Дева Седмичен Хороскоп 24 - 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица избягвайте рискови действия, шофиране с висока скорост, участие в екстремни спортни занимания и др. 
Внимание през седмицата ще изиска стремежа ви на всяка цена да постигнете конкретни резултати или успехи. Внимавайте да не обидите или нараните хора, които не заслужават подобни действия от ваша страна. 
Възможно е през седмицата да научите за здравословен проблем на жена от кръга ви роднини, колеги или приятели. 
Емоционално седмицата ще бъде интересна, тъй като в любовния ви живот ще се случат различни събития (независимо дали сте женени или не). 
Жена ще ви върне към миналото с вещ, която притежава (снимки или други спомени), които ще сподели с вас или ще ви ги подари. 
Седмицата ще бъде запомнена със събитие свързано с бебе или с малко дете. 
Жените Дева ще отделят повече време за лична и професионална комуникация с хора отблизо и далеч. Ще научите интересни неща, чрез вашата кореспонденция или виртуални контакти. 
Мъжете ще имат повече работа в къщи свързана с дребни ремонти, размествания, почистване на мазето или на гаража и др. Седмицата ще е благоприятна за пътуване, само ако спазвате правилата за движение по пътищата. 

Дева Седмичен Хороскоп 17 - 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Дева това ще бъде седмица, в която ще ви връхлетят стари спомени и преживявания. 
Те по-скоро са били като буря в живота ви, която е оставила някакви разрушения след нея. 
Сега обаче през погледа на времето, ще осъзнаете че тези събития са направили място за по-добри неща и хора да влязат в живота ви. 
Не предизвиквайте и не отговаряйте на опити за конфликти свързани с минали събития. 
Тази седмица ще бъде интересна по отношение на контактите ви с хора от различни населени места. Нови запознанства (по-специално с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион) ще се развият по интересен за вас начин. 
Предложение или покана от страна на човек Козирог, Телец или Дева ще ви заинтригува, особено ако има връзка с пътуване. 
Новина свързана със здравето на човек, когото познавате ще ви накара да планирате едно посещение в неговия дом или в болницата, където се лекува. 
През седмицата ще получите помощ или съвет, които ще ви помогнат да постигнете важен за вас успех. 
Мъжкото влияние или подкрепа през тази седмица (независимо от вашия собствен пол) ще бъдат много важни и определящи резултатите, които ще постигнете.