Дневен Хороскоп 23 септември 2018

Неделя е време за размисъл и преоценка не само на седмицата, която днес приключва, но и на последните по-важни събития в живота ви. Ще разговаряте с хора около вас по въпроси свързани с жилището, където живеете или друг имот. Може да се зарадвате на успех или добра новина, свързана с предишни ваши действия и ангажименти. Денят обаче вещае опасност от кражба или инциденти. Да се внимава и да се избягват всякакви рискове. 
За родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец денят ще бъде благоприятен за финансови и парични дела, особено ако имат някаква връзка с мъж. Днес ще имате ангажименти свързани с пари или разговори от такъв характер. За някои от вас това ще бъде ден за срещи и разговори с нови и стари познати. Мнозина ще се зарадват на една малка сума пари. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог в неделя ще имате интересни разговори с приятели или роднини, след които ще имате теми за размисъл. Днес може да създадете познанства, които ще са важна за работата или бизнеса ви. В неделя ще имате благоприятно време да вземете важно решение. Днес избягвайте опити за манипулация, защото нещата няма как да се случат само както вие искате.  
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще планирате събиране или среща. Неделя вещае изненади свързани с работата ви, нищо че за някои от вас това е почивен ден. Денят ще бъде интересен за тези, които имат любовна кореспонденция с човек от друг град или държава. Използвайте този ден за пътуване с цел приятни преживявания. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес ще преживеете интересни събития с приятел, който работи или живее надалеч от вас. Не допускайте битови проблеми да внесат напрежение в семейството ви. Неделя ще бъде един непредсказуем ден, така че е добре да сте максимално концентрирани в своите действия. Денят вещае личен празник или важно събитие свързано с жена от кръга ви роднини. 

Дневен Хороскоп 22 септември 2018

В събота ще имате по-добро настроение, а и определени събития ще ви зареждат с нужните за това емоции. Мнозина ще се зарадват на новина от финансов характер. Други ще споделят радостно събитие свързано с дете. Изненадите днес ще имат някаква връзка с мъж. Миналото обаче все още ще е отворена рана за някои от вас. Единствено времето, както казват мъдрите хора, лекува...
За родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец събота ще се запомни с важно събитие или решение, което ще е предизвикано от новина или телефонен разговор. Здравето или лична драма в живота на човек, когото познавате ще е също на преден план в днешните събития. Днес ще имате повече телефонни разговори с роднини или с приятели. В събота може да отложите една среща или да се откажете от един спор, като игнорирате опонента си. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес могат да възникнат спънки или усложнения свързани с пътуване. Вероятни са любовни срещи и интимни преживявания. Днес бъдете внимателни във финансовите си дела. Това ще бъде благоприятен ден за планиране на ваши действия и ангажименти през новата седмица. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще се наложи да разрешите една неприятност и обстоятелствата ще ви помогнат да направите това с лекота. Днес може да получите покана от страна на жена за среща или пътуване. В събота следете внимателно информацията, която ще получите от роднини, които живеят в друго населено място. Възможни са допълнителни доходи. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в събота различни изненади ще ви накарат да обмислите отново плановете си за близкото бъдеще. Днес ще имате поводи да се зарадвате или ще получите важна новина от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Днес може да ви зарадва неочакван подарък или друг жест на внимание от страна на роднина или приятел.