Стрелец Месечен Хороскоп Май 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през май ще ви зарадва новина свързана с мъж, когото познавате или с когото имате роднинска връзка.
Ако имате дете или млад човек в дома си, обърнете им повече внимание и се опитайте да им отделяте повече време за интересни и полезни разговори. Опитайте се да поддържате важна за двете страни комуникация. Тяхното развитие се променя почти ежедневно и вие може да пропуснете важни моменти от техния живот извън стените на вашия дом. 
През този месец ви едно изпитание ще ви даде важен житейски урок. 
През май повечето от вас ще могат да очакват пари или придобивка от страна на човек от друго населено място или с негова помощ. 
Също така през този месец ще се зарадвате на пари в семейния си бюджет, които ще дойдат чрез увеличение на нечия заплата, пенсия, рента и др. 
Пред вас ще е един благоприятен месец за размисъл, за това как може да разрешите стари проблеми или неприятности. Ще получите просветление как да приключите със затормозяващи ви ситуации в дома. 
Възможно е да възникне малък проблем с ваши съседи, хазяи или наематели. 
През май ще получите една дългочакана новина или предложение, което трябва да използвате максимално във ваша полза. 
Ще успеете да уредите във ваша полза документ, договор или споразумение. 
През този месец може да настъпи един важен прелом в живота ви. След този месец много неща в живота ви ще имат съвсем различно развитие. 
През май жените Стрелец ще планират различни приятни изненади или ще се ангажират с развитието на интересни идеи. 
Ще получите радостна новина свързана с образование или кариера на дете или млад човек от семейството. 
Мъжете Стрелец могат да очакват през май романтични преживявания. Ще се стремите да покажете любовта си по един оригинален и запомнящ се начин. 

Стрелец Месечен Хороскоп Април 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през този месец ще вложите голяма част от енергията си в разрешаване на най-важните за вас проблеми. Една трета от годината си отива и вие много добре знаете цената на времето. 
Ако се организирате добре още в самото начало на април, в края на месеца ще има за какво да се чувствате горди и удовлетворени. 
Сега обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени, но не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно амбиция. 
Мнозина от вас ще са в очакване развитието на планове или проекти свързани с имот или стопанство. 
Нещата се развиват бавно, но успехът няма да е далеч от вас. 
Изненадите сега ще дойдат чрез вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, задоволство от постигнати резултати или постижения. 
Сега може да използвате този месец за представяния, за интервю за нова работа и др. 
През този месец най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или дриги неприятни ситуации, за които вашата защита като родител няма да е достатъчна. 
Малко по-непредвидимо ще се развият събитията при младите мъже Стрелец, които ще трябва да коригират свои ангажименти или обещания. 
Ако направите тези неща внимателно и добре обмислено, тогава никой няма да бъде обиден, излъган или ощетен.