English Български

Водолей Месечен Хороскоп Декември 2017

През декември мнозина ще приключат свои професионални ангажименти. Вероятно това ще се дължи на изтекъл трудов договор, завършване на определен проект, нежелание да останете на настоящето си работно място и др. 
Каквото и промяна да реализирате през този месец, това ще отвори нови възможност в близко бъдеще. 
Сега определено ви предстои да вземете важни решения, да направите първи крачки към една промяна. Може неочаквано да възникнат възможности за подобни действия или изненадващи събития да ви провокират към такива. 
През декември ще възникне напрежение в семейството ви свързано със син, внук или друг млад мъж. 
Неприятностите, които сега ще ви натоварят ще са причина за очаквани здравословни неразположения: главоболие, световъртеж, безсъние и др. 
Помнете, че проблемите, които ще имате през този месец ще могат да се разрешат с дипломатичност, усмивка и с търпение. 
Много хора ще ви зарадват през този месец, като някои от тях ще са ваши роднини, други ще са приятели, а трети ще са нови познати в близкото ви обкръжение. 
Новите запознанства през декември ще имат развитие през 2018. 
Изненадите през този месец ще дойдат чрез приятелските ви връзки и чрез неочакваните финансови приходи. Ще има засилен интерес към бизнеса ви или това, с което се занимавате. 
Мъжете Водолей ще са в трудни или спорни понякога отношения с деца или по-млади брат (сестра). 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Водолей Месечен Хороскоп Ноември

Ако сте родени под знака на Водолей основните ви разходи и приходи през ноември могат да имат връзка с деца или млади хора от семейството ви. Мнозина ще са в процес на планиране на една голяма инвестиция свързана с дете. 
Ще обмисляте възможността да възобновите прекъснат професионален ангажимент. Основната причина за това ще бъде да възстановите получаването на допълнителни доходи от този източник. 
В някои случаи ще имате действия от финансов характер свързани с наследство, наследствена пенсия, рента и др. 
Тези от вас, които имат романтична връзка с човек от далеч сега ще преживеят разочарование или разкриване на някаква тайна.  Въобще сега ще се преживее един по-деликатен момент свързан с разкриването на несподелена или умишлено скрита информация. 
През ноември ще преживеете изненада свързана с мъж, която няма да ви хареса или няма да е във ваш полза. 
При мъжете Водолей може да възникне разочарование свързано с обещание или действие, което сте смятали за сигурно, че ще се реализира през този месец. 
През ноември може да очаквате успешно развитие на едно съдебно дело или юридически казус. 
Жените Водолей ще поставят началото на една благоприятна промяна в личен или професионален план. Имате всички шансове за успех, но вие знаете, че освен късмет ще се нуждаете и от по-активни действия. 
Сега могат да възникнат неприятности свързани с други жени, необмислени коментари и др.