Гадаене с ТАРО. Отговорите на Левзея.

Здравейте!
Надявам се като вълшебната билка Левзея да мога да дам лек и надежда, чрез символите и езика на Таро, на всеки, който потърси отговор и съвет от него, чрез мен. Открих за себе си този Път за себепознание и себеразвитие преди повече от десет години и от тогава той не спира да ме вълнува и вдъхновява, а аз не спирам да се старая да вдъхновявам и оказвам помощ и подкрепа на другите, според силите и възможностите си.

Таро е вълшебен инструмент, мост между Висшето ни Аз, което знае всичко и земния ни разум, тук и сега, с помощта на който се справяме в ежедневието си. Ще се радвам да ви бъда полезна с отговори на въпроси. Въпросите трябва да изпратите на e-mail: levzeya@abv.bg . Моля, не изпращайте въпроси свързани със здраве, лечение или енергийни намеси /магии/. Запазвам си правото да не отговарям на такива запитвания. За да получите коректен отговор е необходимо да напишете вашите име и дата на раждане, а също така и тези на човека, за когото питате, ако въпроса касае друго лице. Моля, задавайте срокове във въпросите, които касаят събития, но не по-дълги от 6 месеца. При условие, че не сте задали срок, а въпросът ви го изисква – срокът ще бъде допълнен по моя преценка. 

Цената на консултация с ТАРО е: 8 лева за един въпрос,  15 лева за два въпроса, 20 лева за три въпроса и 30 лева за 6 въпроса изпратени по e-mail, едночасова писмена онлайн консултация с неограничен брой въпроси за 30 лв., лична едночасова среща в София с неограничен брой въпроси - 35 лв. Всяка една от платените консултации включва отговори на  ясно и конкретно зададени въпроси за развитие на дадена ситуация или за съвет за най-добро действие по отношение на даден човек или проблем. За всяка втора консултация в рамките на 30 календарни дни ползвате 20% отстъпка от цената на услугите. Отговорите ще се изпращат в рамките на 1 до 5 работни дни на личен e-mail, след извършено плащане. Начините за плащане се уточняват в лична кореспонденция, чрез Еконт, EasyPay, PayPal, Western Union или по банкова сметка. 

Всеки от вас еднократно, може да зададе един безплатен въпрос, отговор на който ще получи в рамките на седмица и той ще бъде публикуван на сайта само с вашите инициали.
Пожелавам здраве, късмет и мъдрост на всички, потърсили решения за себе си на страниците на този сайт!   Ваша Левзея 

ОТГОВОРИ

Здравейте влюбена съм в СИ. В момента сме само приятели и рядко се виждаме. Сте прерасне ли в сериозна връзка срок 6 месеца. Сте напусне ли съпругата си с която са разделени. АЗ съм ДЗ. Благодаря с уважение!
Здравейте! От него зависсят нещата, но общо взето по карти той излиза обвързан, с отговорности. А шанс да развиете отношенията си има, но прекалено многото размисли стопират нещата. За срока, за който питате, мисля, че и самата вие ще изпаднете в колебания за смисъла и правилността на евентуалното развитие. При тях не виждам реално раздяла за сега, той чувства някакъв дълг, сякаш смята, че макар и трудно, но по-справедливо е да влачи хомота. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Казвам се НВ. Въпросът ми е: Ще намеря ли мъж, за сериозни отношения в следващите 6 месеца? Ако да, познавам ли го вече или ще бъде нов човек? Благодаря Ви предварително ! Желая Ви здраве и щастие! Здравейте! Редих на първия ви въпрос. Според това, което излезна по карти, вероятно срокът да се случат нещата е по-дълъг от 6 месеца. Вие в момента или реално мислите за някой конкретен мъж или сте поставили рамки с определена представа за такъв, а това създава ограничения. В случая и конкретна идея за общи планове също се явява пречка. Разчупете модела малко. Да, на всеки му се иска най-доброто, но оставете малко фантазия и на Вселената, а в своите мечти и блянове потърсете неочаквани и творчески идеи. Възможно е да познавате човека на някакво ниво, в по-широк семеен кръг или да имате усещане за близост от предишен живот. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Казвам се ДИК. Предстои ли ми промяна в живота? С този човек ли ще остана? Т. К. г. Напоследък виждам, че е дошло време за раздяла, но се страхувам. Очаквам с нетърпение отговора ви! Здравейте! Попитах: Дали в следващите 6 месеца ще останете във връзка с ТК? По карти виждам, че при него нещата сякаш са приключили. Усещанията му са за разруха и разочарование. Вие също давате вид на човек, който е наясно със ситуацията, разсъждава със здрав разум, но въпреки това нещата се движат много бавно. Няма решителност в ничии действия. За периода, който поставих, май най-много да се изясните, да сложите все пак картите на масата, поне за това ще имате шанс и би могло да стане. Вие до някъде сте много еднакви, умни, интелигентни, но някак сте загубили общия език. Дано наистина се изясните един с друг. Успех!
 
Добър вечер,от форум разбрах ,че гледате на карти таро,много ще съм ви благодарна ако може да отделите време и да ми хвърлите едни карти.Най -вече искам в личен план.Аз живея сама с дъщеря си под наем и се опитвам да се справям сама,но най голямата ми мъка е ,че човека с който правихме планове за съвместен живот сме повече от година на приливи и отливи.до тази година когато той изцяло започна да мисли само за развиване и бизнес и фитнес.В началото си казах.че може би ще се променят нещата .но уви някак все по далечни и все по малка комуникация имаме.Надявам се картите да покажат има ли чувства към мен мисли ли за мен.ще имаме ли пак отношения или може ци той има друга в живота си или мисли. Казвам се Х. А човека за който е главно питането ми е К. Моля да ми кажете всичко което показват картите.Лека вечер и с нетърпение очаквам вашето включване наистина ще съм ви признателна.
Здравейте! Благодаря за обстойната информация, която сте ми изпратили, ще съкратя част от нея за сайта, защото няма смисъл там да излизат всички подробности. Наредих ви карти за отношението и намерението на К. за близките няколко месеца. От това, което виждам в картите, той е поставил отношенията ви на бутон "пауза". За себе си иска да намери златната среда, съчетанието на физическо, материално и може би духовно.  Егоистични са му картите, в търсене на себе си. За вас смята, че сте твърде консервативна и затворена, вкопчена в това, което има и нежелаеща да поема никакви рискове с нищо ново. Смята, очаква от вас да сте някак по-дейна, инициативна, рискуваща, но ми се струва, че като цяло нещата вървят към своя естесвен край. Много вероятно вие самата да прецените разумно и да промените коренно мнението си и отношението си към този човек. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте,видях,че имам право на един безплатен въпрос свързан с картите Таро от Вашият сайт.Та,въпросът ми е този: Ще имам ли взаимоотношения и виждания с мъж на име АР и защо спря контакт с мен? Казвам се БС. Благодаря.
Здравейте! Разгледах взаимоотношенията ви сега и в срок до 3 месеца. За съжаление, най-общо мога да кажа, че имате разногласия с този човек и той смята, че не получава това, което е очаквал. И двамата излизате силни личности, може би е било трудно и в бъдеще също би било трудно да мелите брашно заедно, при положение, че всеки смята, че е прав и по-добър от другия. Това като цяло е довело до разочарованията, но за вас е било и изненада неговото сегашно поведение, някак по-скоро сте си мислили, че нещата са под контрол и се развиват правилно, а той просто е решил, че резулататите не му харесват и иска и очаква друго. В бъдеще е възможно да се опита да комуникира с вас, но позицията му си изглежда същата, а вие най-вероятно ще се отдръпнете и коренно ще промените мнението си за него. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
ZDRAVEITE!!! Kazvam se VPG   Въпросът ми е : До една година, ще срещна ли любовта, която да ми донесе дълго чаканото щастие и спокойствие. ?Благодаря Ви!
Здравейте! При вас, както и при всички нас, действа Законът за привличането. Има шанс да срещнете такава любов, но вие сякаш прекалено много сте се вкопчили в идеята, че я нямате в момента и изпращате сигнали за "нямане" до Вселената. Имате и да приключите с нещо друго окончателно, за да се оттласнете от дъното. Когато се освободите от старата си мъка, повярвате, че е възможно да се случи, но без да сте обсебена от идеята, че трябва да стане, ще имате шанса и възможността за стабилна връзка със спокойствие. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Левзея, Казвам се МЛХ. Позволявам си да задам безплатен въпрос - дали в следващите шест месеца ще забременея? Благодаря за отговора Ви!М
Здравейте! По вашите карти излезе, че шанс това да се случи има, но вие тъгувате по нещо от миналото. Не знам дали сте в сериозни отношения в момента с евентуален баща на детето, но имате свои вътрешни съмнения кой трябва да е бащата и също така неизчистени спомени. Сякаш все още ви е необходим период за размисъл и възтановяване от нещо. Това са нещата, които виждам като пречки. Външно казвате, че сте сатабилна или че сте избрали стабилен човек и вече ви се иска по-скоро да разберете съответната радостна новина, но във вас самата нещата не са изчистени. А шанс има, животът ще ви даде такъв. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, може ли да се възползвам от безплатният въпрос с публикация в сайта? Казвам се ЕК, половинката ми е СП. Сгодени сме и много се надявам да успеем да заживеем отделно от майка му и да имаме дете, но за сега имаме финансова невъзможност. Има ли шанс да се отделим с него и да създадем истинско семейство- деца и собствен дом? Благодаря ви предварително! Ще съм много благодарна ако получа отговор!  Хубав ден! Здравейте! Понеже за картите да заживеете отделно, да имате деца, да сте инстинско семейство, да имате собствен дом са четири различни неща /а и не само за картите, и в живота са различни неща, просто е чудесно, ако са съчетани заедно/, зададох такъв въпрос за момента - Дали до една година ще се отделите да живеете самостоятелно като семейство? За съжаление, това, което излезе, показва, че най-вероятно не. Т.е. възможност за отделяне има, но може би няма да ви хареса, няма да я приемете като вариант, ако примерно е да сте на квартира, а не в собтвено живлище или нещо подобно. На вас много ви се иска някой силно да ви финансира, но за сега, това би нарушило баланса между това, което сте дали и това, което бихте получили и затова вероятно все още не се получава. СП сякаш е склонен да работи, да спестява, да прави сметка. А на вас ви се ще да разчитате по-скоро на шанс и късмет. Дано се случи най-доброто и правилното! Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Аз съм Т. Искам да знам как ще потръгне любовният ми живот за напред. Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. Общо взето периодът ще се характеризира, че каквото сте си посяли, това ще жънете. Интересното е, че по карти излиза, че на вас би ви се искало ако може да си вземете почивка, някак да си обърнете внимание на спокойствие, да си се занимавате с ваши си неща, да мислите за бъдещето си, в перспектива. Обаче на хоризонта се вижда мъж/момче, който може да иска да иска да имате общи планове и е възможно да имате пламенна авантюра, вие да се почуствате като обсебена от него, но това някак няма да ви радва. Просто реалността ви предлага по-различни неща от спокойствието, което ви се иска. Но в крайна сметка човек има избор все пак. Пожелавам ви успех!
 
