Годишен Хороскоп Лъв 2017

Хороскоп Лъв 2017. През 2017 може да ви се наложи да се погрижите за здравето на близка жена. Възможно е здравословни или лични проблеми в живота на жена, която е ваша роднина да са причина за промяна на ваши планове, приоритети. Преместване. 
Годината ще се запомни с едно гостуване, което ще направите в дома на роднини или приятели за даден еприод от време. Разбира се, възможно е и обратното, гостуване в дома ви на приятели или роднини за даден период от време.
Годината ще се запомни със събитие свързано с раждане на дете момиче.
През 2017 ще възникне необходимост от по-сериозен ремонт в дома ви, строеж или допълнително пристрояване на нови допълнения към жилището, което вече имате.
Изненадващи събития свързани с нов дом или получаване на собственост могат да очакват младите мъже. Също така е възможно преместване в ново жилище. 
Като цяло годината ще благоприятства и ще спомага планове и цели свързани с дома ви. 
По-чести гости или събирания в дома ви с повод и без повод.
През тази година много събития, които ще са важни за семейството ви ще имат връзка с пътуване, с хора от други населени места, с друга държава. 
Ще се планира гостуване или събиране с роднини отдалеч.
Възможна е и раздяла поради пътуване или преместване надалеч.
Голямо влияние върху семейството и семейните ви отношения от страна на жена, която може да е роднина от страна на партньора ви или да има друга връзка със семейството ви.
Сватба, където булката ще е ваша роднина или приятелка. 
През годината е възможен конфликт между брат и сестра, приятел или приятелка родени преди 1981. Причината за конфликта ще е трети човек от вашия собствен пол. 
На мнозина ще има се наложи да пътуват през годината за да уредят документ от финансов характер. Някои от вас може да пътуват с цел работа на друго място за определен период от време с цел финансово подпомагане на семейството или спестяване на средства за дом, образование и др. 
Когато имате да обсъждате или разрешавате финансови дела или спорове с роднини (но не с родители) избягвайте всякакви нечестни или манипулативни действия, както и бъдете предпазливи за да няма подобни действия спрямо вас. 
Ще се наложи да поемете отговорност или грижа за имот свързан с ваши родители или родственици. Ангажиментите може да са както свързани с документи, застраховки, полица, ремонт, така и като получаване права върху част от собственост. 
Любовния ви живот в голяма степен ще се повлияе от хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. 
Ако имате дете родено под един от тези три знака очаквайте важно събитие в живота му през годината. Още в началото на 2017 ще започнете да се подготвяте или да обмисляте различни варианти свързани с него. 
2017 е година, в която може да настъпи голяма промяна в работата ви, но тя няма да е предварително планирана или очаквана. Ще е следствие на внезапно и бързо развиващи се събития. Така обаче пред вас ще се отвори една нова възможност, която ще промени живота ви в близките една - две години в много по-добра посока. 
Година, в която мнозина родени под знака на Лъва ще се зарадват на собствена рожба или внуче. Раждане на дете в семейството ви, което освен горепосочените може да бъде ваш племенник, племенница и др. 
Промяна в живота ви свързана с дете или заради дете. 
Несемейните мъже родени след 1981 може да създадат свое собствено семейство благодарение запознанство, което ще се реализира благодарение на други хора от близкото ви обкръжение или познати. 
Сватба, която може да има връзка с родител на ваш брачен партньор или роднини от негова/нейна страна. 
2017 ще е година,в  която жените над 35 години ще преживят едно премеждие, от което ще излязат успешно. То може да е както физическо, така и емоционално. 
Година благоприятна за развитие на ваши чуждестранни връзки особено с жени. 
Тревога или паника свързана с жена, която живее или пребивава в друга държава. 
Прогресивното развитие, обществен напредък на ваш приятел или човек, който е свързан с дома ви ще се отрази негативно на вашите лични отношения. Ще има по-голямо натоварване, дистанция в контактите ви или други влияния. 
Мнозина от вас ще продължат да подпомагат финансово свои близки, но тази година това ще е по-трудно за вас поради различни причини. Възможно е да откажете помощ или да възникне някакъв вид затруднение за вас самите. 
Изненадата на годината ще е свързана с неочаквано за вас лечение, терапия, зъболечение, пластична или друг вид хирургия и др. Думата "изненада" ще е пресилена, защото донякъде ще имате предчувствие или очакване за подобно събитие.