Хороскоп Близнаци 2018

Пред вас е година, в която особено важно значение ще имат събития свързани с вашите родители или с роднина от мъжки пол. Ще имате определени ангажименти свързани с дом на вашите родители, с тяхна собственост или задължения. 
Годината ще ви даде голямо разнообразие от възможности в една или друга сфера на живота. Важното за вас ще бъде да отсявате правилно истинските и перспективните неща от тези, които ще ви донесат бърз но временен успех. 
Не се впечатлявайте от примамливи предложения, защото те няма да са това, което вие очаквате. Имайте вяра в собствената си съдба и хубавите неща в живота ви определено ще се случат. 
През тази година по-добрите финансови или материални възможности за вас ще имат някаква връзка с друго населено място, с хора от различни градове, държави или националности. 
Може да постигнете финансов успех или по-добре платена работа чрез дейности свързани с пътуване, туризъм, далечни връзки, чуждестранни клиенти и компании и др. 
Важно развитие ще имат отношения с мъже, които са ваши роднини: брат, зет, чичо или братовчеди. Приятелските ви връзки с мъже също ще имат интересно развитие. С някои от тях ще ви се наложи да се разделите поради различни житейски причини. 
По-сложни или трудни за прогнозиране ще бъдат ваши отношения с по-възрастни мъже или с девойки и млади жени. 
В началото написах, че особено значение през годината ще имат ваши отношения с родител. В повечето случаи ще става дума за майка или баба по бащина линия. Предстоят важни решения и промени с такава личност. В някои случаи може да се ангажирате с юридическо уреждане на общи семейни документи, завещание, пенсия и др. 
Годината няма да е от най-благоприятните за раждане на дете. Тези от вас, които ще са в очакване на такова ще имат наследник със силен и твърд характер, понякога с прояви на повече инат или самонадеяност. 
Ако имате дете родено под знака на Телец, Дева или Козирог годината вещае всякакви неочаквани събития. 
В професионален план трудно ще постигнете очакванията си. Ще ви се наложи понякога да влизате в сблъсък с други хора, да отстоявате позицията си и др. Годината вещае повече неприятности в работата, но те нито ще са случайни, нито пък ще създадат неразрешима криза. 
Тази година ще бъде важна за мнозина от вас по отношение на семеен имот, нов дом или друг важен ангажимент от имуществен характер. Ще имате своите оптимистични моменти, ще имате и моменти на паника. Като цяло годината няма да ви разочарова в очакванията ви. Бъдете готови за предоляването на временни затруднения и спънки. 
Възможни са неочаквани ремонти или повреди, които ще изискат нова техника или мебелировка в дома ви. 
2018 година носи интересни събития по линия на брачния ви или интимен партньор. Ще имате различни (в повечето случаи приятни) поводи за събиране с негови роднини. Вероятни са годеж, сватба, раждане на дете в дома на родственик от страна на брачния ви партньор. 
За несемейните представители на Близнаци, 2018 година вещае съвместно съжителство или брак. В повечето случаи това ще е партньор, в чийто дом, град или държава ще ви се наложи да се преместите. 
През тази година здравословни проблеми могат временно да стресират младите мъже Близнаци. Какъвто и да е проблема, той ще има адекватно лечение и бързо възстановяване. 
Годината ще бъде благоприятна за развитието на чуждестранните връзки на почти всички представители на този зодиакален знак. Единствено по-голямо внимание ще се изиска за младите мъже. 
През тази година неочаквани събития или промени ще настъпят във вашите обществени или политически занимания, интереси или изяви. Ще останете разочаровани в една дейнност, което ще охлади вашия ентусиазъм за дълго време. 
2018 носи повече бебета в кръга ви от роднини или приятели. Ще ходите често на различни събирания или празници свързани с бебе или с деца. 
Изненадите, които 2018 ще подготви за вас Близнаци, ще имат връзка с нови приятелства със странни или популярни личности, с неочаквани пари или финансов документ във ваша полза (изгода). 

