English Български

Дневен Хороскоп 23 февруари 2018

В петък ви предстои да срещнете важни или интересни хора. Новите познанства ще имат важно значение за вас. Не игнорирайте нито едно желание за контакт с вас. Неприятности с дете (където има възникнали такива), няма да се разрешат днес. В любовта прояви на ревност или противопоставяне ще усложнят отношенията ви, особено ако тези проблеми са "благодарение" на трето лице. Днес ще имате специални преживявания, видения или друг вид ангажимент свързан с жена от Отвъдното. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес ще получите новина, която ще ви зарадва много. Възможно е тя да бъде признание за свършена работа, постигнат обществен успех и др. Ще успеете да се освободите от свое притеснение или съмнение относно дадено ви обещание. Благодарение на жена днес може да изживеете успех или да се появи неочаквана за вас възможност. Ще имате благоприятен ден за интелектуални занимания. 
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог днес могат да имат ангажимент свързан с разрешаване битов проблем в дома. Може да възникне необходимост от ремонт на техника на работното място. Избягвайте важни покупки днес. 
Помислете си на кого не сте звъняли скоро по телефона, на кого сте забравили да пишете писмо, на кого сте обещали среща. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще е благоприятно време за планиране на различни предстоящи събития и ангажименти. Ще успеете да се освободите от едно притеснение или напрежение свързано със семейството ви. Изненада може да е повод за радост, събиране, емоционални телефонни разговори. Днес мнозина ще имат повече ангажименти свързани с дома си, с битови ремонти и подобрения. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес основните събития, чието развитие ще очаквате, ще се случат в дома ви или ще бъдат свързани с ваши роднини. Може да планирате покупки, битови ремонти на техника, на автомобил, смяна на непотребни или повредени вещи и др. Днес може да направите разходи за дете или да получите пари свързани с дете. Може да възникне конфликт или спор свързан с документ, забавено или пропуснато плащане и др. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Bulgarian Marriage and Dating Agency

 

Дневен Хороскоп 22 февруари 2018

В четвъртък мнозина ще намерят изход и решение на свои притеснения от последните дни. Предстоят ви интересни събития, неочаквани новини или късмет. Днес може да ви зарадва подарък от жена или да отидете на събиране с подарък, който е отреден за жена. Това може да бъде един много успешен денз а вас, с възникване на нови възможности и с важни за вас позитивни новини. Младите жени ще имат очакване за специално събитие, преживяване свързано с дома или с близки роднини. 
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец могат да очакват важни събития и ангажименти свързани с предстоящо пътуване или с хора, които живеят на далеч. Ще възникне леко притеснение в работата ви. Ще имате малки непредвидени разходи, в някои случаи може и за здраве. Денят обаче вещае и добри парични постъпления. 
За родените под знака на Телец, Дева и Козирог денят ще е сложен. Ще възникнат проблеми в комуникацията ви с хора, които имат сериозни затруднения в собствения си живот. Днес е възможно важно събитие в семейството, среща или посещение на роднини. Очаквайте новина свързана с успех за човек от семейството ви. Днес може да преживеете различни промени за ваше добро. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни и Водолей днес мислете добре преди да вземете някакво решение или преди да промените нещо. Няма реална причина днес да се чувствате тъжни: това, което ви притеснява ще отмине. На този етап нищо не зависи от вас. Днес може да очаквате любовна среща, разговор, кореспонденция или друго интересно събитие в личен план. Внимавайте с покупките и не харчете повече, отколкото можете да си позволите. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес може да възникне нова възможност с голям потенциал, която ще се окаже шанс за развитие на една ваша важна цел. През този ден ще имате повече енергия, амбиция и донякъде възможности да постигнате добри резултати и успехи. Ще разговаряте, обмисляте, обсъждате събития или новина свързана с дете. Може да възникна кратка паника, тревога свързана с жена. Днес имайте повече доверие на хората около вас.