Хороскоп Телец 2017

За вас Телци, 2017 ще бъде много динамична година. Ще отидете там, където не сте планирали. Ще се срещнете с хора, с които не сте очаквали да се запознаете или да се срещнете.
През 2017 ще сте част от едно голямо семейно или обществено събитие, мероприятие, което ще събере много хора на едно място.
Житейска раздяла с човек от близкото ви обкръжение. 
Промяна, която ще промени преди всичко условията ви на живот или хората, с които живеете заедно.
Ще се сблъскате с неискреността или егоизма на близък човек. Това ще ви накара да преосмислите отношенията ви или да коригирате някои свои планове, очаквания.
Проблеми от битов характер, които ще наложат необходимостта от покупка на нова мебел, техника, ремонти и подобрения.
Важно събитие в дома ви през годината свързано с мъж: дядо, баща, брат, брачен партньор и др.
През 2017 някои от вас могат да получат финансова помощ за закупуване на жилище или да ви бъде дадено право върху собственост.
2017 година ще запомните с важно събитие в семейството си. Ваша стара мечта или желание ще стане реалност. Не се възгордявайте от това, покажете смирение за да ви се дадат още хубави моменти. 
Мъжете над 35 години ще преживеят промяна в семейния си статус. При всеки ще е различно, поради различни причини и в различно време.
Очаквайте сватба на роднини или приятели, които ще имат повторен брак. За любовта няма възрастови граници и това събитие ще е поредно доказателство на тази максима.
През годината могат да възникнат неприятности от финансов характер там където работите или с една държавна, банкова или данъчна институция. 
2017 ще е много успешна и ще предостави различни благоприятни възможности за увеличение на доходите на младите жени до 35 годишна възраст. 
Предстоят ви крупни покупки или инвестиции. Разходи или финансови отношения с дете/заради дете. Подобрение на финансовото ви или материално състояние благодарение на приятелски връзки или обща дейност.
Проблем около финансов документ, който ще се разреши бързо, но ще ви притесни, разочарова от определени хора или ще попари една ваша голяма надежда.
Предложение от страна на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, което следва да се обмисли добре.
2017 година ще е интересно и важно за вас време на развитие на връзките ви с чужденци, на хора от друга националност или религия. Пътуване в чужбина. 
Година, която ще запомните с една крупна покупка или по-голяма инвестиция, нов имот или нов дом, нова кола и др.
Раздяла с дете или неприятна новина свързана с дете.
Нов човек в дома на близък роднина: в дома на брат, сестра, чичо, леля и др.
Проблеми около здравето на дядо, баща или друг роднина от мъжки пол, най-вероятно роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Любовният ви живот ще преживее едно по-сериозно изпитание. Неочакван проблем, ситуация, която ще определи бъдещето на връзката ви.
Успешна година за младите жени по отношение на тяхното образование, кариера или бизнес. Нови възможности и неочаквани шансове, по-високи доходи или печалби.
Очаквайте важно събитие свързано с момче или млад мъж от близкото ви семейно обкръжение. Вероятност това да бъде човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак. Ще имате голяма надежда, силно очакване за нещо хубаво в този план.
Някои Телци ще бъдат изненадани от неочакваното възраждане на прекъснато преди време приятелство или романтична връзка, събиране на семейство след раздяла или развод.
Жените над 35 години да внимават в отношенията си с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, особено такива, които са в чужбина или чужденци. Не допускайте лъжа в отношенията ви, манипулация или друг вид нелоялност. Никой няма да спечели от това...
Важно пътуване по семейни причини или пътуване със семейството. Сватба, която ще се състои в друго населено място или държава.
Конфликт с майка, роднина по майчина линия или близка приятелка свързан с невярна информация или лична тайна, разпространена необмислено, спекулативно, провокативно.
2017 носи за повечето от вас кардинална промяна в работата или в дейността, с която сте ангажирани.