English Български

Водолей Месечен Хороскоп Август 2017

Родените под знака на Водолей да избягват проявите на ревност през август и въобще конфронтацията с интимния си или брачен партньор. 
Нанесените сега обиди и емоционални рани няма да заздравеят бързо или лесно. Особено сложни могат да се окажат отношенията ви ако имате партньор, който вече е имал предишен брак. 
Може да очаквате събиране по важен повод свързано с момче или мъж. 
Ще разберете със закъснение относно награда, имотна придобивка или друго важно събитие от материален характер в живота на човек от кръга ви приятели. 
Мнозина ще преживеят изненада от загуба или кражба в дома на съседи или колеги.
През август ще преживеете неприятна новина или събитие свързано с жена. 
Предстоят ви неприятности с мъж, който ще ви изуми със своята наглост. 
През август може да получите неочакван шанс, късмет или предложение от страна на човек от далеч. Възможно е ново запознанство с такъв човек.
Радостно събитие ще възникне в личен план за мъжете Водолей.
За жените Водолей август ще е сложен месец, с малки възможности за прогрес и успех. Добре е да внимавате, за да не изгубите и малките си шансове.   

Водолей Месечен Хороскоп Юли 2017

През юли едно ваше приятелство ще се развие в неочаквано ползотворна за вас насока, даваща ви нови възможности, успехи, реализация, полза.
Възможно да създадете ново приятелство с важен за бъдещето ви човек, който живее в друго населено място или държава.
През този месец може да постигнете финансова стабилност или да имате добри приходи. В повечето случаи те ще дойдат чрез работа свързана с деца или млади хора или чрез други подобни ангажименти. 
През юли могат да възникнат неприятности ако сте ангажирани със съдебни или юридически казуси, които имат връзка с човек, който не е ваш роднина. Неприятности с такива хора не бива да се задълбочават, защото няма да са на добре за вас.
През този месец ще обмисляте възможността да се освободите от ангажименти, които вие имате спрямо един скъпо струващ (като разход, поддръжка) имот или вещ. 
Добре е да пазите от чуждо посегателство важни за вас вещи, пари и документи.
Сега е възможно посещение при лекар или кратко лечение в болнично заведение, което ще премине лесно или бързо. Ще е за ваше добро, нещо което е трябвало да стане, за да се стабилизирате. 
Понякога през този месец ще се изолирате сами, ще се затваряте в дома си, дори ще сте склонни да си поплачете поради ваши лични причини. В такъв момент ще имате подадена ръка, ще получите правилен съвет или друг вид покрепа от човек извън дома ви. 
Неочаквана печалба или допълнителен доход могат да очакват младите представители на знака Водолей.