Хороскоп Стрелец 2018

Пред вас е година, в която ще преживеете неочаквани обрати на съдбата си. Ще получите отказ на ваше предложение или ще преживеете разочарование свързано с ваша надежда. Преживявайки едно такова събитие ще получите нов, много по-добър шанс за развитието си като личност. Това важи в голяма степен за вашата кариера или обществен живот. 
Мнозина от вас ще имат ангажименти свързани с наследство, завещание и други подобни действия. 
Ще имате повод да се зарадвате на парични постъпления. Техните източници ще са най-различни, но със сигурност няма да са само от работата ви. 
През годината ще получите документ, който ще ви облагодетелствува финансово. 
Тази година може да преживеете заедно с ваша сестра или друга близка родственица техни лични семейни проблеми или неблагополучия. 
Неприятности могат да възникнат и с ваши по-далечни родственици, което да има връзка с ваши минали преживявания. 
През годината ще имате затруднения свързани с роднина от мъжки пол, като вероятно това ще бъде баща, дядо, по-голям брат и др. Събитията по-скоро ще се фокусират върху личност, който живее на разстояние от вас, човек с труден характер или нетолерантна (консервативна) личност. 
Възможно е да имате по-трудни отношения с баща или ангажимент с бащин имот. 
Годината ще бъде благоприятна за пътувания за удоволствия, за срещи с роднини (особено с деца или млади хора). Това ще бъде благоприятно време и за развитие на романтични връзки с партньор от друго населено място, държава или друга националност. 
За някои от вас ще има важна придобивка или приятни емоции свързани с имот в друго село, град или държава. 
Кариерата или образованието на момичетата или младите жени Стрелец ще върви в градивна посока с разкриване на нови възможности и постигане на успехи. 
Очаквайте появата на бебе момиче или млада жена в близкия ви кръг от роднини. 
През годината на преден план ще излязат идеи или развитие на ваш семеен бизнес или бизнес на ваши родители или деца. Това ще бъде една благоприятна година за подобни планове и действия. Ще имате възможност да се възползвате и от помощта на полезни или влиятелни хора. 
Тази година доходите в семейството ви от работа определено ще нараснат.  
Интересно развитие през годината ще има ваша интимна връзка. Ще осъзнаете, че освен физическа близост между вас има и друг вид привличане или необходимост да сте заедно. За мнозина една такава връзка през тази година ще прерасне в брачно съжителство. 
Годината ще бъде благоприятна и за начало на интимна или романтична връзка, която ще се появи по неочакван за вас начин. 
За мъжете един неприятен конфликт с мъж ще постави на изпитание важни отношения или планове. Научете се, да приемате събитията по-философски и избягвайте конфронтации или неконтролируеми емоционални реакции. 
През годината ще възникне здравословен проблем, който няма да е сериозен стига вие навреме да му обърнете внимание и да не пренебрегнете симптомите. Едно такова несериозно отношение може да ви създаде нежелателни усложнения за в бъдеще. 
Ако се занимавате с политическа или обществена дейност може да имате своите "звездни мигове" ако запазите честност и лоялност в отношения и действия. 
Женското присъствие в кръга ви от роднини или приятели и събитията, които ще се преживеят с тях ще ви носят понякога тъга или разочарование. Това определено няма да е свързано с някаква драма....
Изненадата на 2018 по някаквъ начин ще бъде свързана с бременност, с бебе или с дете. 

Годишен Хороскоп Стрелец 2017

За вас Стрелци, през 2017 на преден план ще излязат ангажименти свързани с образованието, професионалното развитие или развитието на способности, талант на дете или внуче.
Година, в която може да се зарадвате на новина или събитие свързано с раждане на дете в дома ви или в дома на близки родственици.
Вие самите ще имате късмет в професионалното си развитие или в бизнеса.
Благоприятна година за работа с деца и за благотворителна дейност насочена към определена група от хора.
Нова любовна връзка за някои от вас с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.
Дом: Успешно развитие на ваши планове свързани с дом, имот, имущество. В тези неща ще постигнете успех, задоволителни резултати. 
Ще имате късмет в дома си при определена ситуация свързана с настоящето ви жилище или с нов дом.
Неочаквани пари в дома ви, които ще дойдат най-вероятно чрез жена.
Семейство: Годината за вас ще е напрегната за семейните ви и роднински отношения. 
Може сами да предизвикате конфликтни ситуации или други хора да ви въвлекат в неприятни конфликти.
Ревността ще е пагубна за брака ви през тази година.
Възможна е раздяла в семейството поради пътуване, преместване или други събития свързани с далечни разстояния. 
Тази година ще е трудна и деликатна за брака ви, затова не си позволявайте необмислени действия и решения.
През годината мъжете над 35 години ще са фокусирани много амбициозно върху своите лични планове, особено тези които могат да им донесат финансови или материални успехи. Определено ще може да се очаква нарастване на доходите ви. Възможно е увеличение на заплата, по-високи приходи от продажба, наеми, допълнителна работа и др.
Бавно, но благоприятно развитие ще имат ваши семейни срещи, в които ще се обсъжда общ бизнес или общи финансови действия, които да донесат облага на всички ви. 
През годината предстоят различни събития с ваши роднини родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, вероятно живеещи или временно пребиваващи в друго населено място или държава. 
Ще ви разтревожи новина свързана с инцидент или неблагополучие по време на пътуване свързано с човек, който е близък на семейството ви. 
През годината по-често ще имате трудни отношения с родители, поради техни здравословни проблеми и нежеланието им да следват определен начин на живот, да следват стриктно предписано лечение и др. Особено сложни ще са отношения с родители родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. 
При жените над 35 години ще има по-сериозни изпитания в любовта, особено ако имат по-млад партньор. Ако през годината възникне такава връзка, приемете още в нейното начало, че тя ще е временна, без очакване за сериозно обвързване и брак. 
Раздяла при жените над 35 години със синове или внуци, които ще поемат своя самостоятелен житейски път. 
Учението или кариерата на дете ще бъде причина за противоречия поради различно виждане на дадена ситуация, проблем или план. 
Битови или жилищни проблеми на дете или млад човек от семейството ви, които ще ви ангажират с необходимостта от финансова помощ. 
Година, в която брака ви ще бъде поставен на изпитание особено ако брачния ви партньор е роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Разбира се, не бива да се търси зад думата "изпитание" непременно развод или раздяла, тъй като изпитанията могат да имат най-различе характер. 
През годината ще получите неочаквани пари чрез роднини на брачния си партньор, чрез наследство или продажба на наследствен имот, вещи и имущество. 
Определено ще получите пари, които ще ви изненадат, но при всички случаи те ще дойдат чрез документ, по легален път. 
През годината проверявайте добре новите си контакти, запознанства и приятелства с хора, които са от друга държава, друга националност или религия. Особено предпазливи и внимателни бъдете с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които може да търсят своя лична изгода, интерес в една връзка или приятелство с вас. 
Кардинална промяна в образованието, кариерата или бизнеса си могат да очакват жените до 35 годишна възраст. Ще възникне нова възможност или необичайни обстоятелства, които ще провокират една такава промяна. 
През годината ще се наложи да помогнете финансово на майка, сестра, баба или друга близка жена. Добрината ви обаче ще ви бъде върната с много по-голяма сума пари или печалба, която може да дойде от съвсем различно място. 
Година, в която изненадата на Съдбата ще бъде вашата собствена сватба или сватбата на близък човек, която ще стане много бързо и неочаквано.