Везни Месечен Хороскоп Април 2023. Месечен Хороскоп Април 2023 за Везни

Ако сте родени под знака на Везни, месец април ще бъде време на важни и вероятно съдбовни промени в живота ви. Бъдете готови да действате бързо, разумно, практично и с поглед върху бъдещето, а не само към настоящия ви комфорт.
Пред вас е месец, в който ще преживеете събитие свързано с човек, който живее на разстояние от вас. Възможно е работата на тази личност да е свързана с пътуване, с комуникация, компютри, Интернет, туризъм и други динамични дейности.
В семейството си ще преминете през временни изпитания, които ще изискат да покажете силна воля и търпение при реализацията на важни житейски цели. Нищо не застрашава дома ви, семейството или работата ви, затова не допускайте паника или напрежение.
Тези от вас, които вече са в процес на развод или на физическа раздяла, нека приемат това с достойнство и се опитайте да съхраните собственото си достойнство.
Този месец ще бъде благоприятно време за разрешаване на здравословен или битов проблем в семейството.
Ако имате притеснения или проблеми свързани с имот или с някакъв вид собственост, сега ще намерите най-доброто разрешение.
Емоционално вие може да променяте бързо и неочаквано настроенията си и това може да бъде причина за неправилни решения, за изпускане на важна възможност и др.
През този месец ви предстои раздяла с човек поради различни житейски причини.
Неочаквана ситуация на работното ви място ще ви покаже, че действията на ваш колега, ръководител или клиент ви вредят по някакъв начин или правят позицията ви нестабилна, проблематична.
За момчетата и момичетата април носи повече учение или работа и пълно всеотдаване на правилното и навременно изпълнение на свързаните с тези неща задачи. Динамиката на събитията през този месец ще изиска да не пропускате детайли, да не игнорирате съвети и да не оставяте нищо за другия ден.
Мъжете ще са развълнувани около една идея, събиране или друго важно събитие свързано с близък мъж или с приятел. Интереса на една личност към вас или към вашата работа ще ви озадачи.
Жените ще имат високи цели свързани с финансови или имуществени дела. Някои от вас ще обмислят или ще реализират една скъпоструваща покупка за дете или за близък родственик.

Везни Месечен Хороскоп Март 2023. Месечен Хороскоп Март 2023 за Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през март ще се зарадвате на добри новини свързани с пари или с финансов документ. Няма да ви липсват и любовни вълнения, но тяхното разнообразие като емоции ще бъде голямо. 
През този месец ще имате желание и възможност да разрешите битови или имуществени проблеми в дома си. Ще можете да се зарадвате с материален успех или придобивка, с нова подредба в дома си и др.
През този пролетен месец ще възникнат нови обстоятелства или нови цели в живота ви, които ще бъдат съобразени със ситуацията в страната, където живеете. Те може да променят някои взети досега решения или споразумения.
През март ще очаквате нови хора на работното си място, или нови клиенти, ако работите в сферата на услугите или търговията.
През този месец може да развиете едно интересно приятелство чрез позцията, която имате на работното си място, което ще бъде поради общи интереси или занимания извън работата ви.
Леки здравословни неразположения могат да ви притеснят и да ви накарат да си създавате прибързани диагнози за състоянието си. Отделете специално внимание на хроничните си заболявания.
През март ще имате различни поводи за събирания с роднини или с приятели. Предстои ви да преживеете интересни моменти със специални за вас хора.
През този месец ще бъдете окрилени от развитието на ваше романтично приятелство или любовна връзка.
Ще възникне временно напрежение около пари, които ще очаквате да получите най-вероятно чрез документ.
Момчетата и момичетата ще очакват резултати от свои действия, извършени през предходните няколко месеца. Внимателно ще следите и развитието на събити ясвързани с ваши приятели, връстници или колеги. В дома ви мнозина ще се зарадват на една важна придобивка.
Жените ще разговарят с приятели във връзка с различни идеи или планове, от които ще очакват някакви доходи или друга някаква изгода. Новините, които ще получите чрез други жени, могат да се окажат в основата на решения и промени, които ще предприемете през този месец или през април.
Мъжете да бъдат предпазливи в думи или обещания на други хора. Искреността или силното желание от ваша страна за нещо, може да срещнат неразбиране и опит за измъкване от деликатна ситуация.