МИТ, ПИВ. Има ли бъдеще връзката ни? Здравейте! Тъй като не сте написали никакви подробности за отношенията ви, общо взето и тълкуванието на картите ми е лаконично. Сложих срок за въпроса ви 6 месеца. Не виждам да прекратите отношения, но не съм сигурна и какво точно развитие очаквате - продължение на нещо старо или задълбочаване на нещо ново. Ако има проблеми, то те може да са свързани с необходиност от пътуване. Вие сте по-склонна да участвате в тези отношения. П. е по-дистанциран сякаш. Нещата се развиват бавно и има много фактори, които не зависят от вас, външни обстоятелства. За срока, който поставих ще се изясните все повече един с друг. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! EEХ - Ще отпуснат ли на съпруга ми, МЯХ, паричен заем,  до шест месеца, за да може да финансира бизнеса си? Благодаря! Здравейте! За съжаление, по карти - Не. Всичко е някак бавно, проточено във времето, което е много разочароващо за него. Има някакви пречки, ограничения, за да се случат нещата, както ги иска. Излиза и, че и това, което планува не е съвсем ОК. Сякаш нещо иска да съчетае, да смеси, да обедини, но се явява като пречка в случая. А много му се иска да има късмет. Дано намери начин и наистина има късмет!
 
Здравейте,казвам се ГС, моят партньор ЕХ има спечелена голяма сума пари, на която бавят изплащането.Ще си получим ли парите до 6м или да забравим за тях?
Здравейте! За съжаление по карти, за периода, който питате излизат рухнали планове, мечти, надеждата се крепи буквално на косъм , но и той май ще бъде прерязан. Интересни са две неща, които излязоха - едното, че тези, който дължат парите сякаш ги смятят за свой късмет и законна придобивка и другото е, че сякаш Съдбата казва, че е по-мъдро и по-справедливо да не ги получите... Дано се случи най-правилното! Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Имам един въпрос: ще поиска ли да се съберем  отново  ККК и аз НЕА, след като бяхме заедно 3 години от които две живяхме заедно. Здравейте! По карти, за сега не се вижда такова желание у него. Има застопоряване, заинатяване на позицията, в която е в момента. Сякаш се чувства добре, както е сега. Има съвсем леки колебания за действията си. Но общо взето се надява, че е взел правилно решение. Има си свои, лични планове. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Г - Тогава въпроса ще го задам така - ще срещна ли подходящия любим партньор в близките 4 месеца? Още веднъж благодаря. Здравейте! По карти, вие се надявате на този, който е заминал, да е стабилния човек за вас. Или, ако самата вие пътувате е възможно такава среща да се случи тогава. Отношения с друг мъж, вероятно бившия ви съпруг обаче също са фактор за това, което питате и то като пречка. Самата вие водите вътрешна борба със себе си, но от друга страна искате много да си изясните ситуацията. Според мен във въпроса ви за трети човек, картите отразиха колебанията ви за другите двама, за които питахте преди да коригирате въпроса... Дано се случи най-доброто за вас! Късмет!
 
Искам да знам развитие на взаймотношения между мен и едно момче момчето се казва Л. Аз съм Л. 3 месеца излизахме като приятели скоро ме покани на рожден ден на негова братовчедка отидох и прекарахме ноща заедно от тогава се дръпна незнам защо .Искам да попитам ще има ли продължение на тези взаймотношения или това бе края . Благодаря ти за отделението време предварително.
Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 1 месец, дали ще има развитие в отноешниятя ви. В момента наистина излиза, че нещо драстично се е променило. И той и вие по тези карти сте се дистанцирали един от друг.  Не съм много сигурна, но той дали не се гласи да заминава някъде? Вижда се дистанция, разтояние между вас. Но някак е двустранно това раздалечаване. Може да не е физическо, а само емоционално. Не виждам да спрете да контактувате, но някак по тези карти не виждам и особено сближаване. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, казвам се МГ, разбрах че имам право на 1 безплатен въпрос :) Въпроса ми е за генерално любовно четене, ако може. Вмомента нямам партньор. Благодаря! Здравейте! Зададох срок за питането ви 3 месеца, понеже считам, че при младите хора нещата са по-динамични. Според картите, в живота ви е имало период, когато много неща са се променили и е било необходимо драстично, изоснови да се разчисти. В момента гледате по-смело и ведро напред, поели сте в  нова посока. Но въпреки това все още сте затворена в себе си. По някакъв начин се изолирате от света. Мечтаете за нещо ново и стабилно, но сякаш се сърдите, ядосана сте на себе си, че не успявате все още да преодолеете старо разочарование. Радвате се на всяка своя потискаща мисъл, която успеете да осмислите и да разчистите. Но има още какво да се желае в тази посока. Така че, периодът основно е свързан все още с вътрешна работа, по вашите лични чувства, емоции, мисли, за да освободите истински място за нещо ново. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте. Казвам се ИНЖ. Въпрос свързан с дъщеря ми ПСГ. Иска да учи навън, в А или Ш, като целта й е да се занимава с музика и да замине в Щ. Правилно ли ще е да отиде навън да учи и музиката ли е нейния път? Благодаря Ви! Здравейте! Попитах - Добре ли е за П. да замине да учи музика навън? По карти излиза, че Да. Общо взето каквото и да кажете вие или друг, тя го е намислила и най-вероятно съдбата така ще завърти нещата, но пък и излиза, че е добре. Така тя би се чувствала силна, жизнена, вдъхновена. Това е страст, музиката й е приятел :) Има достатъчно ентусиазъм у нея. Дано наистина има късмет за добра реализация! Пожелавам ви късмет! 
 
Аз съм Й. От няколко години имам чувството и доза доказателства, че различни държавни институции използват услугите на частни фирми, за проследяване на личният ми живот и социалните ми контакти.Смятам, че поводът е по имотни причини. Въпросът ми е, дали това е така и какъв е интересът им от това? Благодаря. Здравейте! Редих карти на първия ви въпрос - Дали по някакъв начин личния ви живот и социалните контакти са проследявани от държавни институции като възложител за това? По карти не излиза нищо, което да ме наведе на такава мисъл. Зададох въпроса и по друг начин - Дали някой, по каквито и да било причини ви следи? И тук не ми излезе отговор, който да сочи нещо подобно. Живеем в общество, в което много неща са абсолютно достъпни на широк кръг от хора като информация, но такова е времето. Нищо необичайн о :) 
 
Здравейте. Казвам се МВ и искам да попинам за бившия си съпруг ГК.Разделихме се заради друга жена.с която той все още живее.Но аз го обичам и вече 4 години гочакам да се върне при семейството си.моля ви кажетеми ще бъдем ли отново заедно? Благодаря предварително! Здравейте! Сложих срок на въпроса ви 6 месеца - дали до тогава съпругът ви ще се върне в семейството ви? Дано не ви давам напразни надежди, не се вижда да се върне, но не се вижда да е взел и твърдо решение да не го прави. Има колебание при него. Някак ще се опита да намери баланса в живота си. Той обича да е на неговото, но май изглежда леко разколебан в твърдостта на сегашното си решение. Объркан е. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, за първи път задавам въпрос так към Вас. Мислела съм в удобно време със заплащане... но по натам. Казвам се ИИ. Искам да попитам ще разговарям ли с мъжа си Н. Разделени сме. Много искам да говорим .... писах и му изпращах по други хора желанието си но досега не сме се срещали.... Раздялата е изцяло по негова вина.....аз не исках да се разделяме.Проблеми се преодоляват....Моля да ми кажете! благодаря Здравейте! Зададох срок на въпроса ви до Нова година - дали до тогава ще подновите контакт с Н.?За съжаление картите показват, че това е възможно, но по-скоро ще е конфликт или разговор за край. Поне той така изглежда обмисля нещата. Той изглежда вдъхновен за нови емоции или поне иска да му се случи нещо такова. Контактът изглежда като разговор евентуално за нещо материално или някакви делови въпроси свързани с деца, имот или нещо друго подобно. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Ще имам ли възможност за стабилна връзка с мъж  до края на годината ? Казвам се ЕИ. Благодаря за възможността. Здравейте! По картите, които излязоха, вие циклите върху стари отношения или миналото по принцип. Сама сте се изолирали и излъчвате самодостатъчност, което често пречи в енергиен план да се появи правилния човек. Ако спрете да повтаряте едно и също като мислене и поведение е възможно да има промяна. Пожелавам ви успех!
 
Здравейте! Моят въпрос е дали ИН все още мисли за мен? Благодаря СМ. Здравейте! И. има светли и добри чувства към вас и най-вероятно си мисли за вас. Може би обаче има някакви задължения или ви дели разтояние и той се опитва да не се поддава на чувства и емоции. Гледа да се предпази по някакъв начин.
 
Здравейте, Казвам се Б. Въпросът ми е ще имаме ли стабилна връзка с Е? В момента не сме заедно, за пореден път след желание от негова страна да сме заедно ме оставя. Това продължава вече 6-7 месеца. Благодаря предварително
Здравейте! Сложих срок на въпроса ви 6 месеца - Дали ще имате стабилна и удовлетворяваща ви връзка с Е? По карти - не. При този мъж излиза силно влияние на друга жена. Може да е майка, колежка, приятелка, съпруга... Вие хем усещате, че има нещо, което не е съвсем както трябва, хем привързаност към този човек. Често се получва така, когато е имало отношения и в предишен живот, но това в никакъв случай не означава, че те трябва да продължават и в този.
За срока, който зададох, мисля, че в крайна сметка всеки ще успее да продължи по пътя си, което може би е по-добрия вариант. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, за първи път ще ползвам услугата, за което благодаря предварително! Въпросът ми към Вас е: - Имаме ли аз или някой от семейството ми външна намеса? Аз - Л,съпруга ми М, сина ми М. и дъщеря ми П. Още веднъж благодаря! Hубав и успешен ден от мен! Л. Здравейте! Първо трябва да кажа, че според мен картите не са абсолютно надежден инструмент що касае въпроси за енергийна намеса. Второ, за да проверя всички от семейството ви, трябва да задам 4 въпроса. Постът дава право на един и аз попитах така - Дали някой от семейството ви има външна енергийна намеса? По картите, които излязоха не виждам такова нещо, а само страхове, които ви владеят. Основно страх за материални неща и загуби. Може би най-големи при съпруга ви. Но пак повтарям, смятам, че има много по-надежни инструменти за такива отговори, радиестезията, например. 
 