 

 

Хороскоп Близнаци 2017

Тази година ще е многообещаваща за младите жени Близнаци. Предстоят ви срещи, разговори, договори и споразумения, които ще подобрят материалното ви и финансово състояние.
Важно събитие в дома ви свързано с момиче или млада жена.
Пътуване, което ще ви срещне или събере с нови хора.
Благоприятна година за преместване или пребиваване за по-дълго време на друго място (извън дома ви).
Ще имате повече разходи свързани с дома си или с допълнителен имот, който притежавате. Пазете се от излишни разходи за дома си или такива, които ще се окажат ненужно скъпоструващи. Проверявайте за по-добри оферти и предложения, когато се ангажирате с действия за дома си.
Важно събиране в дома ви, за което ще се подготвите специално или ще поканите специални гости.
Пазете се от чуждо посегателство и от хора с нечестни намерения.
Раздяла с роднина, съседи или приятели родени под знака на Телец, Козирог или Дева.
Нов човек в дома ви, най-вероятно роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.
2017 и на вас ще донесе закрила на семейството. Ще оцелеят отношения изградени на доверие, взаимност, разбиране и уважение.
Другите ще бъдат заменени с нещо по-стойностно и по-стабилно.
Често ще възникват конфликти, но те ще са по-скоро проява на свръхемоционалност или чувствителност по определени въпроси свързани със семейството или брака ви.
Благоприятна година за развитие на общ семеен бизнес или общи семейни дела, особено ако имате партньор представител на въздушните или водните зодиакални знаци.
През тази година ще имате определени очаквания за развитието на финансовите си дела. В голяма степен те ще са свързани с хора от близкото ви обкръжение, роднини или семеен бизнес.
Ще възникне една непредвидена ситуация, която ще изиска от вас бързи действия и решения.
Парични дела с хора родени под знака Лъв, Овен или Стрелец.
Конфликт с млад мъж свързан с пари, който ще е с неочаквано развитие и благоприятен завършек.
Добро заплащане чрез работата си ще могат да очакват мъжете над 35 години.
Ще имате повече разходи свързани с деца или млади хора.
Жените над 35 години ще се зарадват на пари, които ще получат от друго населено място или които ще вложат в едно пътуване.
Младите жени ще се зарадват на предложение, което ще им донесе много добър доход.
Съдебно дело от финансов характер ще се развие успешно за вас.
Здравето на мъж, който не живее с вас в един дом ще ви е грижа или притеснение.
Каквито и финансови проблеми да възникнат през годината за вас, те ще са в повечето случаи следствие на ваши грешки, прибързани
действия, необмислени покупки и инвестиции и др.
Очаквайте през годината събиране с роднини отблизо и далеч по някакъв важен за семейството ви повод. Ще имате по-чести кратки
пътувания в страната, в която живеете.
Може да ви натъжи действие на роднина от мъжки пол роден под знака на Риби, Рак или Скорпион с едно негово важно решение или
действие без да поиска вашето мнение или съвет.
Конфликт с деца или заради деца предимно свързан по някакъв начин с пари.
Добро развитие на семеен или бизнес от дома могат да очакват жените над 35 години.
Важните събития в дома ви през годината ще са провокирани от различни действия на хора родени под знака Лъв, Овен или Стрелец.
През годината може да очаквате нов човек в дома си роден под знака на Телец, Дева или Козирог.
Мъжете до 35 години могат да очакват неочаквана среща или завръщане в живота им (като приятелство, партньорство) на една стара
любов, симпатия.
Годината вещае различни събития за родителите Близнаци, които имат дъщеря или внучка зад граница. Вие по-скоро ще следите
събития там, отколкото да имате реална среща с нея.
2017 е година на голямите промени във вашите обществени или политически изяви. Ако не сте били активни в тази сфера сега ще
положите началото на една активна дейност или ще се включите в благотворителна акция. Ако обаче досега сте били част от
обществена или политическа организация, през 2017 може да настъпи обрат във вашето участие в нея.
Може да получите важен документ чрез майка, баба или жена по майчина линия.
Предложение за работа или бизнес, което ще дойде чрез жена. Не е лошо стига да съвпада с това, което вие искате за себе си.
Изненадата за 2017 ще бъде сватбата на ваши приятели или по-далечни роднини, с които имате контакти.