Хороскоп Риби 2017

 

2017 ще е една специална за вас година, в която ще реализирате лични и професионални успехи. 
Благоприятна година за разрешаване на имуществен или жилищен въпрос, особено ако сте ангажирани със съдебно дело от такъв характер.
Може да очаквате увеличение на доходите си.
Годината обаче ще е много напрегната и често ще възникват конфликти или спорове с хора от дома ви или от професионалното ви обкръжение.
Дом: През годината ще може да се устроите с нов дом или със собствено жилище. 
Благоприятна година за закупуване на семеен дом, инвестиция във ваканционно жилище или бизнес имот.
Година, в която може да започнете строеж или реконструкция на вече притежаван имот.
При необходимост от финансова помощ ще имате възможност да намерите нужните за това ресурси. 
Семейство: 2017 е времето, когато можете да очаквате значителни промени в кариерата или във вашия бизнес, които биха могли да променят живота на семейството ви.
Това ще бъде благоприятна година за семеен бизнес или преместване на нова работа в друг град или държава.
Жена от семейството ви ще се върне след определен период на пребиваване на друго място или ще отиде за определен период от време, за да живее надалеч от теб.
Ще има сватба в семейството, след която един от младоженците ще напусне родното си място.
През годината ще има промени в семейното положение за някои жени над 35-годишна възраст.
През тази година ще се преживеят важни събития в дома или в семейството ви свързани с момче или млад мъж роден под знака на Телец, Козирог или Дева. 
За мъжете над 35 години годината може да донесе значителни финансови успехи и повишение на доходите. Вероятно сключване на важен договор или споразумение от финансов характер. 
През годината ще пътувате поради ваши финансови интереси, уреждане на финансов документ (продажба) или получаване на пари отдалеч. 
Благоприятни за вас финансови отношения с хора Близнаци, Везни или Водолей най-вероятно от вашето роднинско обкръжение, но такива, които живеят в друг град или държава. 
Много деликатни ще бъдат за някои от вас отношенията с родители поради проблеми, ситуация или събития свързани с ваше собствено дете или внуче. 
Любовния живот на родените под знака на Риби през 2017 ще е твърде нестабилен, свръхемоционален и с вероятност от най-различни промени. Връзката ви независимо колко е стабилна, сега ще премине през определени изпитания. 
През годината ще възникне една нова идея, предложение или проект свързан с кариерата или бизнеса ви. Ще сте склонни да последвате, да послушате съветите на приятели или на колеги и да предприемете една промяна или да вземете важно решение в този план. 
Добро развитие ще имат и някои общи планове и ангажименти, творчески проекти и представяния. 
Ако имате партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, то брачните ви отношения ще преминат през период на неприятности, които ще трябва да преодолеете заедно или ще са тест за вашите отношения. 
Флирт или романтична връзка на работното ви място, в университета или по линия на вашите бизнес контакти може тази година да прерастне в общо съжителство и брак. Изненадата тук ще е, че и двете страни не са имали такива очаквания или планове в началото на това запознанство. 
Годината ще е благоприятна за развитието на чуждестранни връзки, пътуване в чужбина, работа в чужбина или брак в чужбина за жените над 35 годишна възраст. 
Благоприятна година за обществена или политическа дейност, за активни благотворителни мероприятия и др. Някои от вас дори може да се обвържат много сериозно с една политическа партия, идея или кауза. 
При младите жени до 35 годишна възраст годината вещае по-трудни отношения с жени, както с майка, сестра, баба, така и с приятелки или колежки. Лесно ще избухват противоречия, напрежение и дори размяна на обиди или обвинения. 
Изненадващото събитие през годината ще бъде свързано или с ваше преместване или някой ще се премести да живее/работи при вас.