияние на друга жена, вероятно тази, която го е наранила. Много страхове, твърде много и е много наранен.  Води борба със себе си, опитва да контролира това, но му е трудно, претоварен е. Все пак мисля, че по някакъв начин ще поддържате контакт, но няма да е връзката, която искате. Дано се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте.Въпроса ми е Дали дъщеря ми ще се ввразуми и ще се обърне към мен? Аз съм ВЧ, тя е М. Много ме мъчи тази раздяла и бавно умирам...от както тя постъпи така.Благодаря Ви предварително.
Здравейте! Попитах дали в скоро време дъщеря ви ще се обърне към вас? Някак детинско излиза поведението й по карти, но все пак би трябвало да има комуникация. Най-вероятно инициатор ще сте вие. Тя малко се е самозабравила в момента, мисли се за много зряла и сериозна, но реално все пак не е точно така. А вие все още сте готова да подадете ръка. Дано се случи най-правилното! Късмет!
 
Здравейте! ДЖЖ. Тази година ми е последна в университета. Надявам се след като завърша да запиша магистратура, но се колебая кое е по-добре за мен.. Да остана да уча магистратуъра в България (София) или да кандидатствам в Санкт Петербург? Благодаря!   Здравейте! Наредих ви на въпрос: Как ще се развият за вас нещата, ако запишете магистратура в София или ако кандидатствате за Санкт Петербург. Нещата за София изглеждат по-стабилни. Картите са като за човек, който ще успее много добре да се докаже и да получи стабилно образование и диплома. За Санкт Петербург сякаш ще има промяна в плана. Не съм много сигурна, но там роднини ли имате, някакви близки хора, сякаш първоначално се вижда подкрепа от тях. Или просто нещата ще изглеждат като сполучлива инвестиция. Но след това се вижда някаква промяна и избор, който трябва да направите и в крайна сметка нещата май ще се разсрочат, забавят във времето. Няма да е съвсем това, което сте очаквала. Пожелавам ви най-правилния за вас избор! Късмет!
 
Здравейте, благодаря Ви предварително за възможността. Историята ми е следната: Казвам се ИД. Живях с един мъж СВ. Нещо се случи и сега той се изнася на квартира. Въпросът ми е: Дали поотделно бихме живяли по-спокойно, въпреки че ще се виждаме и какво е бъдещето на връзката ми с този човек.
Здравейте! От двата ви въпроса избрах да отговоря на втория, за развитието на връзката ви и сложих срок 6 месеца. Според мен вие ще успеете да останете в добри отношения, но клонящи доста към просто приятелство, а и с тенденция да се раздалечавате един от друг. Единият от вас сякаш има нужда да се дистанцира, да си събере мислите,  да бъде сам със себе си по някакви причини или просто да си вземе "почивка" от връзката.  Понеже не знам какво точно се е случило, прогнозата ми е малко по-обща. За него виждам поемане в посока, която няма да му е лека, ще го натовари, но това е негов съзнателен избор. Вие сякаш сте склонна към някакво прибързано действие или решение, но няма да сте много очарована от резултата. Но общо взето, това, което сте си посяли, това ще пожънете, според това, което излиза в картите. Пожелавам ви да се случва най-доброто! Късмет!
 
Здравейте! За първи път се възползвам от услугите ви,за което много Благодаря!Името ми е МMM. Въпроса ми е дали ще имам финансово развитие в новото ми начинание,свързано с една застрахователна компания?Дали това е моята работа,която ще ми донесе финансова стабилност и успех.Или да замина в чужбина? Благодаря предварително! Здравейте! Постът дава право на един безплатен въпрос, аз зададох първия, дали новото ви начинание ще ви донесе финансова стабилност и успех. Според моето тълкувание, ще успеете да се задържите на сегашното си положение, ще има моменти и когато ще сте доволна, ще има моменти, когато ще се чувствате и стабилна, но няма карти, които реално показват финансов успех. Възможно е да не ви достига майсторство все още за по-големи успехи. Все пак добре е, че вие интуитивно ще усетите какво точно да правите и накъде да поемете. Пожелавам ви късмет и успех!

 
Здравейте! Казвам се ИГП. Ситуцията е - Работа като възпитател в начален етап , но много искам да бъда учител по Англйиски език. Имам познания по езика -2 нива и 3 години уроци.Трябва да запиша ли следдипломна квалификация по Английски език, за да работя като учител по езика. Този месец е входящият тест на който ще се явя и ако успея да се справя с теста , ще запиша тази квалификация; Ще се справя ли с теста, за да запиша тази квалификация?  Ако я запиша догодина ще ме назначат като учител по езика в училището в което работя. Благодаря  Здравейте! Постът дава право на един безплатен въпрос. Редих на първия. Картите ви не са лоши, но не са категорични. Просто показват, че ще има ясното, което всъщност е и очевидно. За мен в случая са по-важни картите, които казват какво би донесло успех и какво неуспех. Те си приличат, но все пак казват, че за да успеете е необходимо да поемете нещо като свръх натоварване. Ако подходите по обичайния начин, с рутина,  вероятно ще постигнете посредствени резултати. А в момента сякаш сте склонна последните дни преди теста да си починете или просто вече се чувствате много уморена, но е необходимо последно усилие. Дано имате късмет! Пожелавам ви успех!
 
Дали В има все още чувства към мен? АС Здравейте! Според моето тълкувание на картите, В все още има чувства към вас.
 
Здравейте влюбена съм в СИ. В момента сме само приятели и рядко се виждаме. Сте прерасне ли в сериозна връзка срок 6 месеца. Сте напусне ли съпругата си с която са разделени. АЗ съм ДЗ. Благодаря с уважение!
Здравейте! От него зависсят нещата, но общо взето по карти той излиза обвързан, с отговорности. А шанс да развиете отношенията си има, но прекалено многото размисли стопират нещата. За срока, за който питате, мисля, че и самата вие ще изпаднете в колебания за смисъла и правилността на евентуалното развитие. При тях не виждам реално раздяла за сега, той чувства някакъв дълг, сякаш смята, че макар и трудно, но по-справедливо е да влачи хомота. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Казвам се НВ. Въпросът ми е: Ще намеря ли мъж, за сериозни отношения в следващите 6 месеца? Ако да, познавам ли го вече или ще бъде нов човек? Благодаря Ви предварително ! Желая Ви здраве и щастие! Здравейте! Редих на първия ви въпрос. Според това, което излезна по карти, вероятно срокът да се случат нещата е по-дълъг от 6 месеца. Вие в момента или реално мислите за някой конкретен мъж или сте поставили рамки с определена представа за такъв, а това създава ограничения. В случая и конкретна идея за общи планове също се явява пречка. Разчупете модела малко. Да, на всеки му се иска най-доброто, но оставете малко фантазия и на Вселената, а в своите мечти и блянове потърсете неочаквани и творчески идеи. Възможно е да познавате човека на някакво ниво, в по-широк семеен кръг или да имате усещане за близост от предишен живот. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Казвам се ДИК. Предстои ли ми промяна в живота? С този човек ли ще остана? Т. К. г. Напоследък виждам, че е дошло време за раздяла, но се страхувам. Очаквам с нетърпение отговора ви! Здравейте! Попитах: Дали в следващите 6 месеца ще останете във връзка с ТК? По карти виждам, че при него нещата сякаш са приключили. Усещанията му са за разруха и разочарование. Вие също давате вид на човек, който е наясно със ситуацията, разсъждава със здрав разум, но въпреки това нещата се движат много бавно. Няма решителност в ничии действия. За периода, който поставих, май най-много да се изясните, да сложите все пак картите на масата, поне за това ще имате шанс и би могло да стане. Вие до някъде сте много еднакви, умни, интелигентни, но някак сте загубили общия език. Дано наистина се изясните един с друг. Успех!
 
