Риби Месечен Хороскоп Юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби през юли може да преживеете най-различни емоции свързани с флирт в службата или с нова романтична връзка (най-вероятно с човек, с когото имате някакви професионални или обществени контакти). 
неочаквани емоции ще се преживеят и около едно неочаквано пътуване. 
Сега ще ви въодушеви предложение, чието развитие ще продължи през следващите няколко месеца. 
През юли се пазете от емоционалните действия на човек, който е ваш роднина. Те няма да ви изненадат (тъй като самата личност е твърде емоционална и непредсказуема), но сега могат да ви навредят по някакъв начин. 
Юли ще бъде благоприятно време за приключване на ангажименти и задачи изоставени от юни месец. Сега ще имате възможност да разрешите редица свои проблеми и неприятности, но всяка ваша стъпка или решение ще трябва да е добре обмислено и да се избягват емоционалните реакции. 
През този месец много бързо ще усетите каква е целта на една личност да провокира конфликт с вас. Вероятно става дума за роднина, който се опитва да наложи свое желание.
Юли вещае неприятно събитие свързано с човек, с когото имате общи професионални контакти. Сега е възможна и една неочаквана промяна в работата ви.
Юли ще бъдесложен период за контакти със съдебни институции или съдебно дело. Всичките тези неща дори и да имат някакво предвижване, ще ви костват усложнения.
В очакванията си за парични постъпления бъдете реалисти и не приемайте на доверие всяко дадено ви обещание. 
Жените Риби ще създадат интересни и полезни нови контакти и запознанства с хора от различни населени места.

Риби Месечен Хороскоп Юни 2018

Ако сте родени под знака на Риби юни ще бъде месец на промени в дома ви, на повече домашни или семейни ангажименти и задачи, които няма да търпят отлагане. 
През юни ви предстои събитие свързано с дете или внуче поради семеен празник или поради друга някаква причина. 
Възможно е да преживеете специални емоции за дете или млад човек, които живеят надалеч от вас. 
Юни вещае преживявания свързани с неприятности с жена, поради възникване на странни и необясними противоречия, спорове, недоразумения. Вероятно тези събития ще касаят ваша или нейна романтична (брачна) връзка. 
Юни ще бъде преломен месец за вас, тъй като ще можете да оставите зад гърба си тревоги и притеснения, които сте преживяли много болезнено през последните месеци. Пред вас е време, в което ще има повече позитивни новини или поява на нови възможности.
През юни ви се дава късмет, който ще ви отвори пътя към един успех, който най-вероятно ще реализирате до края на тази година.
Сега избягвайте конфликти за пари. Няма да спечелите. И да загубите нещо, няма да си го върнете. Съхранете емоциите и енергията си за по-добри неща. 
През юни мнозина ще получат пари или пратка от някой, който живее надалеч.
Възможно е една новина да ви разтревожи, особено ако е свързана по някакъв начин с пътуване, което на вас ви предстои.
През юни ще ви изненада една неочаквана среща, събиране или гостуване на приятели.
Този месец ще ви донесе своите приятни изненади и те ще дойдат от страна на приятели, които живеят в друго населено място. 
Жените Риби ще успеят да реализират плановете си за този месец. 
Мъжете ще преживеят специални емоции свързани с дете.