English Български

Овен Седмичен Хороскоп 27 ноември - 3 декември 2017

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към реализирането на ваши очаквания или обещания свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. 
Малките неприятности или тревоги ще ви накарат да размислите относно причините за тяхното възникване. Ще ви се наложи да направите и малки разходи за тяхното разрешаване. 
Внимателно следете финансови отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. 
Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, но не са изключени спорове или конфликти свързани с пари. 
Има вероятност, макар и малка за получаване на неочаквани пари, което ще предизвика нечия завист или злобни коментари. 
През седмицата ще получите някаква облага от приятелски отношения или семейна връзка с жена, родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 
През тази седмица бъдете внимателни с личните си документи, поверителна информация или личната ви кореспонденция, които са заплашени от някакъв вид загуба, посегателство и др. 
Любовният ви живот не вещае големи събития или промени. Една стара връзка обаче, прекъсната преди седмици или години, ще е повод за разговор или друго събитие, ангажимент.
Жените над 35 години ще могат да реализират много добре шансовете и възможностите, които тази седмица ще им предостави. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Овен Седмичен Хороскоп 20 - 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои "голямо чистене" на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия. 
Мнозина ще очакват пратка ил документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци за близки приятели или роднини за да се избегнат нежелани забавяния. 
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване до място, където имате собственост (къща, вила или нещо друго). 
През тези седем дни може да ви натъжи или разочарова новина свързана с човек, който е бил или е в момента в кръга ви от приятели. 
Възможна е раздяла с приятел, поради различни житейски събития в неговия или нейния живот. 
Любовният живот на родените под знака на Овен ще е интересен, особено за тези от вас, които са в началото на една романтична връзка. Непознатото ви привлича, особено ако този човек е от друга държава или националност. 
Седмицата ще е сложна за вас ако се ангажирате с домашни или битови проблеми. Причините за това ще са най-различни, но като цяло ако можете отложете подобни действия за следващите седмици.