English Български

Риби Месечен Хороскоп Декември 2017

През декември ще ви се наложи да изразходвате много повече енергия и търпение за да преодолеете любовните си недоразумения или проблеми. 
По-трудно ще бъде за тези от вас, които вече са преживели една раздяла, но все още с надежда за сдобряване и възраждане на връзката. 
През този месец мнозина ще махнат от дома си стара мебел, техника или дрехи, за да ги заменят с нови използвайки различните празнични промоции и намаления. 
Една покупка определено ще внесе много положителни емоции в дома ви. 
Събиране в дома ви или посещение от страна на роднини, съседи или непознати хора ще доведе до спор или конфликт по различни за всеки един от вас теми. 
Младите мъже Риби да избягват всякаква форма на манипулация или хитрости спрямо хората от дома си и близкото си семейно обкръжение. Ще развалите тяхното настроение или празник, но същото ще бъде и за вас. 
Декември ще е благоприятен месец за младите жени по отношение на финансовите им приходи и стабилност. Ще можете да сключите по-благоприятен за вас договор или да получите предложение за по-добре платена работа. 
Жените над 35 годишна възраст ще получат интересни покани, предложения, документи или информация, които ще направят декември динамичен, емоционален и специален месец. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Риби Месечен Хороскоп Ноември

Ако сте родени под знака на Риби през ноември може да ви се наложи да поемете някакъв ангажимент свързан с имот, който не използвате в момента.
Ще мислите хора или събития, които се случват на далеч от вас, но които са ви близки родственици или важни личности в живота ви. Всичко там ще е доста объркано или твърде емоционално в този момент.
Ще очаквате обяснение, разговор, извинение от човек с когото имате интимна или любовна връзка. Нещата са доста сложни и е възможно да останете разочаровани в очакването си. 
Неприятните моменти през този месец ще са свързани с неочаквани или по-сложни финансови въпроси, чието разрешаване ще изиска повече време.  
Възможно е да възникнат непредвидени разходи, плащания, които не са били включени предварително в бюджета ви. Избягвайте различни спекулации и всякакви рискови действия и начинания свързани с пари. 
Приятели ще ангажират вниманието ви около една определена ситуация, като целта им ще е някакъв вид манипулиране на мнението ви. Ще искат да ви подтикнат към действия, които вътрешно в себе си вие не приемате.
Възможна е новина или събитие свързана с  бременност, осиновяване и други подобни действия.
Въпреки някои негативни моменти през ноември свързани с пари, то ще има и нещо хубаво, което ще дойде от новина за повишение на доходите ви в близко бъдеще. 
Сега ще освободите дома си или личния си гардероб от ненужни вещи или техника. Ще отделите време за освежаване, както на дома ви, така и на вас самите.