Овен Седмичен Хороскоп 23 - 29 април 2018

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат свои проблеми или неприятности. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който е под натиск на различни събития, интриги, клюки или други злонамерени действия срещу тях. 
През тази седмица самите вие ще трябва да се погрижите за любовния си живот и най-вече да игнорирате навреме различни негативни влияния или вмешателства от страна на други хора. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и вие трябва да съхраните това, което е важно за вас. 
През тази седмица бъдете внимателни какви обещания изисквате от страна на други хора или какви обещания самите вие давате. 
През тази седмица семейните представители на зодия Овен ще се постараят да приповдигнат настроението на близките си хора с една приятна изненада. 
През тези седем дни ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща, събиране или представяне. 
Мъжете Овен ще получат новина, която ще изиска да се обмислят и изградят нови планове. 
Късмета за вас през тази седмица ще дойде по линия на нови или стари приятели. 
Жените ще се зарадват на среща или приятна изненада свързана с човек, с когото са били заедно в миналото.

Овен Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще имате полезни или важни разговори свързани с дете, с бъдещо майчинство и други подобни теми. 
Вероятно сега ще планирате важни разходи за дете или млад човек от семейството си. 
През тази седмица желанието ви да постигнете един важен успех може да ви изкуши да използвате хитрост или да направите опит да манипулирате хора или събития, но дори и да постигнете успех, той няма да продължи дълго. 
През седмицата ви предстои разговор или среща с човек, който преживява силен стрес поради събития в дома или в работата си. Тази житейска драма е наистина сериозна, с неясно развитие в бъдещето. 
Мнозина ще предприемат непланирано пътуване с най-различна цел: по семейни причини, с цел отдих и др. 
Предстои ви да преживеете неочаквано събития с приятели, които живеят в същото населено място като вас. 
През тази седмица има вероятност малко прибързано да се зарадвате за нещо, което ще се окаже невярно, лоша шега и др. 
Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи и благоприятно развитие на паричните ви дела. 
Мъжете Овен ще се зарадват на интересна или полезна информация от финансов характер или да получат пари от заплата, финансова или държавна институция и др.. 
Жените Овен ще планират своите задачи и ангажименти свързани с дома, с неотложни битови ремонти, подобрения в интериора или битовата техника и др. 
Възможно е да обсъждате или организирате предстоящо семейно събиране.