Риби Седмичен Хороскоп 19 - 25 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преживеете ситуации свързани с някакъв финансов документ, плащане или други финансови задължения. 
Вероятно ще се премине през временно напрежение преди да намерите най-доброто решениe, на създалата се ситуация. 
Внимание ще изискат ваши финансови или имуществени отношения с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак. 
През седмицата ще ви изненада събитие на работното ви място, което ще рефлектира по някакъв начин на отношенията в дома ви. Възможно е да възникне нов ангажимент, необходимост да пътувате за няколко дни или друга промяна. 
Седмицата вещае необходимост от битов ремонт в дома. 
Ако сте в процес на продажба на имот, тази седмица ще има с какво да ви изненада. 
През седмицата младите жени ще получат неочаквана помощ, или ще преживеят друго благоприятно действие от страна на по-възрастен мъж. 
Мъжете над 35 годишна възраст, които имат значително по-млада брачна или интимна партньорка, могат да очакват интересни преживявания.

Риби Седмичен Хороскоп 12 - 18 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще трябва по-сериозно да се ангажирате с изясняването си на отношения хора, които умишлено търсят конфронтация с вас. 
Това продължава от доста време насам и не бива да търпите повече, такова отношение спрямо вас. 
През тази седмица мнозина ще имат повод за събиране в собственото си семейство или в семейството на роднини, като поводът за това ще бъде личен празник на момче или млад мъж.  
През седмицата може да се зарадвате на пари, финансов документ или да получите друга облага заради ваше дете. 
Следете внимателно информацията, която получавате от дете родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей, защото през тази седмица  то ще има много важни предчувствия за вашето бъдеще или за събития, които се развиват в момента. 
Ще ви разочарова нахалното или лицемерно отношение на жена, която е родена под знака на Козирог, Телец или Дева. 
Това ще бъде личност, която на всяка цена се стреми да постигне свой личен успех, дори с цената да ви нарани или ощети по някакъв начин. 
Това ще бъде благоприятна седмица за брак или за организиране на друго важно събитие в семейството за младите мъже Риби.