Близнаци Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през май бъдете внимателни с предложения или документи, които ще имат връзка с имот, който притежавате или друг вид собственост на семейството ви. 
Внимание ще изискат ваши покупки, за които ще трябва да получите някаква гаранция или пазете всички документи от покупката. 
През май ще възникне напрежение около едно пътуване, което ще трябва да предприемете сами, със семейството си или ще касае член на семейството ви. 
През този месец ще ви изненада една неприятна новина свързана с човек, когото познавате и който живее на близко разстояние от вас. 
Като цяло през този месец внимание ще изискат финансовите ви дела, тъй като е възможна загуба на пари или да направите неразумен разход. 
През този месец хора от кръга ви приятели или роднини, ще ви споделят за сериозни проблеми на работното си място или ще преживеят загуба на работа. 
Възможно е да посетите държавна, банкова или друга институция по въпроси, които ще изискат по-дълго време за разрешаване. 
Във финансов план месец май ще има с какво да ви зарадва и с какво да ви разочарова. 
Вероятно ще прекарате ден или повече извън дома си по приятен повод.Близнаци Месечен Хороскоп Април 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през април ви предстои да вложите енергия и дипломатичност при разрешаването на неприятна ситуация свързана с момче или с млад мъж. 
Това събитие може да касае проблем с документ, договор или да бъде друга неприятност. 
През април ви предстои събиране свързано с момиче или с млада жена. Възможно е вие да сте поканени на такова събитие и не е задължително, то да бъде във вашия дом. 
През април ще разчитате много на обещание или помощ от страна на жена. 
Ваши общи планове или действия с жена ще ви донесат успех или важно за вас постижение. 
През април ще бъдете съпричастни към битови или жилищни проблеми на ваши приятели или съседи. 
Като цяло използвайте този месец за да реализирате неща, които имат значение за вашите лични или професионални планове. 
Това е благодатен месец за вас и неговата реализация ще е изцяло във вашите ръце. 
Затруднение може да възникне около разход свързан с дете или с млад човек от семейството ви.
Младите мъже Близнаци ще получат неприятна новина, която може да създаде момент на паника и объркване в плановете за този или следващия месец.  
Младите жени Близнаци ще имат много активен и комуникативен месец, с най-различни срещи и познанства с хора от близо и далеч. 
Жените на 35 годишна възраст ще имат пред себе си един успешен месец с възможности да реализират много от плановете си и дори да се възползват от нови благоприятни ситуации.