Скорпион Седмичен Хороскоп 24 - 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица може да преживеете стрес свързан разход на пари, които може да не са голяма сума, но достатъчно за да объркат семейния ви бюджет. 
Ще имате контакти с хора, които познавате вече и които живеят в друга държава или са от друга националност. 
Също така през седмицата ще имате предварително планирани ангажименти с мъж, който най-вероятно живее в друго населено място. 
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с млад мъж, с който ви предстои да имате контакт или среща. Това преди всичко касае неговата искреност и честност спрямо вас. 
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с приятели. 
Мъжете Скорпион ще се наложи да отделят повече време за разговори, грижи и изпълнение на ангажименти свързани с роднини, особено жени. 
Мислете добре какво споделяте тази седмица, особено ако това е ваша лична тайна. 
Жените Скорпион ще имат достатъчно ангажименти свързани с дете или с млади хора, затова планирайте добре ежедневните си ангажименти. 
Изненадите през седмицата ще ви донесат приятни емоции. 

Скорпион Седмичен Хороскоп 17 - 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще трябва по-добре да организирате плановете си, които имат връзка с вашата кариера или бизнес. 
Сега може да се ангажирате с подписването на изгоден за вас договор, споразумение и др. 
През седмицата ще възникне забавяне или пречка при получаването на пари от работа, държавна институция или банка. 
Действията или пропуските на родственик ще са причина за безпокойство и напрежебие в семейството. 
През тази седмица не притискайте хората около вас да се съгласяват за всичко, което на вас ви харесва. Избягвайте да давате неизпълними обещания. 
Бъдете внимателни в отношенията си с хора които живеят близо до вас. Тази седмица вещае недоразумение или прибързан конфликт с тях. 
Като цяло сега ще имате една благоприятна седмица за хармонизиране на прекъснати отношения. Би било добре сами да потърсите повод за  сдобряване и за искане на прошка за минали грешки или обиди. 
Мъжете Скорпион ще имат неочакван шанс или късмет, чието използване трябва добре да се обмисли и да не се избързва с действия или решения. 
Жените ще очакват развитието на вече започнали събития, без да вземат активно участие в тях (поне не и на този етап).