Здравейте! И и Д. Разделена съм със този мъж,от него имам син,истината е,че имаме много стрснно отнощения,сякаш не може да сложим край а трябва ли да го правим,минаха 4г от официалната ни раздяла,от тогава се събираме разделяме,караме ,обичам. Общо ситуация ,която ме обърква много,той настоява много да се съберем ,а аз се страхувам да не се разочаровам и не го правя,а във същото време когато не се виждаме ми липвсва,той живее във В аз във С,летата ги прекарваме със малкия при него,после се прибираме във С и няма седмица и се скарваме,после пак се здобрвяваме,и така един безкраен цикъл,кажи ми какво кавзват картите за тази ситуация,ще ни бъде ли двамата като двойка?:)
Здравейте! От нещата, които сте ми написала аз обобщих въпрос: Какво ще се случи, ако се съберете да живеете за постоянно с Д. или ако не се съберете?
По карти решението за сега е във ваши ръце. Ако се съберете, ще сложите край на определен период, който явно продължава мъчително дълго и се е изживял. Надявам се да не ви подвеждам, но следват хубави, емоционални карти, които показват, че е възможно семейно щастие и разбирателство. Ако не се съберете - ще поддържате все пак приятелски взаимоотношения, той ще ви дава определена стабилност, ще си остане мъж, който вълнува ума ви и май все ще се питате правилно ли сте постъпила. Човек не бива да се води от страховете си! Ако само страх, а не липса на чувста и обича, са причината да не искате да се съберете, как ще се спрявите със страха си, ако не се изправите срещу него? Решението си остава абсолютно ваше, но си помислете добре, кое за вас е водещо. Правилният водач е любовта! Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Кога ще ме потърси С? ЛНКЗдравейте! На въпроси Кога?, като календарно време, картите не могат да отговарят, но могат да кажат когато бъде изпълнено Какво, би могло да се случи нещо. С. има да направи важен избор между две жени. Когато за себе си реши какво иска , тогава най-вероятно ще ви потърси. Всичките му карти показват, че е поставен пред избор. Пожелавам ви късмет!

Здравейте ще започна ли работа скоро някъде? Д. Здравейте! Знам, че от този мейл е питано за К, но понеже сега питате само за Д, наредих карти. За съжаление не се вижда скоро да започнете работа. Търсите, но не ви достигат образование или квалификация и опит. Дано имате късмет! Успех!

Здравейте,Левзея Казвам се Д. Съпругът ми се казва И. Моят въпрос е свързан с взаимоотношенията със съпругът ми. Имаме пререкания в момента, за които аз съм в основата.Поисках развод.Как ще се развият отношенията ни в 6 месечен период. Здравейте! Да, по карти нещата в семейството ви не са Ок, много вероятно да има намеса на трети човек. Разочарования, съжаления или просто сте достигнали предела си на търпимост един спрямо друг. За периода, който питате е възможно да се чака документалното оформяне на това, което сте започнали. Малко бавно и мъчително изглежда това чакане. В крайна сметка мъжът ви ще се почуства свободен да има нови планове. А вие е много вероятно да имате връзка с друг мъж, която е може да е и доста страстна и не съвсем лека емоционално на моменти. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Здравейте, казвам се ЦВ. Въпросът ми е как ще се развият събитията в любовният ми живот до края на 2018г. Преди повече от половин година приключих единствената си връзка, която беше 5 години. Интересува ме какво ми предстои, ако бившият ми има връзка името му е А. И тъй като имам малък опит с Тарото, за улеснение мога да Ви предоставя и датите на последният мъж, с който общувах, но без развитие- името му е Е. Но е възможно да се появят и карти на земни и въздушни знаци, тъй като получавам внимание от такива представители. Благодаря много. Очаквам, Вашият отговор. Здравейте! В указания за вас срок, личния ви живот се характеризира по карти, общо взето с ограничения, които вероятно сама си налагате. Да, вижда се и появя на мъж, както сама казахте от земна боя, но вие сякаш се принасяте в саможертва, като си поставяте твърде големи ограничания, до някъде чак догматични. Търсите прекалена сериозност в отношенията, но чак самата вие не се радвате на своята строгост и склонност да анализирате и премисляте. Имате шанс да сложите край на този мисловен период, да си повярвате, че заслужавате сърдечност, уважение и признание. Но е малко вероятно да го направите. Трябва да се освободите от тези рамки, които са си само ваши и твърде строги. Пожелавам ви късмет!

Здравейте, Ето и ситуацията ми.Казвам се В.Разделих се със С през юли,защото има и дълга връзка,която не приключва и не развива (съжителства с нея).Потърси ме отново и сега иска да остана в живота му,но само като приятел.Не зная какво цели с това,но и аз не искам да го губя.Въпроса ми е: Има ли възможности да развием сериозна връзка впоследствие? Много ще съм Ви благодарна,ако ми дадете отговор,съвет. Хубав ден желая. Здравейте! Понеже сте поискали отговор или съвет, аз предпочетох да попитаме картите за съвет - Как е най-добре за вас в момента да постъпите спрямо С.? Най-добре е да прецените реално, истински, какво давате и какво получавате в ситуация. Да се самоограничите, за да може да се възтановите, да излекувате душата и сърцетои си. И тогава ще имате късмет за коренна промяна в живота си, когато заявите на Вселената, че сте готова. Пожелавам ви мъдрост! Късмет!

Здравейте, бих желал да Ви попитам дали ще успея да откриу любовта? В. Предварително благодаря! Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 3 месеца. Според мен вие много съжалявате за нещо от миналото си, тъгувате по минала връзка вероятно и това ви стопира да откриете любовта сега. Повтаряте стари ситуации, а трябва да опитате да излезете от порочния кръг. Някъде сред приятелите ви даже вероятно има човек, който може да е вашата любов. Но вие сте нерешителен в намеренията си, въпреки, че смятате, че не е така. Опитайте да целенаправите мислите и действията си към нова връзка, нова любов, излезте от рамките и сянаката на старото, за да се получи. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте Левзея,  благодаря Ви, за възможността да си задам въпрос към Вас. Казвам се ВПБ. Сега ми предстои пътуване до Англия , по работа за няколко месеца.  Въпроса ми е следния- " Как ще се развият нещата, от работния ни  престой в Англия, ще бъдем ли удовлетворени.?" Заминавам заедно с моя приятел, не ни е  за първи път, но сега имам страшно много притеснения. Здравейте! Картите, които излязоха за пътуването са малко нееднозначни. Може би отразяват вашето притеснение. Мисля, че откъм работен план, трябва да внимавате. Вижда се някъв застой, положение, в което сте принудени да изчаквате първоначално, след това по някаква причина няма да ви допада това, което ви се предлага и в крайна сметка ще се обвържете с нещо, което може да е малко прибързано и неблагоприятно за вас. Интересното е, че за приятелят ви това пътуване ще е много емоционално и основно свързано с положителни емоции. А за вас ще е важно, за духовното ви израстване и свързване с него. Т.е. в материален план удовлетвореността е съмнителна, но в емоционален я има. Пожелавам ви успех и късмет!
 
ВЯ - Ще срещна ли някого, в когото ще се влюбя в следващите 5 месеца? 
Здравейте! Отговорът е и Да, и Не. Т.е. много вероятно е да срещнете някой, който е достоен да се влюбите в него, но по карти, самата вие си издигате бариери. Мисля, че някакво старо разочарование все още ви държи. Почуствали сте се използвана, унизена, слаба в някаква ситуация в миналото. Ако успеете да си върнете вярата в това, че щастието е възможно, нещата може да се случат и да ви се получи. Понеже ви дадох възможност да коригирате въпроса си, редих така, както сте ме попитали. Но съвет от мен, не търсете някой, в когото просто да се влюбите, това може да е безответно и нещастно, търсете някой, с когото чувствата ви да са споделени и респективно така и задавайте въпросите си към таро или друг инструмент за прогностика. Късмет!
 
Zdraveite vlubena cam v SI i ickam da vi popitam dali chte imam ceriozna vrazka c nego?Az ce kazvam D i dali toi izpitva nechto kam men ?Blagodaria vi predvaritelno!
Здравейте! Поставих срок за въпроса ви до Нова година. Според мен SI изпитва някаква носталгия и съжаление за своя стара връзка и от това, което виждам в картите, не изглежда да има намерение да задълбочава отношенията си с вас. Доста неясни и объркани излизат намеренията му за в близко бъдеще и е много вероятно, за съжаление, да ви разочарова... Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравей! Аз се казвам ВД и въпросът ми е за дъщеря ми ИГ. Ще влезе ли в Софийския Университет през 2019? Здравей! Има много голяма вероятност да я приемат, ако се постарае и се подготви добре. Ако не се разсейва с приятели насам-натам, а учи. Буквални бяха в това картите. Тя май има определена склонност да разчита на късмета си, а не толкова на усилията. Има и друго, дали не й се учи на друго място? В чужбина? Сякаш се вижда не особено голям ентусиазъм за СУ от нейна страна, но шанс има. Само да положи усилия. Успех!
 
Здравей, Име: РK, Въпрос: Ще умам ли успех с поне някой от проектите, които съм подала или ще подам до края на 2018г.  Благодаря ти! Здравей! По карти успехът е малко вероятен и евентуално постигнат много бавно и трудно. Всъщност, ако става дума нещо да се възкреси от руини, да му се даде нов живот - би могло да има успех, но пак казвам много бавно и трудно като придвижване напред. Успехът е възможен, ако вложиш най-доброто от себе си в проектите. Ако не се разсейваш емоционално и не допускаш такъв род слабост да те отклони от целта. Казвам го, защото по карти се вижда, че в момента те владеят по-скоро емоции, от една страна за творчество и вдъхновение, от друга за евентуален отказ. Пожелавам ти късмет!
 
Здравей. Какво да кажа объркана съм .Накратко моето момче има сериозни финансови проблеми,  изнервен ...казва че ме обича но първо трябва да си измъкне от тази каша и вече да обърне внимание на любовта ...отказва интимност с месеци.  Общо взето ме интересува обича ли ме искрен ли е с мен ще я бъде ли тазивръзка ? Ц., той е Н. Благодаря предварително. Здравей! Зададох срок на питането ти до Нова година. Не знам причината, поради която е затънал твоя човек, но по карти излиза, че може да са кредити, хазарт или нещо друго, в което се е омотал. Объркан е в момента, доста страхове го владеят, не е съвсем наясно какво и как да прави. Да, има намерение и желание да се измъкне, но за съжаление поне до НГ не виждам това да се случи. Принципно ви е дадено да споделяте живот един с друг, да се подкрепяте, но неговата депресия те съкрушава и вече имаш нужда да си поемеш дъх от тази емоционална умора. А и той е много склонен да се откаже от вашите отношения. Ти проявяваш за сега толерантност и търпение, но няма да е безкрайно. Пожелавам ти да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте,в момента тегля ипотечен кредит за закупване на жилище,вече мина оценител но ми е много притеснено,дали отпуснатата  сума ще бъде достатъчна за закупването на жилището,ще успеем ли да закупим този апартамент,вече мина месец откакто сме започнали процедурите в банката,ще чакаме ли още много.Казвам се ДМК. Благодаря Ви предварително Здравейте! От нещата, които сте написали, обобщих и зададох следния един въпрос - Ще успеете ли да закупите жилище, което искате? Много се надявам да съм права, по карти излиза, че макар и бавно, и с кредит, все пак ще бъдете доволен от крайния резултат. Има една карта, която показва, че е възможно наистина нещо от кредита да не ви достигне, да не е съвсем както се надявате или пък бавно да стават нещата, но пък отговорът е положителен и се надявам да успеете с жилище, който искате. Пожелавам ви късмет и успех!
 
