Водолей Месечен Хороскоп Май 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през май ваши родственици (предимно по-младите) ще бъдат причина за приятно събиране в дома ви. 
През този месец може да изпратите дете или родственик на пътуване или гостуване при други роднини, на екскурзия, с цел работа и др.
През този месец мнозина ще получат пари от родственик от близо или отдалеч. Не очаквам да има изненада в едно такова събитие, но винаги може да възникне непредвидена промяна.
Родените под знака на Водолей ще могат да зарадват през месец май близките си с допълнителни пари в семейния бюджет.
Мнозина от вас сега ще имат ангажименти свързани с пари от наследство, наем или рента, пенсия и др. 
Сега се пазете от загуба или повреда на документ от финансов характер (банкова карта, спестовна книжка, електронни данни и др.
През май ще очаквате разговор с приятели, които са си позволили да ви обвинят или обидят с нещо. На този етап ще очаквате по-скоро извинение или обяснение от тяхна страна, отколкото вие да направите нещо подобно.
През този месец ви предстои среща с мъж, която ще е по-скоро от семеен, финансов или професионален характер, отколкото романтична среща.
Също така сега ще бъдете поканени на събиране свързано с мъж (приятел или роднина).
Жените Водолей ще имат повече ангажименти с жени от семейството си. Ще имате силна връзка или специални действия с тях, свързани с най-различни важни житейски теми и ситуации. 
Мъжете ще имат повече ангажименти свързани с тяхната работа или собствен бизнес. Ще се зарадвате на важно събитие, което ви предстои да преживеете или на едно предложение. 
Също така месец май ще бъде време за романтика и любов. Дори да нямате приятелка или съпруга сега е време да си потърсите. 

Водолей Месечен Хороскоп Април 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през април може да се ангажирате с реализацията на ваши смели идеи и планове. Каквото сте обмислили и подготвили досега - това ще е. Имали сте достатъчно време за подготовка, сега е време за реализация или продължение на база постигнатото досега. 
Ще следите с очакване събитията в любовния или личния живот на момиче или млада жена, която може да бъде ваша родственица или близка приятелка. 
През този месец ще имате възможност да помогнете на приятели или роднини, които имат неприятности или сложни проблеми за разрешаване. Вероятно точно вие ще се окажете точния човек, който ще даде правилния съвет, ще отвори правилната враъа откъдето решението ще дойде. 
Неочакваните събития в дома ви, не би трябвало да ви изненадат през този месец. Те по-скор ще ускорят някои процеси свързани с наложителни и неотложни промени или премествания. 
Ако сте ангажирани в съдебно дело свързано с жилище или имот, това ще бъде благоприятен месец за неговото развитие. 
Новина свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате ще ви разстрои. За съжаление, най-вероятно той или тя живеят в друго населено място и директна среща между вас е малко възможна. 
Относно работата ви този месец ще е малко по-напрегнат предимно откъм финансовата дейност на фирмата или компанията, където работите. Възможни са по-малки приходи, неуредени финансови отношения или други спънки. 
За младите жени Водолей април ще е важен месец в любовта: начало на нова връзка, развитие към по-сериозно обвързване на създадена вече такава.