Скорпион Месечен Хороскоп Май 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през май ще ви зарадват парични постъпления или нова придобивка, която ще имате в дома си. През този месец може да очаквате предложение за по-добра работа или да ви се появи възможност за допълнителен доход. 
През май ще преживеете раздяла поради различни причини, като в повечето случаи това ще е една наложителна стъпка, която тепърва ще ви въздейства положително - емоционално или професионално.
Вероятно точно през този месец ще имате очаквания свързани с колеги или ръководител, но сблъсък на интереси ще промени развитието на събитията в съвсем различна посока. 
Любовния ви живот ще бъде сложен и събитията, които ще се развият през май ще бъдат с цел да ви окажат натиск за една промяна. Нещата обаче може да се окажат невъзможни, ако не сте готови за нея. 
През този месец ще обсъждате развитието на едно съдебно дело, което касае ваш близък човек или роднина.
Сега ще сте склонни към компромиси за да се измъкнете деликатно от ситуация. Опита за извинение няма да ви помогне, но може да предизвика в другия човек чувства, които да са противоположни на вашите очаквания.
Пре зтози месец очаквайте радостно събитие свързано с раждането на дете или успех на млад човек.
Мъжете Скорпион ще проведат няколко важни семейни или бизнес срещи, съчетавайки полезното с приятното. Ще обсъждате действия или промени, които ще са приоритет за вас. 
Изненада може да възникне за вас чрез един неочакван късмет, шанс или предложение. Следете сънищата през този месец, те няма да са случайни. 
Жените Скорпион ще имат възможност да се стабилизират или да получат по-голяма яснота за любовния си или семеен живот. Събитията през този месец в голяма степен ще ви зарадват или ще потвърдят вече взето от вас решение. 
Особени емоции могат да възникнат от подарък, който ще получите. 

Скорпион Месечен Хороскоп Април 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през април ще преживеете най-различни изненади свързани с приятели, които са близо до вас. Сега може да създадете и нови познанства при неочаквани обстоятелства. 
Април ще бъде щедър към вас във финансов план, но това не означава, че трябва да бъдете неразумни. Сега ще може да се зарадвате на регулярните си доходи, на допълнителни пари или неочаквана печалба. 
През този месец ще имат планове свързани с пътуване (предимно по семейни причини). Мнозина ще посрешнат гости от друг град или държава, предимно родственици с цел гостуване. 
Каквито и планове или очаквания да имате в този план, те ще се развият благоприятно и емоционално за вас. 
Притеснение или паника може да възникне около жена, която ще попадне в трудна ситуация, инцидент или ще има проблеми със съдебно дело. 
През този месец не всички ваши контакти и познанства ще се развият в градивна посока. Понякога ще ви се наложи да проведете срещи по неприятен повод или с неприятни хора. 
През април внимавайте с вещите в дома си, с разрешаването на битови проблеми, с покупката на нови неща за домашния интериор. Съобразявайте се с мнението на другите, със съветите на професионалисти и най-вече с реалните си нужди. 
Много неприятни последствия могат да възникнат от една лъжа, манипулация или хитрост. 
Жените над 35 годишна възраст ще имат моменти на страх или силно безпокойство свързано с неочаквана промяна, трудно решение или ще преживеят някаква човешка драма свързана с човек от семейството.