Здравейте, видях във вашата страница, че предлагате еднократен безплатен отговор на въпрос та моят въпрос към Вас е : Ще срешна ли някого до 3 месеца, защото все още не мога дя забравя едно момче а знам, че няма как да се получи нещо между нас. Благодаря! СM.  Здравейте! Малко промених въпроса ви - Дали до 3 месеца ще започнете удовлетворяваща ви и споделена връзка с момче? По картите, които излязоха, все още имате нужда от възтановяване от старата ситуация. Самата вие в мислите си сте се ограничили все още, макар да казвате друго. Когато успеете истински да се освободите и да се зарадвате на свободата си, тогава ще се появи и някой друг. Пожелавам ви късмет!
 
Казвам се ЦД.Мьжьт ми е ПХ.Това ли е краят между нас?Обичал ли ме е?.Благодаря  Здравейте! От двата въпроса, които сте задала, отговарям на първия ви. По карти, не е краят. Имате си някакви семейни дела все още, може би по-скоро материални или свързани с деца или родители. По някаква причина сте зависими един от друг. Все още отстоявате нещо постигнато и изстрадано до сега. Отношенията ви са изострени, не се виждат чувства, а по-скоро раздразнение, объркани, разнопосочни мисли. Реално в ситуацията никой не е победител. Предстои ви избор. Можете да продължите със скандали и да влошите нещата или да заложите на нещата, които все пак ви свързват. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Левзея! Не знам до колко е правилно зададен въпроса, но ... Т. ли е човекът, с който ми е отредено да създам семейство и деца? ... или ако смятате че не е уместен ... Как ще се развият отношенията ни в следващите 6 месеца? БлагоДаря ви! E. Здравейте! Наредих карти за развитие на отношенията ви до 6 месеца. В момента сте в период на изясняване. Т. много вероятно да се държи мило и да се старае да започнете връзка, вижда се инициатива от негова страна. Вие сте по-резервирана и  се опитвате да се съхраните, макар че действията му ви носят радост и ви зареждат с енергия. В близките 6 месеца смятам, че е възможно да имате много приятни и романтични отношения. Той сякаш ще сбъдва една своя мечта. Ще ви предлага любовта си. Вие сте по-сериозно настроена вече за дом и семейство, но за сега мисля, че той не е съвсем готов за такова нещо. На романтична, но те толкова сериозна вълна  е, което може малко да ви разочарова в очакванията ви. Но е възможно с времето и той да преосмисли нещата към по-задълбочено развитие. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте,Левзея,имам един единствен въпрос,който ме мъчи.Имам връзкас женен мъж,аз се казвам Г ,а той Д,почти година сме заедно,но жена му разбра и стана голям проблем Въпросът ми е ще бъдем ли отново заедно, или да направя това което съм решила(да замина отново в чужбина) Здравейте! Решението на Д. да не сте заедно все още не е окончателно, има колебания той и няма против да съчетава връзка с вас и жена си едновременно. Важно е и вие какво искате. Картите казват, че от вас двамата зависи, но общо взето показват, че ако сте заедно кошмарът няма да свърши. На вас ви се иска да свирите първа цигука, но от това, което виждам в подредбата, най-вероятно няма как да стане точно в тези отношения. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Благодаря ви за възможността да ви задам въпрос. Казвам се ДМ и въпросът ми е ще започна ли работа в рамките на една година и в кой сектор ще бъде тя . Благодаря ви предварително. Здравейте! Задали сте два въпроса, ще отговоря на първия от тях. Много е вероятно да започнете работа в рамките на една година. В момента изглежда сте в пауза, нещо като почивка или период на възтановяване. По някакъв начин не ходенето на работа не е неприятно за вас, даже може да ви харесва на моменти. Излиза и, че водите вътрешна борба по темата, кое точно и как да бъде, но в крайна сметка мисля, че за баланс, уравновесеност и справедливост - ще почнете работа. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте Левзея, Името ми е ГПМ-В. Въпросът ми е следния: имам предложение да започна нова работа  в съвсем различна дейност до една седмица, това работно място за мен ли е?  Здравейте! По карти излиза, че на евентуалното ново работно място вие бихте се чувствали добре, стабилна. Не знам длъжността дали има ръководни функции, но сякаш ще се налага да се грижите за някой, да сте по-отговорна и ангажирана. Има някаква незрялост на хората, около вас, която показват картите. Лично вие май се притеснявате дали няма да станете твърде зависима от това предложение, в материален или друг план, а също така и от факта, че явно ще сложи край на нещо старо и ще бъде нещо съвсем различно. Но пък имате и усещане, че бихте могли да блеснете по някакъв начин. Хубави са картите, ако не се страхувате от повече заетост и отговорности. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте :) Казвам се А. Името на приятелят ми И. Предстои ни склчване на брак през 2019г. Бих искала да знам подходяща дата за сватба (началото на септември месец 2019 г е за предпочитане) и дали това е човекът за мен ? Благодря предварително за дадената от Вас възможност да Ви задам въпрос.Поздрави!
З дравейте! С Таро няма как да ви отговоря коя дата е подходяща за вас за сключване на брак, защото картите си нямат календар към тях... Това е работа на астрологията. С карти мога да проверя дали са добри за вас няколко дати /3-4 на брой/, които обаче вие трябва сами да зададете. Попитах дали това е човекът за вас? Интересно, че и двамата излизате с определени колебания по въпроса, по-скоро си задавате въпроси и търсите отговори. Но е хубаво, че по карти излиза, че И. е вярата марка човек :) Дано съм права, че той може да ви донесе хармония и баланс и да бъде чудесен приятел. Отноешенията биха се градили на взаимност. Все пак внимавайте, каквото влагате, това ще получавате, т.е. отмервайте добре :) Може би има желание у него за прекален перфекционализъм и понякога склонност да изчаква по-дълго от необходимото. Но наистина се надявам да успеете да създадете добър синхрон. Късмет!
 
Здравейте, Левзея! Казвам се НТН-Д. Бих искала да задам въпрос свързан с кариерата ми. Въпросът ми е:Ще заема ли директорска позиция и ако да моля да посочите срок. Благодаря предварително! Здравейте! При Таро сроковете се задават в самите въпроси. Попитах - Дали до 6 месеца ще заемете директорска позиция? За съжаление отговорът е Не. Ще бъдете силно разочарована. Може би мястото, което искате да не е свободно и човекът, който го заема здраво да се е хванал за него. Общо взето отговорът е, че би могло да стане, ако сключите сделка с Дявола, т.е. нещо напреко на съвестта си или етичните норми, или ако изпаднете в супер зависимост от някой друг.  Самата вие не сте много убедена, че нещата биха се случи и биха били ОК за вас. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте! Казвам се НМК. Ще се съберем ли отново в любовна връзка с АМА и как ще се развият отношенията ни? Разделихме се по негово желание, но мисля, че вината за това основно е моя. Благодаря Ви предварително за отговора-чакам го с нетърпение. Искам да знам дали въобще да се надявам. Желая ви хубав и усмихнат ден! Здравейте! Сайтът дава право на един безплатен въпрос еднократно. Попитах - Дали до 1 месец ще се съберете отново в любовна връзка? Възможно е, но ако и двамата направите нещо по въпроса. Той май доста се е заинатил, но от вас се иска да му покажете мекота на характера и добро и мило отношение. Трудни са нещата, но не и невъзможни. А. се чувства наранен, сякаш с него е злоупотребено по някакъв начин и затова се е оттеглил. Ако и самата вие знаете, че причината сте вие, значи е във ваши ръце да направите нещо по въпроса. Късмет!
 
РД - Ще заживеем ли заедно с Р до 4-5 месеца? Здравейте! Не се вижда да заживеете заедно в този срок, защото този човек най-вероятно е някъде далече. Вижда се корепспонденция, размяна на съобщения, някакво такова общуване. Не виждам сериозност в тези отношения, по-скоро приличат на някаквъ свеж полъх. Не бих ги нарекла авантюра, но да, свеж полъх ми идва като словосъчетание. Р. е изключително ангажиран със себе си. Целеустремен в свои си неща. Да, сигурно е способен на мили жестове, подаръци или нещо такова, но общо взето неговите цели са му най-важни. Има външни обстоятелства, които се явяват пречка на това, за което питате. Сякаш някой се е принесъл в саможертва на тези обстоятелства. Всичко е много, много бавно... Вие имате надежди. За вас това би било едно ново начало, но някак самата вие усещате, че нещо не е съвсем както трябва. Чувствате, че губите, без да знаете може би дори от какъв враг... Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Въпросът ми е относно мен и човек с който се разделихме по моя воля. Той иска отново да се съберем, а аз не знам какво искам. Ако може да ми дадете съвет какво да правя. Да се съберем или да продължа напред?  Аз съм ЕД. Той е БА. Здравейте! Попитах картите за развитие в живота ви, ако се съберете с Б. и ако продължите без него. Ако се съберете ще научите някакъв пореден урок според мен, може и кармичен да е, но много скоро ще започнете да се оглеждате за нещо ново, друго. Ако продължите без него сега - това ще ви позволи да се почуствате стабилна и ръководеща живота си, както и ще бъдете готова за ново начало. Изборът си остава ваш! Пожелавам ви да се случи най-доброто!
 
Привет, До края на годината 2018г ще успея ли да забременея и успешно да износя бебето. Н и Д. Поздрави Здравейте! Въпросът налагаше промяна. Попитах - Дали до края на другата година ще успеете да забременеете и износите успешно бебе? Според картите в тези ви планове ще има някаква промяна. Ще вземете решение да подходите по друг начин. Д. е склонен да изчаква, но мисля, че вие след консултации със специалист ще решите нещо друго. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет и успех!
 
