Дева Седмичен Хороскоп 23 - 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще отделите голяма част от вниманието си върху собственото си професионално развитие. 
Очаквайте интересна или полезна информация от жена, с която работите заедно. 
През тази седмица въвличането ви в една интрига или разпространението на невярна информация може да ви злепостави пред важни за вас хора и дори да бъде причина за приключване на важни за вас отношения. 
Внимавайте и проверявайте всяка информация, която ще получите от хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Бъдете предпазливи в отношенията си с хора от тези зодиакални знаци, тъй като те ще бъдат твърде непредсказуеми. 
През седмицата може да получите пари от мъж или в семейния ви бюджет да има приход благодарение на мъж от семейството ви. 
Като цяло тази седмица ще бъде градивна и успешна за вас, особено ако заложите на хармонични отношения с хората около вас. Тактичността и дипломатичността ще ви помогнат да преодолеете всяка сложна ситуация или неочаквано възникнало недоразумение. 
Младите жени Дева могат да получат предложение за нова позиция в настоящата си работа или оферта за нова работа в друга компания или институция. 
Младите мъже до 35 годишна възраст ще имат възможност за финансово стабилизиране, получаване на очаквани пари или очаквано повишение на доходите си. 

Дева Седмичен Хороскоп 16 - 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица стреса ще ви мобилизира да бъдете по-акуратни и изпълнителни в своите задачи и ангажименти. 
Семейните ви дела ще са натоварващи и физически и психически, но ще съумеете да се справите с тях. 
Ще възникне напрежение в семейството ви свързано с важно събитие или преживяване. 
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви разстрои емоционално. Това може да бъде причина за среща, гостуване или пътуване. 
Хубавите преживявания тази седмица ще бъдат свързани с получаването на положителен отговор на ваше запитване или молба. 
Събитие около момиче или млада жена също ще е причина за приятни емоции и вълнения. 
Сега ще преживеете ситуация, в която ще усетите закрилата на Съдбата или ще ви бъде даден късмет, който ще ви е в голяма помощ. 
Седмицата ще бъде интересна за професионалното ви развитие. Събития на работното ви място ще са в основата на динамични, емоционални и дори конфликтни разговори. Ще възникне възможност за напредък, но дали ще го реализирате ще зависи изцяло от вас. 
През седмицата ви предстои получаване на пари и ново развитие на една стара любовна връзка.