Честит Рожден ден 22 октомври 2018

АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС: пред вас е година, в която ще можете да постигнете реални успехи в работа, образование или бизнес. Може да очаквате важно събитие в семейството ви свързано с мъж, за което ще получите покана, информация или ще е свързано с някакъв документ, договор и др. Годината вещае важно пътуване за дете, ако имате вече пораснало такова. 
Ще запомните тази година с една крупна придобивка за себе си или за дома. Това не е година на бързото развитие и лесните успехи, но всичко което ще постигнете сега ще е база за развитието ви в бъдеще. 

Честит Рожден ден 21 октомври 2018

АКО ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС: пред вас е година, в която ще търсите начин да се стабилизирате преди всичко финансово. Ще имате определени очаквания за повишение на доходи или получаване на пари от пенсия, стипендия, застраховка и др. Изненадата в живота ви през тази година ще дойде чрез жена от кръга ви приятели. През тази година мнозина ще пътуват по семейни причини, поради сватба в семейството или поради сключване на брак с човек от друго населено място. Ще имате благоприятна година за преместване на семейството ви по местоживеене.