English Български

Козирог Месечен Хороскоп Август 2017

През август ще имате повод за събиране свързано с родственик или родственици. Поводите за това могат да бъдат най-различни и да съберат както роднини, така и приятели, съседи.
Очаквайте посещение при роднини по тяхна покана.
През август е възможно да се ангажирате с ремонт или промяна в дома си. 
През този месец ви предстои посещение в данъчна, банкова или друга институция свързана с проблем или важна ситуация, касаеща дома ви.
Ще усетите една лъжа навреме и ще успеете да се опазите от грешка или друго негативно въздействие. Ще си е чист късмет, че ще разкриете действията на някого преди да са нанесли вреда.
През август може да обсъждате с родственици или в семейството си имуществени проблеми. Може да се ангажирате с важни, належащи действия свързани с тях. Може да ви се наложи юридическа консултация или някаква намеса на адвокат. 
Август може да се окаже важен месец за любовния ви живот с някои очаквани или неочаквани събития.
Ще имате трудни отношения или конфликт с човек, който живее в същото населено място като вас. Трудно ще постигнете съгласие, тъй като ще трябва да се направят трудни компромиси...
През август ще имат ангажименти свързани с получаване или изпращане на пари свързани с човек от кръга ви роднини или бизнес партньори.
Избягвайте финансови отношения с непознати или непроверени хора и фирми. 

Козирог Месечен Хороскоп Юли 2017

Ако сте родени под знака на Козирог през юли ще ви бъде трудно да преживеете едно неочаквано събитие свързано с човек от кръга ви приятели или роднини. Възможно е определено обстоятелство в техния живот да е причина за тъга, разочарование или друга подобна емоция.
През този месец може да очаквате интересни разговори или събития свързани с образованието или кариерата на момче, млад мъж от семейството ви или от близкото ви семейно обкръжение. 
Ще възникне неочаквано забавяне, отлагане получаването на документ от финансов характер или на пари, чрез документ, банков трансфер и др.
Сега ще усетите собствената си заблуда или надежда за нещо, което в действителност нито ще ви донесе полза, нито успех. Някак си по естествен начин нещата ще се обърнат, променят. Вие ще успеете чрез една загуба, да спечелите един успех или ще получите друг по-добър за вас шанс. 
През юли могат да възникнат поблеми свързани със здравето на мъж, който ще е от кръга ви роднини. Тези проблеми или съществуват от доста време насам или тепърва ще имат нужда от повече време за лечение, възстановяване.
Предстои ви да получите новина или да проведете телефонен разговор с човек, който ще ви ядоса или провокира да му кажете нелицеприятни неща. 
Добре е все пак да има мярка в думите ви и да не сте толкова прибързани, защото не винаги едно извинение, изчиства обидата оставена след подобно събитие.