Хороскоп Стрелец 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец и ако поради някаква причина живеете в чужбина, през тази година ви предстои поне веднъж да пътувате до Родината си. 
Мнозина от вас още в началото на годината ще планират едно по далечно пътуване, свързано с посещение на специално място или по важен повод. 
Това ще бъде година, която ще благоприятства пътуванията в чужбина, контактите с чужденци или работа в чуждестранна компания. 
Финансово, 2019 ще бъде благоприятна година, но стига да гледате реалистично и отговорно на тези свои ангажименти, от които очаквате приходи и печалби. През годината са възможни неочаквани пари, но те ще намерят своето място и време, без вие да насилвате събитията. 
Семейните ви отношения с брат или сестра, братовчеди или други роднини ще бъдат подложени на изпитание в една ситуация, в която ще видите кой наистина държи на вас, като на човек от семейството, и кой гледа единствено собствения си интерес. 
Разбира се, за това основната причина ще бъдат пари, имот или друга подобна ситуация. 
Както писах в началото, тези от вас, които живеят в друг град или държава, на далеч от собствения си дом, тази година ще направят поне едно пътуване, което ще бъде свързано със здравето на близък човек, с важно семейно събиране или ще бъде завръщане в родината. 
Ако имате родител роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей (преди всичко баща) то през тази година ще се премине през една терапия свързана със сериозен здравословен проблем. 
През годината ще преживеете една житейска раздяла с приятел (вероятно жена) поради различни причини или промени в нейния живот. 
2019 ще бъде важна за образованието или кариерата, както за вас така и за член от собственото ви семейство. 
Някои несемейни представители на знака Стрелец ще сключат брак със свой настоящ или бивш колега, съученик и др. 
Като цяло тази година вещае много сватби и големи семейни събирания. 
Една от изненадите през годината ще бъде раждането на дете в кръга ви от близки или далечни роднини. 
Ако сте родител, то вашето собствено дете може да ви изненада с неочаквано решение да замине да учи или работи в друго населено място. 
Семейните ви отношения ще се развиват много по-хармонично, отколкото през 2018. 
За семейните представители на този зодиакален знак, 2019 вещае важно събитие с момиче или млада жена, която ще бъде роднина от страна на брачния ви партньор. 
Някои от вас ще бъдат изненадани от придобивка чрез наследство. 
През 2019 въпреки необходимостта от пътуване зад граница, ще ви се наложи да бъдете внимателни с транспорта, който ще използвате, с документите си и всички онези неща, от които ще зависи безпроблемното ви пътуване. 
Ще преживеете личната драма на човек, когото познавате и който живее в чужбина или надалеч от вас. 
През тази година ще преживеете раздяла с мъж, който ще премине в Отвъдното и с когото в миналото сте работили заедно, били сте членове на една и съща организация, партия, съученици и др. Възможно е това да бъде човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, но това не е задължително. 
2019 ще донесе почти на всички вас промяна в работата, като тя може да бъде свързана с една нова позиция, нова компания и най-различни други неочаквани ситуации. 
Жените над 35 годишна възраст ще направят промени в кръга си от приятели, като ще се разделят с тези, които им губят времето с оплаквания или други негативни преживявания. 
Тази година ще даде възможност на младите жени Стрелец да се помирят със свои стари приятели или да възродят стара любовна връзка.  
През година ще получите предложение, което ще е вашия уникален шанс, да възродите една стара мечта или да осъществите свое отдавнашно желание. 
През годината младите мъже Стрелец ще преминат през кратки или по-дълги любовни неволи, които ще ги принудят да вземат смели решения за любовната си връзка. 
За вас любов с по-голяма от вас жена ще бъде повод за неприятности в семейството ви, родители (най-вече майка) или приятели.