Дневен Хороскоп 2 април, 2023 - неделя

За новини ни следвайте в ТЕЛЕГРАМ: https://t.me/astrovelida Вторият ден на април ще изиска ангажиране с повече домашна или рутинна работа. Днес може да използвате част от деня си за детайлно планиране на новата седмица, доколкото това е възможно. В отношенията ви с роднини, с близки хора и приятели от вас ще се изиска по-голямо търпение. В конфликтни ситуации съхранявайте достойнството си, но не бъдете груби или опърничави. Някои ситуации през този ден могат да провокират вашата негативна страна, и от вашия самоконтрол ще зависи да покажете доколко сте израснали като личности, а не като дребнави или закостеняли хора. Докъде сте стигнали в еволюционното си развитие ще бъде видимо днес.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя е възможно да имате предварително планирани дела свързани с грижи или работа около имот, къща или стопанство, които притежавате. Днес може да присъствате на събиране, което ще ви ангажира с избор на подходящ подарък. За съжаление през този ден ще се преживеят и доста неприятни събития, свързани с някакви инциденти или ще получите неприятни новини. Ще обсъждате предстоящи срещи или събирания по най-различен повод. За Овен неделя носи желание да бъдете повече време в дома си, ангажирани с неща, които са важни за вашия комфорт. За Лъв това е непредсказуем ден, тъй като едва ли ще успеете да реализирате плановете, които имате за днес. По-скоро се старайте да съхраните това което сте постигнали досега, в момента с лекота или поради неблагоразумие да го разпилеете и загубите. За Стрелец денят носи повече задачи, които обаче бързо ще могат да бъдат изпълнени, особено ако вложите повече старание в тях.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя се помъчете да бъдете смирени. Колкото и да ви се иска да направите нещо или да получите нещо - днес не е най-подходящото време за това. Покажете, че можете да бъдете търпеливи и действайте тогава, когато обстоятелствата са на ваша страна. През този ден, почивайте, акумулирайте знания и умения, наслаждавайте се на природата или на добрите хора около вас. Желанието ви да постигнете някакво съгласие по финансови дела днес ще срещне отпор или неразбиране. Денят ще бъде емоционално сложен за жените от тези три зодиакални знака. За Телец денят носи притеснения и страхове от различен характер. Някои от тези ваши състояния могат да бъдат предизвикани от разговор или новина свързана с човек от кръга ви роднини. За Дева неделя не носи някакви специални преживявания, по-скоро ангажиране с рутинна работа и задължения. За Козирог днес има вероятност да възникне една неприятна ситуация или новина свързана с момче или с мъж.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще усетите една лекота и бавно намаляване на напрежението от последните няколко седмици. Различни събития днес ще ви покажат колко е важна хармонията и любовта не само в семейството ви, но и в средата, където живеете. Всъщност това е основната задача на тази година да ни научи да ценим семейството, любовта, да се върнем към простичките неща в живота и да забравим гоненето на големите пари, скъпите имоти и коли. Днес ще сте склонни да размишлявате относно събития от миналото си, които вместо положителни резултати или успехи са ви донесли неприятности и загуби. За Близнаци денят ще изисква повече внимание и предпазливост при ангажиране с важни задачи или при вземане на важни решения. Има опасност да бъдете подведени от невярна, фалшива информация или някой да злоупотреби с доверието ви. За Везни денят носи неочаквани преживявания, срещи или новини. Родените под знака на Водолей днес ще имат важна среща или неочаквано ще срещнат полезни, приятни хора.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя може да сте необяснимо докачливи и лесно ще възникват противоречия с хора около вас. Това може да повлияе неприятно на работата или насемейните ви дела. Неприятностите, които ще възникнат днес могат да променят тотално някои благоприятни тенденции за следващата седмица, ако допуснете тяхното задълбочаване. Бъдете предпазливи и най-вече мъдри в своите действия и решения. Днес може да подредите дома си, да освежите с нещо интериора в жилището си. За Рак денят носи напрегнати ситуации, които могат да преминат в неприятни конфликти, провали или загуби. За Скорпион това ще бъде благоприятен ден за общуване или за обща дейност с жени. За Риби денят ще изиска планиране на предстоящи финансови разходи, за да се избегнат евентуални затруднения.


