Риби Седмичен Хороскоп 21 - 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще отделите повече време за ангажиментите си, които имате към деца или по-млади от вас родственици. 
Вероятно в този момент те ще се нуждаят от вашата помощ и житейски опит при изпълнение на важни за тях дела. 
Тази седмица вещае приятно събитие свързано с дете или млади хора. 
През тази седмица ще имате възможност да възобновите изоставени материални или имотни дела, които сте спрели поради финансови или други затруднения и спънки. 
Сега ще можете да постигнете важни за вас резултати и успехи в материален план. 
През тези седем дни ще следите развитието на някои неблагополучия в живота на мъж, когото познавате. Най-веоятно това ще бъде човек от кръга ви приятели или познати. 
Личните неуспехи или затруднения, които преживява ще бъдат свързани с неговата кариера или с човек от собственото му семейство. 
Някои от хубавите събития през тази седмица ще имат връзка с новини или документи, които ще получите и които ще ви дадат надежда за стабилност за близкото ви бъдеще, особено във финансов план. 
Това ще бъде благоприятно време за ангажименти свързани с финансово споразумение, кредит и уреждане на всякакви финансови дела. 

Риби Седмичен Хороскоп 14 - 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на риби, през тази седмица ще имате предварителни планове или очаквания свързани с различни дела от материален или имуществен характер. 
С каквото и конкретно те да са свързани, ще имате възможност за тяхното развитие. 
През тази седмица по-неясни или проблематични ще бъдат отношенията ви на работното място. 
По-трудно ще изпълнявате професионалните си задължения или ще срещате по-често различни спънки и затруднения. 
През седмицата може да срещнете ваши бивши колеги или да научите различни интересни новини, свързани с ваша предишна професионална позиция. 
Отношенията ви с жена от семейството, като майка, баба, сестра и други ще са деликатни поради нейни песимистични настроения или нежелание за разбиране на неща, които са приоритет за вас в момента. 
Като цяло разминаванията помежду ви ще се дължат на различия в поколенията и в начина, по който приемате нещата от живота. 
Повод за събиране ще са приятни емоции или събитие в живота на млад мъж, който ще има какво да празнува или ще се радва на постигнат успех в живота си.