Добър вечер,от форум разбрах ,че гледате на карти таро,много ще съм ви благодарна ако може да отделите време и да ми хвърлите едни карти.Най -вече искам в личен план.Аз живея сама с дъщеря си под наем и се опитвам да се справям сама,но най голямата ми мъка е ,че човека с който правихме планове за съвместен живот сме повече от година на приливи и отливи.до тази година когато той изцяло започна да мисли само за развиване и бизнес и фитнес.В началото си казах.че може би ще се променят нещата .но уви някак все по далечни и все по малка комуникация имаме.Надявам се картите да покажат има ли чувства към мен мисли ли за мен.ще имаме ли пак отношения или може ци той има друга в живота си или мисли. Казвам се Х. А човека за който е главно питането ми е К. Моля да ми кажете всичко което показват картите.Лека вечер и с нетърпение очаквам вашето включване наистина ще съм ви признателна.
Здравейте! Благодаря за обстойната информация, която сте ми изпратили, ще съкратя част от нея за сайта, защото няма смисъл там да излизат всички подробности. Наредих ви карти за отношението и намерението на К. за близките няколко месеца. От това, което виждам в картите, той е поставил отношенията ви на бутон "пауза". За себе си иска да намери златната среда, съчетанието на физическо, материално и може би духовно.  Егоистични са му картите, в търсене на себе си. За вас смята, че сте твърде консервативна и затворена, вкопчена в това, което има и нежелаеща да поема никакви рискове с нищо ново. Смята, очаква от вас да сте някак по-дейна, инициативна, рискуваща, но ми се струва, че като цяло нещата вървят към своя естесвен край. Много вероятно вие самата да прецените разумно и да промените коренно мнението си и отношението си към този човек. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте,видях,че имам право на един безплатен въпрос свързан с картите Таро от Вашият сайт.Та,въпросът ми е този: Ще имам ли взаимоотношения и виждания с мъж на име АР и защо спря контакт с мен? Казвам се БС. Благодаря.
Здравейте! Разгледах взаимоотношенията ви сега и в срок до 3 месеца. За съжаление, най-общо мога да кажа, че имате разногласия с този човек и той смята, че не получава това, което е очаквал. И двамата излизате силни личности, може би е било трудно и в бъдеще също би било трудно да мелите брашно заедно, при положение, че всеки смята, че е прав и по-добър от другия. Това като цяло е довело до разочарованията, но за вас е било и изненада неговото сегашно поведение, някак по-скоро сте си мислили, че нещата са под контрол и се развиват правилно, а той просто е решил, че резулататите не му харесват и иска и очаква друго. В бъдеще е възможно да се опита да комуникира с вас, но позицията му си изглежда същата, а вие най-вероятно ще се отдръпнете и коренно ще промените мнението си за него. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
ZDRAVEITE!!! Kazvam se VPG   Въпросът ми е : До една година, ще срещна ли любовта, която да ми донесе дълго чаканото щастие и спокойствие. ?Благодаря Ви!
Здравейте! При вас, както и при всички нас, действа Законът за привличането. Има шанс да срещнете такава любов, но вие сякаш прекалено много сте се вкопчили в идеята, че я нямате в момента и изпращате сигнали за "нямане" до Вселената. Имате и да приключите с нещо друго окончателно, за да се оттласнете от дъното. Когато се освободите от старата си мъка, повярвате, че е възможно да се случи, но без да сте обсебена от идеята, че трябва да стане, ще имате шанса и възможността за стабилна връзка със спокойствие. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Левзея, Казвам се МЛХ. Позволявам си да задам безплатен въпрос - дали в следващите шест месеца ще забременея? Благодаря за отговора Ви!М
Здравейте! По вашите карти излезе, че шанс това да се случи има, но вие тъгувате по нещо от миналото. Не знам дали сте в сериозни отношения в момента с евентуален баща на детето, но имате свои вътрешни съмнения кой трябва да е бащата и също така неизчистени спомени. Сякаш все още ви е необходим период за размисъл и възтановяване от нещо. Това са нещата, които виждам като пречки. Външно казвате, че сте сатабилна или че сте избрали стабилен човек и вече ви се иска по-скоро да разберете съответната радостна новина, но във вас самата нещата не са изчистени. А шанс има, животът ще ви даде такъв. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, може ли да се възползвам от безплатният въпрос с публикация в сайта? Казвам се ЕК, половинката ми е СП. Сгодени сме и много се надявам да успеем да заживеем отделно от майка му и да имаме дете, но за сега имаме финансова невъзможност. Има ли шанс да се отделим с него и да създадем истинско семейство- деца и собствен дом? Благодаря ви предварително! Ще съм много благодарна ако получа отговор!  Хубав ден! Здравейте! Понеже за картите да заживеете отделно, да имате деца, да сте инстинско семейство, да имате собствен дом са четири различни неща /а и не само за картите, и в живота са различни неща, просто е чудесно, ако са съчетани заедно/, зададох такъв въпрос за момента - Дали до една година ще се отделите да живеете самостоятелно като семейство? За съжаление, това, което излезе, показва, че най-вероятно не. Т.е. възможност за отделяне има, но може би няма да ви хареса, няма да я приемете като вариант, ако примерно е да сте на квартира, а не в собтвено живлище или нещо подобно. На вас много ви се иска някой силно да ви финансира, но за сега, това би нарушило баланса между това, което сте дали и това, което бихте получили и затова вероятно все още не се получава. СП сякаш е склонен да работи, да спестява, да прави сметка. А на вас ви се ще да разчитате по-скоро на шанс и късмет. Дано се случи най-доброто и правилното! Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Аз съм Т. Искам да знам как ще потръгне любовният ми живот за напред. Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. Общо взето периодът ще се характеризира, че каквото сте си посяли, това ще жънете. Интересното е, че по карти излиза, че на вас би ви се искало ако може да си вземете почивка, някак да си обърнете внимание на спокойствие, да си се занимавате с ваши си неща, да мислите за бъдещето си, в перспектива. Обаче на хоризонта се вижда мъж/момче, който може да иска да иска да имате общи планове и е възможно да имате пламенна авантюра, вие да се почуствате като обсебена от него, но това някак няма да ви радва. Просто реалността ви предлага по-различни неща от спокойствието, което ви се иска. Но в крайна сметка човек има избор все пак. Пожелавам ви успех!
 