ДК, въпрос за СК. Въпросът ми е кога ще се върне, в смисъл дали ще го направи до края на месеца?Не го формулирах много точно, но не знам като питам за време, дали се задават срокове. Здравейте! При таро срокът се задава в самия въпрос, така че питах - Дали ще се върне до края на месеца? Излизат документални спънки. Много вероятно да не успее да се върне в този срок. Ако някаква жена с позиция, може да го направи и му помогне, би могло да стане. Много емоции излизат покрай това завръщане, които му пречат, възпират го. Има си колебания той за пътуването в коя посока да бъде, назад или в някоя друга.
 
Здравейте! Казвам се ХД.Ще има ли среща между мен и ДД?Виртуално приятелство е.Срок-три месеца .Усещам привличане между нас. Здравейте! За съжаление в зададения срок, трудно се вижда да има среща. Виждат се много очаквания, по-скоро от ваша страна, но Д. май има да си изчисти нещо от миналото и не е напълно наясно със себе си. Много е вероятно виртуалното ви познанство да няма развитие в нещо друго. Може и на вас да ви омръзне да чакате негови действия и да решите да се отдръпнете. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Въпросът ми е : Ще върнем ли отношенията си с Д? Аз съм Е. В момента разделени и от един месец никой от нас не търси контакт. Благодаря предварително за отговора. Здравейте! По принцип картите казват, че при вас нещо е приключило и е време за нещо ново, като по-мъдро стъпало в развитието на отношенията. Дали ще си върнете отношенията, картите не казват Но показват, че може да възтановите контакт, ако вие го потърсите. Силата да съживите общуването е у вас. Мисля, че колкото и да се измъчвате и да тъгувате в момента, все пак сте си мислили и да го потърсите. Има голяма вероятност да ви откликне. Взаимното ви мълчание вече е по-скоро от инат, гордост и Его. Помислете дали да не опитате да го нарушите. Късмет!
 
Здравей! Казвам се ВТ. Въпросът ми е ще имам ли по-добро предложение за работа /в близко време/ и дали да го приема. Благодаря! Лек и успешен ден! Поздрави, В. Здравей! За съжаление, за сега, по карти не излиза да получиш добро за теб предложение за работа в скоро време. Нещата са в определен застой. Не съм много сигурна и ти самата доколко имаш реалистична предства за това, какво би могла да работиш. Може би имаш много високи изисквания, което принципно не е лошо, но тук някак излиза като пречка. А също така, дали не търсиш в изолация, без да си споменала на познати и приятели или да си споменала, но така съвсем между другото. А има какво да дадеш и покажеш като професионализъм. Дано имаш късмет! Успех!
 
Здравейте! Казвам се СМК. Работя във фирма, която има планове да ни пусне неплатена отпуска за определен срок и това много ме притеснява. Въпроса ми е - да действам ли по търсене на нова работа или всичко ще се оправи в сегашната? 
Здравейте! Зададох въпроса - Ще се стабилизират ли, оправят нещата в сегашната ви работа? Много, много се надявам да не ви подвеждам, но по-карти излезе, че е възможно да се върнат стари добри позиции. Някак късметът ще проработи в полза на стабилизацията. Ако шефовете ви се подхлъзнат по някакви заробващи кредити или съдружия, тогава нещата може да се развият не много добре. За всеки случай попитах - Добре ли е за вас да си търсите сега нова работа? Тук като отговор излезе, че това би било емоционално решение. Не е нито зле, нито добре. Възможно е, ако се разтърсите, от някъде да се появи примамливо предложение. Ако се случи нещо такова, ако искате може да погледнем дали би било добро за вас. За сега просто излязоха карти, които показват, че ще сте движена много повече от емоции, отколкото от принуда. Пожелавам ви късмет!
 
Здравей, Моят въпрос е свързан с взаимоотношенията със съпругът ми. Имаме някакви пререкания в момента, за които аз съм в основата. Как ще се развият отношенията ни в 6 месечен период. Ще има ли подобрения или сме към финала. ДИД, ДТД. Здравейте! За периода, който питате не виждам да приключите с брака си. Някаква жена ще повлияе на съпруга ви, може да е приятелка или майка му, примерно, или колежка. Но по-скоро виждам затопляне между вас. Може би и вие ще преосмислите позицията си. Общо взето ще се постараете да съхраните съграденото.
Пожелавам ви да се случи най-доброто и правилен избор! Успех!
 
Здравейте. Казвам се СЧ. Въпросът ми е , дали ще си намеря поне до края на другата година, нова работа, която да ме удовлетворява. На сегашната ми работа е доста изнервящо и напрегнато и се чувствам притеснена и в безисходица. Следя и щом има нещо подходящо се явявам на интервюта....но за сега безуспешно. Благодаря предварително.....и хубав и позитивен ден Ви желая.
Здравейте! За съжаление по карти, не. Да, вижда се, че търсите, надявате се и на приятели, но поне в този срок, който сте задали не излиза да се получи.
Според картите, предствите ви за подходящата работа са нералистични към момента и хем търсите, хем сте се ограничила с тези предстви. Може би е необходима някаква промяна в подхода, в противен случай просто ще изказвате намерение, но без реален резултат. Късмет!
 
Здравей! БЛАГОДАРЯ ЗА ВЪЗМОЖНОСТTA. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЩЕ ВЗЕМА ЛИ РАБОТНОТО МЕСТО КОЕТО ИСКАМ В РАМКИТЕ НА 6 МЕСЕЦА. КАЗВАМ СЕ МСК.
Здравей! Картите са уклончиви. Би могло да стане, ако доста се постараеш. Има някакви прегради или може би конкуренция, които трябва да се преодолеят. Хрумва ми, че може да е и нещо документално. Самата ти си наясно, че има някакви подводни камъни, но се надяваш много нещата да се получат. Все още има време, проучи добре за изненади и дали може да си подпомогнеш някак. Късмет!
 
Здравей! Благодаря за предоставената възможност да отговориш на един въпрос . ДЖС. Какво ме очаква в личен план-срок 3 месеца. Ако е неправилно да задавам такъв общ въпрос,моля да ме извиниш и коригираш.Поздрави! Здравейте! На заден общ въпрос, картите отговорят също по общ начин, не е проблем :) В процес на търсене сте на емоционално удовлетворение и споделеност вероятно. Възможно е да се появи и някакъв мъж, стабилен, земно ориентиран, практичен, грижовен. Вие като цяло обаче подтискате и себе си, онази част, която е жизнена, енергияна, инициативна, експресивна. Доста сте се затворили в себе си, ограничили сте кръгозора си и затова много неща минават покрай вас без да ви докоснат, без вие да ги докоснете или забележите. Може би е необходимо малко да намалите самозащитата и изолацията си, за да има развитие. Пожелавам ви късмет!
 
ЦДГ, той - МЦГ - Какво ще стане със семейството ми? Имаме проблем заради друга жена. Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. Мъжът ви ще се опита да търси начин за стабилизиране на нещата в този период, вие малко трудно ще излезете от мислите си, за това, което се е случило. Като цяло виждам опити за стабилизация. Може би някакво семейно събитие, празник, да успее да спомогне за известна стабилизация или преосмисляне на ценности и емоции. Трудна е ситуацията, неприятна, но не виждам развод или раздяла в периода, за който питам. Просто това са месеци, в които ще узрее мисълта как точно да продължите натам, дали да съхраните брака си или да вземете друго решение. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте, Благодаря за дадената възможност да ви задам въпрос! Искам да попитам според вас моята свекърва харесва ли ме или напротив прави някакви ритуали, за да ни раздели с мъжът ми? Моите данни са- ЦДД. Нейните са- ГМИ. Благодаря ви предварително! Хубав ден!  Здравейте! Слава Богу, не излязоха карти, които да показват нейно зловредно отношение към вас! Според моето тълкувание, жената си има някакви нейни си преживявания и страдания. Първо се чувства по-знаеща и веща, вероятно си позволява да ви поучава и да дава акъл кое и как. Чувства се някак на заден план в момента, може би ненужна, остаряла, може да има и здравословни проблеми, които да я притесняват. Търси стабилност за себе си. Иска да демонстрира, че по-добра, но някак не й е по-силите. Надявам се, нещата да се наместят. По карти, в бъдеще излиза общуване от разтояние, не повече отколкото е необходимо, макар и да се вижда известна параноя и от двете страни. Дано намерите вярната мярка! Късмет!

Здравейте! Искам да Ви задам само един въпрос, който найстина много ме вълнува. Мога ли да очаквам нещо повече от мъж на име Г? Аз съм Р и го обичам, мисля че и той ме обича. Имам нужда от съвета Ви. Ще съм безкрайно благодарна, ако ми отговорите. Здравейте! Не зная в какви отношения сте в момента с Г, но по картите, които излязоха не мога да ви зарадвам за бъдещо развитие. Той излиза емоционално нестабилен, мислещ доста повече за себе си, отколкото за вас като двойка, вижда се и намерение да се дистанцира, отдалечи. Ако ви дели разтояние, възможно е за него това да се окаже непреодолимо препятствие. Някак е сложил на кантар в момента какво дава, какво получава и смята да даде заден, или поне по карти излиза така. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Здравейте, бих искала да попитам дали имам шанс за развитие на сериозна връзка със ААК, или нещата ще останат в рамките само на добри познати? Въпросът ми е за периода от идните 3-4 месеца. Искрено ваша ИГТ. Усмивки  Здравейте! Не съм много сигурна, но картите създават усещане за наличие на друга жена, която по някакъв начин влияе на вашето приятелство и отношения. Някак ако отношенията ви излязат извън рамките на приятелство, някой ще е в неравностойна ситуация, няма да е радостна и за двама ви връзката. Мисля, че и вие интуитивно усещате и знаете истината. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Успех!

Здравейте казвам се И. Въпросът ми е относно К. ще имам ли бъдеще с този мъж и очаква ли се среща скоро с него?Благодаря! Здравейте! От двата ви въпроса избрах този за съвместното общo бъдеще, дали ще имате някакво такова. По карти излиза, че е възможно, но няма да се лесни нещата. Виждат се трудности и перипети по пътя. Ако решите, че може да издържите на такова нещо, би могло да има нещо съвместно. Вие май сте склонна да се откажете, защото той може би не подема инициатива. Малко е от пусто в празно при него. Сякаш всеки е зает с негови си неща, с много ангажименти или поне единия от вас е така. Ако все пак проявите малко авантюристичен дух, може да има напредък. Мисля, че от ваша страна се очаква, изисква да вложите средства или поне някаква енергия, за да потръгне. Общо взето, трудно, но не невъзможно. Пожелавам ви късмет!

KT - Преди 4 месеца отворих магазин, който все още е далеч от това да се самоиздържа. Искам да попитам ще потъгне ли в следващите 3 месеца, така че да може да се самоиздържа?  Здравейте! За съжаление, по карти отговорът е по-скоро не.  Някак трябва да бъде сменена концепцията, за да тръгне. Сякаш трябва да е магазин за друго. Излезе карта, която показва алкохол, удоволствие, гурме... Дано намерите правилното за себе си решение! Успех!

