Годишен Хороскоп Дева 2017

2017 година е време, в което ще се сбъднат някои ваши конкретни очаквания за развитието на определени събития: и хубави и лоши... Предстоят ви раздели по различни поводи, с различни хора и на различна възраст.
Ще преживеете кражба или загуба поради корист или злоба на човек около вас.
Ще изживеете измама или разочарование от лъжите на човек, за когото сте имали по-добро мнение. 
Година, в която ще направите преценка на начина ви на общуване с хората около вас и критериите по които допускате хората, по-близо до себе си.
Дом: Плановете свързани с дома ви ще имат успех. Ще имате подкрепа ще имате и късмет във важни за изпълнение проекти свързани с дома ви. 
Раждане на дете или внуче или важно събитие свързано с тях.
Грижи около здравето на мъж, който е ваш роднина или роднина от страна на партньора ви.
Голяма придобивка за дома.
Семейство: При вас тази година ще има моменти на емоционална нестабилност, поводи за тъга и сълзи, за неудовлетворение или разочарование. Ще изпитате на собствен гръб болката от измама на близък човек. 
Липса на лоялност и на доверие ще ви провокира към преосмисляне на семейни връзки. 
Вземане на важни решения. В някои случаи е възможно начало на съдебно дело.
По-чести  конфликти през годината.
Важно пътуване по семейни причини, поради събиране от семеен характер или преместване по местоживеене със семейството ви. 
През годината почти всички представители на зодия Дева ще преживеят една важна, съдбовна промяна в живота си. За някои от вас тя ще е свързана с настояще или бъдещо семейство, за други - с работата, за трети - с преместване в друг град или държава и т.н. Каквато и да е конкретната промяна за всеки един от вас, колкото и нежелана или обезпокоителна за вас, ПОМНЕТЕ, че тя е част от началото на един нов по-продуктивен и успешен период. 
Успешно разрешаване на проблеми, трудности или задачи свързани с имот, жилище, собственост. 
Конфликт с дете, което ще иска да замине, да се отдели от вас. Възможно е ваше собствено дете, вече да живее настрани от вас и поради някаква причина през тази година да имате трудни отношения, по-чести конфликти или спорове. 
Важна за вас среща или събиране с родители (особено ако те живеят в различно от вас населено място). 
Възможно е гостуване на родител или вие да гостувате в дома на родителите си. Възможно е те да останат за по-дълъг период във вашия дом или обратното. 
Ако имате родител роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей очакват ви незабравими общо преживявания. 
През годината ще имате доста разходи около дете, но и немалка сума пари ще влезе в дома ви благодарение на дете. 
Опитайте късмета си с рожденните данни на дете, родено под знака на Козирог, Дева или Телец (ако имате такова). 
Очакванията ви за някакво значително повишение на заплатата ви тази година няма да се реализират. Поне не и по начина, по който вие очаквате... 
Разбира се, съвсем друго развитие ще имат финансовите дела за тези от вас, които имат собствен бизнес. Но и там не всичко ще върви по мед и масло. 
През годината особено внимавайте с банкови документи, плащания, банкови карти и персонална банкова информация. 
Неочаквано събитие в дома, в семейството ви свързано с момче или млад мъж роден под знака на Овен, Лъв или Скорпион. 
Неочаквана новина свързана с бременност или раждане на дете - момче. 
Годината ще ви донесе приятно преживяване или събитие свързано с роднина от страна на съпруг или съпруга, най-вероятно някой роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. 
Възможен е годеж или сватба от страна на интимния ви или брачен партньор. 
Силно влияние и благоприятно въздействие през годината в дома ви ще има чрез ваша стара или нова приятелска връзка. Някой, който е достатъчно мъдър за да ви даде правилните съвети или насоки, в трудни за вас моменти на различни изпитания. 
Нови съседи или промяна в съседското ви обкръжение (като ново строителство, архитектурни промени, нововъведения и т.н.). 
Несемейните представители на зодия Дева ще имат възможност за романтична Интернет комуникация или запознанство, което ще се реализира на обществено място, по време на някакво мероприятие, голямо събиране, концерт и др. 
Възможно е поради обществената заетост на ваш интимен или брачен партньор самите вие да се ангажирате с някаква обществена, благотворителна или политическа дейност. 
Неприятното присъствие на жена на работното ви място или неприятности, които ще възникнат заради нея, могат да бъдат в основата на неочаквани промени там, нововъведения и др.