Годишен Хороскоп Скорпион 2017

През тази година ще разберете по един или друг начин, че нищо в живота не е даденост завинаги. 
Разделите или загубите, които ще преживеете в личен, професионален или материален план ще са част от житейските ви преживявания. 
Необходимост от натрупване на определен житейски опит. 
Преминаване от един житейски цикъл в друг. 
Важно събитие през годината, което ще е свързано с жена от дома ви или от близкото ви роднинско обкръжение.
Кардинална промяна в дома на жените над 35 годишна възраст.
Дом: Тази година може да имате разширение в семейството ви, като ваши роднини да дойдат да живеят с вас за период от време или вие да отидете в дома на роднини и да останете там за един по-дълъг период.
Увеличение на семейството ви чрез нови хора, бебе или нов домашен любимец.
Почти всички от вас ще имат възможност за разрешаване на жилищен проблем или за устройване с подходящ дом за този етап от живота ви.
Семейство: През тази година ще имате свои трудни моменти в семейството. Ще възникват неочаквани ситуации, които емоционално ще носят със себе си повече стрес. 
Важно или голямо събиране от семеен характер свързано с момиче или млада жена. 
Като цяло през годината ще имате възможност да реализирате семейните си планове. Особено тези, за които сте отделили достатъчно време да ги обмислите и планирате.
Получаване на важен за семейството ви документ, право върху собственост или дългочакана новина. 
Факта, че през тази година ви предстои една изключително важна промяна не бива да ви натоварва със страхове или безпокойства за бъдещето ви. В повечето случаи става дума за промени, които вие самите сте забавили във времто от страх, несигурност или поради други причини. Сега Съдбата ще ви постави в ситуация, в която нужната за вас промяна няма да може да бъде избегната. 
Тук няма някакво общо правило за тази ПРОМЯНА, защото при всеки един от вас тя ще обхваща различни сфери. 
През годината ще възникнат благоприятни възможности при мъжете до 35 годишна възраст за финансово стабилизиране, напредък и просперитет. За вас поради някаква причина ще са важни отношенията ви с хора Козирог, Телец или Дева, но за много неща ще разчитате на хора Риби, Рак или Скорпион. 
При младите жени също ще има благоприятни възможности, но те в голяма степен ще имат връзка с роднини и с хора, които са свързани по някакъв начин със семейството им. 
При мъжете над 35 години ще възникне възможност за по-добри доходи чрез работа, бизнес или контакти с жени. 
Напрежение през годината може да възникне с родителите ви особено ако имате брат или сестра. Сами себе си може да заблудите с погрешни мисли, впечатления, ревност и да се натоварите с нежелани негативни емоции. Хубавото е, че бързо ще разберете заблудата си: сами или с помощта на родителите си. 
През годината може да се окажете в голяма помощ на родител при една нелека емоционална ситуация. 
Децата въпреки грижите и тревогите, които ще имате около тях (както винаги) ще са повод и за специална радост, особено ако имате дете родено под знака на Лъв, Стрелец или Овен. 
Възможно е вие самите да окажете голяма помощ или да дадете мъдър съвет във важна за живота на децата ви ситуация. 
Раждане на дете в семейството след преодоляване на някои трудни моменти и изпитания. 
2017 ще бъде благоприятна година за работа свързана с пътуване, за командировки или бизнес с хора и фирми от други населени места. 
Благоприятна година за пътуване с цел образование или работа в друг град или държава. 
Това в голяма степен ще важи като влияние и за собственото ви дете. 
В някои случаи през годината може да има пътуване за Скорпионите с цел оперативно лечение за безплодие, осиновяване и други подобни действия. 
Година благоприятна за семеен бизнес и за включване в общата ви дейност на пораснали вече деца или внуци. 
Възможни са и семейни инвестиции през годината свързани с голям семеен дом, бизнес, разумно инвестиране на семейни финансови средства и др. 
Ще ви бъде поискана финансова помощ от приятел, но вие сами ще си решите дали може да дадете такава или не. Тук няма общо правило за всички ви. 
През годината ще възникнат проблеми със здравето на близък човек (най-вероятно от страна на партньора ви) роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци. 
Проблеми и разногласия със съседи, но ще намерите компромисно или разумно решение на проблемите си с тях. 
Сега мнозина от вас ще се уповават повече на философския поглед върху нещата от живота или ще търсят вяра и надежда в религията, като извор на човешка мъдрост и себепознание. Доколко 2017 година ще бъде успешна или неуспешна за вас ще зависи точно от това духовно, философско разбиране за лошите събития и хора в живота ви и възможността чрез различните изпитания да превърнете себе си в една по-добра личност. Тоест не приемайте трудностите като наказание или нечестност спрямо личността ви, а като възможност за вътрешно израстване. 
Обществените и политическите контакти на жените над 35 годишна възраст ще станат още по-големи и ще разкрият нови възможности за изява. 
През тази година може да получите предложение за заемане пост или участие в едно голямо обществено или политическо събитие. 
През годината ще възникнат събития свързани с промени в работа или бизнеса на майка, приятелка или друга ваша близка жена, което ще е вид несправедливост спрямо нея. И ако всичко, което се случва там ще е неочаквано или необяснимо на пръв поглед, то сравнително бързо ще възникне друга по-добра възможност за нея. 
Кои са трудно предсказуемите области за 2017 от живота ви и събитията свързани с тях? 
Преди всичко изненади ще има в събития свързани с брак, със семейството ви, с любовта и с по-голяма част от очакванията ви за 2017 като предварителна нагласа за едно или друго събитие. Днешната ви идея за 2017 ще е доста по-различна от реалността, но не за лошо....