Хороскоп Козирог 2019

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е година, в която вашия духовен живот и начин за справяне с проблемите ще определи израстването или застоя, в който ще изпаднете. Това ще бъде година на промяна вътре в самите вас, чрез различни преживявания свързани с други невидими светове, с хора, които са от Отвъдното и различни впечатляващи сънища предимно свързани с тях. Това ще бъде година на необяснимите преживявания, за които няма да имате нормално обяснение. 
През годината ще ви се наложи да вземете бързо,  но важно решение свързано със жилището, където живеете или с имот, който притежавате. Това може да има връзка със стресова ситуация, паника или натиск от страна на други хора. 
Неочаквана повреда или авария в дома ви, ще изиска неочакван ремонт или промяна. 
Едно събитие свързано с млад човек, който ще вземе решение за промяна в живота си свързана с пътуване ще донесе някаква облага или успех за семейството ви. 
Тази година ще бъде време за любов, за намиране на сродна душа или начало на перспективна връзка. Моите очаквания са това да бъде човек от същото населено място, където живеете или от същата държава. Националността или религията няма да бъдат определящи. 
Годината вещае успехи или важни събития свързани с брат или със сестра и близки родственици. 
Не пренебрегвайте значението на комуникацията с хората около вас, тъй като това ще бъде трамплина към важните събития и промени в живота ви. 
През годината ще имате ангажименти със своите родители. Те ще бъдат по-вече или по-важни, ако не живеете под един покрив. Събитие свързано с жена, роднина по бащина линия ще бъде повод за събиране. 
Годината ще ви даде различни професионални възможности за развитие (особено на младите жени). Това ще бъде време, в което ще можете да постигнете по-добро заплащане, да проявите по-успешно своите професионални възможности или да постигнете значителни печалби (ако имате собствен бизнес). 
В работата си обаче ще преживеете драмата на ваш колега или ръководител, която може да бъде свързан с неговата (нейната) позиция или да е лична (семейна) трагедия. 
Мнозина ще преживеят раздяла с колеги или клиенти, поради различни житейски причини. 
Конфликтите в дома ви през 2019 са силно противопоказни. Причината за това е, че вашия темперамент или този на останалите ваши роднини, може да ескалира и да предизвика драматични решения и събития. Мислете и пак мислете преди да реагирате, преди да говорите и не се осланяйте единствено на любовта на близките си хора. 
2019 носи своите изненади свързани с пари или придобивки, които ще имат някаква връзка с миналото ви, с роднини на брачния ви партньор или по-далечни родственици. 
Важно за вас значение ще имат финансови отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. 
През годината ще възникне една притеснителна ситуация свързана с документ или договор, чиято цел ще бъде да ви даде един важен житейски урок. Неприятностите сега ще ви бъдат поука за в бъдеще. 
2019 за съжаление носи раздяла в голям брой семейства, чието начало може да е започнало или предизвестено през 2018. 
Определено поне единият от партньорите ще бъде емоционално травмиран и "изхабен" за нова стабилна връзка. Разбира се, времето лекува и е твърде рано, да се правят подобни заключения. 
2019 носи повече събития свързани с бременност, с раждане на дете, дори и там, където никой не планира подобни преживявания. 
Успехи или други изненадващи събития в живота на дете (предимно момиче) ще са повод за специални преживявания и събирания. 
Голямо влияние върху живота ви и върху вземането на важни, съдбовни решения ще изиграе мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 
Хора от тези три зодиакални знака ще са в основата на големи изненади в живота ви през 2019. 
Младите мъже Козирог ще имат благоприятна година за промяна чрез преместване, но това няма да бъде планирано събитие. Където и да се случи, то ще бъде следствие на изненадващи събития в семейството или в обществото, където живеете.