English Български

Стрелец Месечен Хороскоп Март 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през март ще успеете да се освободите от негативното или двуличното влияние на човек, с когото досега ви е било приятно да бъдете заедно. Настъпило е време, в което осъзнавате, че едно такова приятелство или връзка по-скоро ви създава проблеми, пречи на развитието ви отколкото обратното. 
Сега ви предстои да разберете истината за една интрига или лъжа, на която сте били жертва. 
През този месец внимавайте с имотните и битовите си дела, защото вероятно ще възникнат ситуации, чието разрешение е почти невъзможно на този етап. 
Ако сте в процес на ремонти или строеж, не насилвайте хора или ситуации във ваш интерес, защото може да се получи обратен ефект. 
Март ще бъде време за преживявания на различни успехи или празници, знаменателни събития свързани с дете или млади хора предимно от кръга ви роднини. 
Това ще бъде благоприятно време за зачеване или раждане на дете, за осиновяване или други обществени мероприятия свързани с деца. 
През този месец ще имате по-добри финансови възможности или по-добра визия за финансовото си състояние през следващите няколко месеца. Март по-скоро вещае леко покачване на доходите в семейството ви, отколкото обратното. 
През този месец ще разговаряте, споделяте, организирате различни събития предимно с жени, които ще са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква семейна, политическа или обществена кауза. 
Желанието на една жена да изпъкне в едно такова мероприятие използвайки вашите възможности или контакти, не бива да ви притеснява. Тя си има свой път на развитие и вие няма да сте винаги заедно. 
През този месец по-голямо внимание ще изискат финансовите ви документи, както тяхното оформяне, така и тяхната ползваемост. Не мисля, че нещо ви застрашава, но пък може да ви създаде нежелани спънки, пречки и затруднения. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Стрелец Месечен Хороскоп Февруари 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец февруари може да се окаже в много отношения важен за вас месец, който ще определи някои знакови събития или промени през 2018. Ще се преживеят събития във вашия или на близки хора живот, които ще определят необходимостта от едно решение или бърза промяна.
Важна роля в това съдбовно за някои от вас време ще изиграе личност, която живее или работи в друго населено място или държава.
През този месец избягвайте да имате финансови отношения с приятели. Сега съществува риск да изгубите едно приятелство поради различни проблеми свързани с пари, заем, кредит и др.
През февруари мнозина ще са в любовна еуфория или ще в началото на много силна емоционална връзка. Сега бъдете предпазливи и внимавайте с кого, какво споделяте. Не всеки около вас ще се радва на вашата любов...
През февруари ви предстоят няколко срещи и събирания, с необходимост от покупка на подарък или друго специално приготовление. 
Може да ви се наложи да посрещнете гости в дома си отблизо или отдалеч.
През този месец ви предстои среща с човек, който ще има специално предложение за вас.
Февруари вещае възникването на неочакван спор, на различни противоречия за пари. За някои от вас може да възникне затруднение около доказване право върху собственост или финансови ресурси.
Ще ви се наложи да помислите по-сериозно за бъдещето на своя роднина. Възможно е да се обсъждат варианти или действия свързани с имущество или дом, които са на тяхно име и др.