Козирог Месечен Хороскоп Юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог юли ще бъде един много напрегнат и динамичен месец за вас. Ще имате повече ангажименти в ежедневието и повече задачи, които ще трябва да бъдат приключени в срок. 
През този месец ще обмисляте идеи, предложения или възможности за по-добър доход, за допълнителни работа и др. 
Сега основно ще се ангажирате с вашите собствени проблеми и тревоги. Ще търсите начини за тяхното разумно разрешаване. Това ще бъде важно за вас, преди да са станали по-сериозни или невъзможни за разрешаване. 
В някои случаи това може да ви коства и разход на пари. 
Развитието на ваша лична, приятелска или професионална връзка ще ви изненада през този месец. Ще се чувствате объркани и несигурни в това, което се случва.
През юли ще получите пари или финансов документ, който ще има връзка с мъж. Това може да касае вашите семейните отношения, но може да има и връзка с бизнеса ви (ако имате такъв). 
През юли ще се обсъждат планове свързани с дете: неговото образование, развитие на талант или усвояване на допълнителни умения и др.
За някои от вас юли вещае грижи за здравословен проблем, престой или лечение в болница, специална терапия и др. 
През този месец могат да ви обидят думи и действия на човек, който умишлено ще действа по този начин. 
Жените Козирог ще запомнят този месец с повече нови познанств аи приятелства с хора от близо и далеч. 
Мъжете ще акумулират важна за кариерата си информация чрез специализирана литература, видео уроци, практика или друга форма на обучение. 

Козирог Месечен Хороскоп Юни 2018

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е месец на много нови приятелства и познанства с хора отблизо и далеч. Сега ще имате много по-добро настроение и ще сте много по-оптимистично настроени за бъдещето си. 
Юни определено ще бъде много емоционален за вас месец, в който мнозина ще усетят липсата на важни хора, които са в Отвъдното. Ще имате повече контакти с приятели и роднини, които ще ви създадат приятни емоции, но няма да попълнят празнината оставена от други.
Едно важно събитие в живота на човек от семейството ви, ще ви разплаче или въздейства твърде емоционално.
През юни е възможно получаване или изпращане пари, както и други финансови операции и действия свързани с човек от кръга ви роднини или бизнес партньори. 
Ще получите новина или предложение, което ще е повод за сериозен размисъл от ваша страна.
Мнозина ще преживеят събитие от семеен характер свързано с годеж, сватба, рожден ден, имен ден и други на човек кръга приятели или роднини. 
През този месец малко по-трудно ще се реализират очакванията ви свързани с човек от друго населено място. Възможни са забавяния, отлагания или възникване на неочаквани пречки.
През юни може да изгубите или забравите нещо, но ще го намерите или загубата ще ви бъде възстановена по някакъв начин.
През този месец ще пътувате с цел да се срещнете с роднини, приятели или да посетите ваше любимо място.
Очаквайте интересно събитие или гостуване на хора от друго населено място.
При жените Козирог ще възникне необходимост от вземане на важно, отговорно решение. 
Мъжете Козирог да внимават и да се предпазят от кражба, загуба поради разсеяност или някакъв друг опит за ощетяване от страна на друг човек.