English Български

Дневен Хороскоп 21 септември 2017

В четвъртък мнозина ще преживеят събиране или среща. Днес може да очаквате всякакви приятни изненади. 
През този ден ще очаквате или ще мислите човек, който ще пътува или който е на далеч от вас. 
Символ на деня - Рог на изобилие. Днес могат да ви изненадат различни благоприятни за вас шансове и възможности, придобивки или пари. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес ще имате разговор или среща с жена. Може да се ангажирате в нещо, което да има отношение с тях. Ще имате благоприятен и успешен ден за работа свързана с жени. 
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог ще са в очакване на нещо, за което имат предизвестие, покана и др. 
Едва ли този ден ще ви изненада с нещо. Днес избягвайте проблеми със съседи или колеги. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще имате повод за радост след проведен телефонен разговор, събитие в семейството и др. Ще имате благоприятен ден за романтични контакти и срещи. Днес може да направите покупка за себе си или за дома си. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес може да очаквате разговор, среща или друго събитие свързано с жена. Денят вещае неочаквани пари или неочаквана печалба. Денят ще бъде благоприятен за работа или бизнес за мъжете родени под тези три знака. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 20 септември 2017

В сряда мнозина ще имат ангажименти с роднини или любими хора, особено такива, които живеят в друго населено място. Предстоят ви интересни и обнадеждаващи ви разговори, които ще ви дадат едно позитивно очакване за близкото бъдеше. Днес може да вземете важно решение след проведен телефонен разговор, писмо, имейл и др. 
Изненадата днес може да бъде свързана с един подарък: материален, финансов, емоционален или нещо друго...
Символ на деня Лампа, Свещ. Това е първият лунен ден. Това е благоприятен ден за планиране на творчески проекти.
За родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес ще възникне благоприятна възможност или успех в работа. 
Вероятност да проведете среща или разговор с човек, който представлява властта, закона, важна институция. Денят вещае неочаквана среща, гостуване в дома ви или посещение в институция. 
Специален ден ще имат мъжете от тези три зодиакални знаци. 
За родените под знака на Телец, Дева или Козирог денят носи надежда за разрешаване на домашен или семеен проблем, казус. Възможни са планове или конкретни действия свързани с човек от роднинския ви кръг. 
Днес една клюка може да ви зарадва или да ви даде надежда за нещо, което има особено значение за вас.  
Възможно е важно събитие свързано с приятели. 
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще имат контакти, срещи или събития свързани с човек, който се намира в друго населено място или държава. Ще имате благоприятен ден за пътуване, за посрещане или изпращане на хора на път. Възможни са финансови отношения с дете или по-млад от вас човек. Днес вероятно ще възникне неочаквана необходимост от вземане на важно решение.
Ако сте родени под знака на Рак, Риби или Скорпион в сряда ще отделите време за решения, които ще бъдат важни за вашия любовен или интимен живот. Днес неприятелите ви ще бъдат по-активни и изобретателни от всякога. Бъдете нащрек! Повечето жени ще имат очакване за пари или важна информация свързана с пари.