Лъв Хороскоп Зима

Ако сте родени под знака на Лъв, през този зимен сезон ще може да преживеете специални моменти в любовта, независимо дали имате вече създадена връзка или ще създадете такава през тези три месеца. 
Някой от вас сериозно ще обмислят създаването на ново семейство или сключване на брак. 
През декември, януари и февруари мнозина от вас ще имат очакване за повишение на заплата или за намиране на по-добре платена работа. 
Това може да се случи при по-голяма активност от ваша страна и  чрез изготвянето на добра стратегия. 
През тези три месеца ще преживеете житейска раздяла с жена над 35 годишна възраст. 
Събития или ангажименти с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще са причина за специални емоции. 
През този сезон ви предстои една среща или посещение в институция, където може да възникне нова възможност или да получите предложение. 
Първоначалната ви реакция може да бъде объркване или недоверие, но в последствие да осъзнаете че това е един невероятен шанс за постигане на важен успех. 
Естествено е, че ще имате своите трудни моменти, ще преживеете различни стресови ситуации, или ще имате леки здравословни неразположения, но като цяло това ще бъде един специален период за вас. 
Неприятности с мъж от кръга ви приятели, ще ви накара да вземете решение дали да продължите приятелството си с този човек или да му окажете помощ.
Жените Лъв ще имат много работа през този зимен сезон и ще проведат различни (предимно) делови разговори. Ще имате интересно предложение за работа, което ще дойде от страна на нов човек в кръга ви от познати. 
Мъжете ще преживеят интересно развитие в образованието, кариерата или бизнеса на човек от семейството или от кръга роднини.