English Български

Риби Месечен Хороскоп Март 2018

Ако сте родени под знака на Риби през март ще ви изнервят действията и разговорите с жена, която има своя идея за живота и се опитва да ви я наложи. Конфликта с нея няма да я накара да приеме, че вие имате собствен живот и собствено мнение. Като цяло трудна задача....
През март ще сте напрегнати от забавянето на важна за вас информация или документи. Понякога новините ще са объркващи, дезинформиращи, разочароващи ви. 
Ще има умишлено подобно въздействие от страна на човек, който няма интерес нещата във вашия живот да се развиват добре. 
Объркани от различни емоции и преживявания през този месец по-често ще търсите срещи с проверени приятели, за разговори с тях, за оглед на различни ситуации през техните очи. Все пак когато става дума за споделяне на лична информация бъдете по-предпазливи. 
Битовите и любовните проблеми ще вървят почти ръка за ръка. Хубавото е, че ще бъдат кратки и бързо ще отминат. 
Финансово нещата ще са сравнително стабилни, освен ако не сте вдигнали високо летвата за някакви нереални очаквания. Възможно е забавяне на пари чрез документ или да получите различна от очакваното сума. 
През март на мнозина ще има се наложи да се погрижат за здравето си, но по-скоро като терапия, зъболечение, козметични процедури и др. 
През този месец избягвайте стреса и притесненията, защото като цяло това ще бъде едно градивно за вас време. 
Жените над 35 години ще имат време на трудни решения, разговори, контакти със съдебна или юридическа институция. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Риби Месечен Хороскоп Февруари 2018

Ако сте родени под знака на Риби през февруари ще сте в очакване на важна лична или бизнес среща. Възможно е едно такова събитие да определи развитието на ваш важен план за 2018. 
Като цяло не бива да имате големи очаквания за този месец. Това не означава, че февруари е лош период за вас. Просто малко неща сега ще зависят от вас. Като цяло с повече внимание и практичност в действията ви ще имате добри постижения и успехи.
В работата ви може да възникне ситуация свързана с неудовлетворение, критика, лиспа на възможност да реализирате своя идея и др. 
Ситуацията ще е временна и не бързайте с емоционални реакции и решения.
Това ще бъде един благоприятен месец за пътуване, особено ако това има връзка с нова работа, уреждане на финансови дела, договори и интереси.
През този месец може да получите пари от друго населено място, което няма да е свързано с някаква изненада.
В материален план февруари ще е специален месец за повечето от вас. Ще имате късмет в една покупка, придобивка или някакъв вид печалба.
Сега мнозина ще се зарадват на вниманието и щедростта на близка жена по един или друг начин. 
През този месец избягвайте конфликтите. Избягвайте хора, които избухват бързо и трудно контролират емоциите си. Не се забърквайте в интриги или злонамерени действия, независимо от тяхната цел. Всяко подобно деяние може само да ви причини загуба или провал на неща, за които сте били сигурни, че са стабилни. 
През този месец ще преживеете важно събитие свързано с човек, който е ваш приятел, колега или съсед. 
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждане на дете.