Дневен Хороскоп 4 април, 2023 - вторник

За новини ни следвайте в ТЕЛЕГРАМ: https://t.me/astrovelida Днес от вашите действия и решения ще зависи дали ще можете да постигнете любов и хармония в дома и в живота си като цяло, или ще се чувствате отпаднали и подозрителни към случайно казани думи или коментари. Този ден носи неочаквани събития свързани с пътуване, които в повечето случаи ще са приятни и емоционални за вас. Успешно развитие ще имат пътувания свързани с някакви финансови дела или по работа, от която се очаква някаква печалба. Днес може с едно по-отговорно отношение към задачите си да постигнете повече от очакваното успехи. Лесно ще изпитвате симпатия при първа романтична среща или при събиране с приятели, където ще има и нови лица.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник насочете вниманието си към разрешаването на проблеми и неприятности, за които се нуждаете от помощ. Днес могат да възникнат краткотрайни любовни или емоционални недоразумения в дома ви. Внимание ще изискат финансовите ви планове свързани с разходи, които смятате да предприемете днес или в близките дни. Избягвайте да давате обещания, защото някои обстоятелства предстои да се променят и да усложнят тяхното изпълнение. За родените под знака на Овен, денят носи неотложен ангажимент или разговор. Този разговор може да има връзка със събитие в живота на близък човек или приятел. За Лъв във вторник ще възникнат различни спадове в настроението или ще се преживеят неочаквани емоционални моменти. За Стрелец днес ще бъде важно да свършат навреме своите задачи или професионални задължения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ви очакват много разнообразни събития и новини. Това е ден, в който не бива да се застоявате в дома си, а да търсите и реализирате повече контакти с хора, които имат значение за вас. Днес ще имате възможност да намерите най-доброто разрешение на домашни или имуществени проблеми. Отлагането на една среща или разговор няма да бъде загуба за вас. Във вторник ще бъде добре да отделите повече време за писма или за телефонни разговори с приятели отблизо и далеч. За Телец денят носи важни отговорности и задължения, които ще изискат да вложите в тях цялото си внимание и енергия. Това не е ден за разпиляване на ресурсите в различни посоки. За Дева днес ще възникнат нови идеи, планове или възможности. Един разговор днес ще ви даде надежда за нещо, което има важно значение за вас. За Козирог денят носи преживяване свързано с момиче или с жена, в което ще вложите много емоции и чувства.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще бъде полезно да се ангажирате с разнообразни дейности, предимно такива, където ще имате възможност да покажете своите умения. Ако това е свързано с работата ви, то днес определено ще можете да постигнете прогрес. Днес трябва да търсите промяна в дома си, в отношенията си, в работата си. Да направите нещата по нов начин, с някаква нова идея. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния. Прояви на прекалена самонадеяност могат да ви създадат нови проблеми, откъдето трудно ще излезете. За Близнаци този ден ще премине във фокусиране върху задачи, които предварително сте планирали за този ден.  За Везни това ще бъде благоприятен ден за пътуване, за общуване с хора от различни разстояния, за изпращане или получаване на пратки и писма. За Водолей във вторник предстои важна среща или разговор, които ще определят не само плановете ви до края на тази седмица, но и за едно по-далечно бъдеще.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще ви се наложи да отделите повече време на хора, които се нуждаят от вас. Възможни са грижи свързани с нечие здраве или ще имате проблем за разрешаване с роднини. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч. Финансовите ви дела днес могат да имат благоприятно за вас развитие. Ако нещо не се получи така, както вие искате, не бързайте да предизвиквате конфликт. Изчакайте, научете се на търпение. Събитията все още имат своето развитие.За Рак денят носи търсене на нови решения на стари проблеми и неприятности. За Скорпион това ще бъде интересен, полезен и успешен като развитие ден. За Риби невъзможността да приключите с някои стари задачи и ангажименти досега, днес по някакъв начин ще вгорчи вашето настроение.


