Дневен Хороскоп 19 ноември 2018

В понеделник ще имате благоприятно време за финансовите ви дела. Днес определено ще имате късмет при работа или в разговори свързани с пари. Любовта също ще бъде щедра към повечето от вас. Въпреки благоприятните тенденции във финансов план, моят съвет е да се пазите от предоверяване, от нереални очаквания или илюзии. Днес може да научите със закъснение за неприятно събитие свързано с момиче или с млада жена. Денят вещае събития в работата на ваши родители или други близки роднини, които те ще споделят с вас.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник може да получите неголяма сума пари или важна за вас новина свързана с финансовите ви интереси. Поради различни причини днес ще бъдете по-напрегнати и лесно ще влизате в спор или конфликт. Този ден вещае различни срещи, както в дома ви, така и на обществено място. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес не отлагайте разрешаването на възникнали вече неприятности за утре или за неопределено време. За вас понеделник ще бъде ден на изненадите, които могат тотално да променят вашите планове. Днес не пренебрегвайте семейните си задължения и не отказвайте помощ на роднина. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде твърде напрегнат за вас ден, в който ще трябва да разрешите вече възникнали проблеми или да се справяте с такива, които ще възникнат днес. Това е много важен ден за вас, в който ще се нуждаете от голяма концентрация, много мъдрост и практичност в действие и решения. Възможно е здравословно да бъдете нестабилни поради по-големия стрес. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще очаквате развитието на вече започнати действия. Повечето от ангажиментите ви днес ще бъдат важни за дома ви или ще касаят собственост, която притежавате. Това ще бъде ден, в който ще може да приключите с много неща. 

Дневен Хороскоп 18 ноември 2018

В неделя мнозина от вас ще се опитат да изгладят недоразумения или противоречия в любовната си връзка. Определено ще имате възможност за това, независимо от кой зодиакален знак е вашият партньор. Възможно е да имате притеснение относно пътуване, което планирате да направите в близко бъдеще. Неделя вещае новина свързана със здравето на човек, когото познавате. Тази личност може да живее в друго населено място или ще пътува за лечение. Това ще бъде един благоприятен ден за разговори или споразумения от финансов характер или свързани с имущество, което притежавате. Бъдете предпазливи в отношенията си с представители на зодия Близнаци, Везни или Водолей, особено ако изисквате от тях някакво обещание. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, независимо че неделя е почивен ден, това ще бъде благоприятно време за работа. Този ден вещае различни срещи или контакти с непознати хора. Интересно развитие ще има ваш ангажимент или личните ви отношения с представител на зодия Козирог, Дева или Телец. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате благоприятно време за срещи и събирания с хора, които не сте виждали от доста време. Днес ще сте склонни да се връщате към минали преживявания, да изстрадвате отново свои минали грешки или пропуски. Неделя ще бъде важно да свършите колкото се може повече домашна работа. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя избягвайте да се ангажирате с важни или отговорни задачи. Това е ден за духовни занимания, за действия свързани с починали хора или за съновидения свързани с тях. Днес може да бъдете повече търсене от приятели, които ще искат да споделят с вас своите лични проблеми. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя ще бъде благоприятен ден за различни преживявания свързани с личния ви живот. Това включително касае и любовта. Днес може да преживеете различни интересни и впечатляващи изненади свързани със семейството или с роднини.