Стрелец Седмичен Хороскоп 19 - 25 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви се наложи да проведете повече разговори и срещи с хора от близкото си или по-далечно роднинско обкръжение. 
Седмицата вещае важно събитие или ангажимент за жена от семейството ви.  
През тази седмица определени хора умишлено или не ще действат против вас. Техните действия и решения ще предизвикат неприятности в личния ви или професионален живот. 
Възможно е те да бъдат родени под знака на Козирог, Телец или Дева или да бъде някой, който живее в друго населено място. Седмицата няма да бъде от най-благоприятните за пътуване. Ако възникне необходимост от такова, то ще се премине през различни спорове, противопоставяне или различни конфликтни ситуации. 
Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица много трудно ще можете да постигнете успех. 
Ако сте в процес на преместване в друго населено място, то този ваш план ще се реализира, но с известни затруднения. 
Жените над 35 годишна  възраст ще организират или ще бъдат част от едно семейно събиране.

Стрелец Седмичен Хороскоп 12 - 18 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица безработните от вас ще могат да започнат нова работа и дори да се почувстват щастливи от попадане в един прекрасен колектив. 
Като цяло седмицата вещае успешно развитие на вече започнати проекти, професионална или бизнес дейност и други. 
Тази седмица ще окаже благоприятно влияние върху лечението на ваш родственик, който има здравословен проблем. 
Седмицата ще бъде благоприятна за намиране на разрешение на семейни проблеми, които са създавали притеснение за стабилността на брака ви или са били свързани с пари. 
През тази седмица вероятно ще присъствате на събиране свързано с дете, ще посрещнете гости в дома си заради ваше собствено дете или ще преживеете друго събитие свързано с бебе или с малко дете. 
Седмицата ще бъде благоприятна за вземане на важно решение или за реализиране на една промяна свързана с дете или млад човек от семейството ви. 
През тези седем дни ще мислите личната драма на жена, която познавате и на която бихте искали да помогнете по някакъв начин. Възможно е тя да е родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец, но това не е задължително. 
Жените над 35 годишна възраст ще са склонни към излишна паника, безпокойство или страх за бъдещето и др.