English Български

Рак Седмичен Хороскоп 26 февруари - 4 март 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще преживеете конфликт с млад мъж, но така ще успеете да му наложите да приеме един правилен съвет или решение. 
Децата и младите хора ще са причина за положителни емоции и задоволство от техни преживявания или успехи. 
Ако работите с деца или млади хора тази седмица ще преживеете едно професионално предизвикателство, но това ще се отрази добре на опита и на кариерата ви като цяло. 
Ваша близка жена може да преминава през период на депресия, тъга и емоционално объркване за смисъла на живота си. 
С такт и любов, нежност и емоционална подкрепа ще и помогнете да преживее по-лесно тази криза. 
През тази седмица не игнорирайте здравословни проблеми и всякакви неразположения. Ако сега погледнете несериозно на тях, в близко бъдеще ще ви създадат по-сериозни проблеми. 
Жените над 35 години ще имат сложна седмица за любовни преживявания, но това ще е вследствие на временни негативни настроения. 
Младите мъже Рак ще бъдат доста изнервени и сприхави тази седмица, а не трябва! Пред вас е едно успешно и градивно време, което не бива да пропускате давайки превес на грешни емоции и настроения. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Рак Седмичен Хороскоп 19 - 26 февруари 2018

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица може да имате ангажимент свързан с имот или вещи на жена, която не живее с вас или която е починала. 
Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, възстановяване след боледуване, за разрешаване на трудни проблеми в семейството. 
Въобще сега макар и бавно ще имате нужните възможности и обстоятелства да стабилизирате домашните си дела. 
Седмицата вещае възстановяване на прекъснати приятелски или роднински отношения, създаване на нови познанства по странен или неочакван начин. 
Може да видите приятели или познати на неочаквани места или по неочаквано време. 
През седмицата ще имате по-сложни отношения или ще преживеете разочарование свързано с дете. Избягвайте конфликти или налагане на волята ви в решения, които собственото ви дете трябва да вземе. 
Във финансов план ще имате една интересна и благоприятна за доходите ви седмица. Очакванията ви ще бъдат реализирани, а може да преживеете и приятни изненади свързани с пари. 
През седмицата ще сте част от важно събитие свързано с мъж: юбилей, рожден ден, професионален или личен успех и др.  
Жените над 35 годишна възраст може да имат грижи или ангажименти свързани с имот в друго населено място или ще се върнат към разрешаването на битови проблеми в дома си. 
Мъжете над 35 годишна възраст ще преживеят задоволство от постигнат успех или реализация на важен план.