Здравейте,казвам се МВД,искам да Ви попитам какво е бъдещето на семейството ми? Здравейте! Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. За сега нещата май са си все така променливи. Бракът ви все пак изглежда да се крепи на това, че имате да си давате и да получавате взаимно нещо. Може би единия е зависим материално в известен смисъл от другия. Виждат се и разочарования. В крайна сметка мъжът ви мисля, че ще си носи отговорността и товара на семейството. Вие сякаш ще поискате нова страница. Възможно е и при вас да се появи друг мъж, любовник. Но не виждам да развалите сегашния си съюз. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Казвам се МП .Въпросът ми е :Кога ще срещна подходящият човек за мен с когото да сме на еднакви вибрации ? Здравейте! За въпроса Кога? - картите не могат да показват календарно време, защото за тях времето е условията, които трябва да бъдат изпълнени, за да се случи нещо. Затова аз попитах - какво трябва да направите, за да имате връзка с подходящ за вас мъж? Първо трябва да бъдете благодарна, за това което имате и по принцип ви се дава. Много често ние се фокусираме над нещата, които нямаме и Вселената ни праща още нямане... А е добре да благодарим, за това, което вече имаме или сме имали. Второ - забележете възможностите, които ви се предлагат, като срещи, като комуникация, като предложение. Не ги отхвърляйте с лека ръка. И третата карта казва, че всъщност има нещо друго по-важно и по-спешно в момента, а именно да намерите радостта у себе си и в света наоколо. Когато започнете да се радвате и на малките неща в живота, ще заблестите и със собствена светлина и ще привлечете нужния човек. Успех!

Здравейте, Левзея, бих искала и аз да се възползвам от безплатната услуга, която предлагате, а именно отговор на един въпрос. Казвам се ППЧ, а човекът, с който ще е свързан въпросът ми се казва ИКК. В момента с него поддържаме основно връзка чрез интернет и по телефона, виждали сме се около 5-6 пъти за три месеца, откакто започна кореспонденция помежду ни. Въпросът ми е ще станат ли сериозни отношенията ни, ще се превърне ли това в една сериозна връзка? Благодаря предварително за отделеното внимание. Приятна вечер.
Здравейте! По карти излиза, че в момента от И зависи дали отношенията биха се задълбочили, но не съм убедена, че той ще го направи. Този човек по някакъв начин ангажиращо е свързан с друга жена. Може би бивша или настояща съпруга или майка. Някак има едно преливане от пусто в празно от негова страна и не знам дали на вас това няма да ви омръзне, защото вие искате яснота. Много вероятно скоро да се опитате да проведете разговор по темата, който да доведе до определена развръзка. Съжалявам, че не мога да кажа със сигурност каква, слагах и няколко допълнителни карти, просто за сега се вижда нов етап в тези отношения, който може да е и техния край или решение за нещо сериозно. Вероятно към днешна дата енергията не се е оформила все още и би могла да тръгне във всяка от двете посоки, затова картите така се държат. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Здравейте, Казвам се СД. Чета редовно хороскопа Ви и за това реших да задам моя въпрос. Не съм във връзка, интересувам се кога ще имам връзка? Благодаря предварително! Здравейте! Хороскопите на сайта ги пише Надиа. Аз съм Левзея и се занимавам само с Таро и оракули. Те не могат да кажат кога ще започнете връзка като календарно време, а само какви условия трябва да са изпълнени, за да се случи това. Според картите вие страдате все още по нещо, което вероятно е приключило. Сърцето ви е наранено и не е готово за нови отношения. Върнете си, вземете си обратно силата и жизнеността, засияйте с топлината и красотата присъщи на младостта. И нещо свързано с обучение виждам. Дали трябва да продължите или приключите образованието си? Излиза ми и думата "самостоятелност". По някакъв начин трябва да бъдете по-самостоятелна. Пожелавам ви успех!

Здравейте! :) Благодаря за възможността да задам въпрос. Казвам се ПБ. Въпросът ми е : Ще се съберем ли отново със С, как ще се развият отношенията ни? Разделени сме по мое желание, объркана съм и искам да знам имаме ли бъдеще заедно. Много Ви благодаря! :)
Здравейте! За вас със С се вижда, че е имало доста емоции, които все още не са преминали. Но по карти той излиза емоционално обвързан с друга жена. Вие сте упорито застопорена на позицията си в момента, макар мисля имате намерение да го потърсите. Зададох срок на въпроса ви 6 месеца. Не виждам да се съберете за това време. Много е вероятно вие да съжалявате за постъпката си. Може би ще има общуване, размяна на съобщения, но ми се струва, че той ще е поел в друга посока. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Здравейтe! НКС - Скакво е най-подходящо да се занимавам сега? Като варианти мога да дам няколко възможности? - Да се съсредоточа върху писането на поезия, -да уча астрология, -да се върна към Информационните технилогии, - да проуча възможности за собствен бизнес със съпруга ми, -друго. Благодаря!
Здравейте! Попитах как биха се развили за вас нещата, ако: - се съсретоточите върху писането на поезия - тук картите показаха, че вие така или иначе ще пишете поезия. Просто това ви е дадено. Дори и да правите нещо друго, поезията ще ви сапътства. - се захванете да учите астрологи - би ви вървяло. Вероятно бързо ще напреднете или ще карате ускорен курс. - се върнете към Информационните технологии - това е нещо познато за вас. Имате опит. Бихте могли да сте добър специалист, който дори може да обучава другите. - проучите възможностите за съвместен бизнес със съпруга ви - тук не е много ясно дали няма да останете на ниво проучване. Всъщност вие не попитахте Ако започнете съвместен бизнес, и картите май ви отговориха според въпроса ви - излезе точно карта за проучване и анализиране, събиране на сведения, информация. - друго - тук картата показа, че още не сте го измислили и без конкретно питане не се получи и конкретен отговор. Направи ми впечатление, че всички карти бяха приятни, но нито една не показа финансои придобивки и стабилност. Наградите са някак морални, но пък и въпросите са доста неограничени във времето. Картите дават доста достоверни прогнози за до 6 месеца напред. За година вече е малко разсеяно. А вашите въпроси нямаха никакъв срок за реализация, а дейностите са такива, че резултатите не са моментални. Ако прецените натам, че по-конкретно искате да се занимавате с нещо, може да питаме - Добре ли би било това за вас? Пожелавам ви мъдри решения! Успех!

Здравейте! Въпроса ми е любовен.Познаваме се от две години и за сега сме само приятели.Аз за себе си усещам,че той е човека,но какво мисли той за мен,ще имаме ли връзка .Държи се объркващо.Казва се П. Поздрави! АД
Здравейте! Сложих срок на въпроса ви 6 месеца. За съжаление картите показват много стабилно приятелство, но само толкова. Във вашите отношения той мисли за това, как той се чувства, дали му е добре и комфортно. Може би мисли и за работа или някакви други негови си, практични неща. Забавно му е с вас, весело, приятно, но не виждам друго и за срока, който питах не излиза и да покаже друго. Вие сте тази, която чака и се надява. Имате и емоция, чувства към него...
С допълните карти излезе, че при него е много вероятно да има или да се появи друг обект на желанията му, а вие да се дистанцирате, ако усетите това. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Благодаря за възможността, въпросът  ми е дали съпругът ми КГ ще има успех  скоро до един месец в сферата на строителството? Аз съм АИГ. Сърдечно благодаря Здравейте! Много стресиран и притеснен изглежда съпругът ви, но по карти би трябвало да има успех. Стабилност, отдаденост в работата и успех излизат, въпреки неговата много тежка нагласа и настройка. Дано е така и дано успее да разведри мислите си! Успех и късмет!

СМ - Въпросът ми е ще се се започнем ли връзка с И. до края на годината? Имахме отношения до преди два месеца но в момента не си говорим и затова се чудя дали да си давам надежди или да го забравя? Благодаря❤
Здравейте! Според моето тълкувание на картите, много скоро най-вероятно да си проговорите пак или поне да размените някакви съобщения. Да, и той и вие в момента сте по-скоро погълнати със себе си. Вие май сте по-сърдита реално. Някак при вас гордостта излиза засегната и сте склонна да се изяснявате с рязък тон. В неговата дистанцираност има повече мъдрост и картите показват, че изпитва чувства. До Нова година мисля, че ще си оправите отношенията или поне ще станете наясно със себе си и двамата. Внимавайте, ако гордостта и Егото ви надделеят, пътищата ви ще се разделят. И за двамата се отнася. Пожелавам ви късмет!

Здравейте,казвам се ИA. Искам да попитам какви са били или са чувствата на ИT. И дали бихме имали отношения отново? Не бяхме официално заедно а сега сме сърдити скарани.. разделени. Благодаря ви за възможността и шанса за безплатен въпрос !  :)  Здравейте! ИТ смята, че в момента е добре и двамата да си помислите много добре и да си изясните нещата, кой какво иска и накъде е добре да поеме. Във вашите отношения той се е чувствал някак като благодетел, човекът, който дава и се е усещал по-зрял и възрастен вероятно. За вас има усещане, че търсите себе си и своето място в живота все още, но и, че това е нещо, което човек трябва да направи сам. Смята, че е добре да отстоявате себе си и да се погрижите разумно за бъдещето си. Дали като образование, като работа или отношения, но да бъдете разумна и предвидлива. Самият той излиза като човек с намерение да се отдалечи и дистанцира. Имал е някакви притеснения по отношение на връзката ви, тя му е създавала определен дискомфорт, тревожни мисли и смята да се стреми да ги избягва. Да, имал е очаквания, планове и надежди. Но в момента имам усещане, че има друга жена, която му оказва силно влияние. Възможно е да има емоции към нея. Общо взето по тези карти, мисля, че пътищата ви са се разделили. Пожелавам ви да откриете своето истинско щастие! Късмет!

Здравейте, Казвам се Ц. Ще помоля за съвет картите как трябва да постъпя в отношенията си с Х. Разделени от месец, но се срещаме всяка седмица по два пъти на общо мероприятие. Приятен Ден! Здравейте! Таро не даде директен отговор, а по-скоро показа, че вие сте склонна все още по някакъв начин да се ангажирате с отношения с Х и то по начин, който би ви натоварил, но в името на някакви съвместни преживявания. Дръпнах ви карта от оракул, който дава много кратки и ясни отговори. Вашият беше: Say "No!". Пожелавам ви да се случи най-доброто за вас! Успех!

Здравейте! ДЖК - Синът ми ВСК ще се ожени ли скоро? Благодаря предварително.
Здравейте! Сложих срок на въпроса ви 1 година. Малко е под въпрос, че това, за което питате може да се случи в този срок. Според моето тълкувание на картите, синът ви обича определена жена, но вероятно нямат връзка или имат, но нещата там не вървят. Ако успее да приключи с този случай има шанс да се възтанови психически и да се почувства свободен за нови отношения и сериозно обвързване. Той обаче все още май има надежди и търси изясняване по отношение на любовта си. Пожелавам му да се случи най-доброто! Късмет!