МИТ, ПИВ. Има ли бъдеще връзката ни? Здравейте! Тъй като не сте написали никакви подробности за отношенията ви, общо взето и тълкуванието на картите ми е лаконично. Сложих срок за въпроса ви 6 месеца. Не виждам да прекратите отношения, но не съм сигурна и какво точно развитие очаквате - продължение на нещо старо или задълбочаване на нещо ново. Ако има проблеми, то те може да са свързани с необходиност от пътуване. Вие сте по-склонна да участвате в тези отношения. П. е по-дистанциран сякаш. Нещата се развиват бавно и има много фактори, които не зависят от вас, външни обстоятелства. За срока, който поставих ще се изясните все повече един с друг. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! EEХ - Ще отпуснат ли на съпруга ми, МЯХ, паричен заем,  до шест месеца, за да може да финансира бизнеса си? Благодаря! Здравейте! За съжаление, по карти - Не. Всичко е някак бавно, проточено във времето, което е много разочароващо за него. Има някакви пречки, ограничения, за да се случат нещата, както ги иска. Излиза и, че и това, което планува не е съвсем ОК. Сякаш нещо иска да съчетае, да смеси, да обедини, но се явява като пречка в случая. А много му се иска да има късмет. Дано намери начин и наистина има късмет!
 
Здравейте,казвам се ГС, моят партньор ЕХ има спечелена голяма сума пари, на която бавят изплащането.Ще си получим ли парите до 6м или да забравим за тях?
Здравейте! За съжаление по карти, за периода, който питате излизат рухнали планове, мечти, надеждата се крепи буквално на косъм , но и той май ще бъде прерязан. Интересни са две неща, които излязоха - едното, че тези, който дължат парите сякаш ги смятят за свой късмет и законна придобивка и другото е, че сякаш Съдбата казва, че е по-мъдро и по-справедливо да не ги получите... Дано се случи най-правилното! Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Имам един въпрос: ще поиска ли да се съберем  отново  ККК и аз НЕА, след като бяхме заедно 3 години от които две живяхме заедно. Здравейте! По карти, за сега не се вижда такова желание у него. Има застопоряване, заинатяване на позицията, в която е в момента. Сякаш се чувства добре, както е сега. Има съвсем леки колебания за действията си. Но общо взето се надява, че е взел правилно решение. Има си свои, лични планове. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Г - Тогава въпроса ще го задам така - ще срещна ли подходящия любим партньор в близките 4 месеца? Още веднъж благодаря. Здравейте! По карти, вие се надявате на този, който е заминал, да е стабилния човек за вас. Или, ако самата вие пътувате е възможно такава среща да се случи тогава. Отношения с друг мъж, вероятно бившия ви съпруг обаче също са фактор за това, което питате и то като пречка. Самата вие водите вътрешна борба със себе си, но от друга страна искате много да си изясните ситуацията. Според мен във въпроса ви за трети човек, картите отразиха колебанията ви за другите двама, за които питахте преди да коригирате въпроса... Дано се случи най-доброто за вас! Късмет!
 
Искам да знам развитие на взаймотношения между мен и едно момче момчето се казва Л. Аз съм Л. 3 месеца излизахме като приятели скоро ме покани на рожден ден на негова братовчедка отидох и прекарахме ноща заедно от тогава се дръпна незнам защо .Искам да попитам ще има ли продължение на тези взаймотношения или това бе края . Благодаря ти за отделението време предварително.
Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 1 месец, дали ще има развитие в отноешниятя ви. В момента наистина излиза, че нещо драстично се е променило. И той и вие по тези карти сте се дистанцирали един от друг.  Не съм много сигурна, но той дали не се гласи да заминава някъде? Вижда се дистанция, разтояние между вас. Но някак е двустранно това раздалечаване. Може да не е физическо, а само емоционално. Не виждам да спрете да контактувате, но някак по тези карти не виждам и особено сближаване. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, казвам се МГ, разбрах че имам право на 1 безплатен въпрос :) Въпроса ми е за генерално любовно четене, ако може. Вмомента нямам партньор. Благодаря! Здравейте! Зададох срок за питането ви 3 месеца, понеже считам, че при младите хора нещата са по-динамични. Според картите, в живота ви е имало период, когато много неща са се променили и е било необходимо драстично, изоснови да се разчисти. В момента гледате по-смело и ведро напред, поели сте в  нова посока. Но въпреки това все още сте затворена в себе си. По някакъв начин се изолирате от света. Мечтаете за нещо ново и стабилно, но сякаш се сърдите, ядосана сте на себе си, че не успявате все още да преодолеете старо разочарование. Радвате се на всяка своя потискаща мисъл, която успеете да осмислите и да разчистите. Но има още какво да се желае в тази посока. Така че, периодът основно е свързан все още с вътрешна работа, по вашите лични чувства, емоции, мисли, за да освободите истински място за нещо ново. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте. Казвам се ИНЖ. Въпрос свързан с дъщеря ми ПСГ. Иска да учи навън, в А или Ш, като целта й е да се занимава с музика и да замине в Щ. Правилно ли ще е да отиде навън да учи и музиката ли е нейния път? Благодаря Ви! Здравейте! Попитах - Добре ли е за П. да замине да учи музика навън? По карти излиза, че Да. Общо взето каквото и да кажете вие или друг, тя го е намислила и най-вероятно съдбата така ще завърти нещата, но пък и излиза, че е добре. Така тя би се чувствала силна, жизнена, вдъхновена. Това е страст, музиката й е приятел :) Има достатъчно ентусиазъм у нея. Дано наистина има късмет за добра реализация! Пожелавам ви късмет! 
 
Аз съм Й. От няколко години имам чувството и доза доказателства, че различни държавни институции използват услугите на частни фирми, за проследяване на личният ми живот и социалните ми контакти.Смятам, че поводът е по имотни причини. Въпросът ми е, дали това е така и какъв е интересът им от това? Благодаря. Здравейте! Редих карти на първия ви въпрос - Дали по някакъв начин личния ви живот и социалните контакти са проследявани от държавни институции като възложител за това? По карти не излиза нищо, което да ме наведе на такава мисъл. Зададох въпроса и по друг начин - Дали някой, по каквито и да било причини ви следи? И тук не ми излезе отговор, който да сочи нещо подобно. Живеем в общество, в което много неща са абсолютно достъпни на широк кръг от хора като информация, но такова е времето. Нищо необичайн о :) 
 
Здравейте. Казвам се МВ и искам да попинам за бившия си съпруг ГК.Разделихме се заради друга жена.с която той все още живее.Но аз го обичам и вече 4 години гочакам да се върне при семейството си.моля ви кажетеми ще бъдем ли отново заедно? Благодаря предварително! Здравейте! Сложих срок на въпроса ви 6 месеца - дали до тогава съпругът ви ще се върне в семейството ви? Дано не ви давам напразни надежди, не се вижда да се върне, но не се вижда да е взел и твърдо решение да не го прави. Има колебание при него. Някак ще се опита да намери баланса в живота си. Той обича да е на неговото, но май изглежда леко разколебан в твърдостта на сегашното си решение. Объркан е. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, за първи път задавам въпрос так към Вас. Мислела съм в удобно време със заплащане... но по натам. Казвам се ИИ. Искам да попитам ще разговарям ли с мъжа си Н. Разделени сме. Много искам да говорим .... писах и му изпращах по други хора желанието си но досега не сме се срещали.... Раздялата е изцяло по негова вина.....аз не исках да се разделяме.Проблеми се преодоляват....Моля да ми кажете! благодаря Здравейте! Зададох срок на въпроса ви до Нова година - дали до тогава ще подновите контакт с Н.?За съжаление картите показват, че това е възможно, но по-скоро ще е конфликт или разговор за край. Поне той така изглежда обмисля нещата. Той изглежда вдъхновен за нови емоции или поне иска да му се случи нещо такова. Контактът изглежда като разговор евентуално за нещо материално или някакви делови въпроси свързани с деца, имот или нещо друго подобно. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Ще имам ли възможност за стабилна връзка с мъж  до края на годината ? Казвам се ЕИ. Благодаря за възможността. Здравейте! По картите, които излязоха, вие циклите върху стари отношения или миналото по принцип. Сама сте се изолирали и излъчвате самодостатъчност, което често пречи в енергиен план да се появи правилния човек. Ако спрете да повтаряте едно и също като мислене и поведение е възможно да има промяна. Пожелавам ви успех!
 
