Риби Седмичен Хороскоп 23 - 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви изненада късмет или шанс свързан с нещо, което сте смятали, че е останало завинаги в миналото ви. 
Изненадата определено ще бъде приятна, особено ако проявите готовност да се възползвате от тази нова възможност. 
През тези седем дни мнозина ще намерят загуабена или забравена вещ. 
Тази седмица ще събере родители с деца, които живеят или работят в друг град или държава. 
Въобще сега много разделени семейства ще имат възможност да се съберат заедно поради лятна ваканция или друга някаква причина. 
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела.
Очаквайте пари или предложения за допълнителен доход най-вероятно от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. 
Успех на момче или млад мъж ще бъде причина за телефонни разговори с приятели или с роднини. 
Младите мъже Риби до 35 годишна възраст ще имат своята специална седмица на изпълнение желания или постигнати цели. Но винаги те трябва да са свързани с добри дела...

Риби Седмичен Хороскоп 16 - 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви създаде различни притеснения свързани с работата или с личния ви живот. Възможно е да преувеличите значително някои свои страхове или преживявания и да създадете емоционален дискомфорт на хоарата около вас. 
Сега по-скоро ще трябва да се погрижите за собствената си физическа форма или за здравето на ваш роднина. 
През тази седмица ще имате най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване. Сега може да посрещнете гости от друго населено място или вие самите да пътувате с цел посещение в дома на роднини или приятели. 
Тази седмица предполага да имате повече разговори или размяна на писма с хора отблизо и далеч. 
Добро развитие ще имат личните ви или професионални контакти с чужбина или с чужденци. 
В личните ви отношения ще се преживеят няколко интересни момента, но сега по-скоро ще трябва да оставите другите да движат вашите отношения. Не е време вие да сте активната страна, а и няма да е благоприятно особено в любовта. 
Новите познанства ще имат развитие във вашето бъдеще особено ако са с човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни. 
Събитие с момиче или млада жена ще ви свари неподготвени.