English Български

Риби Месечен Хороскоп Август 2017

През август родените под знака на Риби ще вложат много амбиция и решителност при организирането и разрешаването на различни действия и планове от финансов характер. 
Ще се срещнете с важни хора или представители на институция, банка. Наясно сте, че е важно да запомните този месец с конкретни успехи, а не само с дадени обещания и надежди.
През август е възможно получаване на пари чрез конкретна личност или чрез банка. 
Бъдете предпазливи в един конфликт с мъж, който може да е представител на съдебна, юридическа институция, на органите на закона или властта.
Ако водите съдебно дело, очаквайте конфликт с мъж, който ще има различно мнение, виждане, информация от вас.
През август може да направите покупка за дома на изгодна цена. За някои от вас са вероятни събития свързани с нова квартира, дом или даване права върху собственост. 
Ще получите голяма надежда или важно обещание от страна на човек, с когото работите заедно.
Очаквайте събития свързани с близка жена или приятелка, касаещи нейния любовен живот или брак.
Възможно е ново запознанство, флирт или любов при несемейните мъже.
Жените Водолей да се пазят от неискреността или лицемерието на човек, който има някакъв белег или знак на лицето си. 

Риби Месечен Хороскоп Юли 2017

За родените под знака на Риби месец юли ще е време на важен семеен или финансов успех, просперитет. Донякъде тези неща може да имат връзка с действия или протекция от страна на човек, който живее на някакво разстояние от вас. Той може да е роднина или мъж с високо обществено, професионално положение. 
Забравете конфликтите през този месец независимо колко сърдити или ядосани ще бъдете някому. Зад привидно благото лице на човека срещу вас, може да се крие много злобна или отмъстителна личност. Това особено важи за хора, които не познавате добре или такива, с които ви предстои да се "сблъскате" през този месец. 
Месец юли емоционално ще бъде нестабилен период за вас. Лесно може да изпадате в някакви депресивни състояния или неувереност, да тълкувате действията на другите в съвсем погрешна посока. Може да страдате и от нечия измама, лицемерие, фалш. 
Любовта обаче както винаги ще внася свеж полъх в живота ви по един или друг начин. 
Ще бъдете похвалени за нещо, ще получите важен комплимент, обещание, предложение. 
В някои случаи дори може да се вземат решения и да се предприеме промяна свързана със семейното ви положение. 
Вашето здраве или здравето на близък човек ще изиска консултация с лекар, някакъв вид терапия или лечение. Възможно е посещение в болнично заведение, където се намира ваш близък или приятел. 
През този месец избягвайте да давате вещи под наем (да правите подобна услуга някому), които са скъпо струващи (като кола) или твърде ценни за вас по значимост.