Скорпион Седмичен Хороскоп 25 февруари - 3 март 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще възникне конфликт с човек от кръга ви приятели, който може да се развие много неприятно и да ви предизвика да вземете решение за приключване на вашите отношения. Тук разбира се, не става дума само за романтични такива. 
Плановете и очакванията, които имате за домашните си дела през тази седмица вероятно няма да имат благоприятни обстоятелства за реализация. 
В този случай вие ще трябва да ги преразгледате отново, за да прецените кои са постижими и кои не. 
Това ще бъде благоприятна седмица за преместване от едно жилище в друго. 
През тази седмица ще мислите какво бихте могли да направите за семейството си до края на годината си, като това ще включва различни идеи свързани с ваши деца за родители, брачен партньор и други. 
За тяхната реализация вие ще трябва да разчитате и на помощта на съответните хора, но инициативата ще дойде от ваша страна. 
Тази седмица вещае важно събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, вероятно от кръга ви близки или по-далечни родственици. 
Неприятно събитие или вид загуба в живота на мъж, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец или с такъв асцендент ще бъде причина за моменти на тъга.

Скорпион Седмичен Хороскоп 18 - 24 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате грижи или ангажименти свързани със собственото или на близък човек здраве. 
Възможно е да преживеете притеснение свързано с началото на една промяна в живота ви или с контакт със съдебна (юридическа) институция. 
Този ден вещае различни по важност разговори, за чието развитие ще имате предварително сериозни притеснения. 
През тази седмица ще възникне промяна в плана свързан с пътуване в чужбина, за тези от вас които планират такова. 
Ще възникне забавяне или някаква пречка при получаване на пари от друго населено място. 
Като цяло тази седмица вещае различни забавяния, пречки или застой на ваши семейни или професионални дела. Някои от тези събития ще се случат, защото това ще бъде единствения начин съдбата да ви накара да направите промени, които отлагате, или за които нямате желание. 
Седмицата вещае много неприятна и стресова ситуация в живота на близък приятел.