Риби Месечен Хороскоп Май 2018

Ако сте родени под знака на Риби през май ще имате различни поводи за радост след период на различни затруднения или неудачи. Сега ще бъде даден шанс да постигнете един успех и той не бива да бъде пропуснат. 
Пред вас е месец на промяна, която ще бъде важна поради различни обстоятелства в живота ви.
Месец май ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебно дело независимо от неговия характер. 
Сега обаче може да останете разочаровани или излъгани за пари, които ще имат връзка с човек от семейството ви. 
През този месец организирането на предварителни планове и задачи за изпълнение няма да ви бъде в голяма помощ. 
Месец май ще бъде благоприятен период за развитие на професионалните ви и бизнес отношения. Сега ще можете да постигнете успехи с много амбиция и последователност в действията си.
Ще получите неприятна новина или ще преживеете трудно събитие свързано с човек, който е ваш роднина или по някакъв начин има връзка със семейството ви. 
По-сложно ще бъде този месец с брачните отношения на някои представители на зодия Риби, които са нестабилни, проблематични и напрегнати през последните месеци. Една нова криза в отношенията ви може да сложи край на съжителство ви. 
През този месец ще се откажете от един свой план или обещание поради възникване на нови обстоятелства, които ще изискат подобна промяна. 
Пазете се на работното си място от някакъв вид материална или интелектуална кражба.
През май предстои събиране в дома ви, което ще ви донесе много емоции и настроение. 
За жените този месец ще бъде време на важни събития в семейството, които ще трябва да приемете такива каквито са.
При мъжете може да възникне ситуация в любовта, която ще изиска вземане на решения, провеждане на откровен разговор и други сериозни действия. 

Риби Месечен Хороскоп Април 2018

Ако сте родени под знака на Риби през този месец ще преживеете конфликт или друга неприятна ситуация свързана с мъж, който вероятно живее в друг град (държава) или има работа свързана с пътуване (транспорт). 
Сега ще възникнат разходи свързани с млад човек (най-вероятно от мъжки пол) свързани с предстоящо важно събитие в личния му живот или кариера. 
Ще получите идея или предложение за обща дейност от страна на приятел, която изглежда примамлива и реализуема. Ако е в рамките на закона - действайте!
През този месец са възможни всякакъв вид раздели в семейството ви: на хора, на вещи или на други неща. За всяко нещо ще има определена причина и най-вече ще бъде за по-добро бъдеще. 
Разводът в семейството на роднини или приятели ще отвори нова страница пред двамата партньори за едно по-добро бъдеще. 
През този месец ще имате най-различни поводи за радост, не толкова големи, но важни по някаква причина. Сега наистина е важно да се радвате на малките неща от живота си. 
Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат неочаквано и да ви създадат нова непрегната ситуация в живота ви. По-голямото напрежение обаче може да дойде от разкриването на ваши собствени грешки, пропуски или злонамерени действия на друг човек. 
Жените Риби да избягват психологически или емоционален натиск върху децата за някакво решение или действие, за което те са против. Рискувате да предизвикате голям срив в отношенията си. 
Някои жени над 35 годишна възраст ще преживеят раздяла с дете поради различни промени или събития. 
Мъжете над 35 години, които ще пътуват този месец да избягват всякаква форма на агресия по време на пътуване.