Близнаци Седмичен Хороскоп 23 - 29 април 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще имате ангажименти свързани с роднина, които ще изискат по-голяма концентрация на внимание до тяхното изпълнение. 
Седмицата вещае приятни преживявания свързани със събития като рожден ден, имен ден, годеж, сватба, юбилей и др. 
Това ще бъде една благоприятна седмица за постигане на успехи в пътувания с цел работа. Успехи ще могат да постигнат и тези от вас, които имат работа свързана с пътуване, транспорт, туризъм. 
Това ще бъде удачно време за начало на нова работа, особено ако това има връзка с преместване в друго населено място или държава. 
През тази седмица ще възникне деликатен проблем за разрешаване свързан с дете или млад човек от семейството. 
Това ще бъде една напрегната седмица ако вашата работа е свързана с деца. 
През тези седем дни ще имате повече разходи, отколкото приходи. Но пък парите, които ще похарчите ще бъдат за хубави неща. 
Ще възникнат временни спънки или затруднения при получаването на пари, при оформянето на документи или договор от финансов характер и др. 
Сега може да плучите помощ във финансовите си дела от страна на родственик. 
Жените Близнаци ще имат за много неща да размишляват през тази седмица преди да вземат някои важни решения. 
Мъжете ще осъзнаят факта, че се намират във важен период от живота си, който не бива да бъде пропиляван с несериозно отношение към поети ангажименти и задължения. 

Близнаци Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ваш приоритет ще бъде хармонизирането на отношенията ви с хора, които поради психологически натиск или недоразумения са се влошили напоследък. 
Сега ще ви се наложи в кратък срок да разрешите или уредите важни дела свързани с документ или договор, което ще е проблематично поради някаква причина или ще е свързано с напрежение. 
През седмицата ще организирате или присъствате  на събиране или среща от семеен характер. 
Сега на мнозина от вас им предстои интересно събитие свързано с роднина. Възможно е новина или предложение от такъв човек да ви изненада приятно.
Тази седмица поради по-голямата ви емоционалност ще отделите повече време за любовния си живот. Пред вас са събития, които ще дадат възможност да покажете дълбочината на чувствата, които изпитвате към партньора си или които той/тя изпитват към вас. Ще сте много чувствителни, романтични, жадуващи любов и внимание. Това сега ще определи в голяма степен вашите действия и решения. 
През седмицата ще преживеете специални моменти или събития свързани с хора, които живеят в друго населено място или държава. Възможно е успех в техния живот да повлияе благоприятно върху вашите планове. 
Жените могат да имат неприятен разговор с приятел от близо или далеч. 
Мъжете Близнаци ще постигнат важен успех, с голяма доза късмет.