Здравейте! Моят въпрос е дали ИН все още мисли за мен? Благодаря СМ. Здравейте! И. има светли и добри чувства към вас и най-вероятно си мисли за вас. Може би обаче има някакви задължения или ви дели разтояние и той се опитва да не се поддава на чувства и емоции. Гледа да се предпази по някакъв начин.
 
Здравейте, Казвам се Б. Въпросът ми е ще имаме ли стабилна връзка с Е? В момента не сме заедно, за пореден път след желание от негова страна да сме заедно ме оставя. Това продължава вече 6-7 месеца. Благодаря предварително
Здравейте! Сложих срок на въпроса ви 6 месеца - Дали ще имате стабилна и удовлетворяваща ви връзка с Е? По карти - не. При този мъж излиза силно влияние на друга жена. Може да е майка, колежка, приятелка, съпруга... Вие хем усещате, че има нещо, което не е съвсем както трябва, хем привързаност към този човек. Често се получва така, когато е имало отношения и в предишен живот, но това в никакъв случай не означава, че те трябва да продължават и в този.
За срока, който зададох, мисля, че в крайна сметка всеки ще успее да продължи по пътя си, което може би е по-добрия вариант. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, за първи път ще ползвам услугата, за което благодаря предварително! Въпросът ми към Вас е: - Имаме ли аз или някой от семейството ми външна намеса? Аз - Л,съпруга ми М, сина ми М. и дъщеря ми П. Още веднъж благодаря! Hубав и успешен ден от мен! Л. Здравейте! Първо трябва да кажа, че според мен картите не са абсолютно надежден инструмент що касае въпроси за енергийна намеса. Второ, за да проверя всички от семейството ви, трябва да задам 4 въпроса. Постът дава право на един и аз попитах така - Дали някой от семейството ви има външна енергийна намеса? По картите, които излязоха не виждам такова нещо, а само страхове, които ви владеят. Основно страх за материални неща и загуби. Може би най-големи при съпруга ви. Но пак повтарям, смятам, че има много по-надежни инструменти за такива отговори, радиестезията, например. 
 
Здравейте! И и Д. Разделена съм със този мъж,от него имам син,истината е,че имаме много стрснно отнощения,сякаш не може да сложим край а трябва ли да го правим,минаха 4г от официалната ни раздяла,от тогава се събираме разделяме,караме ,обичам. Общо ситуация ,която ме обърква много,той настоява много да се съберем ,а аз се страхувам да не се разочаровам и не го правя,а във същото време когато не се виждаме ми липвсва,той живее във В аз във С,летата ги прекарваме със малкия при него,после се прибираме във С и няма седмица и се скарваме,после пак се здобрвяваме,и така един безкраен цикъл,кажи ми какво кавзват картите за тази ситуация,ще ни бъде ли двамата като двойка?:)
Здравейте! От нещата, които сте ми написала аз обобщих въпрос: Какво ще се случи, ако се съберете да живеете за постоянно с Д. или ако не се съберете?
По карти решението за сега е във ваши ръце. Ако се съберете, ще сложите край на определен период, който явно продължава мъчително дълго и се е изживял. Надявам се да не ви подвеждам, но следват хубави, емоционални карти, които показват, че е възможно семейно щастие и разбирателство. Ако не се съберете - ще поддържате все пак приятелски взаимоотношения, той ще ви дава определена стабилност, ще си остане мъж, който вълнува ума ви и май все ще се питате правилно ли сте постъпила. Човек не бива да се води от страховете си! Ако само страх, а не липса на чувста и обича, са причината да не искате да се съберете, как ще се спрявите със страха си, ако не се изправите срещу него? Решението си остава абсолютно ваше, но си помислете добре, кое за вас е водещо. Правилният водач е любовта! Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Кога ще ме потърси С? ЛНКЗдравейте! На въпроси Кога?, като календарно време, картите не могат да отговарят, но могат да кажат когато бъде изпълнено Какво, би могло да се случи нещо. С. има да направи важен избор между две жени. Когато за себе си реши какво иска , тогава най-вероятно ще ви потърси. Всичките му карти показват, че е поставен пред избор. Пожелавам ви късмет!

Здравейте ще започна ли работа скоро някъде? Д. Здравейте! Знам, че от този мейл е питано за К, но понеже сега питате само за Д, наредих карти. За съжаление не се вижда скоро да започнете работа. Търсите, но не ви достигат образование или квалификация и опит. Дано имате късмет! Успех!

Здравейте,Левзея Казвам се Д. Съпругът ми се казва И. Моят въпрос е свързан с взаимоотношенията със съпругът ми. Имаме пререкания в момента, за които аз съм в основата.Поисках развод.Как ще се развият отношенията ни в 6 месечен период. Здравейте! Да, по карти нещата в семейството ви не са Ок, много вероятно да има намеса на трети човек. Разочарования, съжаления или просто сте достигнали предела си на търпимост един спрямо друг. За периода, който питате е възможно да се чака документалното оформяне на това, което сте започнали. Малко бавно и мъчително изглежда това чакане. В крайна сметка мъжът ви ще се почуства свободен да има нови планове. А вие е много вероятно да имате връзка с друг мъж, която е може да е и доста страстна и не съвсем лека емоционално на моменти. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Здравейте, казвам се ЦВ. Въпросът ми е как ще се развият събитията в любовният ми живот до края на 2018г. Преди повече от половин година приключих единствената си връзка, която беше 5 години. Интересува ме какво ми предстои, ако бившият ми има връзка името му е А. И тъй като имам малък опит с Тарото, за улеснение мога да Ви предоставя и датите на последният мъж, с който общувах, но без развитие- името му е Е. Но е възможно да се появят и карти на земни и въздушни знаци, тъй като получавам внимание от такива представители. Благодаря много. Очаквам, Вашият отговор. Здравейте! В указания за вас срок, личния ви живот се характеризира по карти, общо взето с ограничения, които вероятно сама си налагате. Да, вижда се и появя на мъж, както сама казахте от земна боя, но вие сякаш се принасяте в саможертва, като си поставяте твърде големи ограничания, до някъде чак догматични. Търсите прекалена сериозност в отношенията, но чак самата вие не се радвате на своята строгост и склонност да анализирате и премисляте. Имате шанс да сложите край на този мисловен период, да си повярвате, че заслужавате сърдечност, уважение и признание. Но е малко вероятно да го направите. Трябва да се освободите от тези рамки, които са си само ваши и твърде строги. Пожелавам ви късмет!

