Рак Седмичен Хороскоп 22 - 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази мнозина ще трябва да вземат трудни или важни решения свързани с любовния си или семеен живот. Събитията, които преживявате напоследък ще изискат някои промени, които ще бъдат за ваше добро.
През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с роднина, който може и да не живее в същото населено място като вас. 
Тази седмица ще бъде благоприятна за приключването на ангажименти и задачи, които ще изискат контакти с хора от различни държавни или частни институции. 
Това ще бъде една благоприятна седмица за сключване на брак или за уреждане на документи, които ще са важни за семейството ви. 
Може да използвате тези седем дни за ангажиране със скъпоструващи покупки за дома или бизнеса ви. 
Ще успее да ви изненада един подарък или жест на внимание от страна на човек, с когото имате приятелство. 
По-голямо внимание ще изискват ваши финансови действия с хора, с които имате професионални или бизнес отношения, тъй като лесно може да се допуснат грешки или недоразумения
Мъжете ще успеят да постигнат добри резултати и да хармонизират свои важни отношения. 
За жените Рак ще възникнат нови възможности за реализация, ще създадат нови познанства и др. Тази седмица може да опитате късмета си в лотария. Рак Седмичен Хороскоп 15 - 21 април 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица избягвайте да давате вещите си на други хора, тъй като рискувате те да бъдат загубени или повредени, включително с вероятност да не могат да бъдат поправени. 
През тази седмица ще се реши бъдещето на една ваша приятелска връзка с човек, който гледа преди всичко собствения си интерес. 
През тези седем дни от вас ще се изисква много търпение и самоконтрол, за да се избегнат на всяка цена конфликти, загуби или неприятности. 
Емоционалната ви нестабилност може да усложни подобни негативни преживявания, така че почти всяко едно събитие сега ще бъде тест за вашата личност. 
През тази седмица бъдете внимателни и разумни при разговори свързани с пари, които ще проведете с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. 
Седмицата ще бъде неблагоприятна за вземане на кредит независимо от къде и от кого. 
Положителните събития през тези седем дни ще бъдат свързани с възможността много добре да планирате и подготвите свои бъдещи действия, свързани с реализацията на важен за вас план или идея. Сега различни хора или обстоятелства ще ви помогнат значително за това.