Скорпион Седмичен Хороскоп 23 - 29 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще ви изненада с различни събития свързани с дете или млад човек от фамилията ви. 
Ще възникнат неочаквани разходи за дете, но ще бъдат за хубаво. 
Притесненията ви през тези седем дни ще бъдат свързани с новина или документ, които ще очаквате да получите. 
Вероятно те имат важно значение за бъдещето ви, но от вас ще се изиска да бъдете търпеливи. 
Новина свързана с житейска драма в семейството на хора, които познавате ще бъде причина за появата на тъжното ви настроение в някои моменти през седмицата. 
Сега ще имате важен период за вашата кариера или професионално израстване (обучение). 
Ще възникне неочаквана възможност или идея, която може да дойде чрез човек, когото вече познатвате (приятел, колега и др. )
Успехи на ваши приятели в техния бизнес или кариера ще е повод за поздравления или малко празненство. 
В любовта обаче ще трябва да бъдете реалисти и да не се опитвате да възродите отношения, които вече са изживели времето си. Това особено ваши за отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които вече са повели по една нова пътека на развитие. 

Скорпион Седмичен Хороскоп 16 - 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица, в която ще се ангажирате внимателно и дори предпазливо с обещание, което ще дадете на мъж. Това може да касае вашия личен или професионален живот. 
Предстои ви да получите малка сума пари или пари, които влизат регулярно в бюджета ви: заплата, пенсия и др. 
Ще имате няколко важни очаквания за различни събития през тази седмица, но като цяло всяко едно ще има своя собствена линия на развитие. Понякога вие ще приемате нещата като добри, друг път ще оставате разочаровани. И в двата случая обаче всяко събитие ще се развие във ваша полза. Тази равносметка обаче ще направите малко по-късно във времето. 
Сега ще настъпи важен момент, в който ще трябва да съберете достатъчно решителност а се разделите с нещо или с някого. Възможно е това да стане тихомълком, без драматични сцени или обяснения. 
Любовният ви живот ще е нестабилен защото единият от партньорите ше има по-високи изисквания или нереални  (за настоящето) желания. 
Не пренебрегвайте нито една покана или предложение. Не се опитвайте да видите в бъдещето си там, за където все още нямате достъп. 
Мъжете над 35 години ще имат седмица, в която ще трябва да вземат решение свързано с бъдещето си.