Телец Седмичен Хороскоп 24 - 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е една благоприятна седмица за пътуване. Вие може да очаквате да ви се даде един нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено ще преживеете събития или изненади в този план. 
През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти, особено такива свързани с хора Рак, Скорпион или Риби. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени. 
През седмицата ще разберете за един безвъзвратно изгубен  шанс от близкото си минало, който сте пропуснали поради вторачеността ви в други не толкова важни събития или хора. 
Ще сте тъжни заради самите себе си, заради заблуда и др. 
Роднини, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще се опитат да хармонизират отношенията си с вас.
През тази седмица личните ви и професионални контакти с жена ще са в основата на нови идеи и планове. 
Жените Телец ще прекарат по-голяма част от свободното си време с деца или внуци. 
Мъжете ще бъдат склонни да размишляват, да планират и дори да мечтаят. Все неща, за които няма да се изискват активни действия. 

Телец Седмичен Хороскоп 17 - 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която романтичните ви преживявания ще имат различно развитие от вашите очаквания. Това не означава, че ви очакват проблеми или друг вид сътресения. Просто чувствителната ви душа трудно ще преживее по-различно развитие, дори да е по-доброто за вас. 
Някои от плановете ви за тази седмица ще имат връзка с роднини, които живеят в друго село, град или държава. 
Възможно е да ангажирате вниманието си с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или ресурси. 
Тези от вас, които наскоро са преживели семейна раздяла, трудно ще намерят обратен път един към друг (ако някой от двамата съпрузи има подобно желание). 
Финансовите ви дела ще бъдат нестабилни, особено ако те имат връзка с мъж от семейството ви или бизнес партньор. 
През седмицата са възможни разходи свързани със здравето на роднина. 
Хубавите моменти през тези седем дни ще имат връзка с нови и стари познанства и приятелства, които сега ще имат интересно развитие. Предстоят ви приятни преживявания. Отношения с човек Рак, Скорпион или Риби могат да изпълнят душата ви със силни емоции. 
Мъжете над 35 години добре да планират личния си или семеен бюджет.