Здравейте, Ето и ситуацията ми.Казвам се В.Разделих се със С през юли,защото има и дълга връзка,която не приключва и не развива (съжителства с нея).Потърси ме отново и сега иска да остана в живота му,но само като приятел.Не зная какво цели с това,но и аз не искам да го губя.Въпроса ми е: Има ли възможности да развием сериозна връзка впоследствие? Много ще съм Ви благодарна,ако ми дадете отговор,съвет. Хубав ден желая. Здравейте! Понеже сте поискали отговор или съвет, аз предпочетох да попитаме картите за съвет - Как е най-добре за вас в момента да постъпите спрямо С.? Най-добре е да прецените реално, истински, какво давате и какво получавате в ситуация. Да се самоограничите, за да може да се възтановите, да излекувате душата и сърцетои си. И тогава ще имате късмет за коренна промяна в живота си, когато заявите на Вселената, че сте готова. Пожелавам ви мъдрост! Късмет!

Здравейте, бих желал да Ви попитам дали ще успея да откриу любовта? В. Предварително благодаря! Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 3 месеца. Според мен вие много съжалявате за нещо от миналото си, тъгувате по минала връзка вероятно и това ви стопира да откриете любовта сега. Повтаряте стари ситуации, а трябва да опитате да излезете от порочния кръг. Някъде сред приятелите ви даже вероятно има човек, който може да е вашата любов. Но вие сте нерешителен в намеренията си, въпреки, че смятате, че не е така. Опитайте да целенаправите мислите и действията си към нова връзка, нова любов, излезте от рамките и сянаката на старото, за да се получи. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте Левзея,  благодаря Ви, за възможността да си задам въпрос към Вас. Казвам се ВПБ. Сега ми предстои пътуване до Англия , по работа за няколко месеца.  Въпроса ми е следния- " Как ще се развият нещата, от работния ни  престой в Англия, ще бъдем ли удовлетворени.?" Заминавам заедно с моя приятел, не ни е  за първи път, но сега имам страшно много притеснения. Здравейте! Картите, които излязоха за пътуването са малко нееднозначни. Може би отразяват вашето притеснение. Мисля, че откъм работен план, трябва да внимавате. Вижда се някъв застой, положение, в което сте принудени да изчаквате първоначално, след това по някаква причина няма да ви допада това, което ви се предлага и в крайна сметка ще се обвържете с нещо, което може да е малко прибързано и неблагоприятно за вас. Интересното е, че за приятелят ви това пътуване ще е много емоционално и основно свързано с положителни емоции. А за вас ще е важно, за духовното ви израстване и свързване с него. Т.е. в материален план удовлетвореността е съмнителна, но в емоционален я има. Пожелавам ви успех и късмет!
 
ВЯ - Ще срещна ли някого, в когото ще се влюбя в следващите 5 месеца? 
Здравейте! Отговорът е и Да, и Не. Т.е. много вероятно е да срещнете някой, който е достоен да се влюбите в него, но по карти, самата вие си издигате бариери. Мисля, че някакво старо разочарование все още ви държи. Почуствали сте се използвана, унизена, слаба в някаква ситуация в миналото. Ако успеете да си върнете вярата в това, че щастието е възможно, нещата може да се случат и да ви се получи. Понеже ви дадох възможност да коригирате въпроса си, редих така, както сте ме попитали. Но съвет от мен, не търсете някой, в когото просто да се влюбите, това може да е безответно и нещастно, търсете някой, с когото чувствата ви да са споделени и респективно така и задавайте въпросите си към таро или друг инструмент за прогностика. Късмет!
 
Zdraveite vlubena cam v SI i ickam da vi popitam dali chte imam ceriozna vrazka c nego?Az ce kazvam D i dali toi izpitva nechto kam men ?Blagodaria vi predvaritelno!
Здравейте! Поставих срок за въпроса ви до Нова година. Според мен SI изпитва някаква носталгия и съжаление за своя стара връзка и от това, което виждам в картите, не изглежда да има намерение да задълбочава отношенията си с вас. Доста неясни и объркани излизат намеренията му за в близко бъдеще и е много вероятно, за съжаление, да ви разочарова... Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравей! Аз се казвам ВД и въпросът ми е за дъщеря ми ИГ. Ще влезе ли в Софийския Университет през 2019? Здравей! Има много голяма вероятност да я приемат, ако се постарае и се подготви добре. Ако не се разсейва с приятели насам-натам, а учи. Буквални бяха в това картите. Тя май има определена склонност да разчита на късмета си, а не толкова на усилията. Има и друго, дали не й се учи на друго място? В чужбина? Сякаш се вижда не особено голям ентусиазъм за СУ от нейна страна, но шанс има. Само да положи усилия. Успех!
 
Здравей, Име: РK, Въпрос: Ще умам ли успех с поне някой от проектите, които съм подала или ще подам до края на 2018г.  Благодаря ти! Здравей! По карти успехът е малко вероятен и евентуално постигнат много бавно и трудно. Всъщност, ако става дума нещо да се възкреси от руини, да му се даде нов живот - би могло да има успех, но пак казвам много бавно и трудно като придвижване напред. Успехът е възможен, ако вложиш най-доброто от себе си в проектите. Ако не се разсейваш емоционално и не допускаш такъв род слабост да те отклони от целта. Казвам го, защото по карти се вижда, че в момента те владеят по-скоро емоции, от една страна за творчество и вдъхновение, от друга за евентуален отказ. Пожелавам ти късмет!
 
Здравей. Какво да кажа объркана съм .Накратко моето момче има сериозни финансови проблеми,  изнервен ...казва че ме обича но първо трябва да си измъкне от тази каша и вече да обърне внимание на любовта ...отказва интимност с месеци.  Общо взето ме интересува обича ли ме искрен ли е с мен ще я бъде ли тазивръзка ? Ц., той е Н. Благодаря предварително. Здравей! Зададох срок на питането ти до Нова година. Не знам причината, поради която е затънал твоя човек, но по карти излиза, че може да са кредити, хазарт или нещо друго, в което се е омотал. Объркан е в момента, доста страхове го владеят, не е съвсем наясно какво и как да прави. Да, има намерение и желание да се измъкне, но за съжаление поне до НГ не виждам това да се случи. Принципно ви е дадено да споделяте живот един с друг, да се подкрепяте, но неговата депресия те съкрушава и вече имаш нужда да си поемеш дъх от тази емоционална умора. А и той е много склонен да се откаже от вашите отношения. Ти проявяваш за сега толерантност и търпение, но няма да е безкрайно. Пожелавам ти да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте,в момента тегля ипотечен кредит за закупване на жилище,вече мина оценител но ми е много притеснено,дали отпуснатата  сума ще бъде достатъчна за закупването на жилището,ще успеем ли да закупим този апартамент,вече мина месец откакто сме започнали процедурите в банката,ще чакаме ли още много.Казвам се ДМК. Благодаря Ви предварително Здравейте! От нещата, които сте написали, обобщих и зададох следния един въпрос - Ще успеете ли да закупите жилище, което искате? Много се надявам да съм права, по карти излиза, че макар и бавно, и с кредит, все пак ще бъдете доволен от крайния резултат. Има една карта, която показва, че е възможно наистина нещо от кредита да не ви достигне, да не е съвсем както се надявате или пък бавно да стават нещата, но пък отговорът е положителен и се надявам да успеете с жилище, който искате. Пожелавам ви късмет и успех!
 
