English Български

Близнаци Седмичен Хороскоп 27 ноември - 3 декември 2017

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще имате ангажименти или ще трябва да вземете решение свързано с някакво имущество. 
Възможно е сега да се откажете от една своя покупка или имот, поради нови обстоятелства в живота ви. 
През седмицата една неприятна новина или ситуация ще изиска от вас много бързо решение или действие, което ще е против разбиранията или волята ви. 
Седмицата ще бъде неблагоприятна за действия свързани със съдебна или юридическа институция. 
Сега мнозина ще поставят край на едни отношения или ангажимент, поради желанието си да започнат нещо ново. В този смисъл седмицата може да бъде твърде контрастно време между хубавото и лошото, между началото и края. 
Някои от вас могат да се облагодетелствуват по някакъв начин от наследство: имот, пенсия, наем и др. 
Стар приятел отново ще ви ангажира със своите неприятности, които са едни и същи от много време насам. Вашите съвети не помагат, защото той или тя не ги приемат за изпълнение. 
Съгласни са с вашата гледна точка, но искат да живеят според собствените си разбирания. 
Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания по семейни причини, за любовни или романтични преживявания. 
Младите жени могат да получат много от едно ново познанство: като информация, знания, възможности. Бъдете обаче по-внимателни в новите си контакти с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Близнаци Седмичен Хороскоп 20 - 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица може да очаквате всякакви събития, новини или преживявания свързани с дете. Седмицата ще зарадва мнозина с раждането на момиче в кръга ви от роднини или приятели. 
През тази седмица ви предстоят няколко или поне едно интересно преживяване свързано с пари или с финансов документ. Изненади за вас могат да възникнат сега по всяко време и по най-неочакван начин. 
Някои от вас могат да получат предложение за по-добро заплащане, допълнителна работа или сезонна такава. 
Всяко едно събитие през тази седмица ще е предвестник на нещо ново в живота ви. 
Моментите на тъга, несигурност, безпокойство за бъдещето ще ви навестяват от време навреме. Според възможностите си излезте навън сами или с приятели, за да изчистите от главата си такива негативни мисли.
През тази седмица ще имате контакти с хора от близо и далеч, с институции или с банка, където ще разговаряте или ще действате по важен за вас въпрос от финансов характер. 
Несигурността в живота на младите мъже Близнаци може да се разсее от една среща, разговор или новина, които ще се случат през тази седмица. Ще имате благоприятно време да сложите в ред и личните си отношения.