Скорпион Месечен Хороскоп Юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през юли ще коригирате ваши стари планове или ще направите нови относно ваши бъдещи действия през този месец или до края на годината. 
Ще имате през този месец важна среща, интервю, представяне, което ще изиска добра подготовка и максимална концентрация. 
През този месец ще се появят нови хора в кръга ви от приятели, колеги или роднини. Мнозина ще се зарадват и на нов домашен любимец.  
През юли ще имате среща, посещение или събиране, най-вероятно свързано с роднина, който живее или работи в друго населено място или държава. 
Не всичко, което той или тя ще споделят за своя живот (там където са) ще бъде истина. 
Юли ще ви донесе шанс да реализирате пропуснати досега възможности. Може неочаквано за вас самите да намерите забравени или откраднати вещи. 
През този месец ще получите полезен съвет или информация от страна на приятел или колега. Дано се възползвате от това...
Неочаквано за вас сега могат да възникнат временни усложнения свързани с далечно пътуване. Забавяния или спънки могат да възникнат и с пари, които имат връзка с хора отдалеч.
Ако ще пътувате през този месец бъдете внимателни с всички документи и пари, които ще ви бъдат нужни за това пътуване.
Юли вещае събитие или новина свързана с неочаквана или нежелана бременност.
Възможни са ангажименти свързани с получаване на пари от наследство, пенсия, продажба и др.
През този месец бъдете предпазливи във финансовите си отношения с други хора. Ако възникне такава ситуация и необходимост, подсигурете се добре с договор или друг документ.
Едно ваше конкретно очакване свързано с ваше дете ще отпадне поради възникване на затруднения или пречки за реализирането му.

Скорпион Месечен Хороскоп Юни 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е един важен откъм развитие на личните ви и професионални дела месец. В много моменти късметът ще бъде до вас, но само ако сте заредени с достатъчно амбиция, воля и трудолюбие да реализирате своите възможности. 
През този месец ще имате възможност успешно да уредите финансови документи и плащания. Вероятно е получаване на пари в семейството ви (извън регулярната ви заплата). 
Очаквайте радостна новина свързана с дете или млад човек, който живее с вас или в друго населено място. 
През този месец ще се оглеждате за нови възможности за нова работа, бизнес контакти или почасова работа. 
Нормално е да имате свои лични очаквания и надежди. 
Както писах в начачалото юни ще бъде успешен месец за вас в професионален и бизнес план.
Доходите ви през този месец ще са увеличени или поне действията ви към осигуряването на такива ще са успешни. 
Разбира се, внимавайте с какви разходи и инвестиции се обвързвате и до колко те са перспективни и разумни.
През юни юе имате леки здравословни неразположения, като настинка, мигренни пристъпи, проблеми с кръвното налягане и др.
През този месец човек от друго населено място, който вероятно е ваш роднина или част от семейството ще ви посети в дома ви. Възможно е семейно събиране, където ще се срещнете с ваши близки и по-далечни родственици.
За съжаление някои неразрешени проблеми и неприятности ще продължат да ви създават притеснение.
През юни ще се разкрие информация свързана с приключила вече любовна или приятелска връзка. Ще разберете истината за неща, които са били тайна за вас досега.
Сега ще ви бъде поискан малък паричен заем или услуга, но по-ксъно ще възникнат усложнения или забавяния от всякакъв характер.
Мъжете Скорпион да пазят за себе си своите идеи, планове и бизнес контакти.
Жените от този зодиакален знак ще направят покупка на техника за дома си или друга необходима вещ.