Близнаци Седмичен Хороскоп 25 юни - 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица на много контакти, срещи и ангажименти, които в общи линии ще трябва да се развият и приключат в рамките на тази седмица. 
Възможно е вие да пътувате по работа (с определена цел) или някой да ви посети поради същата причина. 
Много работа и ангажименти могат да ви изнервят и дори да ви направят раздразнителни, затова си осигурете достатъчно време за почивка и най-вече здравословен сън. 
Седмицата може да ви сблъска с опити за манипулация или да ви срещне с лицемерни хора, които едно приказват и друго мислят. Най-разумното действие от ваша страна е да ги игнорирате и да съхраните емоциите си за по-важни времена. 
Ако сте в процес на договаряне или имате работа с документи внимавайте за евентуални грешки или пропуски. 
Седмицата вещае добри финансови постъпления, възможност за увеличение на доходите, за намиране на по-добре платена работа или допълнителен ангажимент с добро заплащане. 
Семейните ви ангажименти ще са по-големи и по-скоро ще нарастнат, отколкото да намаляват. 
За някои от вас седмицата вещае събиране свързано със събитие в кръга ви от роднини.

Близнаци Седмичен Хороскоп 18 - 24 юни 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци бъдете отворени и готови за нови финансови или бизнес възможности, които ще се появят в живота ви през тази седмица. 
Добро развитие ще имат вашите отношения с хора, с които заедно живеете или работите. 
Сега може да ви натовари в някаква степен един неприключен ангажимент от финансов характер. Вероятно това ще има връзка с хора или фирми от друго населено място или държава. 
През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от работа, чрез семейните си връзки и др. 
Ако сте семейни тази седмица може да постави брачните ви отношения на изпитания свързани с отдавна отминали събития. Причината за това може да бъде един неуместен коментар или спор, който ще излезе извън границите на благоприличието. 
Избягвайте да напомняте на близки хора или на колеги техни предишни грешки или пропуски. Не предизвиквайте реакции, за които ще се окажете неподготвени. 
Сега ще получите късмет в едно ваше начинание или ангажимент, но това ще се случи поради добре изпълнени действия в миналото ви. 
През тази седмица ще имате специален повод за среща или събиране. Събития в средата на седмицата ще успеят да ви изненадат. 
Жените Близнаци да бъдат подготвени за много работа и неотложни задачи. Мъжете да контролират по-добре проявите си на раздразнение и избухливост.