Рак Седмичен Хороскоп 19 - 25 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате възможност да постигнете важни успехи, особено ако се вслушате в мъдрия съвет на човек с опит или приемете такава помощ. 
Седмицата ще намери начин да ви изненада чрез професионалните ви или лични контакти. 
Факта, че някой от плановете ви няма да се реализират според очаквания от вас начин, не бива да ви разочарова, ядосва или подтиска. 
Не бива да приемате събитията като загуба, тъй като все още нищо не е приключило. 
През седмицата бъдете внимателни с обещанията, които получавате или поне не разчитайте изцяло на тях. 
Проблеми в живота на брачния ви или интимен партньор могат да го направят докачлив или потиснат и да има нужда от вашата морална и емоционална подкрепа. 
Тази седмица вещае благоприятно развитие на планове и дела свързани с образование, кариера, бизнес или обществени изяви. Жените Рак ще обмислят покупки за предстоящите празници или за подобрение на домашния си комфорт. 
Ще възникне необходимост да направите специален жест на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. 
Мъжете Рак ще се наложи твърде бързо да реагират при възникването и разрешаването на битов проблем или на ситуация свързана с имущество, което притежават.

Рак Седмичен Хороскоп 12 - 18 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще търсите някакъв специален замисъл в действията или решенията на момче или млад мъж, най-вероятно ваши роднини. 
Възможно е тази личност да има честни и открити намерения да постигне нещо в живота си, но вие определено ще сте подозрителни към неговите действия. 
През тази седмица клюка или интрига свързана с приятел роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде повод за разговори с други ваши приятели или роднини. 
Ново познанство с личност, родена под една от тези три зодиакални знака, ще трябва да бъде добре проверено преди да започнете да се доверявате. 
През тези седем дни ще имате повод да се радвате на конкретни успехи, събития или събирания, но специална емоция ще преживеете около разрешаването на сериозна за вас неприятност. 
През седмицата ще преживеете или ще се облагодетелствате от успех на мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 
Мъжете над 35 годишна възраст ще постигнат важни резултати и постижения, благодарение на някои нови познанства от предишната или от тази седмица.
През тази седмица младите мъже Рак ще получат покана или предложение, което не бива да бързат нито да приемат, нито да отхвърлят. Обмислете добре, това което ви се предлага.