Стрелец Седмичен Хороскоп 25 февруари - 3 март 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, при тази седмица може да получите новини или да имате среща с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, които не сте виждали отдавна. 
Новите познанства ще са интересни, защото чрез тях ще откриете стари познати или ще възобновите свои предишни интереси и хобита. 
Човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец ще ви помогне да намерите практично решение на една дилема. 
Тази седмица ще бъде благоприятна във финансов план, особено за жените родени под този знак, които ще имат различни възможности за допълнителни доходи. 
Сега може да се облагодетелствате финансово чрез познанство или лични отношения с друга жена. 
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване с някаква определена цел, работа или грижи по имот, който притежавате в друго населено място. 
Някои от вас ще се зарадват на покупка на нов автомобил или друго транспортно средство. 
В любовта ще  имате положителни преживявания, а младите мъже Стрелец могат да запомнят тези седем дни със специална емоция. 

Стрелец Седмичен Хороскоп 18 - 24 февруари 2019

Ако са родени под знака на Стрелец през тази седмица с по-голяма настоятелност и на моменти дори грубост ще можете да приключите с важен за вас битов или имотен ангажимент. 
Причина за подобно действия от ваша страна ще бъде липсата ви на търпение спрямо несериозното отношение на други хора, към това което е важно за вас. 
Тази седмица ще бъде наситена с любовни преживявания, особено за несемейните представители на зодия Стрелец, които ще имат романтична кореспонденция или размяна на съобщения с партньор, който живее в друг дом (или по-скоро в друг град, държава). 
Новите запознанства през тази седмица ще имат възможност заедно по-дълготрайно развитие, особено ако сте склонни да приемете човекът отсреща такъв какъвто е, без да правите прибързани опити да го променяте според вашите собствени желания. 
През тази седмица ще разчитате за нещо важно на момиче или млада жена, която ще ви разочарова. 
През тази седмица могат да ви изненадат пари или предложение от страна на мъж. 
Младите жени Стрелец няма да успеят да реализират всички свои планове за тази седмица, но и това което ще постигнете би трябвало да ви радва. 
Мъжете над 35 годишна възраст ще бъдат изненадани от пари или финансов документ, които ще получат или за които ще им бъде направено предложение.