Овен Седмичен Хороскоп 25 февруари - 3 март 2019

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще има с какво да ви изненада предимно в любовния ви живот и чрез комуникацията ви с хора от близо и далеч. 
Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нова романтична връзка или планиране бъдещето на вече създадена такава. 
Може да ви изненада телефонен разговор с ваш бивш романтичен партньор, което обаче едва ли ще промени настоящата ситуация в живота ви. 
През тази седмица мнозина ще се зарадват на нова покупка за дома, на промяна в материалното или имотното си състояние и други. 
Това особено важи за младите семейства, в които единият от партньорите е роден под знака на Овен. 
Благоприятно развитие през седмицата ще имат ваши финансови дела с жена, независимо дали тя е ваша роднина или партньор (клиент) в работата (бизнеса). 
Като цяло седмицата ще бъде интересна и успешна за вас, въпреки че вашите предварителни планове и очаквания ще бъдат съвсем различни от това, което ви предстои да преживеете. 
Не търсете причината за тези промени в някакви задкулисни или нелоялни действия от страна на други хора. 
Жените над 35 годишна възраст може да се зарадват на неочаквани пари или печалба.

Овен Седмичен Хороскоп 18 - 24 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще вършите с неохота професионалните си или семейни ангажименти, вероятно поради липсата на достатъчно енергия, амбиция и настроение. 
Ще сте склонни да живеете с минали преживявания, да си спомняте за обиди или загуби от миналото си. 
Тази седмица ще благоприятства покупки и всякакви материални дела свързани с дете или с млад човек от семейството ви. Седмицата ще зарадва мнозина с новина, свързана с раждане на дете. 
Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, особено ако очаквате едно добро заплащане на вашия труд, получаване на хонорар или премия, на кредит или друг допълнителен приход. 
Възможни са и неочаквани пари, но те едва ли ще бъдат дадени на всички представители на този зодиакален знак. 
През тази седмица ще имате важно очакване за среща, разговор или реализация на общ ангажимент с човек от кръга ви приятели или с романтичния ви партньор.