Окултен Магазин за мистични неща. Цигански Карти

Комплект Цигански Карти за гадаене. Книга и 36 цветни цигански карти.
Циганските карти за гадаене са уникална колода, в която значението на картите се предава под формата на ясна картина или сюжет. Според древната история в древността нашият свят е бил обитаван от стари и мъдри хора. Те са имали уникални познания за света около тях и са можели да виждат в бъдещето.
Животът дори на такива мъдри хора бил ограничен до определен период. Очаквайки предстояща смърт, мъдреците събрали всичките си знания и ги прехвърлили в многоцветни картини с различни сюжети. И за да не попадне знанието в неподходящи ръце, всяка рисунка беше дарена на отделни цигански лагери.
С течение на времето рисунките загубили външния си вид и затова били подложени на реставрация. Всеки от художниците се опитал леко да промени картината, в резулта,т на което колодата се промени напълно. В момента това е един от най-простите и разбираеми методи за определяне на бъдещи събития. В неговата интерпретация няма двусмислие или объркващи тълкувания. Изключително важно е да се разделят две различни концепции - циганско гадаене върху обикновена колода от 36 карти и цигански гадателни карти с уникални сюжетни рисунки, това което всъщност ви предлагаме.
Този комплект може да бъде един чудесен подарък за рожден ден или просто подарък изненада :)
Този комплект съдържа: книга от 95 страници, папка с копче за целия комплект, бродирано портмоне с цип за картите + 36 цветни карти. Цената на целия комплект ще бъде 35лв. без тишлайфер и 40лв с тишлайфер за нареждане на картите.
Доставката на комплекта се осъществява чрез Еконт с наложен платеж, оглед и известие със смс. За чужбина с Български пощи  пратката стига за 7 - 10 дни с куриерска фирма Post One. За повече информация и заявка пишете на Вайбър 0888990154