English Български

Водолей Месечен Хороскоп Март 2018

Ако сте родени под знака на Водолей март ще ви ангажира с важно събитие около момче или млад мъж от кръга ви роднини. Предстоят няколко емоционални преживявания свързани с хора от семейството ви, предимно мъже. 
Март ще е благоприятен месец за завършване на вече започнати дела. Макар и някои от тях да са се развили бавно или по-трудно, то сега ще се преживее един възход или успешен завършек. 
Изненадите този месец по някакъв начин ще бъдат свързани с миналото ви, с вече преживени събития или хора, които вече сте срещнали в живота си. 
Март няма да бъде от най-успешните месеци за печалби или по-големи доходи от работа. Не насочвайте вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете ви. 
Възможно е хората с бизнес да направят по-големи инвестиции, което ще ограничи в някаква степен бюджета им или ще изиска вземането на заем. 
През март може да ви разстрои неприятна новина или събитие свързано с момиче или с млада жена. 
Сега може да ви изненада неочакван шанс, нов старт в живота на момче или млад мъж. 
Март ще бъде благоприятен месец за пътуване по семейни причини, срещи с роднини, с цел брак или сватба и др. 
Също това ще бъде благоприятно време за преместване в друго село, град или държава. 
Младите жени Водолей да са предпазливи през този месец, да избягват рискове, събирания на обществени места, ангажиране с непознати хора или посещение в непознати места. 
Младите мъже Водолей ще имат непланирани срещи, неочаквани предложения, развитие в нова посока, с нова дейност или с нови хора. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Водолей Месечен Хороскоп Февруари 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през февруари може да приемете нови хора на работното си място. Те могат да бъдат колеги, клиенти или ръководители. 
Пред вас е един успешен и продуктивен месец за работа, с възможности за развитие на нови сделки, договорености, нова дейност.
През този месец шанс за нова работа ще имат безработните, като това ще стане благодарение на вече създадени приятелски контакти и отношения.
При февруари за някои от вас ще възникне необходимост от вземане на важно решение свързано с дом или имот. 
Възможни са контакти с държавна, банкова или друга институция във връзка с проблем касаещ дома ви или друг вид собственост.
Ако един такъв проблем касае хора от роднинското ви обкръжение, ще се наложи да бъдете по внимателни към детайли, договорености и да не се осланяте само на обещания.
Сега ще има голяма вероятност за авария или повреда в дома, която някой ще се опита да прикрие или умаловажи. 
През този месец може да ви заболи от действията на някои хора, те да ви разочароват с опитите си да се възползват от вас по нечестен начин, манипулирайки вас или ваши близки хора. Подобни моменти определено ще ви изненадат неприятно. 
През февруари ще се преживее събитие свързано с неочаквана кражба, загуба поради разсеяност, невнимание, липса на контрол.
Въпреки, че сега едва ли ще постигнете някакъв значим напредък в личния си живот, това ще е време важно за предстоящи ваши бъдещи планове през 2018, което не бива да се пропилява
Всяко забавяне, отлагане на ваши планове или обещания нека да се приема спокойно, дори да става дума за пари. Всеки конфликт ще създава поредица от други проблеми и неприятни ситуации. Дайте време на нещата да се случат, когато те са готови.
Моят съвет е да внимавате при уреждане, договаряне или подписване на документи от финансов характер, свързани с пари за които ще се надявате през този месец.