Дева Седмичен Хороскоп 21 - 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Дева, събитията през тази седмица ще ви помогнат да постигнете важен за вас успех, но поради прибързаност или самонадеяност може да преживеете доста неприятна загуба. 
Тези неща по някакъв начин ще имат връзка с пари или с важен за вас документ. 
Тази седмица някои от вас ще очакват конкретен отговор или финализиране на сделка свързана с продажба или покупка на някакво имущество или вещи. 
Като цяло не бива да се очакват изненади в този план, освен да се следва естественото развитие на събитията.  
През тази седмица вашата доверчивост или проява на наивност в една определена ситуация може да предизвика опит за манипулация или измама от страна на друг човек. Хубавото е, че вие ще реагирате много бързо и няма да допуснете подобни действия. Това събитие ще ви даде важен житейски урок. 
През тази седмица ще се случат някои интересни или важни събития в живота на тези от вас, които са родители и чието дете и живее в друг град или държава.  
Ако ви предстоят срещи с приятели или познати през седмицата, ще бъде много мило и впечатляващо от ваша страна, ако подарите цвете или направите друг жест на внимание. 
Една новина свързана с пари, ще бъде в основата на събития през следващата седмица.

Дева Седмичен Хороскоп 14 - 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще преживеете по-емоционално събития в живота на млада жена или момиче, чиито планове вие смятате за нереални, твърде рисковани или непостижими. 
Ще осъзнаете факта, че не можете да влияете на нейното решение или желание и това ще ви подтиска още повече. 
Тази седмица ще бъде благоприятна за финансови или бизнес отношения с вече създадени приятелски или професионални контакти. 
Благодарение на нечие предложение, идея или помощ, ще можете да си осигурите по-добър или допълнителен доход. 
Като цяло седмицата ще благоприятства финансовите ви дела, но е желателно все пак да бъдете предпазливи и да не "хвърчите из облаците". 
Предстоят ви интересни срещи и разговори, на които ще обсъждате различни действия от финансов характер. 
Възможно е да ви изненада предложение за кредит, за по-добра заплата и др. 
През тази седмица близка жена: роднина или приятелка ще сподели с вас вълнуващи моменти от личния си живот. Това ще ви въздейства емоционално и позитивно, като ваше лично преживяване. 
Тази седмица може да бъде определяща бъдещето на жените над 35 годишна възраст, които ще се намират в период на важни промени или решения.