Здравейте, видях във вашата страница, че предлагате еднократен безплатен отговор на въпрос та моят въпрос към Вас е : Ще срешна ли някого до 3 месеца, защото все още не мога дя забравя едно момче а знам, че няма как да се получи нещо между нас. Благодаря! СM.  Здравейте! Малко промених въпроса ви - Дали до 3 месеца ще започнете удовлетворяваща ви и споделена връзка с момче? По картите, които излязоха, все още имате нужда от възтановяване от старата ситуация. Самата вие в мислите си сте се ограничили все още, макар да казвате друго. Когато успеете истински да се освободите и да се зарадвате на свободата си, тогава ще се появи и някой друг. Пожелавам ви късмет!
 
Казвам се ЦД.Мьжьт ми е ПХ.Това ли е краят между нас?Обичал ли ме е?.Благодаря  Здравейте! От двата въпроса, които сте задала, отговарям на първия ви. По карти, не е краят. Имате си някакви семейни дела все още, може би по-скоро материални или свързани с деца или родители. По някаква причина сте зависими един от друг. Все още отстоявате нещо постигнато и изстрадано до сега. Отношенията ви са изострени, не се виждат чувства, а по-скоро раздразнение, объркани, разнопосочни мисли. Реално в ситуацията никой не е победител. Предстои ви избор. Можете да продължите със скандали и да влошите нещата или да заложите на нещата, които все пак ви свързват. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Левзея! Не знам до колко е правилно зададен въпроса, но ... Т. ли е човекът, с който ми е отредено да създам семейство и деца? ... или ако смятате че не е уместен ... Как ще се развият отношенията ни в следващите 6 месеца? БлагоДаря ви! E. Здравейте! Наредих карти за развитие на отношенията ви до 6 месеца. В момента сте в период на изясняване. Т. много вероятно да се държи мило и да се старае да започнете връзка, вижда се инициатива от негова страна. Вие сте по-резервирана и  се опитвате да се съхраните, макар че действията му ви носят радост и ви зареждат с енергия. В близките 6 месеца смятам, че е възможно да имате много приятни и романтични отношения. Той сякаш ще сбъдва една своя мечта. Ще ви предлага любовта си. Вие сте по-сериозно настроена вече за дом и семейство, но за сега мисля, че той не е съвсем готов за такова нещо. На романтична, но те толкова сериозна вълна  е, което може малко да ви разочарова в очакванията ви. Но е възможно с времето и той да преосмисли нещата към по-задълбочено развитие. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте,Левзея,имам един единствен въпрос,който ме мъчи.Имам връзкас женен мъж,аз се казвам Г ,а той Д,почти година сме заедно,но жена му разбра и стана голям проблем Въпросът ми е ще бъдем ли отново заедно, или да направя това което съм решила(да замина отново в чужбина) Здравейте! Решението на Д. да не сте заедно все още не е окончателно, има колебания той и няма против да съчетава връзка с вас и жена си едновременно. Важно е и вие какво искате. Картите казват, че от вас двамата зависи, но общо взето показват, че ако сте заедно кошмарът няма да свърши. На вас ви се иска да свирите първа цигука, но от това, което виждам в подредбата, най-вероятно няма как да стане точно в тези отношения. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Благодаря ви за възможността да ви задам въпрос. Казвам се ДМ и въпросът ми е ще започна ли работа в рамките на една година и в кой сектор ще бъде тя . Благодаря ви предварително. Здравейте! Задали сте два въпроса, ще отговоря на първия от тях. Много е вероятно да започнете работа в рамките на една година. В момента изглежда сте в пауза, нещо като почивка или период на възтановяване. По някакъв начин не ходенето на работа не е неприятно за вас, даже може да ви харесва на моменти. Излиза и, че водите вътрешна борба по темата, кое точно и как да бъде, но в крайна сметка мисля, че за баланс, уравновесеност и справедливост - ще почнете работа. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте Левзея, Името ми е ГПМ-В. Въпросът ми е следния: имам предложение да започна нова работа  в съвсем различна дейност до една седмица, това работно място за мен ли е?  Здравейте! По карти излиза, че на евентуалното ново работно място вие бихте се чувствали добре, стабилна. Не знам длъжността дали има ръководни функции, но сякаш ще се налага да се грижите за някой, да сте по-отговорна и ангажирана. Има някаква незрялост на хората, около вас, която показват картите. Лично вие май се притеснявате дали няма да станете твърде зависима от това предложение, в материален или друг план, а също така и от факта, че явно ще сложи край на нещо старо и ще бъде нещо съвсем различно. Но пък имате и усещане, че бихте могли да блеснете по някакъв начин. Хубави са картите, ако не се страхувате от повече заетост и отговорности. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте :) Казвам се А. Името на приятелят ми И. Предстои ни склчване на брак през 2019г. Бих искала да знам подходяща дата за сватба (началото на септември месец 2019 г е за предпочитане) и дали това е човекът за мен ? Благодря предварително за дадената от Вас възможност да Ви задам въпрос.Поздрави!
З дравейте! С Таро няма как да ви отговоря коя дата е подходяща за вас за сключване на брак, защото картите си нямат календар към тях... Това е работа на астрологията. С карти мога да проверя дали са добри за вас няколко дати /3-4 на брой/, които обаче вие трябва сами да зададете. Попитах дали това е човекът за вас? Интересно, че и двамата излизате с определени колебания по въпроса, по-скоро си задавате въпроси и търсите отговори. Но е хубаво, че по карти излиза, че И. е вярата марка човек :) Дано съм права, че той може да ви донесе хармония и баланс и да бъде чудесен приятел. Отноешенията биха се градили на взаимност. Все пак внимавайте, каквото влагате, това ще получавате, т.е. отмервайте добре :) Може би има желание у него за прекален перфекционализъм и понякога склонност да изчаква по-дълго от необходимото. Но наистина се надявам да успеете да създадете добър синхрон. Късмет!
 
