Овен Седмичен Хороскоп 24 - 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план. 
Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангажират с телефонни разговори или срещи. Вероятно това ще касае успех или благоприятен завършек на нещо започнато преди време. 
На работното си място очаквайте напрегнато събитие или преживяване свързано с момиче или млада жена. Напрежението в колектива, в който работите е нежелателно. През тази седмица се опитайте да разрешавате дипломатично междуличностни проблеми с колеги или с клиенти.
За съжаление събития от миналото свързани с мъж (роднина, приятел или някой друг) отново ще ви натоварят емоционално. 
В някои случаи ще имате съновидения или други преживявания свързани с близък човек, който вече е в Отвъдното. 
През седмицата ще искате да освежите или да направите различни подобрения в дома си, но вероятно ще срещнете пречки и затруднения от всякакъв характер. Ако се ангажирате все пак с покупки, подмяна на техника или мебелировка и други подобни неща, то в повечето случаи ще възникват разногласия с някой около вас. 
През тази седмица ще вземете неочаквано решение за почивка, пътуване или посещение на интересни места и др. 
Жените Овен ще имат интересни лични и романтични преживявания. 
Мъжете ще се концентрират повече в професионалните си задължения поради по-голямата отговорност, която ще се изисква от тях. 

Овен Седмичен Хороскоп 17 - 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне. Основните "сблъсъци" ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. 
Възможни са неочаквани или сложни за разрешение битови или имотни проблеми. 
Седмицата определено не вещае само облачни дни. 
През тези седем дни ще имат повод за радост (най-вероятно в личен план), която или ще има важно значение за бъдещето ви като цяло или ще е успешен завършек на важно събитие (план) в живота ви. 
Изненадите, когато и да се случат през седмицата, ще имат положително влияние върху личните ви и професионални планове. 
През тази седмица новите познанств аи контакти ще бъдат основно с хора, които живеят в друго населено място. Поради тази причина комуникацията ви ще бъде предимно по телефон, имейл и др. 
Новина свързана с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще ви озадачи или обърка. 
През седмицата избягвайте конфликти с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. 
Тези от вас, които са ангажирани с наследствени дела ще имат успешна седмица. Ще успеете да разрешите сложен проблем, да постигнете споразумение или да продадете нещо на изгодна цена.