 
АЙЕ.  Въпроса ми е: КОГА И КЪДЕ ЩЕ СРЕЩНА МОЯ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ,МОЯТА ЛЮБОВ? Би било добре да имам Човек до себе си. Благодаря ви от сърце за възможността за въпрос. Здравейте! На въпроси Кога и Къде картите таро не могат да отговарят, защото милите си нямат нито календар, нито географска карта. Но зададох въпроса: Какво трябва да направите, за да срещнете своята истинска любов? Като начало малко авантюристичен дух. Започнете да правите нещо ново за вас. Нещо, което не сте правили до сега или сте правили много отдавна и в момента сте го позабравили и позанемарили. Идете на курс, на семинар, някъде където може да срещнете нови хора и да научите нови неща. Необходимо е да е преосмислите и темата за отговорностите и грижите.  На кого какво дължите? Дължите ли наистина на някого нещо? Дали не си налагате самоограничения? Има ли неща, които наистина ви "вързват" и спират да бъдете свободна? Има неща, които трябва да преобърнете на 180 градуса. Имам усещане, че някои неща в живота си сте се принесли буквално в саможертва. А е време да си спомните, че сте жена, с чувства, емоции, сърце, душа, тяло... Проявете и тези си страни и качества! Обърнете си внимание, покажете красотата си на света! От сърце ви пожелавам успех и късмет!
 
Здравейте аз съм ИИ. Искам да попитам за дъщеря ми ЛНИ накъде да се насочи за образованието си.. нещата които иска са вътрешен дизайн интериор,психология,мода... и за любов,отношения за момента :приятелски
Здравейте! Постът дава право на един въпрос. Питах за образованието - Как би ха се развили за нея нещата, ако се насочи към  вътрешен дизайн, психология или мода? В областа на дизайна нещата не са съвсем ОК. Ще вложи, но трудно ще получи възвращаемост. Ще има разминаване между очаквания и резултати.
Относно психологията - би се чувствала удовлетворена, щастлива, но и супер емоционално ще й е упражняването на тази професия. По отношения на финанси, в областта на модата нещата излизат най-добре. Тук би й се дал добър шанс. Дали ще се възползва от него е нейн избор. Пожелавам ви мъдър избор! Късмет!
 
Изпаднала съм в уникална финансова криза.. Ще се справя ли със ситуацията. МСК. Здравейте! Картите не дадоха категоричен отговор Да, но в никакъв случай не казаха Не. По-скоро показват, че вие имате силата да се справите. Не толкова като финансов ресурс, колкото като способности на духа и интуицията да оцелявате. Абсолютно търсите възможности и изход, проучвате варианти, стараете се да намерите и правилен човек или хора, за да ви подкрепят. Ситуацията е изпит и урок за вас. Да си докажете, че можете! Че сте способна да оцелеете и да съхраните себе си, въпреки големи трудности. Ако се отчаете и престанете да се борите, а просто го ударите на бягство, това би бил грешен ход за вас, макар понякога и тази мисъл да ви минава през ума. Пожелавам ви успех и късмет! Вие наистина можете да се справите!
 
Искам да попитам дали ще заживеем заедно с моя приятел К, а аз съм Р. Здравейте! Не виждам да заживеете заедно, поне в обозримо бъдеще. Просто ще се изясните на тази тема и някой от вас няма да е доволен. Вие излизате като човек с ограничения, които може ио сама да си налагате. К. има планове, опитва се да гледа крачка напред, в перспектива. Не съм сигурна кой, но някой се е заинатил на позицията си и това се явява пречка за съвместния живот. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте! Казвам се МИИ! Въпроса ми сега е следния: Ще намеря ли човек с когото да остарея! Сегашния ми съпруг има в момента друга жена до себе си! Подал е молба за развод! Имаме 2 момчетата, общи имущества, които не иска да разделяме ,  но аз вече не съм на това мнение ! Искам да продадем общите ни имущества и да продължа живота си на чисто! Въпроса ми е следния: Ще намеря ли човек с когото да остарея? Грешка ли ще бъде да продам общите ни имущества и спомени? Благодаря Ви! Здравейте! Задали сте два въпроса, а постът дава право на един. Избрах да отговоря на този, който сте подчертали - Дали ще намерите човек, с когото да остареете. Отговорът не е категорично Да, но картите казват, че за вас почва бавен процес за намиране на себе си. Вие ще успеете да изявите своето слъчево Аз, да живеете вдъхновено, да бъдете жизнена, енергична, обичаща и радваща се на живота. Когато всичко това се случи, ще е въпрос на личен избор дали ще искате някой "с когото да остареете". Може пък да ви се прииска някой, с когото да си младеете :)!  Вероятно, в момента покрай развода, тези думи ви звучат малко отвеяно, но времето ще покаже. Ако си затворите очите за свежия полъх, който може да навлезе в живота ви, рискувате да затворите вратите и за нови хора. Помислете за избора и желанията си! Късмет!
 
Здравейте, казвам се ВВ. интересува ме какво ми предстои в отношенията с приятеля ми ПП. заедно сме от 3.5г.от известно време се държи по хладно,сякаш не му пука за мен.в същото време се кълне,че много ме обича.сякаш ме обича само на думи.аз много го обичам.какво предстои.обича ли ме наистина.не живеем заедно.благадаря предварително.  Здравейте! Много ще се радвам, ако се окажем прави аз и хубавите карти, които излязоха. Да, в момента се вижда, че приятелят ви е някак дистанциран. Дали не му предстои някаква промяна - смяна на местожителство, на работа? Или обмисля нещо такова. Но искрата между вас се вижда по карти. Нищо, че и вие сте малко стресирана сега. Зададох срок на въпроса си 6 месеца. Би трябвало някаква съществена промяна за двама ви да настане до тогава. Според мен има стремеж един към друг и у двама ви, но някакви външни обстоятелства са пречка да бъдете напълно пълноценно заедно. Ако успеете да ги преодолеете и да издържите, връзката ви би могла да има успех. Ако оставите обаче те да ви надмогнат, развитието може да има друг обрат. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!
 
Здравейте! Моят въпрос е: следният:Дали с времето бихме могли с ИЗ да имаме сериозна връзка и има ли чувства той към мен.Аз съм ДБ. Виждаме се от месец и половина. Много е сдържан човека,като затворена книга е пред мен.той си го признава,че си е такъв и нямам никаква идея какво се върти в главата му по повод нашите отношения и евентуално бъдещо развитие.Иначе ми пише/звъни всеки ден и ми споделя.Благодаря предварително и хубав и усмихнат ден желая!
Здравейте! Сложих срок на въпроса ви до Нова година. Странни карти ми излязоха на фона на описаното от вас. Или градите отношенията си на база на много горчиви минали опити, от които самите вие трудно се възтановявате в момента или в много скоро време ще се опитате да се изяснявате помежду си на тема сериозни отношения, но за сега не се вижда съгласие за такива. За ИЗ излиза, че общо взето мисли повече за себе си, доста студен и обран е откъм емоции. И намеренията му излизат хлъзгави и по-скоро насочени към измъкване от отговори за момента. Вие сега претегляте на кантар нещата в мислите си. Наистина желанията ви са за сериозна връзка и семейство. За срока, който зададох отново се вижда карта показваща опити за изясняване. Но след нея не виждам нито да се разделите, нито да се задълбочат много отношенията, поне за сега. Сякаш е необходимо време все още, за да се изяснят и узреят нещата в коя посока ще тръгнат. Ако искате наистина изчакайте определен срок и ако все още самата вие нямате яснота по въпроса, отново попитайте картите. Пожелавам ви да се случи най-доброто!
 
МДД - Ще се сдобия ли с чисто нов апартамент докрая на септември? Здравейте! Много се надявам да съм права, че това може да се случи, макар срокът да е много кратък и, за да стане, явно трябва вече да сте уговорили час при Нотариус. Всички карти са положителни, макар да няма явна такава, която показва придобивка, но все пак се надявам да имате повод да почерпите! Успех!

БЦГ- Въпросът е - какво да променя, за да срещна скоро подходящия за мене човек...Здравейте! Зададох въпроса - Какво да направите, за да срещнете подходящия за вас човек? Надявам се, че се припокрива с вашия, но за картите мисля, че е по-ясен. Да направите нещо, с което да изненадате сама себе си даже трябва. Малко да разчупите нормите, изборите, които правите. Имам удещане, че сте прекалена традиционалистка. Много е вероятно да се придържате към модел на поведение, които обаче вече не работи. Нужна е малко повече настъпателност, инициативност, но и не забравяйте да отстоявате себе си. По някакъв начин трябва вие да потърсите и повикате любовта, не да чакате тя да го направи.
Успех и късмет!

Здравейте , казвам се ДГТ живея на семейни начала с СМГ. въпросът ми е какво крие от мен , благодаря
Здравейте! С, най-вероятно много иска да има силен авторитет пред вас, да виждате в него нещо като повелител, но на моменти може би се проявява като тиранин. Всеки човек си има само негови си лични неща, тайни. Не съм сигурна картите дали са показали всичко, но може би все пак нещата, които засягат в някаква степен вас. Много вероятно е да крие някакво свое романтично увлечение към друга жена. Не съм убедена, че е реална история, по-скоро исглежда нещо неосъществено, но така или иначе занимава ума му. И...друго, имам усещане, че има проблеми с мъжествеността си, със сексуалния живот. Или има някакво събитие, което е подкопало вярата му в себе си, в мъжествеността му, в авторитета му и е възможно в опити де да го прикрие да избива на недоволство, обвинения и ...пак ми идва думата агресия. Дано съм ви помогнала някак!

Здравейте! БРЦ -  въпросът ми е какви ще са взаимоотношенията със съпруга ми МС в рамките на година? Благодаря.
Здравейте! По карти, ситуацията в семейството ви в момента изисква взимане на решение. Много вероятно е вие да сте се поддали на своя страст извън семейство си. Но също така е възможно, това да се е случило, защото мъжът ви е имал пособно поведение. Той бере горчиви плодове от действията си. А вие сякаш имате нови планове, които може би не включват него. Има вариант, мъжът ви просто да приема поведението ви, без самия той да има подобно, но във всеки случай усеща, че нещата в момента не са така, както му се иска. За дългия срок, който питате, много вероятно отношенията ви да се подобрят. Общо взето мисля, че нещата ще зависят от съпруга ви. По някакъв начин той ще успее да се наложи, възможно е да е поради материалната стабилност, която предлага. За вас излиза, че или е възможно коренно да промените намеренията си спрямо сегашните или да изпаднете в ситуациял, в която не може да направите нищо и да се наложи да приемете нещата такива, каквито са. Пожелавам ви да се случи най-доброто! Късмет!

