English Български

Рак Седмичен Хороскоп 27 ноември - 3 декември 2017

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще възникне неочакван ремонтх в дома ви или ще се сблъскате с битов проблем, който сте игнорирали досега. 
Вашата работа или работата на човек от дома ви ще е повод за разговори поради напрежението, което съществува на работното място. 
Тази седмица мнозина ще могат да се зарадват на информация или документ от финансов характер. 
Ще ви зарадват новини или ще се облагодетелствувате по някакъв начин от действията на човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак. 
През седмицата може да очаквате пари свързани с дете или други събития от финансов характер. 
Седмицата ще бъде благоприятна и доходоносна ако работата ви е свързана по някакъв начин с деца. 
Конфликтите през тази седмица могат да ви донесат успех или задоволство поради факта, че правото е на ваша страна, но впоследствие ще осъзнаете грозотата на своите думи или действия. 
Изненадващи събития могат да очакват жените над 35 години. 
Младите мъже ще се опитат да изненадат или впечатлят една жена със своя постъпка или жест. 
Мъжете над 35 години ще имат повод за специална радост, неочаквано предложение или покана. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Рак Седмичен Хороскоп 20 - 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате възможност да постигнете напредък или успех във важни за вас професионални или бизнес дела. Може да бъдете изненадани от предложение похвала, преместване или нещо друго. През седмицата може да получите пари от работа или да имате по-добри печалби от бизнеса си. 
Стара вражда или неприятност с човек, който ви е бил приятел и тази седмица ще имат някакво негативно отражение или влияние върху живота ви. Донякъде от вас ще зависи да оставите всичко това в миналото си. 
Любовният ви живот ще е интересен поради различни разговори или новини за ваши бъдещи ангажименти, срещи, пътуване и др. Повече вълнения през седмицата ще има за тези от вас, които имат любовна кореспонденция с човек от далеч. 
Възможни са и нови романтични познанства. 
Какви изненади може да очаквате през тази седмица? Преди всичко те ще имат връзка с миналото ви, със стари професионални контакти, приключило съдебно дело и др. 
През тази седмица след дълги вътрешни терзания ще намерите кураж да вземете едно смело решение. 
Неприятен момент може да възникне за някои от вас, който ще има връзка с нежелано влошено здравословно състояние на човек, когото познавате.