Дневен Хороскоп 31 март, 2023 - петък

За новини ни следвайте в ТЕЛЕГРАМ: https://t.me/astrovelida Емоционалността, на чието влияние днес ще бъдат подложени повечето от вас ще определя възникването и развитието на почти всички събития в петък. На различни въздействия ще бъдат подложени любовните ви отношения, отношенията ви с жени и плановете, които правите за бъдещето си, и в които има голяма доза риск или несигурност. Новините, които ще получите за различни неприятни, дори бих написала драматични събития по света, само ще увеличат вашите притеснения и обърканост по отношение на това, какво може да планирате за живота си през тази и следващите 2 години (за тези от вас, които се опитват да гледат надалеч в бъдещето си). Неочаквани ситуации ще възникнат в дома или в семейството ви чрез съседи, неочаквани гости или чрез някакво недоразумение, грешка.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате трудна комуникация с хората около вас. Това ще бъде благоприятен ден за реализацията на ангажименти с човек от семейството ви, който в момента живее или работи в друго населено място. Отношенията ви с хора, с които работите заедно, ще претърпят някакво развитие. Днес ще имате възможност да реализирате свое очакване свързано с работата или с бизнеса ви. Мнозина ще отделят голяма част от времето си за разговори или други преживявания свързани с приятели. За Овен денят носи напрежение, свързано с невъзможност да реализирате свои планове днес, или поради сблъсъка ви с хора, които имат труден характер, или с които общуването като цяло е много трудно. За Лъв внимание ще изиска абсолютно всичко свързано със здраве, както вашето лично така и на хора от близкото ви обкръжение. За родените под знака на Стрелец парите, финансовата стабилност и доходите ще бъдат по някакъв начин приоритет за вас, но възможностите да постигнете някакво развитие в този план, ще са строго индивидуални.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате благоприятно време за активни дейности, за работа и организация на семейните ви дела. Всичко обаче трябва да бъде направено с идеята да се постигне реален успех или резултати до края на тази седмица. Мнозина ще се развълнуват от неочаквано събитие. Днес може да ви изненада новина отдалеч свързана с бременност или с раждането на дете. В любовта си ще се сблъскате с някои неочаквани недоразумения или с нежеланото вмешателство в отношенията ви от страна на други хора. За Телец, денят носи по-голямо психическо натоварване свързано с различни задачи, общуване с различни по темперамент хора или преодоляване на други негативни емоции и ситуации. За Дева денят също носи повече напрежение, но хубавото е че стреса ще идва бързо и бързо ще отминава, в зависимост от вашата готовност да реагирате адекватно при неговото възникване. За Козирог денят носи много информация от близо и далеч, която ще има важно значение за ваши семейни дела, професионални или бизнес задачи и планове.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък насочете вниманието си към приключването на задачи и ангажименти, които сте започнали през седмицата. Емоционални действия от ваша страна или липсата на мотивация може да са забавили или усложнили тяхното развитие. Днес не си позволявайте да пилеете време и енергия. От другата седмица започвате нов важен цикъл на развитие на нови неща в живота ви. Те могат да направят началото на април успешно време за вас или да го пропилеете поради ленност и мързел. Днес може да се ангажирате с оформянето на финансови документи или договори. Хората родени под знака на Близнаци ще преминат през ден на важни решения, събития или преживявания, които не само ще оставят следа след себе си, но и ще определят посоката ви на развитие през този и следващите няколко месеца. На късмет и интересни шансове днес могат да се надяват родените под знака на Везни. Чудесен ден ще имат и родените под знака на Водолей, които ще отхвърлят някакъв товар или труден ангажимент от плещите си, или ще имат по-ясна представа за развитието си през близките няколко месеца.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, пред вас е ден, който трябва да използвате максимално за реализацията на важни за вас дела. Възможен е разговор или специално събитие на работното ви място. Емоционалната ви нестабилност или свръхчувствителност може да създаде напрежение в отношенията ви с хора от ежедневието ви. Контактите ви с приятели или с приятни хора, ще ви заредят с оптимизъм за развитието на ваши важни планове. Мнозина от вас ще трябва да сдържат емоционалните си реакции, тъй като има опасност да предизвикат нежелан конфликт. За Рак денят носи необходимост от бързо приключване на ежедневните задачи, тъй като днес ще възникнат нови такива или други неочаквани ситуации. За Скорпион ще бъде добре да общуват с жена, с която могат открито да разговарят по свои лични проблеми, притеснение или планове. За Риби денят носи различни срещи или контакти с хора, които имат значение за изпълнение на семейни или професионални задачи, или по друг важен повод.


