English Български

Рак Седмичен Хороскоп 24 - 30 юли 2017

За родените под знака на Рак тази седмица ще възникне изненада свързана със събитие, новина или гостуване на жена, която живее или работи в друг град или държава. 
Всяко действие, новина или предложение тази седмица ще определи важни за събития или промени за бъдещето ви. 
През тази седмица може да очаквате появата на нови хора в семейния ви, приятелски или професионален кръг. 
Мнозина могат да очакват нова любов, нова любовна авантюра или флирт, особено ако търсите или имате нужда от такива емоции.  
През тази седмица ще имате повече натоварвания и неприятни ангажименти. Ще възникне напрежение свързано с пари с хора от близо и далеч. Възможни са по-малки или твърде несигурни парични постъпления и печалби.
На някои от вас ще им предстои пътуване, което ще направите без желание. Възможно е това да се дължи на предварителните ви негативни очаквания или притеснения. 
Може да възникне неочакана заблуда, интрига, манипулация на работното ви място, която ще ви постави в деликатна, сложна ситуация. Не обръщайте внимание на клюки и коментари на работното си място. Не допускайте такава информация да определя ваши действия и решения.
Сега ще имате възможност да възобновите свои планове свързани с дом или жилище, с имот и др. Сега може да имате успех в планове и очаквания свързани с дома и семейството ви.


 

Рак Седмичен Хороскоп 17 - 23 юли 2017

Тази седмица родените под знака на Рак ще имат повод за малък празник в дома си. 
Може да се зарадвате на успех свързан с добре свършен ремонт в дома, нова покупка за дома или друго събитие, което да има връзка с дома и семейството като цяло.  
Тази седмица на мнозина от вас ще им се наложи да проведат важен разговор с романтичния си партньор относно бъдещето на любовната връзка. Вече е време за някои стъпки към по-сериозно обвързване, съвместно съжителство и др.
Тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си или на близък човек здраве. Може да се направят процедури свързани с определен вид лечение, зъболечение, козметични промени по тялото и др. 
Стар проблем отново ще ви създаде дискомфорт, но едва ли точно сега ще успеете да го разрешите.
Юе преживеете една изненада в дома си свързана с получаването или намирането на малка сума пари.
Ще ви изненадат хора, които живеят наблизо до вас. Това може да има връзка с покана, среща, предложение, важна за вас информация и др.