Овен Седмичен Хороскоп 19 - 25 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица избягвайте сами да си създавате напрежение или притеснение, особено по материални или имотни въпроси. Развитието на тези дела, независимо дали е видимо или невидимо за вас, ще бъде благоприятно. През тази седмица някои от вас може да се зарадват на неочаквана придобивка или подарък. 
Като цяло късметът през тази седмица ще ви бъде даден чрез материалните ви дела. 
През тази седмица ще обмисляте едно събиране в дома си или събиране в дома на ваши приятели или роднини. 
Вероятно ще имате причина за някаква предварителна подготовка. 
През седмицата ще имате посещения в дома си свързано с разрешаването на някакъв важен семеен или бизнес въпрос. 
Тази седмица ще преживеете неприятна новина свързана с човек, когото харесвате или обожавате. Разбира се, това може да бъде човек, с когото работите заедно или да бъде публична личност. 
През седмицата ще успеете да разрешите сложни отношения с представители на знака Стрелец, Лъв или Овен. 
Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на съдебни или наследствени дела. 
През тези седем дни мнозина ще могат да се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде от мъж или чрез действията на мъж, най-вероятно от кръга ви роднини.

Овен Седмичен Хороскоп 12 - 18 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да търсите дипломатично разрешение на ваши противоречия с хора, които са представители на зодиакалния знак Близнаци, Водолей или Везни. 
Възможно е това да бъдат хора, с които имате познанство отскоро. 
Благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела с представители на знака Козирог, Телец или Дева. 
През тази седмица мнозина от вас ще направят предварително планирани покупки, свързани с дете или млад човек от семейството. През седмицата трудно ще реализирате свои планове свързани с работата ви, тъй като различни обстоятелства ще ви създадат затруднения. 
Възможно е отношението на ваши колеги, клиенти или ръководители да ви обиди или разочарова. 
Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица ще преживеете забавяния или отлагания от всякакъв характер. 
Неочакваното разкриване на една интрига или клевета, която ви засяга пряко ще бъде причина за възникване на неприятности в отношенията ви с хора, с които сте в ежедневен контакт.