English Български

Козирог Месечен Хороскоп Март 2018

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е доста напрегнат месец, в който или вие няма да имате достатъчно търпение или другите няма да имат търпение спрямо вас. Лесно ще възникват спорове и конфликти, а желанието за помирение ще бъде трудно или невъзможно. Овладейте емоциите, амбициите и желанията си още в началото на месеца. Не рискувайте важни за вас планове, ангажименти и отношения. 
През март ще преживеете важно събиране, разговор или друго емоционално преживяване свързано с момиче или млада жена, която вероятно е ваша роднина. 
Очакванията ви за развитие на предварително уговорени ангажименти и общи действия с мъже ще се реализират по най-добрия начин. 
Март ще бъде благоприятно време за контакти с мъже, работа с мъже и всичко, което е свързано с тях. 
През този месец много по-сериозно ще се ангажирате с изоставени от предните месеци неизпълнени обещания или неплатени сметки. Ще имате повече работа с документи, формуляри, договори и всякакъв вид бумащина. 
Очаквайте покана за среща или събиране, която ще се случи по-късно през годината (през следващите няколко месеца). 
Една от изненадите сега може да има връзка с неочаквано пътуване (или отпътуване) с цел работа, бизнес, нова кариера на друго място и т.н..
Март ще бъде благоприятно време за работа свързана с транспорт, логистика, туризъм, комуникации. 
В любовта ще успеете да стабилизирате отношенията си или емоционалното си състояние, влагайки повече разум и усилия в стабилизиране на създадени вече отношения или в нови такива. 
Мъжете Козирог ще могат да постигнат много през този месец, но ако разчитат или се доверят на помощта на знаещи и можещи хора. Сега не е време за солови изпълнения. 
Младите жени Козирог ще имат месец на важни решения и промени свързани с дома или мястото на местоживеене. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Козирог Месечен Хороскоп Февруари 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през февруари може да очаквате приятно и емоционално за вас пътуване. Предстои да преживеете различни събития свързани с хора от друго населено място, които ще ви дадат силни емоции и преживявания.
През този месец очаквайте среща, гостуване или пътуване свързано с човек от друго населено място или държава.
През февруари неразрешени проблеми, неприятности, неизпълнени ангажименти и задължения ще напомнят за себе си по един неприятен начин. Напрежението може да нарастне, а времето да не е достатъчно за нищо...
Благоприятно развитие през месеца ще имат събития и действия свързани с прехвърляне на собственост, наследствени въпроси и дела. 
Възможна е продажба на наследствен имот, земи и др.
През февруари можете да очаквате успехи в работа или бизнес. Ще имате благоприятен месец за едно ново начало, нов пост, нови клиенти или поръчки, нови бизнес партньори или публични изяви.
Ще възникне възможност за получаване на пари от човек, който не е ваш родственик.
През този месец ще се обмисля най-добрия за вас начин за уреждане на финансови отношения с човек, който има някакви претенции или очаквания спрямо вас.
Сега може да получите информация или предложение, което определено е ваш шанс за развитие. В същото време мнозина могат да се окажат емоционално неподготвени за подобно събитие или промяна в живота си.