Хороскоп Водолей 2017

През тази година може да очаквате интересни промени в живота на хора от семейството ви, особено такива свързани с баща, брат, син, племенник и др.
Раздяла с човек от семейството ви по хубав повод, въпреки че сама по себе си раздялата ще е емоционална за вас.
Събития свързано с раждане на дете от мъжки пол.
Дом: През годината мъжкото присъствие в дома и в семейството ви ще е особено важно. Промени в живота на роднина от мъжки пол. 
Нов дом или крупна придобивка чрез дядо, баща, син...
Годината ще е забележителна с важно събитие в живота на мъжете Водолей, което ще промени начина на живот в дома ви, в семейството.
Ще запомните 2017 със събитие, свързано с човек от дома ви роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Семейство: През тази година на Водолеите с по-големи деца им предстои раздяла с тях поради различни житейски причини.
Повече събирания по семейни поводи или ще възникне друга необходимост от по-чести контакти с роднини от ваша страна или от страна на партньора ви.
Възможен е развод в кръга ви от роднини, където дори децата няма да могат да въздействат връзката да се запази. Възможен е обаче и развод поради липса на такива.
Уреждане на документи чрез съдебна инстанция, нотариус или адвокат, които ще имат отношение към важни за семейството ви дела. 
През годината ще възникне ситуация, в която неочаквано за вас някой ще ви вземе нещо, което ви принадлежи: лична кореспонденция, документ, вещ, приятелство и др. Трудно ще приемете такова предателство или такова действие от човек, на когото сте имали доверие. 
Младите мъже до 35 годишна възраст ще имат много силни възможности през годината за финансово стабилизиране и повишение на доходите си. Използвайте всяка възможност, имайте повече вяра в знанията и уменията си. Не всяка година ще ви предоставя такива благоприятни възможности. 
Тази година повод за събиране ще бъде покупка на нов дом или нова кола за брат, сестра, чичо, леля или техните деца. 
Самите вие може да вложите пари в един извънградски или ваканционен имот. 
През годината ще възникне някакво напрежение или стрес около майка или баба. За тези от вас, които нямат такива (защото са преминали в Отвъдното) сънища свързани с тях, които ще са предупреждение за някакъв проблем или неприятност. 
Ще имате едни планове за децата си през тази година, но нещо съвсем различно и много по-добро ще им бъде дадено от Съдбата. Затова, когато нещата не стават така, както вие искате или очаквате, не бързайте да изпадате в паника, в лошо настроение или да се ядосвате. 
Годината може да ви донесе флирт или романтично запознанство на работното ви място или чрез професионалните ви, бизнес контакти. За някои от вас това ще бъде дори начало на общо съжителство и брак. 
Мъжете над 35 годишна възраст ще са основния стълб в семейството си, на чийто плещи ще лежи отговорността за семейния бюджет и грижите за битовите проблеми в дома. Това не бива да е притеснение, тъй като ще имате достатъчно ресурси, сили и енергия да изпълните задълженията си. 
Неочаквано пътуване свързано с романтична среща, запознанство с родители или роднини на партньора ви, сватбено пътешествие. 
Възможно е да получите предложение или покана за преместване в друго населено място откъдето е интимния ви или брачен партньор. 
За тези от вас, за които ще бъдат важни планове или събития свързани с чужбина или с чужденци ще има голяма вероятност от конфликти или силни притеснения поради важни промени или решения, които ще ви предстоят в този план. Ако се предпазите от това напрежение и по-спокойно планирате и реализирате нещата, то и успехите ще ви доставят по-голямо удоволствие и наслада. 
През годината ще имате противоречия, несъгласие или липса на подкрепа от страна на човек с власт, обществена или популярна личност, политик, особено ако самите вие сте член на някаква обществена или политическа партия. 
Ще преживеете раздяла с жена от приятелското ви обкръжение поради различни житейски причини. 
Годината ще запомните с една изненада: раждане на дете или бъдещо майчинство, което да ви зарадва с бебе 2018.