Дневен Хороскоп 3 април, 2023 - понеделник

Понеделник ще започне като един напрегнат, натоварен ден. Уж ще имате някакъв план за реализация, но възникването на различни ситуации може да предизвика необходимост от бързи и адекватни промени и действия. Повечето събития през този ден ще имат някаква връзка с пътуване, с хора или институции от различни населени места. Ще се повишат рисковете от пътно-транспортни произшествия и по-груби, неадекватни реакции от страна на пострадалите. Домашните ви дела и отношения силно ще се влияят от емоциите и настроението ви през този ден, още повече, че самоконтрола върху тези неща ще бъде труден. Днес може да срещнете и да общувате с непознати хора, което ще се окаже някакъв вид изпитание за вас. Като цяло обаче този ден идва с нови възможности и шансове да постигнете някакъв напредък в личните си дела и в живота си като цяло.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще започнете седмицата в търсене на разрешение на възникнали вече неприятности. Днес ще имате благоприятна възможност за това. В понеделник може да възникне неочаквана възможност за разрешаване на имотен или имуществен проблем. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване или за посрещане на човек, който пристига от друго населено място. Конфликтите, които евентуално ще възникнат днес, ще са предимно на емоционална основа. Не търсете злонамереност зад неприятностите, с които се сблъсквате днес. За родените под знака на Овен, днес ще бъде добре да общуват повече със собствените си деца и въобще с млади хора, които ще ви дадат интересни идеи или полезна помощ. За Лъв предстоят няколко важни задачи или разговори, които ще изискат максимална концентрация и изцяло ангажиране с тях. За Стрелец сблъсъкът днес ще бъде с хора, които имат същия опърничав или не отстъпчив характер като вас. Предстоят ви интересни преживявания.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е ден, който ще запомните с едно по-голямо натоварване. Днес ще сте склонни да се ангажирате с дела, от които очаквате реални успехи, печалби или друга изгода. Днес ще се възползвате от информация, която сте получили преди време. Това ще бъде подходящ ден за възобновяване на контакти с хора, с които имате общо минало. Този ден ще има своето благоприятно влияние върху бъдещето ви. Не допускайте обаче разпиляване на време, енергия, ресурси и игнориране на нови възможности поради апатия или страх. За родените под знака на Телец, днес ще възникне желание или необходимост от общуване с приятели, които живеят на различни разстояния. За Дева интересните новини, полезна информация или предложения ще дойде от страна на жена. За Козирог това ще бъде един важен и успешен ден, в който смело може да следвате и изпълнявате своите задачи и планове.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник започвате една седмица, която ще се запомни с много работа, с повече отговорности и задължения, но и с повече неприятни новини свързани със здравословното състояние на ваши близки приятели или роднини. Още през първия ден на седмицата, мнозина от вас ще имат важни разговори или ангажименти свързани с дете или с близки хора. В някои случаи събитията днес ще определят различни дейности или занимания свързани с тях. Понеделник ще ви изненада с неприятна новина свързана с човек, когото познавате, или който е публична личност. За Близнаци денят носи късмет и нови шансове и възможности. За родените под знака на Везни, внимание ще изиска здравето. Този ден ще бъде подходящ за търсене на разрешение на някои неприятности и притеснения. За Водолей това ще бъде ден, в който почти всичко ще се движи бавно или ще се случва със загуба на повече енергия и време от ваша страна.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще получите новина, която ще ви изненада приятно. Като цяло понеделник вещае различни непредсказуеми събития, свързани с хора, които живеят в други населени места. Този ден ще има положително влияние върху развитието на важни за вас професионални или бизнес дела. Денят ще се запомни с преживяване или събитие свързано с човек от кръга ви роднини. Следете внимателно новини или информация, която ще получите от хора, които са публични личности. За Рак денят носи различни срещи или контакти с хора, които в някои случаи могат да бъдат представители на някаква институция или те ще имат друго важно значение за развитието на вашите дела. За Скорпион денят определено носи повече работа, което може бързо да ви направи уморени и изнервени. За Риби днес ще възникне възможност от кратко или важно пътуване, както и необходимост за общуване с хора от различни разстояния, с които ще има да обсъждате важни за вас дела.