Водолей Месечен Хороскоп Май 2024

Здравейте,
Месечен Хороскоп Май 2024 ви предлага обща прогноза за този месец и седмичните прогнози за всяка седмица от този месец.
Вие може да закупите целия хороскоп чрез:
PAY PAL, чрез плащане през EPAY, easy pay
или по банков път:
BG78RZBB91551013154550
MAYTHAM&BROOKE LTD EOOD
цена на 1 хороскоп с ДДС е - 4.00лв.
След извършване на плащането пишете на имейл [email protected] като посочите за кой зодиакален знак искате да получите хороскоп.

Водолей Месечен Хороскоп Април 2024. Месечен Хороскоп Април

През АПРИЛ ще преживеете някои сложни моменти свързани с близък човек, вероятно от кръга ви роднини.
Възможни са грижи свързани с неговото здраве или ще възникне необходимост от вземане на важни решения за неговото бъдеще.
Месец април ще бъде благоприятен месец за начало на любовна връзка или за развитие на вече създадена такава, която е започнала през изминалите година - две.
През този месец може да вземете важни решения свързани с бъдещето на вашите отношения.
През април ще присъствате на събиране по-важен повод, свързан с дете или с близък човек. Ще ви се наложи да направите избор на подходящ, но и полезен подарък.
През този месец ще има повече раждания или преживявания свързани с момчета или с мъже от кръга ви роднини, приятели, колеги, съседи и др.
През този месец няма да успеете да реализирате всички свои очаквания, но това което ще постигнете ще е важно и ще има дълготрайно значение за бъдещето ви.
През април на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с хора, които живеят наблизо до вас, както и с такива хора, които са негативно настроени към вас.
В средата на пролетта ще ви изненада успех на човек, който е ваш роднина или близък приятел.
Момчетата и момичетата могат да преминат през един благоприятен във финансово отношение месец, в който изненадващи събития ще работят в тяхна полза. Тези от вас, които са осъществили една промена по местоживеене в предходните три месеца, през април ще се сблъскат с трудни промени и адаптиране към новите условия на живот. Много важно за вас ще бъде през този период да се съобразявате с реалните си финансови възможности и да гледате по-сериозно на финансовите си дела.
Мъжете ще имат повече задачи на работното си място или в бизнеса си. Възможни са промени и нововъведения от всякакъв характер, включително започване на нова работа. Много важен период за вас, поради възникването на необходимост от вземане на важни решения, които понякога няма да зависят само от вас. Тези от вас, които ще се ангажират със съдебно или юридическо дело няма да преживеят изненади. Новините от близо и далеч през този месец ще определят в голяма степен бъдещите ви планове.
Жените ще имат емоционални преживявания с близки жени: баба, майка, сестра, дъщеря и др. Ще обмисляте много по-сериозно върху вашата роля в семейството и в обществото, където живеете. Някои млади жени ще се зарадват на новина свързана с бременност, с раждането на дете или с успеха на вече поотраснало дете. За някои от вас обаче предстои трудно решение свързано с вече възникнала ситуация в семейството или в любовната ви връзка.

Водолей Месечен Хороскоп Март, 2024

През МАРТ неочаквано ще разкриете една тайна, измама или интрига, която ви засяга пряко.
Подобни действия ще ви накарат да вземете много категорични, бързи, а може би и неприятни решения.
През този месец избягвайте да правите големи или важни планове свързани с дома си, защото вероятността да реализирате каквото и да било е не е голяма, по-скоро ще сте ограничени в много отношения.
През този месец не са изключени моменти на сложна комуникация и противопоставяне между членовете на семейството или ще липсва нормално общуване помежду ви.
През март внимание ще изискат вашите финансови дела, особено когато става дума за уреждане на документи от финансов характер, наследство и др.
В началото на пролетта могат да ви натоварят проблемите на дете или млад човек, някой който живее в друго населено място, и който преминава през трудни моменти в личния си или професионален живот.
Този месец обаче ще бъде благосклонен за момичетата и момчетата, които ще имат своите шансове за благоприятни изяви в училище, университета или постигане на важни резултати в работата си. Очакват ви различни емоционални или романтични преживявания, освежаване на стари приятелски отношения и др. Възможно е да възникнат грижи, ангажименти или събития свързани с близка жена, която е много вероятно да живее на някакво разстояние от вас.
Мъжете ще преминат през трудно начало на пролетния сезон, в който ще ви се наложи да се съобразявате с много неща и хора. Ситуация, която може да ви накара да се почувствате ограничени не само физически, но и емоционално. През март може да преживеете раздели с приятели или да възобновите позабравени отношения с хора от миналото ви. На моменти събитията ще се развиват главоломно бързо, а на моменти ще имате усещане, че сте попаднали в застой.
Жените ще се сблъскат с неочаквани ситуации, които ще възникнат чрез действията на лицемерни, злобни, завистливи или непочтени хора. Опасността за заблуда в личните, любовни или приятелски отношения ще бъде много голяма. Всичко в любовния ви живот ще трябва да се приема и проверява внимателно и по-малко споделяйте личните си дела с други хора. Ако се възползвате от тези съвети, то март ще намери начин да ви зарадва с някои приятни и незабравими преживявания.