Годишен Хороскоп Везни 2017

През тази година ще имате конкретни планове или ангажименти свързани с жилището, къдете живеете. Възможна е промяна от всякакъв вид, включително голям ремонт или преместване в нов дом. 
Благоприятна година за закупуване на допълнителен или ваканционен имот.
През тази година ще се обсъжда начало на собствен или общ (с роднини) бизнес. На успехи ще могат да се надяват тези от вас, които работят в дома си, в лично ателие, офис и др.
Създаване на нови важни и перспективни отношения с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.
Дом: Конфликти в дома ви или с роднини могат да разстроят отношенията ви с тях за дълго време.
Вероятна е житейска раздяла с възрастен родственик или с жена от роднинското ви/приятелско обкръжение.
На преден план за мнозина от вас ще излязат наследствени дела, ангажименти с наследствен имот, жилище на родители или други родственици. Ще успеете да реализирате важен за вас план свързан с дом, но няма да ви бъде лесно.
Семейство: Тази година ви очаква много работа. Семейството ще остане малко назад, за да могат да се реализират други по-важни цели. Благоприятна година за начало или развитие на семеен бизнес. Възможни са промени и премествания в работата или бизнеса ви, които да променят благоприятно някои неща в семейството ви.
При младите мъже брака ще е подложен на повече напрежение и лесно ще възникват конфликти.
Очаквайте събитие свързано с годеж или сватба, на които ще сте участници или поканени.
Ще възникнат по-сериозни проблеми със здравето на човек от семейството ви.
През тази година голям шанс ще имат за развитие ваши стари идеи и планове. Ще възникнат неочаквани нови възможности за тях. Внимавайте обаче с кого и как се обвързвате при тяхното реализиране. Ако са свързани с документи или договори внимавайте при тяхното подписване. 
Годината като цяло ще е благоприятна за финансовите ви дела. Понякога може да имате напрегнати моменти свързани с действия от които очаквате конкретна печалба или притеснение около важен, но скъп разход на средства. 
Интересни финансови отношения и действия може да имате с хора родени под знака на Скорпион Рак и Риби. 
Годината ще се запомни с различни събития в семейството ви и в кръга ви от близки роднини, но преди всичко с тези от тях, които живеят в друго населено място или държава. Предстоят ви динамични контакти по специални поводи или срещи, събирания по време на ваши или техни отпуски и ваканции. 
През годината нов човек ще влезе в семейното ви обкръжение, като снаха, зет, дете, внуче и други. 
Тази година ще е интересна с различни по важност събития свързани с дядо, баща, брат или зет. 
Повечето от тях ще са свързани със събирания по специален повод. 
Година, която ще донесе радост на мъжете Везни, които имат син или внук. 
С неочаквани пари, печалба от лотария или игра на късмета може да ви изненада 2017. Редовното ви участие с малка сума пари ще бъде възнаградено, но не мечтайте за невъзможни неща. 
Неочаквани пари от дете или заради дете. 
Годината ще донесе нови възможности за работа в друг град или държава. Ще възникне такава възможност или ще получите такова предложение, другото ще зависи от собственото ви желание, амбиция и воля за промяна. 
Интересни новини отдалеч ще получите чрез хора Близнаци, Везни или Водолей. 
Покана за пътуване свързано с почивка или приятни срещи със стари и нови приятели. 
Бракът на Везните тази година едва ли ще бъде застрашен от проблеми, които да не могат да бъдат разрешени. Финансовата стабилност в дома ви ще е важна и за стабилността на брака ви, затова вниманието ви ще бъде насочено именно към подобрение на семейния ви бюджет. 
Възможни са неочаквани доходи или по-големи постъпления през годината, но те ще са в голяма степен неочаквани или еднократен приход. 
Жена от страна на брачния ви или интимен партньор ще е в основата на важно събитие през годината. За всеки един ще е различно, понякога хубаво, понякога не съвсем. 
През годината ще имате чести съновидения свързани с близка жена от Отвъдното. 
Годината вещае по-трудна реализация в чужбина за младите жени или по-незначителни успехи в сравнение с предходните една - две години. Трудно ще се реализират планове свързани със закупуване на някакъв вид собственост. 
Проблеми от имотен характер за жените родени преди 1982 година свързани с имот, който се намира в друго населено място или държава. 
Промяна свързана с настоящата ви работа, която едва ли ще е планирана предварително. Могат да възникнат проблеми свързани с желанието ви да промените работното си място или професията си. 
Неприятности в любовния живот на една двойка (роднини или приятели) ще доведе до неизбежна раздяла помежду им. Доколко вие самите ще имате "участие" в тези събития ще е различно за всеки един от вас. Където и с когото да е свързана тази раздяла, то няма да има връщане назад. 
Година, която може да ви изнеда с бременност, с неочаквана промяна в образованието или кариерата на дете. Интересно развитие ще има кариерата за тези от вас, които работят с деца (като лекари, учители, аниматори, производители на стоки за деца и др.)