Везни Седмичен Хороскоп 23 - 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще отделите време за разговор с жена, с която имате трудни или сложни отношения. 
Сега може да бъдете ангажирани със събитие свързано с жена родена под знака на Козирог, Дева или Телец. 
Тази седмица ще възникне неприятна ситуация свързана с финансов проблем, който може да застраши семейния ви бюджет или да създаде по-голям стрес при разрешаването му. Избягвайте да влагате или да харчите пари за неща, за които нямате сигурност като качество или гаранция. 
Затруднения ще възникнат при разрешаването на наследствени въпроси от финансов характер. 
В материално - имотните си дела седмицата ще изиска от вас да намалите темпото, да не избързвате със своите решения и действия. 
Грижи могат да възникнат около имот, който не използвате в момента или който се намира в друго населено място. 
През тази седмица ще бъдете опора и надежда на едно момиче или млада жена. 
Жените над 35 години ще имат нови познанства с хора от различни населени места. 
Младите жени до 35 годишна възраст ще организират и реализират важни планове свързани с дома си. Вероятно тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. 

Везни Седмичен Хороскоп 16 - 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще останете разочаровани от нелоялността или неискренността на хора, за които сте имали съвсем различна представа. Възможно е да станете обект на измама или опит да бъдете изполвани за нечий друг интерес. 
Събитие свързано с жена ще изиска от вас по-голяма инициативност и подредба на ежедневните ви задачи. 
Тази седмица напрежението ще е много голямо и от вас ще се изиска едно по-прецизно планиране на ежедневните ви задачи. Ще възникнат и стресови ситуации свързани с различни събития с хора отблизо и далеч. 
Емоционално няма да сте стабилни (вероятно именно поради динамиката на различни събития). Често ще сте уморени или тъжни, песимисти или отдадени на меланхолия. 
Както всяка седмица, така и сега няма да липсват изненади, но те по-скоро ще ви объркат или изплашат, отколкото да ви зарадват (дори да са за ваше добро!). 
През тези седем дни ще имате повече срещи, поводи за събиране, ще пътувате за да гостувате на близки и приятели и др. 
Жените над 35 годишна възраст ще се ентусиазирани относно една нова бизнес идея или промяна в кариерата си.