Риби Седмичен Хороскоп 22 - 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви изненадат неочаквани действия или предложение от страна на приятели или роднини. 
През тези седем дни са възможни нови познанства, които ще внесат интересни емоции или планове в живота ви. 
Въобще през тази седмица може да очаквате всякакви позитивни събития свързани с хора, които са извън кръга ви от роднини. 
През седмицата може да ви зарадва или изненада документ или новина отдалеч, която вероятно ще дойде онлайн. 
В работата ви седмицата ще бъде много натоварена, а резултатите няма да ви удовлетворят. 
Мнозина ще се върнат към една работа или бизнес от миналото си, която сега ще се окаже актуална или полезна поради някаква причина. 
През седмицата може да очаквате срещи и покани за събирания по различни поводи, които ще ви съберат с интересни хора. 
В любовта е възможно запознанство или развитие на връзка с партньор от друго населено място, от друга националност или религия. 
Тази седмица за някои от вас вещае нова позиция на работното място, въвеждане на нова дейност, изработка на нови продукти и др. 
През тази седмица мнозина могат да пътуват за да получат документ от друго населено място.Риби Седмичен Хороскоп 15 - 21 април 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате нереални очаквания свързани с ваше собствено дете. Възможно е да бъдете подведени от прибързано дадени ви обещания, които няма да бъдат изпълнени или да повярвате на една лъжа. 
През тези седем дни мнозина ще се зарадват на пари или на радостна новина свързана с пари, която в повечето случаи ще дойде чрез мъж. 
През тази седмица избягвайте да се натоварвате с проблемите на други хора (особено на млад мъж) тъй като вашето влияние или помощ в тази ситуация ще са незначителни или безсмислени. 
Различните прояви на ревност в любовните ви отношения могат да подсилят вашата връзка, но всичко би трябвало да бъде с мярка и да не се бърка ревността желанието за контрол или чувството за собственост. През седмицата интересно развитие ще имат романтични отношения с представители на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за постигане на реални резултати в работа или ангажименти, от които ще очакват добро заплащане или някаква друга облага. 
Младите мъже Риби ще преживеят едно емоционално разочарование, което ще ги научи по-добре да преценяват хората.