English Български

Стрелец Месечен Хороскоп Декември

Ако сте родени под знака на Стрелец през декември ви предстоят някои важни събития в семейството или в кръга ви от роднини. 
Едно от тези събития ще бъде свързано с жена и с важен момент в нейния живот. 
В работата си ще преживеете няколко затруднения или усложнения, които ще ви накарат да погледнете на бъдещето си по друг начин. 
Може да си създадете нови цели или приоритети. 
През този месец може да отложите едно пътуване или да преживеете други няаккви промени свързани с пътуване. Каквито и да са тези промени, те по-скоро ще ви дадат шанс за нещо по-хубаво. 
През този месец ще ви зарадват различни новини свързани с дете от кръга ви роднини, което ще се роди през този месец или ще има някакъв празник, успех и др. 
Неприятностите от финансов характер, които ще имат някои млади мъже ше ги накарат да преразгледат хората от кръга си приятели. 
Проблемите сега ще са донякъде и по вина на някой, когото сте смятали за приятел. 
Жените над 35 годишна възраст ще са повод за събиране в дома си или ще изненадат своите близки хора с нещо неочаквано. 
Мъжете над 35 годишна възраст ще са неспокойни през този месец. Ще мислите и ще се тревожите за незначителни неща или за хора, които не заслужават вашето внимание. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Стрелец Месечен Хороскоп Ноември

Ако сте родени под знака на Стрелец през този месец на повечето от вас ще им предстои пътуване. То ще ви донесе успех, независимо дали е свързано с работа, образование, делова среща и др.
В някои случаи дори ще е свързано с преместване по местоживеене.
Сега ще ви зарадва разговор или среща с мъж, който вероятно е ваш приятел или роднина.
Ще ви се наложи да преживеете неприятно събитие свързано с човек, който живее наблизо. Възможно е също така, да имате неприятности с такава личност. 
Още в началото на месеца ще се ангажирате с различни неща, свързани с имот или имущество. Може да ви се наложи да плащате данъци, застраховки, наеми, да подписвате различни документи свързани с ваши имотни притежания или такива на ваши роднини.
Ще имате благоприятен месец за покупко-продажба на имот.
През ноември ще възникне временен здравословен проблем свързан с ваш роднина. 
През този месец ще преживеете важно събиране свързано с дете, което може да има връзка с неговото раждане, кръщене, рожден ден, имен ден и др. Въобще сега ще имате най-различни поводи за събирания с приятели и роднини. 
Младите представители на знака да не са припряни или настъпателни в любовната си връзка. Не е нужно излишно да натоварвате отношенията си.
През ноември мъжете Стрелец ще имат успехи чрез нови лични, професионални или романтични контакти.