English Български

Риби Седмичен Хороскоп 22 - 28 януари 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще имате възможност да излезете от едно състояние на тъга или несигурност, тъй като ви предстои да получите новини или предложение, които ще са важни за бъдещето ви. 
Разбира се, тук не става дума за светкавично развитие на  определени събития, а за възможности, които с вашата активност и мобилизация ще могат да се реализират в близките седмици или месеци. 
Това е седмица, в която ще трябва да сте отворени за нова информация или предложения, които преди всичко ще изискат един нов начин на мислене, на работа, на подредба на делата ви. 
Седмицата ще бъде благоприятна за действия свързани с юридически или съдебен казус. 
Сега ще осъзнаете преходността на нещо, което е било важно за вас в недалечното ви минало, а сега е безсмислено или безперспективно. Новите възможности сега ще са много по-добри, по-успешни за вас (особено в личен план). 
Ще имате успехи в работата си, ако дейността ви е свързана с работа с мъже или е насочена към клиенти от мъжки пол. 
Възможно е появата на нов колега, нов клиент или нов ръководител, което е е едно благоприятно за вас събитие. 
Сега избягайте покупка на скъпи вещи или покупко - продажба на имот, тъй като има опасност от нечестни действия, неприятна за вас грешка и др. 
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат една много продуктивна в професионален и бизнес план седмица. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Риби Седмичен Хороскоп 15 - 21 януари 2018

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е една благоприятна седмица за любов, за нови познанства и развитие на вече създадена романтична връзка. 
Предстоят ви срещи с различни нови хора, но не всеки от тях ще е настроен позитивно спрямо вас. 
Възможно е някой да ви псоети или да ви се обади по телефона ядосан или разочарован от нещо свързано с вас. 
Тази седмица вещае някакъв вид раздяла, която емоционално ще ви докосне, ще ви разплаче или накара да философствате относно вече познати житейски истини. 
Тази седмица е възможно да имате съновидения свързани с починали хора или да посетите гробищен парк по някаква причина. 
Седмицата ще бъде благоприятна за обмисляне на бъдещи промени, за вземане на важни решения, за развитие на юридически или съдебен казус. 
Сега ще ви бъдат дадени различни шансове, но те по-скоро ще касаят личния ви живот и ще зависят от вашата готовност да ги приемете такива каквито са, без да се опитвате да ги променяте според вашите очаквания и желания.