English Български

Скорпион Месечен Хороскоп Декември

За родените под знака на Скорпион декември вещае много емоционални срещи и събирания. Ще направите предварителни планове както за Коледните и Новогодишни празници, така и за други важни събития, които предстоят за вас през този месец. 
Хубавите новини, събития и преживявания не бива да ви правят несериозни или твърде самоуверени в любовта. Там могат да възникнат деликатни моменти, които да ви се отразят неблагоприятно емоционално и психически. 
През този месец ще обсъждате и решавате важни за дома си планове, най-вероятно чиято реализация предстои през 2018. 
Ако сте ангажирани със съдебно дело от имотен характер, то развитието му през този месец ще ви обнадежди. 
През декември ще създадете нови виртуални познанства или контакти с хора от други селища и държави. Някои от тях ще се превърнат в много важни за вас приятелства. 
Очаквайте покана от страна на приятели за среща или събиране през този месец. 
Сега ще имате възможност да получите пари, за които сте имали някакви спънки и пречки досега. Възможни са неочаквани пари или печалба, за която ще разберете с известно закъснение. 
Като цяло декември ще бъде много емоционален месец за вас. Ще имате моменти на уплаха или паника, но ще имате моменти на радост или заслужен успех. Преди всичко обаче се пазете от прояви на хитрост или манипулация, както и от хитри, завистливи хора. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Скорпион Месечен Хороскоп Ноември

Ако сте родени под знака на Скорпион през ноември ще настъпи благоприятно време за разрешаване на личните ви проблеми. 
Сега може да възникне голяма заблуда или да бъдете излъгани за нещо, за което предварително някой знае, че няма да се случи. Това определено ще предизвика радикални промени във вашите професионални или бизнес контакти. 
Образованието или кариерата на човек от семейството ще е тема на сериозни разговори в дома ви. Вие може да се ангажирате с конкретни действия, срещи, финансови разходи и др.
Нова работа или важно събитие в семейството ще могат да очакват жените Скорпион. 
Предстои ви събиране с приятели, където ще се запознаете с други нови хора.
Този месец ще ви се наложи да направите услуга на друг човек по молба на приятел или обратното.
През ноември може да отложите едно събиране в дома си за други по-благоприятно време или да започнете подготовка за събиране в дома ви, което ще бъде до края на годината.
Очаквайте радост от далеч в дома ви.
Неочаквана житейска ситуация ще ви накара да се замислите върху неща, които се случват всекидневно и за които винаги се оказваме неподготвени. Това събитие може да изиска определени действия от ваша страна. Може да ви провокира да проведете разговори с близките си по някои важни въпроси.