Рак Седмичен Хороскоп 21 - 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще проведете откровен разговор или ще поискате обяснения за действията на ваш приятел, който ви е злепоставил по някакъв начин пред други хора. 
Разбира се в неговите или в нейните действия може и да няма лош умисъл, но ситуацията не може да бъде подмината с мълчание. 
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако неговата цел е свързана със срещи или ангажименти с роднини от близо и далеч. 
Някои от вас ще пътуват с цел присъствие на годеж, сватба или друго важно събиране. 
Благоприятно развитие през седмицата ще имат романтични контакти с партньор от друго населено място. 
През тази седмица благоприятно развитие ще има лечението на жена, която е ваша роднина или приятелка. 
Ще успеете да помогнете с разумен или практичен съвет при разрешаването на сложна ситуация в живота на жена, която познавате. 
В работата си избягвайте напрежение или спорове с колеги или с клиенти, които имат неотстъпчив характер и инат. 
През седмицата очаквайте малки доходи в семейния си бюджет, които могат да дойдат благодарения на жена от семейството ви.

Рак Седмичен Хороскоп 14 - 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е една интересна седмица, в която успехите и неуспехите изцяло ще зависят от собствените ви действия и активност. През тези седем дни ще може да постигнете да постигнете много, но може изцяло да останете в застой, ако се отдадете на мързел или ако разчитате на други хора да свършат вашата работа. 
Важността на седмицата се определя от шансовете, които ще ви бъдат дадени и които могат да бъдат реализирани или пропуснати единствено от вас. 
През седмицата ще възникнат неотложни ангажименти свързани с дете или с млад човек от семейството ви, което може да създаде напрежение у вас поради краткото време, с което ще разполагате за тяхното изпълнение. 
През тази седмица основно ще се фокусирате върху изпълнението на вече започнати професионални проекти или задачи, преди да се ангажирате с нови такива. 
Ако сте в процес на някакви промени в работата, те вероятно ще продължат своето развитие извън рамките на тази седмица. 
През тази седмица ще получите благоприятни новини свързани с важна за вас информация за минали събития, провали или грешки. Сега ще имате една по-ясна представа защо сте преживяли определени събития и кой има "вина" за тях. 
Уроците или последствията от тях сега ще проработят във ваш интерес и изгода.