Здравейте,казвам се СЕ. Бих желала да се възползвам от възможността за безплатна консултация, за което благодаря. Ще имам ли шанс да открия любовта до една годината, тя да е взаимна,градивна и да създам семейство. 
Здравейте! По карти нещата при вас са по-бавни, отколкото очаквате. Има нещо, което сякаш не сте приключили и то пречи. Някакви ваши действия от миналото носят в момента не много добри резултати за вас свързано с темата, за която питате. Сякаш има да се разплатите за нещо с липсата на споделена и градивна връзка. Помислете за свои евентуални грешки, които трябва да поправите своевременно. Пожелавам ви успех!

Здравейте! Казвам се АДБ. Бих желала да Ви задам въпрос за безплатна консултация и той е. Замествам служителка излязла в майчинство до края на месец Септември 2018г., искам да разбера ще ме оставят ли на работа дори  и пак да замествам?
Здравейте! Картите не са ми съвсем еднозначни. Сякаш ще ви предложат договор, може би пак да замествате, но не съм сигурна, че ще ви допадне офертата. Изглежда като двама мъже да имат известни разногласия по това как и какво точно трябва да се случи с вашето назначение. Пожелавам ви късмет!

Zdraveite,Levzeya.Blagodarja Vi za vazmojnostta da moga da Vi zadam bezplaten vapros.Bih iskala da znam kakvo me ochakva v ljubovem aspekt.Moga li da sreshtna podhodjashtija za  men chovek,spatnik v jivota v sledvashtite 6 meseca?Blagodarja Vi za razbiraneto.Imeto mi e DTD. Blagodarja Vi. Hubav den .  Pozdravi D
Здравейте! По карти ви се дава да срещнете такъв човек, друг е въпросът дали вие ще го забележите и ще му обърнете внимание, защото за да се случи това, човек трябва да е готов и със леко и свободно сърце. При вас се виждат някакви обстоятелства, които ви пречат. Потисната сте и носите страхове, имате тежки мисли. Нещо в близкото ви обкръщение също сякащ е пречка, деца или други близки, може би са свикнали да сте сама и да сте им в помощ и услуга. Постарайте се да гледате по ведро и свободно на нещата. Късмет!

Здравейте, Бих искала да се възползвам от възможността за безплатен въпрос. Интересува ме дали до края на годината мога да очаквам развитие в любовен план? Изпитвам симпатии към МТ. Има ли някакъв шанс да се задълбочат нещата с него? Аз съм АМ. Благодаря Ви предварително!  Здравейте! От това, което виждам в картите, нещата зависят изцяло от него, но не съм сигурна, че нещо различно от секс във вашите отношения би го развълнувало. Вашата симпатия към него е доста по-силна, отколкото той има отношение към вас. Вас все едно гръм ви е ударило, когато сте се запознали и наистина ви се иска развитие. Но за съжаление не виждам задълбочаване на отношенията. До Нова година при вас се вижда и поява, влияние на друг мъж. Може да е някой от миналото, защото вие е много вероятно да се опитвате да се предпазите от него в момента. МТ вероятно е много властен, своенравен и със самочуствие, но не виждам чувства от негова страна. Пожелавам ви да се случи най-доброто за вас! Късмет!

Здравейте, казвам се ИТ. Бих искала да се възползвам да задам моя безплатен въпрос. Ще имам ли шанс да открия любовта до края на 2018г и да заживеем заедно с него? Здравейте! До края на годината не е точни срок да се случат нещата като цяло, т.е. най-малкото ще е трудно и да заживеете заедно, но това е време, когато може да бъде поставено начало, да бъдат посяти семената. Внимавайте с нереалистичните си предстви за връзките, това ви пречи. Картите показват, че са възможни отношения, в които единия е нуждаещ се, човек изпитващ трудности и тежест, а другия се притича на помощ и оказва подкрепа. Не мога да преценя вие в коя позиция сте, но ако сте от по-силната страна, значи се огледайте кой има нужда от помощ около вас. Ако сте от по-слабата страна, значи има шанс да намерите другар за подкрепа. Пожелавам ви късмет!

КГ - Правилно ли е решението ми за преместване на работа и местоживеене в София? Здравейте! Картите не дадоха еднозначен отговор на вашия въпрос, общо взето и Да и Не. Били сте стигнали до нещо като крастопът в своя живот и сте решили, че тази крачка е необходима, като по-добър вариант за вас. Има голяма вероятност да намерите своя вътрешен център и баланс след преместването. Има приятели За, има и Против. Въпросът е доколко вие самата приемате действието си за добро за себе си и имате ли съгласие със себе си? Има карта, която показва и радост, има и такава, която показва тъга и обърканост. Може да има новини, че нещо не е съвсем така, както сте го планирала и това в известен смисъл да ви разочарова. Но, така или иначе сте го решила, давайте смело напред! Успех и късмет!

Zdraveite! Iskam da popitam kak wte se razvie vrazkata mi s st. do kraq na godinata wte jiveem li zaedno Az Sam r.  Blagodarq Здравейте! До края на годината не виждам да заживеете заедно. Според мен при вас ще има промяна в плановете. За мен Ст. няма против да заживеете заедно, но вашето мнение по въпроса излиза променливо. Може да има и материални трудности. Някак повече ще се вълнувате от неща свързани с работа и творчество, отколкото със съвместно съжителство. Пожелавам ви успех!
КП - здравейте, възползвам се от възможността за безплатен въпрос. Ще започна ли връзка със СМ до 6 месеца? Благодаря предварително! Здравейте! По карти и според моето тълкувание, би трябвало да започнете връзка. Интересното е, че и двамата излизате като хора минаващи през труден период сега, който обаче би трябвало да свърши и Колелото на късмета да се завърти във ваша полза. За вас имам усещане, че приключвате друга връзка или брак. За него сегашните му проблеми са някак по-скоро от материален характер мисля. Дано имате късмет! Успех!

Здравейте, Реших и аз да се обърна към Вас. Интересувам се какво ме очаква в любовен аспект в период до 6 месеца. Казвам се АK. Благодаря Ви! Поздрави, A.
Здравейте! Попитах за нови взаимоотношения до 6 месеца - според моето тълкувание на картите има много голяма доза предпазливост у вас и затова вероятно в този срок, ако проявявате все такова поведение, трудно. За да се случи, буквално трябва да му отпуснете края и да се впуснете малко през глава, дето има една приказка. Картите създават усещане, че много бързо посичате ентусиазма на кавалерите, които евентуално се появяват. А мислите, имате нагласа за общи планове с някой подходящ човек, с когото да си бъдете екип. Но пътят към тази стабилност сякаш минава първоначално през малко по-незадълбочено общуване. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте Левзея! Случайно открих вашия сайт и вече съм Ваш фен! Досега не съм чела по-точен хороскоп! Поздравления! Казвам се ДГМ и от два месеца имам отношения с един мъж, когото много харесвам, но напоследък не съм много сигурна в него. Въпросът ми е дали отношенията ни с него ще прераснат в сериозна връзка или ще приключат? Благодаря предварително! Поздрави!
Здравейте! Поставих срок за развитие на отношенията ви - 2 месеца. От това, което виждам в картите, отношенията ми приличат на такива от разтояние или поне част от тях протичат в кореспонденция. НТ според мен има някакви свои проблеми и задръжки. В момента ми изглеждате като на два полюса - вие готова да продължавате комуникацията и отворена за положителни преживявания и емоции, той изолирал се с проблемите си и готов да се отдръпне. В близко бъдеще за сега не виждам развитие по-далеч от приятелство. Дава ви се да бъдете приятели и да има разбирателство между вас. Вие интуитивно вероятно ще усетите какво му е и все още ще проявявате търпение. При него се виждат някакви неща, които го извеждат от равновесие, но може да успее да намери сили да сподели за емоциите си. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте! Бих желала да Ви задам въпрос за безплатна консултация. Казвам се ЛКГ.  През месец септември ще се явя на конкурс за работа. Ще го спечеля ли? Благодаря Ви!
Здравейте! Картите не дадоха категоричен отговор. Общо взето отговорът им звучи така, че ако конкурсът е направен за вас, вероятно ще го спечелите. Има нещо не съвсем чисто в цялата работа, нещо скрито, някаква задкулисна игра. Вие залагате надежди на този конкурс. Може би очаквате и подкрепа от мъж. Има друга жена, с достатъчно власт и влияние, която би могла да попречи. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Левзея! Тъй като дъщера ми е използвала вашите услуги и е много доволна,реших и аз!Понеже разбрах,че имам право на безплатен въпрос, искам да разбера дали ще успее да продължи образованието си ПК? Аз съм СИ!
Здравейте! Надявам се да съм права, че Да. Не сте задали срок във въпроса си и аз попитах така, общо. Излезе карта, която показва малко по-дългосрочен план, т.е. може би няма да е веднага това продължение. Трябва да положи усилия, да се пребори за мястото си, за да продължи. Да внимава да не се отчайва и откаже по някакви причини, защото май малко има такава нагласа. Пожелавам ви късмет и успех!
 
Здравейте, бих желала да попитам какво ме очаква в професионален план до края на 2018г. Предварително благодаря за отговора! Поздрави: ТT
Здравейте! От това, което излезна по карти, на преден план, макар и в служебен план, са взаимоотношенията. Вероятно с колеги. Вижда се някаква конфликтна ситуация, която ще се изясни. Много вероятно интелигентен мъж, умеещ да привежда разумни доводи, да застане на ваша страна. Ситуацията ще ви разбунтува, възможно е да се почуствате силно притисната или да ви се появи желание да напуснете, но не виждам някакви крайностни решения. Пожелавам ви късмет!
 
Здравейте, Въпросът ми е дали събитието, което подготвяме в края на ноември ще е успешно. Името ми е: ДП. Много благодаря, здраве и хубав ден!
Здравейте! По картите, които излязоха, имам усещане за някаква промяна в плана. Забавяне ли, смяна на мястото ли, нещо такова. Т.е. според мен картите не отговориха директно на вашя въпрос, а показаха нещо друго. Виждат се повече емоции, отколкото реални ползотворни действия. Може би трябва да обмислите по-добре организацията.
 
Bих искала да се възползвам от безплатния отговор на един въпрос! Искам да попитам дали ще имам отношения с този човек. Казвам се В. той се казва Ж. Благодаря предварително Здравейте! От моето тълкувание на картите, бих казала, че е възможно да имате сексуална авантюра, но силно разочароваща. Не виждам от негова страна желание или намерение за нещо сериозно. Май по-скоро вие сте инициатор на кореспонденция, комуникация. Той ми изглежда манипулатор, възможно е и да е обвързан.Може би си струва да бъдете внимателна. Пожелавам ви късмет!