English Български

Овен Седмичен Хороскоп 24 - 30 юли 2017

През тази седмица ще ви изненадат нелоялността, двуличността или некоректните действия на човек от приятелския ви кръг. Възможно е да чуете неприятни коментари или клюки по ваш адрес. Споделена от вас тайна на приятел да стане достояние на други хора. 
В любовния си живот ще имате своите моменти на тъга или поради липса на партньор в живота ви, или поради охлаждане на чувствата в настоящата ви връзка. 
През седмицата ще планирате срещи или гостувания за следващата седмица или з апо-късен период от време. Възможно е хора, които не сте виждали от дълго време да потърсят контакт с вас. 
Седмицата ще е сложна по отношение на финансовите ви дела, всякакви търговски или бизнес сделки и др. Следете внимателно разходите и приходите си през тази седмица. 
Хубавите неща, които може да са повод за радост, празнуване или споделяне с близки хора, са неочаквани пари, ново предложение за по-добър доход и др. 
Тези събития в голяма степен ще са свързани с настоящата ви работа или с предложение за нова такава. 


 

Овен Седмичен Хороскоп 17 - 23 юли 2017

През тази седмица може да преживеете интересни събития свързани с любовния ви живот, със създадена вече връзка или нова такава. 
Ще възникнат нови възможности и необходимост да вземете категорични решения, в рамките на настоящата седмица. 
Сега голяма част от мислите, плановете и действията ви ще бъдат свързани със семейството ви или с роднини. На някои от вас ще им предстои сватбено или семейно тържество. Вероятност за семейно събиране през седмицата по различен повод. 
Възможно е несемейните представители на този знак да са в очакване на предложение. Сега може да поставите началото на съвместно съжителство с настоящия си партньор. 
Ще възникнат временни притеснения свързани с дете от здравословен или личен характер, които ще се окажат твърде преувеличени. 
Някои от представителите на знака Овен ще преживеят събитие свързано с раждане на дете след период на някакво лечение или дългочакана бременност. Възможна е радостна новина свързана с бъдещо майчинство. 
Очаквайте различни по важност и значение новини, които ще имат връзка с хора от друго населено място. 
Сега може да получите неприятна новина свързана с имот или имущество, ваше или на ваши роднини. 
През тази седмица може да възникне забавяне на пари или документ, които трябва да получите.