English Български

Телец Седмичен Хороскоп 26 февруари - 4 март 2018

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще дочакате важни за вас новини или решения на други хора, съдебна или държавна институция. Сега ваши очаквания или действия от предишните седмици ще получат благоприятно развитие. 
Възможно е да възникне промяна, която ще се реализира бавно или ще стартира малко по-късно през тази година. 
Тази седмица може да се зарадвате на пари или радостна новина от жена, която живее или работи в друго населено място. 
През тези седем дни могат приятно да ви изненадат неочаквани събития, срещи или други преживявания свързани с момче или млад мъж. 
Като цяло любовният живот на Телците тази седмица ще има положително развитие както при създадени вече връзки, така и при възникването на нови. Каквито и преживявания да имате през тези дни приемете ги, че това е вашата съдба. 
Лично аз не очаквам нещо да ви изненада по отношение на романтичната ви връзка. 
Младите жени Телец ще имат много благоприятна седмица за пътуване или за развитие на финансовите си интереси. 
Младите мъже Телец ще имат седмица на неочаквани възможности и преживявания, които ще бъдат особено важни в личния им живот. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Телец Седмичен Хороскоп 19 - 26 февруари 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще преживеете разочарование или тъга свързана с човек, който живее в друго населено място. Много е вероятно това да бъде мъж от кръга ви роднини, приятел или партньор в работа (бизнес). 
През тази седмица ще обърнете повече внимание на човек от семейството си, тъй като негови или нейни действия напоследък ви озадачават или объркват. Ще се опитате първо на ниво собствени разсъждения да разберете на какво се дължи подобно поведение. 
През седмицата ще ви се наложи да посетите държавна, банкова или друг вид администрация, институция за да обсъдите или разрешите една неприятна ситуация, проблем. 
Трудно ще реализирате обещание или ангажимент с жена, която живее в друго населено място. 
През седмицата ще ви изненада новина, покана или съобщение, което ще получите в дома си или ще касае семейството ви. 
За някои от вас това може да бъде документ или предложение свързано с имот, който притежавате или който искате да купите. 
През седмицата може да възникне притеснение или неприятна ситуация свързана с дете на ваши приятели, съседи или колеги. 
Седмицата ще изиска едно по-голямо внимание за мъжете над 35 години, които ще пътуват атзи седмица, независимо от целта на пътуването. 
Седмицата ще бъде сложна за жените над 35 годишна възраст, тъй като малко неща ще стават така както вие искате. По-добре се насладете на живота такъв какъвто ви се дава в момента и се опитайте да не оставате неразрешени проблеми или неизпълнени задачи да се трупат и да ви товарят психически.