Водолей Месечен Хороскоп Юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през юли ще имате различни поводи за събиране с роднини и приятели, които живеят наблизо или надалеч от вас. Мнозина ще съберат хора в дома си, като това ще бъде едно силно емоционално събитие. 
През юли ви предстои да вземете важно решение, което ще изиска някакъв ангажимент с документи. 
Ще имате важни задачи за изпълнение свързани със собствено дете или с работа свързана с деца (ако работите в такава област). 
През този месец ще сте в подготовка на едно пътуване или ще тръгнете на път с цел работа, на гости или на почивка. Едно такова пътуване ще бъде свързано с контакти с различни хора, както ваши роднини, така и приятели или нови познанства. Чрез такива контакти през този месец ще получите една придобивка или ще имате някаква лична изгода, полза. 
През юли някои от вас ще пътуват заради имот, който се намира в друго населено място. 
Сега ще бъде важно да бъдете отворени за комуникация с най-различни хора от най-различни дестинации. Така ще обогатите познанията си, ще се заредите с енергия и ще възникнат някои нови идеи, чието развитие тепърва предстои. 
Любовните недоразумения или притеснения ще са временни, породени най-вече от необмислени реакции или свръхчувствителност. През този месец ще изживеете нещо специално свързано с любовния си живот.
В работата или в обществената ви дейност ще ви зарадва разговор, предложение или идея. 
Предстоят ви нови професионални или обществени контакти с човек от друг град или държава.
Юли вещае специално събиране свързано с дете или млад човек.
През този месец са вероятни неочаквани пари или да възникне възможност за допълнителен доход.
През юли обаче има вероятност да похарчите пари на вятъра, за ненужни неща или поради емоционални действия. 

Водолей Месечен Хороскоп Юни 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през юни ще сте специално ангажирани с важно събитие в живота на момиче или млада жена: дъщеря, внучка, племенница, сестра и др. 
През този месец ще сте изпълнени с големи надежди или очаквания за бъдещето си. 
Ще преживеете силни емоции около събитие или събиране свързано с мъж.
Юни може да бъде запомнен с раждането на дете, най-вероятно от мъжки пол. 
Мъжете ще изиграят важна роля в живота ви през юни, особено тези, които са от кръга ви приятели или колеги. Ще има изненади от тяхна страна, които ще рефлектират успешно върху вашия личен или професионален живот. Много неща ще ви изненадат през този месец...
Сега ще си доставите наслада с покупка на вещ за дома, технически уред или друго важно нещо, което сте повредили или изгубили преди време. В случай на необходимост ще получите финансова помощ от страна на роднини или ще използвате малък заем. 
Юни ще бъде благоприятно време за финализиране на сделка свързана с имот или земя. Ако имате собствено стопанство нововъведенията, които ще направите този месец ще се окажат много удачни и успешни за вас. 
Любовта през юни ще създаде онези мигове, от които ще имате нужда за да се почувствате по-специални. Бъдете обаче деликатни, внимателни, мили и сърдечни, ако искате тези хубави моменти да се задържат по-дълго време в живота ви. 
Самотните представители на зодия Водолей ще преживеят приятна изненада с възникването на една нова връзка, въпреки че е трудно да се прогнозира, колко дълго ще продължи тази любов. Но поне за времето, в което тя ще присъства в живота ви, вие ще се чувствате щастливи.
Пре зтози месец обаче ще възникне ангажимент или неприятност свързана с финансов документ, нещо което ще ви създаде нежелан дискомфорт. Хубавото е, че този проблем ще намери сравнително бързо своето разрешение.