Здравейте, Левзея! Казвам се НТН-Д. Бих искала да задам въпрос свързан с кариерата ми. Въпросът ми е:Ще заема ли директорска позиция и ако да моля да посочите срок. Благодаря предварително! Здравейте! При Таро сроковете се задават в самите въпроси. Попитах - Дали до 6 месеца ще заемете директорска позиция? За съжаление отговорът е Не. Ще бъдете силно разочарована. Може би мястото, което искате да не е свободно и човекът, който го заема здраво да се е хванал за него. Общо взето отговорът е, че би могло да стане, ако сключите сделка с Дявола, т.е. нещо напреко на съвестта си или етичните норми, или ако изпаднете в супер зависимост от някой друг.  Самата вие не сте много убедена, че нещата биха се случи и биха били ОК за вас. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте! Казвам се НМК. Ще се съберем ли отново в любовна връзка с АМА и как ще се развият отношенията ни? Разделихме се по негово желание, но мисля, че вината за това основно е моя. Благодаря Ви предварително за отговора-чакам го с нетърпение. Искам да знам дали въобще да се надявам. Желая ви хубав и усмихнат ден! Здравейте! Сайтът дава право на един безплатен въпрос еднократно. Попитах - Дали до 1 месец ще се съберете отново в любовна връзка? Възможно е, но ако и двамата направите нещо по въпроса. Той май доста се е заинатил, но от вас се иска да му покажете мекота на характера и добро и мило отношение. Трудни са нещата, но не и невъзможни. А. се чувства наранен, сякаш с него е злоупотребено по някакъв начин и затова се е оттеглил. Ако и самата вие знаете, че причината сте вие, значи е във ваши ръце да направите нещо по въпроса. Късмет!
 
РД - Ще заживеем ли заедно с Р до 4-5 месеца? Здравейте! Не се вижда да заживеете заедно в този срок, защото този човек най-вероятно е някъде далече. Вижда се корепспонденция, размяна на съобщения, някакво такова общуване. Не виждам сериозност в тези отношения, по-скоро приличат на някаквъ свеж полъх. Не бих ги нарекла авантюра, но да, свеж полъх ми идва като словосъчетание. Р. е изключително ангажиран със себе си. Целеустремен в свои си неща. Да, сигурно е способен на мили жестове, подаръци или нещо такова, но общо взето неговите цели са му най-важни. Има външни обстоятелства, които се явяват пречка на това, за което питате. Сякаш някой се е принесъл в саможертва на тези обстоятелства. Всичко е много, много бавно... Вие имате надежди. За вас това би било едно ново начало, но някак самата вие усещате, че нещо не е съвсем както трябва. Чувствате, че губите, без да знаете може би дори от какъв враг... Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Въпросът ми е относно мен и човек с който се разделихме по моя воля. Той иска отново да се съберем, а аз не знам какво искам. Ако може да ми дадете съвет какво да правя. Да се съберем или да продължа напред?  Аз съм ЕД. Той е БА. Здравейте! Попитах картите за развитие в живота ви, ако се съберете с Б. и ако продължите без него. Ако се съберете ще научите някакъв пореден урок според мен, може и кармичен да е, но много скоро ще започнете да се оглеждате за нещо ново, друго. Ако продължите без него сега - това ще ви позволи да се почуствате стабилна и ръководеща живота си, както и ще бъдете готова за ново начало. Изборът си остава ваш! Пожелавам ви да се случи най-доброто!
 
Привет, До края на годината 2018г ще успея ли да забременея и успешно да износя бебето. Н и Д. Поздрави Здравейте! Въпросът налагаше промяна. Попитах - Дали до края на другата година ще успеете да забременеете и износите успешно бебе? Според картите в тези ви планове ще има някаква промяна. Ще вземете решение да подходите по друг начин. Д. е склонен да изчаква, но мисля, че вие след консултации със специалист ще решите нещо друго. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет и успех!
 
ДК, въпрос за СК. Въпросът ми е кога ще се върне, в смисъл дали ще го направи до края на месеца?Не го формулирах много точно, но не знам като питам за време, дали се задават срокове. Здравейте! При таро срокът се задава в самия въпрос, така че питах - Дали ще се върне до края на месеца? Излизат документални спънки. Много вероятно да не успее да се върне в този срок. Ако някаква жена с позиция, може да го направи и му помогне, би могло да стане. Много емоции излизат покрай това завръщане, които му пречат, възпират го. Има си колебания той за пътуването в коя посока да бъде, назад или в някоя друга.
 
Здравейте! Казвам се ХД.Ще има ли среща между мен и ДД?Виртуално приятелство е.Срок-три месеца .Усещам привличане между нас. Здравейте! За съжаление в зададения срок, трудно се вижда да има среща. Виждат се много очаквания, по-скоро от ваша страна, но Д. май има да си изчисти нещо от миналото и не е напълно наясно със себе си. Много е вероятно виртуалното ви познанство да няма развитие в нещо друго. Може и на вас да ви омръзне да чакате негови действия и да решите да се отдръпнете. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Въпросът ми е : Ще върнем ли отношенията си с Д? Аз съм Е. В момента разделени и от един месец никой от нас не търси контакт. Благодаря предварително за отговора. Здравейте! По принцип картите казват, че при вас нещо е приключило и е време за нещо ново, като по-мъдро стъпало в развитието на отношенията. Дали ще си върнете отношенията, картите не казват Но показват, че може да възтановите контакт, ако вие го потърсите. Силата да съживите общуването е у вас. Мисля, че колкото и да се измъчвате и да тъгувате в момента, все пак сте си мислили и да го потърсите. Има голяма вероятност да ви откликне. Взаимното ви мълчание вече е по-скоро от инат, гордост и Его. Помислете дали да не опитате да го нарушите. Късмет!
 
Здравей! Казвам се ВТ. Въпросът ми е ще имам ли по-добро предложение за работа /в близко време/ и дали да го приема. Благодаря! Лек и успешен ден! Поздрави, В. Здравей! За съжаление, за сега, по карти не излиза да получиш добро за теб предложение за работа в скоро време. Нещата са в определен застой. Не съм много сигурна и ти самата доколко имаш реалистична предства за това, какво би могла да работиш. Може би имаш много високи изисквания, което принципно не е лошо, но тук някак излиза като пречка. А също така, дали не търсиш в изолация, без да си споменала на познати и приятели или да си споменала, но така съвсем между другото. А има какво да дадеш и покажеш като професионализъм. Дано имаш късмет! Успех!
 
Здравейте! Казвам се СМК. Работя във фирма, която има планове да ни пусне неплатена отпуска за определен срок и това много ме притеснява. Въпроса ми е - да действам ли по търсене на нова работа или всичко ще се оправи в сегашната? 
Здравейте! Зададох въпроса - Ще се стабилизират ли, оправят нещата в сегашната ви работа? Много, много се надявам да не ви подвеждам, но по-карти излезе, че е възможно да се върнат стари добри позиции. Някак късметът ще проработи в полза на стабилизацията. Ако шефовете ви се подхлъзнат по някакви заробващи кредити или съдружия, тогава нещата може да се развият не много добре. За всеки случай попитах - Добре ли е за вас да си търсите сега нова работа? Тук като отговор излезе, че това би било емоционално решение. Не е нито зле, нито добре. Възможно е, ако се разтърсите, от някъде да се появи примамливо предложение. Ако се случи нещо такова, ако искате може да погледнем дали би било добро за вас. За сега просто излязоха карти, които показват, че ще сте движена много повече от емоции, отколкото от принуда. Пожелавам ви късмет!
 
