English Български

Козирог Месечен Хороскоп Декември

През декември ще ви натоварят неочаквани битови проблеми или проблеми свързан с имот. Какъвто и да е конкретният проблем, той ще предизивика конфликти и напрежение с хората около вас. 
Любовният ви живот обаче ще бъде интересен, както ако имате вече създадена връзка, така и ако сте в търсене на нова. 
Особено интересно развитие ще имат отношения с партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 
Декември ще бъде преломен момент в живота на голяма част от родените под знака на Козирог. Пред вас е промяна, за която се подготвяте сравнително от скоро или промяна, която ще трябва да се реализира много бързо. 
Декември е неблагоприятно време за съдебни или юридически действия, особено ако са от финансов характер. 
През този месец внимание ще изискат ваши контакти или отношения с млада жена, която ще има своя цел за постигане и вие ще сте човека, който ще трябва да помогне за това. Всичко би било чудесно, ако тази млада жена беше откровена с вас, но не би.... 
Ситуацията, в която ще ви постави може да се окаже доста неприятна. 
Като цяло през този месец ще имате много добри идеи за бъдещето си, но само ако се осланяте на разума си. Внимателно проследете информацията или предложението, което ще получите от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. 
Неочаквани пари могат да ви изненадат, но те ще дойдат като банков превод, чрез документ, премия, Коледен бонус и др. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Козирог Месечен Хороскоп Ноември

Ако сте родени под знака на Козирог през ноември ще имате шанс да разрешите проблеми или неприятности свързани с хора, които не одобряват вашия начин на живот. 
През този месец може да извлечете неочаквана полза от неприятна ситуация, която някой умишлено е създал за вас.
Въпреки всичко не бързайте да се радвате на добрите новини или на успехите си. 
В такъв момент човек най-лесно допуска глупави грешки. Така, някоя не толкова добре настроена спрямо вас личност ще има възможност бързо ще се възползва от това положение в своя полза. 
Очаквайте срещи и контакти с хора, с които имате финансови отношения или които ще поискат от вас финансова помощ. 
Може да получите предложение за работа, ангажимент с по-добро заплащане, но поради някаква причина да не можете да го приемете.
През този месец ще създадете ново познанство с мъж, което тепърва ще е в основата на някои положителни влияния в живота ви. 
При мъжете Козирог може да възникне непланирана ситуация свързана с дете, която ще изиска сериозен размисъл и разумно решение.
При жените Козирог може да възникне здравословен проблем, който да се окаже свързан с хронично или наследствено заболяване. 
Ще имате повече притеснения от различен характер, което не е добре за вас. Не им давайте шанс за развитие, защото така те ще продължат своето въздействие върху вас и за в бъдеще.