Лъв Хороскоп Есен 2018

През есента представителите на знака Лъв могат да очакват всякакви изненади свързани с дете или млад човек. Мнозина ще е изненадат от новина свързана с неочаквана бременност или с раждането на дете.
Важни събития ще се преживеят и в живота на ваше собствено дете, ако имате такова. 
През тези три месеца (Септември, Октомври и Ноември) ще ви се наложи да се погрижите за собственото или на близък човек здраве. 
През този сезон ще възникнат различни ангажименти и грижи свързани с ваш роднина или брачен партньор.
През есента ще разберете, че една ваша загуба от началото на тази година, съвсем не е била случайна. Сега живота ще ви даде един по-добър шанс. Ще разберете, че сега имате много по-добри шансове и възможности. 
Това, което тогава сте преживяли като загуба или провал, сега ще ви бъде възстановено по най-добрия начин. 
През есента ще планирате или ще се подготвяте за пътуване в края на годината. То може да има връзка с празниците в края на декември или друга важна причина.
Някои представители на зодиакалния знак Лъв през есента ще напуснат дома си или ще се преместят в друг град или държава.

Лъв Хороскоп Лято 2018

Ако сте родени под знака на Лъв това лято ще се ангажирате по-сериозно да разрешите проблеми в семейството си. Най-вероятно за тях не сте имали достатъчно ресурси или някои обстоятелства са възпрепятствали тяхното разрешаване. 
Мнозина ще е преживеят напрежение или стрес свързан с роднина, като ситуацията ще се развие благоприятно, независимо от естеството на самия проблем.
През тези три месеца ще имате няколко срещи и разговори (предимно с роднини) по финансови въпроси, относно различни плащания, покупки, продажби и др. 
Като цяло лятото ще бъде благоприятен сезон за финансовите ви дела и планове. 
Изненадите сега ще са свързани свързани с дете или млад човек от кръга ви роднини така или от семейството на близки приятели. 
Лятото ще ви изненада с новина за бременност или раждане на дете. 
Очаквайте радостна новина или телефонно обаждане от човек, за когото сте изгубили надежда, че ще ви се обади отново. 
През този сезон ви предстои събиране свързано с личен празник или успех на момиче или жена.
Мъжете Лъв ще могат да се зарадват на една важна покупка или придобивка.
Неочакван шанс или късмет ще бъде даден на жените Лъв.