Здравей, Моят въпрос е свързан с взаимоотношенията със съпругът ми. Имаме някакви пререкания в момента, за които аз съм в основата. Как ще се развият отношенията ни в 6 месечен период. Ще има ли подобрения или сме към финала. ДИД, ДТД. Здравейте! За периода, който питате не виждам да приключите с брака си. Някаква жена ще повлияе на съпруга ви, може да е приятелка или майка му, примерно, или колежка. Но по-скоро виждам затопляне между вас. Може би и вие ще преосмислите позицията си. Общо взето ще се постараете да съхраните съграденото.
Пожелавам ви да се случи най-доброто и правилен избор! Успех!
 
Здравейте. Казвам се СЧ. Въпросът ми е , дали ще си намеря поне до края на другата година, нова работа, която да ме удовлетворява. На сегашната ми работа е доста изнервящо и напрегнато и се чувствам притеснена и в безисходица. Следя и щом има нещо подходящо се явявам на интервюта....но за сега безуспешно. Благодаря предварително.....и хубав и позитивен ден Ви желая.
Здравейте! За съжаление по карти, не. Да, вижда се, че търсите, надявате се и на приятели, но поне в този срок, който сте задали не излиза да се получи.
Според картите, предствите ви за подходящата работа са нералистични към момента и хем търсите, хем сте се ограничила с тези предстви. Може би е необходима някаква промяна в подхода, в противен случай просто ще изказвате намерение, но без реален резултат. Късмет!
 
Здравей! БЛАГОДАРЯ ЗА ВЪЗМОЖНОСТTA. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЩЕ ВЗЕМА ЛИ РАБОТНОТО МЕСТО КОЕТО ИСКАМ В РАМКИТЕ НА 6 МЕСЕЦА. КАЗВАМ СЕ МСК.
Здравей! Картите са уклончиви. Би могло да стане, ако доста се постараеш. Има някакви прегради или може би конкуренция, които трябва да се преодолеят. Хрумва ми, че може да е и нещо документално. Самата ти си наясно, че има някакви подводни камъни, но се надяваш много нещата да се получат. Все още има време, проучи добре за изненади и дали може да си подпомогнеш някак. Късмет!
 
Здравей! Благодаря за предоставената възможност да отговориш на един въпрос . ДЖС. Какво ме очаква в личен план-срок 3 месеца. Ако е неправилно да задавам такъв общ въпрос,моля да ме извиниш и коригираш.Поздрави! Здравейте! На заден общ въпрос, картите отговорят също по общ начин, не е проблем :) В процес на търсене сте на емоционално удовлетворение и споделеност вероятно. Възможно е да се появи и някакъв мъж, стабилен, земно ориентиран, практичен, грижовен. Вие като цяло обаче подтискате и себе си, онази част, която е жизнена, енергияна, инициативна, експресивна. Доста сте се затворили в себе си, ограничили сте кръгозора си и затова много неща минават покрай вас без да ви докоснат, без вие да ги докоснете или забележите. Може би е необходимо малко да намалите самозащитата и изолацията си, за да има развитие. Пожелавам ви късмет!
 
ЦДГ, той - МЦГ - Какво ще стане със семейството ми? Имаме проблем заради друга жена. Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. Мъжът ви ще се опита да търси начин за стабилизиране на нещата в този период, вие малко трудно ще излезете от мислите си, за това, което се е случило. Като цяло виждам опити за стабилизация. Може би някакво семейно събитие, празник, да успее да спомогне за известна стабилизация или преосмисляне на ценности и емоции. Трудна е ситуацията, неприятна, но не виждам развод или раздяла в периода, за който питам. Просто това са месеци, в които ще узрее мисълта как точно да продължите натам, дали да съхраните брака си или да вземете друго решение. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Благодаря за дадената възможност да ви задам въпрос! Искам да попитам според вас моята свекърва харесва ли ме или напротив прави някакви ритуали, за да ни раздели с мъжът ми? Моите данни са- ЦДД. Нейните са- ГМИ. Благодаря ви предварително! Хубав ден!  Здравейте! Слава Богу, не излязоха карти, които да показват нейно зловредно отношение към вас! Според моето тълкувание, жената си има някакви нейни си преживявания и страдания. Първо се чувства по-знаеща и веща, вероятно си позволява да ви поучава и да дава акъл кое и как. Чувства се някак на заден план в момента, може би ненужна, остаряла, може да има и здравословни проблеми, които да я притесняват. Търси стабилност за себе си. Иска да демонстрира, че по-добра, но някак не й е по-силите. Надявам се, нещата да се наместят. По карти, в бъдеще излиза общуване от разтояние, не повече отколкото е необходимо, макар и да се вижда известна параноя и от двете страни. Дано намерите вярната мярка! Късмет!

Здравейте! Искам да Ви задам само един въпрос, който найстина много ме вълнува. Мога ли да очаквам нещо повече от мъж на име Г? Аз съм Р и го обичам, мисля че и той ме обича. Имам нужда от съвета Ви. Ще съм безкрайно благодарна, ако ми отговорите. Здравейте! Не зная в какви отношения сте в момента с Г, но по картите, които излязоха не мога да ви зарадвам за бъдещо развитие. Той излиза емоционално нестабилен, мислещ доста повече за себе си, отколкото за вас като двойка, вижда се и намерение да се дистанцира, отдалечи. Ако ви дели разтояние, възможно е за него това да се окаже непреодолимо препятствие. Някак е сложил на кантар в момента какво дава, какво получава и смята да даде заден, или поне по карти излиза така. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Здравейте, бих искала да попитам дали имам шанс за развитие на сериозна връзка със ААК, или нещата ще останат в рамките само на добри познати? Въпросът ми е за периода от идните 3-4 месеца. Искрено ваша ИГТ. Усмивки  Здравейте! Не съм много сигурна, но картите създават усещане за наличие на друга жена, която по някакъв начин влияе на вашето приятелство и отношения. Някак ако отношенията ви излязат извън рамките на приятелство, някой ще е в неравностойна ситуация, няма да е радостна и за двама ви връзката. Мисля, че и вие интуитивно усещате и знаете истината. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Успех!

Здравейте казвам се И. Въпросът ми е относно К. ще имам ли бъдеще с този мъж и очаква ли се среща скоро с него?Благодаря! Здравейте! От двата ви въпроса избрах този за съвместното общo бъдеще, дали ще имате някакво такова. По карти излиза, че е възможно, но няма да се лесни нещата. Виждат се трудности и перипети по пътя. Ако решите, че може да издържите на такова нещо, би могло да има нещо съвместно. Вие май сте склонна да се откажете, защото той може би не подема инициатива. Малко е от пусто в празно при него. Сякаш всеки е зает с негови си неща, с много ангажименти или поне единия от вас е така. Ако все пак проявите малко авантюристичен дух, може да има напредък. Мисля, че от ваша страна се очаква, изисква да вложите средства или поне някаква енергия, за да потръгне. Общо взето, трудно, но не невъзможно. Пожелавам ви късмет!

KT - Преди 4 месеца отворих магазин, който все още е далеч от това да се самоиздържа. Искам да попитам ще потъгне ли в следващите 3 месеца, така че да може да се самоиздържа?  Здравейте! За съжаление, по карти отговорът е по-скоро не.  Някак трябва да бъде сменена концепцията, за да тръгне. Сякаш трябва да е магазин за друго. Излезе карта, която показва алкохол, удоволствие, гурме... Дано намерите правилното за себе си решение! Успех!