Телец Седмичен Хороскоп 25 февруари - 3 март 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица може да предприемете или да планирате пътуване, което ще бъде важно за вашата кариера, здраве или семейни отношения. 
Едно такова пътуване може да има връзка с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей или с такъв асцедент. Следете внимателно отношения или контакти с хора от друго населено място, които са родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. 
Това ще бъде благоприятна седмица за преместване или начало на нова работа в друг град или държава. 
През тази седмица ще възникне стресова ситуация или напрежение свързано с конкретно събитие в живота на момче или млад мъж. 
Вероятно една такава личност ще попадне в извънредна ситуация, в която ще изпита объркване и неспособност за вземане на правилни решения. 
През тази седмица ще имате контакт с млада жена по конкретен повод, като това може да има връзка със събиране във вашия или в нейния дом. 
През тази седмица ще имате контакт или разговор с мъж по финансов въпрос, който може да бъде представител на държавна институция или човек, с когото работите заедно. 
Мъжете на 35 годишна възраст могат да очакват по-добри доходи от работа, постигане на по-високо заплащане и други положителни финансови събития. 
Младите жени Телец ще разширят своя кръг от познанства, като това може да доведе до създаване на едно специално приятелство. 

Телец Седмичен Хороскоп 18 - 24 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица внимавайте във финансови си дела или уговорки с млад мъж. Възможно е да се заблудите в нещо или да бъдете излъгани, което да ви донесе загуба на пари. 
През тази седмица ще ви бъде трудно да се измъкнете от една неприятна ситуация с жена, която вероятно ще възникне поради ваши необмислен коментар или прибързани действия. 
През тази седмица пазете личните си вещи от загуба или кражба, което може да се случи по един неочакван или необясним за вас начин. 
Седмицата ще бъде интересна и успешна в много отношения за младите жени Телец, стига да превъзмогнат своята раздразнителност и нетърпение.
Младите мъже Телец да внимават при работа с финансови документи или при получаване на пари, за които нямат документ. 
Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за намиране разрешение на неприятности от началото на годината. Сега с лекота ще възникне такава възможност, която ще ви разтовари от доста неприятни емоции.