English Български

Скорпион Месечен Хороскоп Март 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през месец март ще се сблъскате с неочаквани, изнервящи и непредсказуеми събития на работното си място или в бизнеса. Това ще е твърде натоварен, отговорен, труден психологически месец при изпълнението на професионалните ви задължения. Възможни са всякакви промени и премествания. 
През този месец повод за важно или силно емоционално събитие ще бъде дете, най-вероятно от женски пол. 
През март ще можете да изясните чувствата си в една любовна връзка, но само ако гледате реалистично на нейното развитие. Всякакви илюзии сега могат да ви изпратят в погрешна посока, с нереални надежди и загуба на време. Една любов ще може да процъфти сега, но само ако е истинска. В противен случай очаквайте забвение. 
През този месец ще имате трудни разговори с хора, които не са членове на семейството ви. Те могат да имат връзка с вашата работа, да са представители на различни държавни, банкови или частни институции и др. 
Ще проведете среща или ще гостувате някъде по неприятен за вас повод. 
Месец март определено ще бъде щедър за вас, но всичко ще зависи от вашите очаквания, от това какво смятате, че ви се полага или заслужавате. Колкото по-реалистично и практично гледате на живота през този месец, толкова е по-голяма вероятността да постигнете успехи, за които дори не сте имали надежда. 
Изненадите сега ще ви покажат, че хубавите неща в живота ви си имат своя пътечка за реализация. 
Парите едва ли ще са голям проблем през този месец, ако сте съумели да правите правилен баланс на средствата си. Може да възникне напрежение около пари, които очаквате да получите по-скоро от човек, отколкото от институция. 
Жените Скорпион ще имат благоприятен месец за зачеване или раждане на дете. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Скорпион Месечен Хороскоп Февруари 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през февруари ще може да очаквате пари в дома си. Те могат да дойдат чрез други родственици или благодарение на семейните ви връзки и отношения. 
През този месец ще имате възможност за нови или допълнителни доходи от работа, наем или друг вид ангажимент.
Възможно е да преживеете събитие свързано с годеж или сватба. 
През този месец ще развиете контакти с нови или стари приятели от друго населено място. Бъдете внимателни с информацията, която ви споделят и доколко вярна е тя. 
Възможне да бъдете обект на една заблуда, измама, грешка, която да ви обърка или да ви причини загуба.
През февруари един шанс в определена ситуация ще ви амбицира и зареди с достатъчно смелост да сложите край на една дейност или връзка в живота си.
Като цяло всички ваши действия и ангажименти ще са свързани с хора или институции в мястото, където живеете. 
Февруари не вещае някакви специални пътувания, освен тези, характерни за вашия начин на живот или работа.
През този месец ще получите новина или ще проведете разговор, който ще ви даде надежда за нещо важно за вас.
Бъдете предпазливи в отношенията си с хора от друго населено място, особено ако имате да сключвате договор с тях или да уреждате някакъв документ, права върху собственост и др.
Като цяло февруари ще е успешен месец за работата ви, за общи професионални действия или за начало на нова дейност.