Дневен Хороскоп 30 март, 2023 - четвъртък

Четвъртък е ден на промените. Всичко, за което сте подготвени да реализирате като промяна в живота си, може спокойно да започне днес. През този ден може да очаквате помощ, съдействие или друго полезно за вас влияние, дори от страна на непознати хора. Насочите ли вниманието си към неприятностите в живота, които някой ви създава в настоящето, или допуснете да се поддадете на влиянието на неприятни хора, то най-вероятно здравето ви ще пострада по някакъв начин, дори това да изглежда като една безобидна мигрена, безсъние, или по-голяма нервност. Този ден носи неочаквани ситуации за тези от вас, които ще бъдат ангажирани със съдебно или юридическо дело, като там е възможно да има отлагане, или да възникнат други неблагоприятни ситуации за вас. Четвъртък ще благоприятства срещи и събирания по всякакъв повод, където не само ще се срещнете с приятни за вас хора, но и ще размените полезна информация.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес добро развитие за вас ще имат материални или имуществени дела, свързани с покупки или с продажби, с обгрижване на някакъв имот, стопанство или жилище, което давате под наем. През този ден материалната страна от живота ви ще бъде ваша основна грижа и ангажимент, но с желание за въвеждане на нови неща, в тези ваши дела. Добро развитие ще имате и вашите финансови дела, като мнозина от вас ще се зарадват на добри новини свързани с пари, или на неочаквано получаване на такива. Ако сте родени под знака на Овен, днес ще имате възможност да направите неща, които да ви зарадват лично вас или любимите ви хора, с които живеете заедно. Ако сте родени под знака на Лъв, днес ще бъде добре да общувате повече с приятели, с колеги или съседи, с които винаги ще има за какво да разговаряте, да размените опит или полезни знания. Ако сте родени под знака на Стрелец, днес намалете темпото и се постарайте да отделите повече време за почивка или за занимания, които ви помагат да заредите батериите си.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате разговори, срещи или други някакви ангажименти свързани с документ или договор предимно от финансов характер. Жените до 35-годишна възраст ще имат възможност да подобрят договор свързан със заплащане на труда, който изпълняват в този момент. Четвъртък ще благоприятства общуване или пътуване с роднини, които живеят на някакво разстояние от вас. Ако сте родени под знака на Телец, през този ден ще сте по-емоционални, чувствителни и докачливи, което ще ви направи не само трудни за общуване, но е възможно и вие самите да не се харесвате, такива каквито сте в момента. Ако сте родени под знака на Дева, четвъртък ще бъде един благоприятен и успешен ден за вас, в който използвайте максимално предоставените ви шансове, но без да изпадате в крайности като горделивост, алчност или пренебрежение. Ако сте родени под знака на Козирог, днес преди всичко за вас ще бъде важно да изпълнявате стриктно професионалните си задължения, да не бъдете разсеяни или лениви, защото рискувате да имате един неприятен уикенд.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да имате съновидение свързано с мъж, който вече е в отвъдния свят. Възможно е да получите новина свързана с житейския край на мъж или с друга лична драма в живота на такъв човек. Този ден носи неочаквани събития за тези от вас, които имат син или внук, независимо къде те живеят. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес лесно ще заблуждавате другите, и лесно вие самите ще бъдете заблудени. Разкриването на ваша тайна, независимо колко малка или голяма е тя, ще ви постави в деликатна ситуация. Малки но важни приходи могат да очакват родените под знака на Везни. Използвайте този ден за оптимизиране на действията си, от които очаквате някакви приходи. Ден за любов и развлечение ще имат родените под знака на Водолей.  
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще планирате действия свързани с вашия дом или с друг вид собственост, с които ще се ангажирате през този уикенд. Тези ваши действия могат да имат връзка с някакви покупки, ремонти, изчистване от непотребни вещи, пренареждане на вещите в дома ви и други най-различни дела. Четвъртък носи вероятност от неприятна или тревожна новина свързана с жена, която познавате, независимо къде живее тя. Ако сте родени под знака на Рак, днес няма да сте в най-добрата си форма, и това определено ще повлияе на настроението ви през по-голямата част от деня. Ако сте родени под знака на Скорпион, днес ще имате желание или ще възникне необходимост да общувате повече с най-различни хора, което ще се окаже едно добро нещо за вас. Ако сте родени под знака на Риби, четвъртък за вас ще бъде ден на изненадите, на неочакваните събития и ситуации.