Близнаци Месечен Хороскоп Декември 2018

Ако сте родени pод знака на Близнаци през декември ще се зарадвате на пари, които ще получите от различни източници. 
В голяма степен те ще ви помогнат да приключите с някои неприятни задължения, проблеми и други важни за вас финансови дела. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови документи от всякакъв характер. 
През декември на изпитания ще бъде поставена ваша любовна връзка поради неясните, подозрителни или странни действия на вашия партньор. Възможни са здравословни проблеми свързани с вашия брачен или романтичен партньор. 
През този месец ще търсите най-доброто разрешение на ваш битов или имотен проблем. Ще търсите различни начини да приключите с важни за дома ви задачи свързани с комфорта, с битова техника и други материални вещи. 
През този месец ще присъствате поне на едно събиране, което ще изисква подходящ избор на подарък. 
Декември ще бъде специален месец за жените над 35 години, тъй като ще имат причина да преживеят задоволство или признание от свършена работа и постигнати резултати. 
Ще имате добро развитие на ваши семейни или професионални отношения с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През този месец ще се преживее стресова ситуация свързана с момче или мъж, като това може да бъде някой от семейството ви, от кръга ви познати или приятели. 
Младите мъже Близнаци да се пазят от прибързани или рискови действия и решения. 
Като всеки месец и през декември ще има причина да сте недоволни, раздразнителни или склонни да влизате в пререкания с няколко около вас. 
През този месец успехите ви ще дойдат чрез вашето търпение, мълчание и изчакване естественото развитие на някои събития.

Близнаци Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци, ноември ще ви сблъска с лицемерието на жена, с която не живеете заедно, а вероятно нямате и роднински отношения. Моят съвет е да избягвате задълбочаването на проблемите си с нея, тъй като тя ще бъде човек, който ще има злопаметен или отмъстителен характер. 
Ноември, като цяло ще бъде месец на един прелом или важна промяна. Завършвате един проект или етап на развитие, слагате точка и отваряте вратата за развитието на един нов план, проект или житейски период. Тази голяма промяна в живота ви ще бъде съпъствана от други по-малки, които ще създадат необходимата база, за да продължите напред. 
През този месец ще имате срещи, разговори или ще преживеете важни събития свързани с дъщеря, внучка или друга млада жена. 
Ноември вещае събиране свързано с малко дете. 
Притесненията ви свързани с млад мъж (независимо дали е ваш роднина или не) ще се окажат напразни, прибързани в заключенията, които вие или някой друг ще направи. 
Този месец ще изиска да направите равносметка на любовния си или брачен живот. Може би, точно сега е времето да направите някои промени, да вземете важни решения, за да запазите любовта или да се разделите с някой, който отдавна няма място в сърцето ви. 
Действията на мъж (вероятно по-голям от вас) могат да ви наранят емоционално, но това ще бъде вследствие на неговите прибързани действия и реакции, а не поради негативното му отношение към вас. 
Младите мъже Близнаци ще имат един специален месец за своето развитие. Избягвайте да давате почва за развитие на собствените си страхове.