English Български

Телец Седмичен Хороскоп 24 - 30 юли 2017

През седмицата ще имате разнообразни, но важни планове или ангажименти свързани с дете, внуче или млад човек от семейството ви. За някои от вас подобни ангажименти ще са свързани с рожден ден, имен ден, пътуване и др. 
Може да преживеете приятни моменти с хора родени под знака на Козирог. Телец или Дева. Отношенията ви с Близнаци, Водолей или Везни ще са деликатни, тъй като трудно ще разбирате тяхната гледна точка или желания. 
Ще имате определени очаквания или срещи с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Ще имате реална възможност да развиете в благоприятна за вас посока подобни отношения. 
Много добро развитие през седмицата могат да имат приятелски, романтични и други връзки с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. 
Конфликтни ситуации в ежедневието на мъжете над 35 годишна възраст могат да доведат до неочаквани обрати в предварителни планове, уговорки или обещания. 
Младите мъже родени под знака на Телец ще имат седмица, в която ще трябва да вземат трудни и неотложни решения. Ще ви се наложи да бъдете по-категорични в някои ваши причтелски или служебни отношения. Нелоялни действия или прояви на лицемерие ще трябва да бъдат пресечени навреме. 


 

Телец Седмичен Хороскоп 17 - 23 юли 2017

Тази седмица може да очаквате важно събитие или новина свързана с роднина. 
Мнозина ще преживеят приятни събития от семеен характер: рожден ден, имен ден, годеж, сватба, юбилей и др. 
През седмицата може да очаквате успехи в пътувания с цел работа, Успехи ще имат, които имат работа свързана с пътуване, транспорт, туризъм. 
Ще имате благоприятна седмица за начало на нова работа в друго населено място или държава. 
През тази седмица мнозина от вас ще има да разрешават различни по характер проблеми свързани с деца или млади хора от семейството. Това може да бъде една трудна и проблематична седмица за работа с деца и за ангажименти свързани с тях. 
През тези дни ще имате повече разходи, отколкото приходи. 
Възможни са спънки и затруднения при получаването на пари, оформянето на документи и договори от финансов характер и др. 
Помощ във финансовите си дела може да получите от човек от семейното си обкръжение.