English Български

Дневен Хороскоп 23 ноември 2017

В четвъртък ще имате по-големи притеснения около изпълнението на дневните си задачи. Някои от вас дори може сериозно да помислят за отказ от някои от тях. Днес може да получите разочароваща ви или невярна информация свързана с дете. Повечето от вас ще могат да постигнат задоволителни езултати в работата или учението си. Изненада може да дойде чрез предложение или придобивка свързана с работата ви. Мъжете над 35 години да избягват проявите на ревност, недоверие или друг някакъв вид натиск спрямо интимния или брачния си партньор. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес вероятно ще имате неприятен или проблематичен ден за пътуване. 
Вероятни са също така неприятности свързани с пътуване за мъж, който е ваш роднина или приятел. 
Като цяло за вас денят ще бъде по-сложен, с вероятности за конфликт или трудни отношения с човек от семейството ви. 
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог е добре да прекарат част от деня извън дома си. Хубавите неща за вас днес ще се случат навън с други хора, приятели или роднини. Може да ви зарадва личен успех, хубава новина, късмет или неочаквана среща с интересни хора. 
За родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей денят вещае повече семейни ангажименти. Днес може да очаквате срещи, разговори или събирания свързани с роднини. Повод за събиране или динамични контакти може да бъде събитие свързано с жена. Пред вас е един хубав ден, който не бива да прекарвате в усамотение. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес ще имате повече лични, семейни или професионални срещи и контакти. Ще предпочетете да посрещнете гости в дома  си, отколкото самите вие да отидете някъде на гости. 
Това ще бъде един успешен и благоприятен ден за най-различни начинания, стига да имате добра подготовка и достатъчно воля за реализация. Предложение или новина, които ще получите днес ще са повод за сериозен размисъл и преценка на събития и хора.  

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 22 ноември 2017

Сряда може да бъде един интересен, макар и в голяма степен непредсказуем ден. Днес може да се събудите развълнувани или озадачени от един сън или предчувстие за предстоящо събитие. Хората, с които ще контактувате днес ще бъдат важни за вашето личностно развитие. Могат да ви зарадват неочаквани пари, финансов документ или предложение. Ако сте излъгали някого преди време, днес може да си очаквате "наказанието" в зависимост кого и за какво сте излъгали. Денят няма да е от най-щедрите за любовни преживявания, но нито едно ново запознанство днес няма да е случайно. Изненада могат да очакват младите мъже, като тя най-вероятно ще има материален характер.
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец може да останат изненадани от писмо, телефонно обаждане, пратка и др. от страна на приятел или партньор. Днес може да получите добра новина свързана с пари. Възможно е и получаване на пари, в което ще има някакъв момент на изненада. 
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог ще имат неприятен ден за срещи, контакти или работа с мъже. Днес може да получите неприятна новина свързана с роднина. Ако сънувате човек от Отвъдното може да очаквате важно събитие или новина през следващата седмица. 
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще се сблъскат с някаква форма на измама, манипулация, неискреност в романтичните си или семейни отношения. Днес ще бъде важно как ще започнете деня! Атмосферата в дома може да се окаже напрегната за даден период от време докато се успокои напрежението. Днес може да очаквате получаване на документ, договор, споразумение или друга важна новина. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес ще имате повод да се зарадвате на добре свършена работа, изпълнено обещание или ползотворна среща. В сряда ще можете да очаквате или да получите новини свързани с важно събитие в живота на момче или мъж. Днес хора от кръга приятели на ваш роднина ще са повод за разговори, коментари или друг някакъв ангажимент.