English Български

Телец Седмичен Хороскоп 27 ноември - 3 декември 2017

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица може да ви изненада с една неочаквана придобивка за дома или семейството. Възможно е тя да дойде чрез роднинските ви връзки, но не е задължително. 
Сега може да ви изненада събитие или новина свързана с годеж, брак или друго голямо събитие от семеен характер. 
През седмицата ще се обсъжда или ще се преживее събитие свързано с хора отдалеч, с които ви предстои да се срещнете. 
Възможно е едно такова събитие да има връзка с предстоящите декемврийски празници, но може и да в листа ви за планове през 2018. 
През седмицата може да преживеете интересно или важно събитие свързано с дете или млад мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 
През седмицата могат да възникнат неочаквани или по-големи разходи свързани с дъщеря или внучка. 
През тези седем дни на изпитания ще бъдат подложени ваши приятелски отношения. Неприятности или емоционално събитие ще покаже кой кой е в тази връзка, на каков може да се надявате и на какво може да разчитате. 
В професионален и бизнес план тази седмица ще е доста деликатна и напрегната за мъжете над 35 години. Избягвайте хитрости, нелоялни или задкулисни действия или хора с подобна репутация. 
Младите мъже Телец ще имат ангажименти, ще преживеят изненада или друго събитие свързано с бебе или дете най-вероятно от семейството или кръга от роднини. 
Във финансов план седмицата ще е сложна, непредсказуема и проблематична за младите жени, които ще трябва да разчитат предимно на парите, които в момента имат в банковата си сметка. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


 

Телец Седмичен Хороскоп 20 - 26 ноември 2017

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица следете внимателно всяка информация, новина или предложение, което ще дойде чрез мъж. За вас ще възникне една нова възможност или приятно преживяване именно чрез подобно събитие. 
Тази седмица съвсем няма да бъде сива или безлична, напротив. Предстоят ви няколко важни събития или срещи, като поне една от тях ще ви даде надежда за разрешаване на важен за вас проблем. 
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела свързани със сложни брачни или междуличностни отношения. 
Вашето здраве или здравето на близък човек ще е притеснение за вас поради неяснотата на конкретния проблем или невъзможността да получите адекватно лечение в настоящия момент. 
През седмицата ще възникне конфликтна ситуация с жена, чието нелоялно или зловредно за вас поведение ви е донесло някакви щети или провал. 
Възможно е тази жена да е имала съвсем други намерения или самата тя да е била измамена, манипулирана в действията си. 
Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и за семейният ви живот. Възможно е професионален успех на човек от дома ви да бъде повод за малко празненство. 
Мъжете над 35 години да бъдат отворени за всякакви нови възможности за развитие или контакти.