Лъв Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Лъв през това лято ще бъдете вдъхновени с нови надежди или идеи, които ще възникнат чрез новите ви познанства или стари приятелства. 
През тези три месеца мнозина ще преживеят специални емоции свързани с едно ново романтично или бизнес познанство. 
През този сезон Съдбата ще ви предостви възможност да срещнете и опознаете хора от различни националности, които живеят в чужбина или във вашата държава. 
Благоприятно развитие през юни, юли и август ще имат ваши юридически или съдебни дела и ангажименти. 
Ако сте в процес на промяна в личния си живот, събитията ще се развиват бавно, а понякога и много емоционално. Само по този начин обаче ще се научите на търпение и приемане предопределеността на определени събития да се случат в живота ви. 
През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с битови или имуществени проблеми. Възможно е да сте дали имот или вещи под наем или за ползване от друг човек, който ще ви създаде някакви неудобства. 
През лятото бъдете предпазличи с покупки на скъпо струващи вещи, освен ако не сте принудени да го направите поради необходимост.
През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с оформянето на важни документи или договор.
Опитайте се да запомните или си записвайте странните и необясними съновидения, които ще имате през този период.
Семейните ви отношения ще зависят на моменти от въздействието на външни фактори, като роднини или добронамерени съседи и приятели. 
Лятото ще бъде силен период за бизнес и професионална реализация. Това вероятно ще се дължи на някои нововъведения във вашата дейност или бизнес. 

Лъв Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази пролет голяма част от събитията или решенията, които ще вземете ще зависят от действията на жена, най-вероятно такава, която живее в друг дом или в друго населено място. 
Мнозина от вас ще планират пътуване, което ще има връзка с жена или с момиче. 
Тази пролет ще бъде сезона на изненадите и неочакваните събития, които в началото ще приемете, че не са благоприятни за вас. Тяхното по-нататъшно развитие ще ви покаже, че сте сгрешили в преценките си. 
През тази пролет ще преживеете събития, които ще имат връзка с някакъв вид раздяла във вашето семейство или в семейството на ваши приятели и съседи. Една такава раздяла може да се случи поради различни житейски причини и в никой случай не касае развод. 
През пролетта ще получите новини или ще сте част от събитие свързано с годеж, сватба или юбилей. 
През тези три месеца (март, април и май) ще възникне неочаквана разход или друго непредвидено събитие свързано с пари, което може да ви създаде временен период на безпокойство и притеснение. 
През пролетта ще имате противоречия с хора от семейството си свързани с бъдещето на ваше дете или друг млад човек от кръга ви роднини. 
Този сезон ще запомните със събиране или друго важно събитие свързано с роднини или приятели. 
Ще очаквате с нетърпение или притеснения важен за вас разговор свързан с развитието на вашата кариера или бизнес.