English Български

Овен Седмичен Хороскоп 26 февруари - 4 март 2018

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще се натоварите емоционално с разговори или събития свързани с мъж над 35 годишна възраст. Сега може да търсите отговори на въпроси, като оправдание за неговото поведение или отношение към вас. 
Тази седмица няма да е особено продуктивна за вас. Сега по-скоро ще ви се наложи да запазите позициите си, да съхраните постигнатото и да не разпилявате пари и енергия за мимолетни неща. 
Неприятните или тъжните новини през тази седмица ще са част от житейския ви път и изпитанията през които ви е съдено да преминете. 
Ако работите с клиенти, тази седмица избягвайте да влизате в конфронтация с тях, независимо дали правото е на ваша страна или не. Приемете тяхното мнение или желание и се опитайте да бъдете дипломатични. 
Мнозина ще посетят своя личен лекар през тази седмица или ще посетите специалист по определени заболявания. 
Тази седмица ще ви донесе приятни преживявания свъзани с деца или млади хора от семейството ви. Може да празнувате раждане на дете или рожден ден на млад родственик и др. 
Успехите на дете или младеж от кръга ви роднини също може да бъде повод за гордост и специални преживявания. 
Мъжете Овен ще са склонни към песимистични чувства, носталгия по отминало време или пропуснати възможности и др. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Овен Седмичен Хороскоп 19 - 26 февруари 2018

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица мнозина от вас ще очакват развитието на една емоционална връзка или ще преживеят важни събития в любовта. Сега е време за планирани действия в тази сфера от живота ви, за вземане на важни решения или промени от всякакъв характер. 
През седмицата може да възникне неочакван разход за битов ремонт или ремонт на техника в дома, на личен автобомил и др. Това ще бъде неблагоприятна седмица за продажби на имот или вещи. 
Сега ще се върнете към своя стара идея или план, които сега ще имат надежда за ново по-благоприятно развитие. 
Много обстоятелства или хора сега ще бъдат на ваша страна. 
Като цяло обаче през тази седмица ще трябва да внимавате в действията си свързани с пари или с финансови документи. Седмицата по-скоро ще благоприятства подобни ангажименти, но и вероятността от грешка или измама ще бъде голяма. 
Сега ще намерите разрешение за свои проблеми или неприятности в семейството, като това по-скоро ще стане по естествен начин отколкото чрез натиск от ваша страна. 
Младите мъже и жени родени под знака на Овен ще имат емоционални дни и преживявания с хора от близо и далеч.