Хороскоп Козирог 2017

През тази година ще преминете през един срив преди да достигнете, да завоювате или да получите един успех. Разбира се, той няма да се получи без вашето лично участие, амбиция и воля. 
Предложение от страна на жена, което може да се окаже вашия дългочакан шанс. Ще възникне една нова възможност за вас.
Пазете се от измама или кражба, която ще е преднамерена, предварително планирана.
Дом: На мнозина от вас им предстои промяна на дом или промени вътре в дома, които да имат връзка с нови хора или с окончателно излизане на човек от дома. 
Тревоги в някаква степен и в различни ситуации ще възникват около дете или млад човек от семейното ви обкръжение. 
Разходи свързани със здравето на близък човек.
Семейство: 2017 ще натовари семейството и роднинските ви отношения с редица проблеми или затруднения свързани с жена.
Вероятни са различни грижи около нея или такива свързани със здравето и.
Натоварването при жените тази година ще е по-голямо отколкото при мъжете. 
Особено внимание в отношения или ситуации свързани с хора родени под огнените (Лъв, Стрелец, Овен) или въздушни знаци (Везни, Водолей и Близнаци). 
Избягвайте конфликти и противопоставяния с жени. Определено няма да спечелите!
През тази година не допускайте манипулативни или нечестни действия в дома си или спрямо близките си хора. Дадени са ви много хубави неща, и ако резултатите от действията ви са неуспешни, негативни или носещи загуба, вината затова ще е изцяло ваша. Припряност или липса на търпение, желание нещата да станат по вашему може да се окажат препъни камъчета на цялата благоприятна за вас тенденция. 
Пазете постигнатото и нищо не разпилявайте, няма да може да си вземете нищо обратно. 
При мъжете над 35 години ще възникне момент на голяма промяна или важно решение, което ще има връзка с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. 
Очаквайте сватба в по-далечното си роднинско обкръжение: братовчеди, чичовци и лели. Възможно е кратко пътуване свързано със сватба на приятели. 
През годината мнозина ще се зарадват на раждането на брат или сестра, раждане на собствено дете или внуче, на дете на брат или сестра и др.
Очаквайте интересни събития в живота на дете или внуче, което е родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей (ако имате такова). 
Промяна в мястото на обучение или работа могат да очакват жените под 35 годишна възраст. Вероятно е тази промяна да стане много бързо, неочаквано за вас, без някаква предварителна нагласа. 
Като цяло годината ще ви донесе изпитания и неприятности на работното ви място или в бизнеса. Те няма да са изненада за вас, вероятно поради факта, че са продължение от 2016 или поради бавното си развитие. 
Известни трусове могат да настъпят в брака ви, ако имате партньор роден под знака на Риби, Рак, Скорпион или такъв роден под собствения ви зодиакален знак. 
Неприятно събитие свързано с роднина от страна на брачния ви партньор. 
Плановете ви свързани с чужбина (ако имате такива) ще се развият по различен начин (не така, както вие ги планирате), но неочаквано за вас самите ще са повод за радост, задоволство, постигане на успех. 
Благоприятна година за работа в друг град или държава, преместване с цел работа или участието ви в големи обществени или политически мероприятия. 
Пътуване зад граница по работа, с цел гостуване или на екскурзия. 
През годината ще имате важно събиране свързано с баба, майка или друга близка жена, вероятно там, където тя живее.
Материална или финансова облага за жените над 35 години чрез семейните им връзки с друга жена или жени. 
2017 ще е нестабилна, променлива, напрегната и носеща по-големи изпитания на мъжете под 35 годишна възраст. Бъдете много предпазливи в действията си, задоволявайте се с малкото и търсете истинското, стабилното и ценното в живота. Всичко, което ще изгубите тази година ще е фалшиво, затова и ще си отиде от вас. 
През годината ще възникне едно по-силно притеснение около финансов документ, но ще успеете да разрешите проблема, независимо какъв точно е той.