Дева Месечен Хороскоп Май 2019

Ако сте родени под знака на Дева, месец май най-вероятно ще запомните с неочаквано или много емоционално пътуване, независимо от неговото разстояние. 
Като цяло през този месец изненадите ще бъдат свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. 
Повечето от тези събития ще бъдат положителни или с важно значение за бъдещето ви. 
През май ще възникне нова възможност за развитие в кариерата ви, благодарение на предложение или протекция от страна на жена.  
През май бъдете предпазливи във финансовите си дела свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Възможно е поради различни причини да допуснете пропуски или грешки, които да създадат напрежение, недоверие или загуба. 
Месец май няма да е благоприятен месец за развитие на любовните ви отношения, особено ако имате партньор роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Възможно е особеностите на вашия или неговия/ нейния характер, да бъдат причина за сериозни разногласия или раздяла. 
През май ще получите новина свързана със здравословен проблем на човек от кръга ви роднини. 
Определени неприятности, които ще възникнат през този месец ще трябва да бъдат оставени на естественото им развитие, колкото и да ви е неприятно това, тъй като намесата или натиска от ваша страна за тяхното разрешаване, ще ви създаде много по-сериозни проблеми.
Жените на 35 годишна възраст ще имат благоприятен месец за постигане на важни резултати в работата или в бизнеса си. Дева Месечен Хороскоп Април 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през този месец мнозина от вас ще имат интересни, полезни или перспективни отношения с мъж, който е от друг град или държава, от друга националност или религия. 
През този месец събития в живота на млад мъж ще бъде повод за събиране или за различни емоционални преживявания. 
Любовният живот на жена ще бъде обект на коментари и разговори с приятели или роднини, вероятно поради необичайността на това, което се случва при нея. 
През този месец ще разчитате в определени ситуации на помощта или съдействието на хора, които не познавате и това може да ви създаде временно притеснение, което ще се окаже напразно. Колкото и странно да звучи, през този месец в голяма полза ще ви бъдат именно хора, които не са от кръга ви роднини или близки приятели. 
През април избягвайте да се ангажирате с важни имотни планове или дела, особено ако са свързани с някакъв вид наследство или са притежание на ваши роднини. Така ще се застраховате от различни разочарования и нелоялни действия на други хора. 
През април някои от вас ще организират и осъществят пътуване с приятели или ще посрещнете приятели от друго населено място, които ще ви гостуват. 
Мъжете над 35 години най-сетне ще успеят да приключат важен ангажимент или ще постигнат успех при реализирането на важна задача. 
Младите мъже Дева ще имат благоприятен месец за любовни и романтични преживявания, както и за реализиране на важни промени в личния си живот.  
Жените на 35 години, които са несемейни, ще имат благоприятно време за създаване на нова и перспективна връзка.