Дневен Хороскоп 1 април, 2023 - събота

Тези от вас, които са успели през март да се стабилизират и адаптират към първите промени на 2023, ще преминат по-спокойно през този нестабилен, тревожен и донякъде непредсказуем месец. Може би няма да усетите още днес тежестта на основните проблеми, които ще ви натоварят през този месец, и ще предпочетете да си осигурите един приятен уикенд. Състояния на безпокойство и дребнавост днес могат да ви създадат психически и емоционален дискомфорт или здравословно неразположение. Избягвайте неразумното харчене на пари, за неща, които са ви впечатлили за миг, тъй като утре може и да съжалявате. Правете покупки само на неща, които са наистина важни за ежедневните ви нужди. Коментирането на личния живот на други хора, може да ви вкара в някаква интрига и да бъдете обвинени за клюкарство.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота всяко едно събитие би трябвало да бъде повод за размисъл върху смисъла на собствения ви живот. В личен план може да възникне конфликт свързан с битов проблем или с желанието ви да направите някаква покупка. За някои от вас този ден вещае посещение в дома на роднини, приятели или съседи. Днес основните ви събития и ангажименти ще са свързани със собственото ви семейство или с роднини. Финансовите ви дела като цяло ще имат желаното от вас развитие. За Овен значение днес ще има любовния живот, любовта или уважението на хората около вас, емоционалния ви комфорт. За Лъв предстои преживяване с момиче или с жена, което ще бъде свързано с някакъв приятен повод. За Стрелец денят не носи някакви важни събития или преживявания, но може да изчистите неприключени задачи или задължения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, използвайте тази събота за осъществяването на различни емоционални събития и преживявания със семейството или с любимия човек. Отпуснете се, наслаждавайте се на малките неща в живота си и не допускайте негативно настроение. Провокации за това ще има. Среща или разговор с хора извън дома ви ще бъде по неприятен за тях или за вас повод. Днес не търсете разрешение на финансови проблеми и избягвайте разговори на такава тема. Внимание ще изискат проблеми свързани с дете, тъй като там ще има липсваща информация за това какво всъщност се случва. За Телец денят носи опасност от грешки, самозаблуда, влияние на някакви илюзорни очаквания и др. За Дева внимание ще изиска всичко, което може да ви причини загуба. Избягвайте рискови действия. За Козирог предстои преживяване или сблъсък с неприятен или с труден по характер човек.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота се опитайте да се насладите максимално на почивния ден. Фокусирайте вниманието си върху неща, които ви доставят удоволствие: музика, четене, някакъв вид хоби, разговори или срещи с приятели, занаятчийска дейност и др. Днес е време да преосмислите някои изпитания, които преживяхте през последните седмици и месеци и да подредите нови приоритети в живота си, с оглед натрупания лично от вас житейски опит. Не се колебайте да покажете на другите какво искате от живота, какво ви радва и кое ви кара да се чувствате зле. Родените под знака на Близнаци и днес ще намерят за какво да се тревожат или безпокоят, а всъщност това едва ли ви помага. Правилните пътища се виждат и намират, когато сте в хармония със себе си. Родените под знака на Везни в събота ще получат различни новини свързани с бебе, с дете или с млад човек от близкото обкръжение. За Водолей денят носи нови идеи, нови планове и нови възможности.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота вероятно ще предпочетете да останете в дома си, да се концентрирате върху някои неизпълнени задачи през седмицата или други семейни задължения. Като цяло този ден ще бъде благоприятен за обсъждане или разрешаване на различни професионални или бизнес дела. В събота ще имате странни преживявания, които носят важно послание за вас. През този ден някои от вас ще преживеят някакъв вид раздяла: с хора, с планове или с идеи и др. Не допускайте проблемите, които ще имате днес да провокират конфликти - сега нямате нужда от повече стрес, а от спокойствие и пълноценна почивка. За родените под знака на Рак ще бъде важно да прекарат повече време със семейството си, разисквайки или ангажирайки се с различни семейни дела. За Скорпион това ще бъде един сравнително спокоен ден, с много по-ясно виждане на нещата от живота, които до вчера са ви притеснявали. За Риби общуването с хора отблизо и далеч ще бъде в голяма полза за вашата емоционална, психическа и физическа стабилност и добро настроение.