Водолей Седмичен Хороскоп 25 февруари - 3 март 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете стресова ситуация свързана с преживяване или инцидент свързан с млад мъж. Не е задължително той да бъде ваш роднина, но определено ще бъде човек, когото познавате. 
През тази седмица могат да възникнат пречки при пътуване с цел гостуване или да възникне неприятна ситуация там, където отивате. 
През тези седем дни ще ви изненада решения или промяна в живота на човек от кръга ви приятели. Това ще бъде една рискова ситуация за този човек, която обаче ще му донесе успех. 
Новите познанства през тази седмица ще има с какво да ти изненадат и впечатлят. 
Конфликт с човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни може да ви натовари емоционално и психически, но на финала помирението ви ще бъде впечатляващо. 
Младите мъже Водолей да бъдат внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които така или иначе ще бъдат поставени на сериозни изпитания. 

Водолей Седмичен Хороскоп 18 - 24 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете конфликтна ситуация с някой, който живее в друго населено място или с човек, който ще пътува през тази седмица. 
Причините за противоречията помежду ви могат да бъдат от всякакъв характер и да нямат никаква връзка с пътуване или с транспорт. 
През тази седмица ще започнете подготовката за една промяна в личния си или професионален живот, към която ще подходите много внимателно, ще действате бавно обмисляйки всяка своя стъпка и това определено ще ви помогне да постигнете желания от вас успех. 
Разбира се, това няма да се случи тази седмица, тъй като самата промяна ще отнеме много повече време за развитие. Тази седмица ще бъде благоприятна за срещи и разговори свързани с ваши финансови интереси. 
Възможно е да получите предложение за изгоден кредит, за покупка или за финансова инвестиция, която ще ви донесе добра печалба в бъдеще и др. 
През тази седмица ще следите внимателно промяна в работата на ваш брачен партньор или на друг член от семейството ви. Ще сте песимистично настроени за тази промяна, но винаги може да бъдете приятно изненадани.