Дева Седмичен Хороскоп 22 - 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Дева тази седмица любовният ви живот ще е непредсказуем, тъй като ще зависи от други събития свързани с ваши роднини и приятели. 
Ако наскоро сте преживяли една раздяла, вероятно все още търсите причините за този провал. 
Във финансов план седмицата вещае разнообразни преживявания. Ще се зарадвате на едно и ще се ядосате за друго. Затова бъдете по-внимателни в паричните си дела. 
През тази седмица очаквайте новини свързани с дете. Ако имате собствено дете или внуче, което живее настрани от вас, тази седмица може да имате събиране или оживена комуникация. 
През тези седем дни се пазете от манипулация или кражба. 
Семейството, бъдещ годеж или сватба ще са част от важните събития в живота повечето мъже от този зодиакален знак. Разбира се, когато става дума за годеж или сватба, те могат да бъдат ваши лични или да са събитие в живота на роднини и близки приятели. 
Жените ще се радват на присъствието на специални хора в живота си, на живо или чрез виртуални контакти. Дева Седмичен Хороскоп 15 - 21 април 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще бъдете ентусиазирани и развълнувани от срещите си с различни хора, особено с такива, които са родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 
Ще се въодушевите от техните разговори или предложения, но моят съвет е да не губите връзка с реалността и много бързо да осъзнаете какви са вашите лични възможности. 
Това особено важи за неща, които имат връзка с нова работа, нов бизнес и др. 
През тези седем дни ще преживеете кратка стресова ситуация свързана с пари, които ще забравите, ще загубите, или ще възникнат като неочакван разход. 
Вслушайте се в съветите на хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, по въпроси свързани с вашите пари. 
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване предимно със семейството ви или на гости на ваши роднини. 
Това ще бъде благоприятно време за годеж или сватба с партньор от друг град или държава. 
През седмицата се опитайте да дадете кураж на една млада жена, която ще приема събитията в живота си като загуба, тъй като ще и липсва способността да вижда по-надалеч в бъдещето си. 
Всъщност трудностите, през които сега преминава, само разчистват ненужните неща в живота и, независимо колко е привързана тя към тях.