Годишен Хороскоп Стрелец 2017

За вас Стрелци, през 2017 на преден план ще излязат ангажименти свързани с образованието, професионалното развитие или развитието на способности, талант на дете или внуче.
Година, в която може да се зарадвате на новина или събитие свързано с раждане на дете в дома ви или в дома на близки родственици.
Вие самите ще имате късмет в професионалното си развитие или в бизнеса.
Благоприятна година за работа с деца и за благотворителна дейност насочена към определена група от хора.
Нова любовна връзка за някои от вас с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.
Дом: Успешно развитие на ваши планове свързани с дом, имот, имущество. В тези неща ще постигнете успех, задоволителни резултати. 
Ще имате късмет в дома си при определена ситуация свързана с настоящето ви жилище или с нов дом.
Неочаквани пари в дома ви, които ще дойдат най-вероятно чрез жена.
Семейство: Годината за вас ще е напрегната за семейните ви и роднински отношения. 
Може сами да предизвикате конфликтни ситуации или други хора да ви въвлекат в неприятни конфликти.
Ревността ще е пагубна за брака ви през тази година.
Възможна е раздяла в семейството поради пътуване, преместване или други събития свързани с далечни разстояния. 
Тази година ще е трудна и деликатна за брака ви, затова не си позволявайте необмислени действия и решения.
През годината мъжете над 35 години ще са фокусирани много амбициозно върху своите лични планове, особено тези които могат да им донесат финансови или материални успехи. Определено ще може да се очаква нарастване на доходите ви. Възможно е увеличение на заплата, по-високи приходи от продажба, наеми, допълнителна работа и др.
Бавно, но благоприятно развитие ще имат ваши семейни срещи, в които ще се обсъжда общ бизнес или общи финансови действия, които да донесат облага на всички ви. 
През годината предстоят различни събития с ваши роднини родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, вероятно живеещи или временно пребиваващи в друго населено място или държава. 
Ще ви разтревожи новина свързана с инцидент или неблагополучие по време на пътуване свързано с човек, който е близък на семейството ви. 
През годината по-често ще имате трудни отношения с родители, поради техни здравословни проблеми и нежеланието им да следват определен начин на живот, да следват стриктно предписано лечение и др. Особено сложни ще са отношения с родители родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. 
При жените над 35 години ще има по-сериозни изпитания в любовта, особено ако имат по-млад партньор. Ако през годината възникне такава връзка, приемете още в нейното начало, че тя ще е временна, без очакване за сериозно обвързване и брак. 
Раздяла при жените над 35 години със синове или внуци, които ще поемат своя самостоятелен житейски път. 
Учението или кариерата на дете ще бъде причина за противоречия поради различно виждане на дадена ситуация, проблем или план. 
Битови или жилищни проблеми на дете или млад човек от семейството ви, които ще ви ангажират с необходимостта от финансова помощ. 
Година, в която брака ви ще бъде поставен на изпитание особено ако брачния ви партньор е роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Разбира се, не бива да се търси зад думата "изпитание" непременно развод или раздяла, тъй като изпитанията могат да имат най-различе характер. 
През годината ще получите неочаквани пари чрез роднини на брачния си партньор, чрез наследство или продажба на наследствен имот, вещи и имущество. 
Определено ще получите пари, които ще ви изненадат, но при всички случаи те ще дойдат чрез документ, по легален път. 
През годината проверявайте добре новите си контакти, запознанства и приятелства с хора, които са от друга държава, друга националност или религия. Особено предпазливи и внимателни бъдете с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които може да търсят своя лична изгода, интерес в една връзка или приятелство с вас. 
Кардинална промяна в образованието, кариерата или бизнеса си могат да очакват жените до 35 годишна възраст. Ще възникне нова възможност или необичайни обстоятелства, които ще провокират една такава промяна. 
През годината ще се наложи да помогнете финансово на майка, сестра, баба или друга близка жена. Добрината ви обаче ще ви бъде върната с много по-голяма сума пари или печалба, която може да дойде от съвсем различно място. 
Година, в която изненадата на Съдбата ще бъде вашата собствена сватба или сватбата на близък човек, която ще стане много бързо и неочаквано.