Везни Седмичен Хороскоп 19 - 25 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица може да преживеете конфликт с непознат човек или с човек, роден под знака на Козирог, Дева или Телец. 
Този спор ще бъде по въпроси свързани с имущество, което притежавате или което е притежание на ваши роднини. 
През седмицата ще можете да разчитате на интересни и положителни преживявания в любовния си живот.
През тази седмица ви предстои да проведете важен разговор в дома си или в някаква институция, който ще определи развитието на ваши планове до края на годината. 
Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на съдебни и юридически дела. 
През тези седем дни благоприятно развитие ще имат ангажименти свързани с наследство или с грижи за имущество, което е било притежание на хора, които са вече в Отвъдното. 
Това ще бъде едно много емоционално преживяване за вас. През седмицата внимание ще изискат вашите семейни отношения или по-скоро отношенията ви с една определена личност, която ще се опита да хитрува, да манипулира или да действа некоректно спрямо останалите хора от семейството ви. 
Ако имате собствено дете или внуче през тази седмица ще изживеете лека паника или притеснение свързано със ситуация в неговия живот, която ще отмине бързо.
Това ще бъде благоприятна седмица за нови запознанства или за сериозно обвързване за мъжете до 35-годишна възраст. 

Везни Седмичен Хороскоп 12 - 18 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще пътувате заедно с мъж или ще следите развитието на важни събития в живота на мъж от кръга ви роднини, колеги или приятели. 
През седмицата силно впечатление ще ви направят новини свързани с мъж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, който живее в друго населено място. 
Тази седмица ще ви донесе успешно развитие на ваши проекти и идеи, въпреки че напрежението ще бъде доста голяма. 
Не се поддавайте на стреса, на който ще бъдете подложени, а смело продължете напред, защото сте тръгнали по пътя на една успешна за вас промяна. 
През седмицата мнозина ще се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде чрез мъж. 
Тази седмица може да получите неприятна новина свързана с човек, който е гостувал в дома ви или който е част от кръга ви близки или далечни роднини. 
Някой от вас ще се ангажират с важен документ, договор или друга задача, свързана с наследствен имот или имот, който отдавате под наем.
Младите мъже Везни ще проявят по-голяма щедрост към настоящата си интимна или любовна партньорка. 
Най-вероятно сега ще искате да я впечатлите с нещо или да постигнете успех в желанието си за едно по-сериозно обвързване с нея. 
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване за мъжете над 35 годишна възраст, особено ако то има връзка с някакъв бизнес или финансови дела.