English Български

Стрелец Месечен Хороскоп Август 2017

През август може да обмислите една покупка или продажба, която ще има някаква връзка с приятели, познати, съседи и др. Ще имате благоприятен месец за обсъждане на цена, условия и възможности свързани с вещи, имущество или стока.
Събитие свързано с мъж в семейството ви или в работата ви ще е причина за важно решение или промяна.
Възможна е промяна в плановете ви за месеца, която може да има връзка с човек от друго населено място. 
Любовния или семейния живот на ваши колеги, бизнес партньори може да е повод за интересни обсъждания. Самите вие може да имате флирт или любовна афера с човек, с когото имате професионален контакт.
През този месец са възможни събития или действия свързани с предстоящ годеж или сватба.
Вероятни са здравословни неразположения вследствие стрес и напрежение в ежедневието ви или проява на паника в една определена ситуация. Избягвайте стреса през август и мислете за най-добрия начин да си почивате здравословно в края на деня. 
През този месец мнозина ще получат пари от място, откъдето най-малко очаквате.
Възможни са новини, събития свързани с неочаквано наследство, пари от родственици, намиране на забравени пари и др.
Мъжете Стрелец ще реагират твърдо остро на действията на жена или момиче, без да се замислят върху емоционалната реакция на една подобна постъпка. Последствията вероятно никак няма да ви се харесат... 

Стрелец Месечен Хороскоп Юли 2017

Юли ще бъде интересен месец за родените под знака на Стрелец. Очаквайте развитието на интересни събития около млада жена. Тя може да бъде ваша дъщеря, снаха, внучка, племенница, но не е задължително. Ще се зарадвате на неин успех, материална придобивка, награда или друга изненада. 
През този месец може да очаквате печалба от неочакван източник.
Децата и младите хора родени под знака на Стрелец ще са източник на положителни емоции, вероятно най-вече поради техни лични празници и събирания.
В дома или в семейството ви предстои важно събитие свързан с роднина, който може да живее в момента в друго населено място или държава.
Някои от вас през този месец ще са част от семейни вълнения свързани с годеж, сватба или раждане на дете.
През юли ви предстоят много емоции свързани с пътуване или с посрещане/изпращане на някого на път. Каквито и да са конкретните събития, те ще са част от една започнала или предстояща за вас промяна, преместване. 
През този месец може да очаквате успех в съдебен или юридически казус свързан с имущество или хора, които живеят на далеч.
Може да имате очаквания за пари, които да получите чрез жена и те определено ще се реализират. 
Неприятности с от професионалния ви или съседски кръг ще имат неочакван обрат еднакво полезен, ползотворен или успешен и за двете страни.
Очаквайте успех или важно за вас предложение, събитие, което ще дойде чрез човек, който е ваш колега, началник или съсед.
По-добри финансови възможности през юли ще имат жените Стрелец.