Дева Месечен Хороскоп Април 2023. Месечен Хороскоп Април 2023 за Дева

Ако сте родени под знака на Дева през април ще имате различни поводи за събиране с роднини и приятели, които живеят наблизо или надалеч от вас. Мнозина от вас ще имат повод да поканят гости в дома си, като това може да се окаже едно силно емоционално събитие.
През април ви предстои да вземете важно решение, което ще изиска някакъв ангажимент с документи, посещение в инстутиция, разговор с хора, които представляват някаква организация, полиция, компания.
Предстоят ви важни задачи за изпълнение свързани със собственото ви дете или ще имате с работа свързана с деца (ако работите в такава област).
През този месец ще обмисляте или ще сте в подготовка за едно пътуване. Това ще бъде благоприятен месец за пътуване с цел работа, на гости или на почивка.
Като цяло едно пътуване през април ще ви донесе контакти с различни хора: ваши роднини, приятели или ще създадете нови познанства.
През този месец някои от вас ще пътуват заради имот, който се намира в друго населено място.
През този месец ще бъде важно да бъдете отворени за комуникация с най-различни хора по националност, религия или местоживеене. Ще имате възможност да обогатите знанията си, да се заредите с енергия или да ви осветлят нови идеи, чието развитие тепърва ще предстои.
Любовните недоразумения или притеснения през този месец ще бъдат временни. Тяхната поява ще се дължи на необмислени реакции или свръхчувствителност от ваша страна. През този месец ще ще ви се даде възможност да преживеете нещо специално в любовта.
В работата или в обществената ви дейност ще ви зарадва разговор, предложение или идея. Предстоят ви нови професионални или обществени контакти с човек от друг град или държава.
През април ще преживеете специално събиране свързано с дете или с млад човек.
Вероятни са неочаквани пари или възникване на възможност за допълнителен доход.
През април обаче се пазете от харчене на пари на вятъра, за ненужни неща или следвайки сляпо своите капризи.
За момчетата и момичетата април носи различни моменти на несигурност и напрежение. Бъдете внимателни и толерантни при общуване с хората около вас.
За мъжете финансовите действия през този месец ще изискат по-голяма концентрация, особено ако работата ви е свързана с пари. Може да вземете важни решения свързани с пари, но не прибързвайте!
Жените ще имат достатъчно домашна работа и семейни задачи, които ще ангажират по-голямата част месеца. Като цяло април ще изиска от вас повече търпение, вникване в настроенията и желанията на хората около вас. Избягвайте да вземате самостоятелни решения без да сте ги обсъдили с останалите членове на семейството си. Трудно ще ви бъде общуването с по-възрастни от вас хора.

 

Дева Месечен Хороскоп Март 2023. Месечен Хороскоп Март 2023 за Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през пролетта ще преминете през един много напрегнат и динамичен период за вас. Ще имате повече ангажименти в ежедневието и повече задачи, които ще трябва да бъдат приключени в срок.
През март ще обмисляте идеи, предложения или възможности за по-добър доход, за допълнителни работа и др.
През този месец много повече ще се ангажирате с вашите собствени проблеми и тревоги. Ще търсите начини за тяхното разумно разрешаване. Това ще бъде важно за вас, преди да са станали по-сериозни или по-трудни за разрешаване.
Вероятно тяхното разрешаване ще ви коства и разход на пари.
Развитието на ваша лична, приятелска или професионална връзка ще ви изненада през този месец. Ще се чувствате объркани и несигурни в това, което преживявате.
През март ще получите пари или финансов документ, който ще ви освободи от някакъв страх или притеснение. Това може да касае вашите семейните отношения, но може да има и връзка с бизнеса ви (ако имате такъв).
През март ще се обсъждат планове свързани с дете: с неговото образование, развитие на талант или усвояване на допълнителни умения и др.
За някои от вас този месец носи грижи свързани със здравословен проблем в семейството, престой или лечение в болница, специална терапия и др.
През този месец могат да ви обидят думи и действия на човек, който умишлено ще действа против вас по този начин.
Момчетата и момичетата ще преживеят различни очаквани или неочаквани събития свързани с жена от семейството, или с момиче, която е ваша приятелка, съученичка, връстничка или колежка.
Мъжете ще се разделят с приятели, и в това няма да има никаква изненада. Като цяло през този месец ще сте склонни лесно да избухвате, да се обиждате и да наранявате с думу хора, които всъщност са важни за вас. Прояи на ревност могат да доведат до разпад на настоящата ви връзка.
Жените ще се зарадват на един свой личен успех, който вероятно са постигнали сами или с помощта на друг човек. Като цяло този месец ще ви предостави много нови възможности, но тяхното реализиране ще зависи изцяло от вас. Не е изключено специално преживяване в дома ви, свързано с важна новина или събитие.