Риби Седмичен Хороскоп 24 - 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще е твърде непредсказуема за вас в работата или в бизнес контактите ви. Събитията, които ще ви изненадат сега ще са свързани най-вече с хора или събития от разстояние (от друго населено място или държава). 
Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. 
През седмицата ще имате различни финансови отношения с мъж или с мъже. Те могат да ви натоварят емоционално, независимо от тяхното развитие (тоест дали ще са положителни или негативни за вас). 
През седмицата ще имате съновидение свързано с роднина от Отвъдното. Техният смисъл ще бъде да получите правилен съвет или да ви насочат в правилна посока на развитие. 
През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат неприятности свързани с пари. 
Тази седмица ще ви изненада приятно едно събитие свързано с момиче или с млада жена. 
Мъжете Риби ще внесат нещо ново в дома си. Малките разходи, които ще направите за близките си хора ще бъдат възнаградени. Любов с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще разцъфти през тази седмица. Дано остане за дълго в живота ви!
Жените Риби ще са склонни да направят разходи лично за себе си: дрехи, козметика и др. Ще имате повод за радост в личния си живот, но се опитайте да съхраните тези емоции за по-дълго време. 

Риби Седмичен Хороскоп 17 - 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица вие ще имате повече разходи от това, което сте планирали. Финансово мнозина ще преминат през период на нестабилност и притеснения. 
Тези събитията ще имат временен характер и е добре да се съхраните емоционално и психически без да допускате конфликти или противопоставяния. 
Важното сега ще бъде да не се допуска напрежение в отношенията ви с други хора. 
Представители на противоположния пол могат да направят опит за манипулация, за прикриване на някаква истина или интрига и др. Ще бъде важно вие да не допуснете подобни действия от ваша страна, в противен случай бъдете готови за неприятни последствия. 
Седмицата вещае различни събития свързани с развитието на здравословен проблем на човек, който е ваш роднина или приятел. 
През седмицата отношенията ви с човек от кръга ви приятели ще се окажат проблематични или наситени с твърде много отрицателни емоции. 
Като цяло седмицата ще преживеете своите хубави или неприятни моменти. Когато нещата имат благоприятно за вас развитие, насочете вниманието си към приключване на проблемите. Така ще можете да преминете по-леко през дните, в които ще имате повече затруднения или напрежение. 
Жените Риби ще се наложи по-сериозно да се погрижат за собственото или на близък човек здраве. Не всички срещи през тази седмица ще са приятни, но определено ще са необходими. 
Мъжете могат да изгубят пари или вещ, която не е толкова скъпа, но ще има значение за вас.