Козирог Месечен Хороскоп Април 2023. Месечен Хороскоп Април 2023 за Козирог

През април може да реализирате едно пътуване с цел гостуване на приятели или роднини, които живеят в друг град или държава.
Възможно е обаче да поканите на гости приятели или роднини, които ще искат да ви гостуват по някаква причина.
Подобни събития през този месец ще са част от промени, които в момента вървят в живота ви. Възможно е вие да виждате само едната страна, а в същност развитието им да има някакъв друг, все още неясен или невидим смисъл.
Дори да не усещате промените в живота си, те видимо или невидимо се развиват и ще имат явен за вас резултат през следващите няколко месеца.
През април може да ви разстрои една неприятна новина свързана с човек от кръга ви роднини или приятели.
През този месец може да имате финансови отношения с човек, който живее в друго населено място (включително е възможно и в чужбина).
Възможно е да се ангажирате с уреждането на някакъв документ с такъв човек.
През април може да се притесните около здравето на роднина или приятели, на които им предстои болнично лечение или операция.
През този период от време бъдете много внимателни на работното си място. Не следвайте сляпо емоциите си, не реагирайте прибързано, особено в отношенията си с колеги, клиенти или партньори.
Предстои ви разговор с човек, който ще има желание да ви сподели свои идеи и планове. Ще има нужда от вашия съвет или мнение. Не бързайте с коментарите си, тъй като ще се нуждаете от повече информация и проучване.
Любовта през този месец може да бъде сложна поради по-голямата ви емоционалност и нетърпеливост. Ако все още гледате назад към една приключила връзка, знайте че си губите времето с напразни надежди. Натиск от ваша страна, провокиране на срещи или разговори може да ви изправи лице в лице с тайни, чрез които сами ще си причините болка.
Обърнете поглед напред към бъдещето. Ако нямате нов партньор, огледайте се за нов старт в живота си.
През април може да очаквате допълнителни пари от работа, а ако имате собствен бизнес ще ви зарадва леко покачване на доходите ви. Възможни са и неочаквани пари.
За момичетата и момчетата, април носи вероятност от тревоги свързани с родител, най-вероятно баща или роднина от мъжки пол. Ще имате конкретни очаквания за важни за вас неща от страна на родител или роднина, ще разчитате на тяхна помощ или подкрепа.
Жените нека да бъдат внимателни с всякакви нови начинания. Април няма да бъде благоприятно време за ангажиране с юридически или съдебни дела. Ако възникне такава необходимост, бъдете готови за възникване на различни ситуации. Пазете се предимно от лъжливи обещания, прекалена самоувереност на адвокати или свидетели, опити за манипулиране, което ще се обърне срещу вас.
Мъжете ще са склонни да разчитат повече на късмета си и вероятно няма да останат разочаровани. Април ще бъде благоприятен месец за пътувания, особено ако те са по семейни причини, заедно със семейството.

 

Козирог Месечен Хороскоп Март 2023. Месечен Хороскоп Март 2023 за Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, в началото на пролетта ще сте в очакване на важна лична среща или събиране. Възможно е едно такова събитие да определи развитието на ваш важен план, чиято реализация ще очаквате през следващите месеци на тази година.
Като цяло не се натоварвайте с големи очаквания за месец март. Това не означава, че този месец ще бъде лош период за вас.
Истината е, че развитието на малко неща ще зависи от вас. Като цяло влагайте повече внимание и практичност в действията ви, за да имате добри постижения и успехи.
В работата ви може да възникне ситуация свързана с грешка, неуспех, неудовлетворение, критика от ръководител или клиент, липса на възможност да се реализирате и др.
Каквато и да е конкретната ситуацията, тя ще има временен характер. Не бързайте с емоционални реакции и решения.
Това ще бъде един благоприятен месец за пътуване, особено има връзка с работа, уреждане на договори, документи и др.
През този месец може да получите пари от друго населено място, което няма да е свързано с някаква изненада.
В материален план март ще бъде специален месец за повечето от вас. Ще имате късмет в една покупка, придобивка или някакъв вид печалба.
в началото на пролетта мнозина ще се зарадват на вниманието и щедростта на роднина.
През този месец избягвайте конфликтите. Избягвайте хора, които избухват бързо и трудно контролират емоциите си.
Не се забърквайте в интриги или в противозаконни действия, независимо от тяхната цел. Всяко подобно деяние може само да ви причини загуба или друг вид усложнения.
През този месец ще преживеете важно събитие свързано с човек, който е ваш приятел, колега или съсед.
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждане на дете.  
Момчетата и момичетата ще се наложи да изчистват някои недоразумения или противоречия с приятели, връстници или колеги. Може да ви забъркат в някаква интрига, да интерпретират погрешно ваш коментар или забележка. Вие самите ще следите проблеми в живота на момче от кръга си приятели, но няма да участвате в тяхното разрешаване.
Мъжете ще преминат през един сравнително спокоен месец, в който поне ще имат възможност да се стабилизират и реализират някои важни планове. Ще има поводи за събирания или радости в дома и семейството. През този месец ви предстоят най-различни срещи и общуване с интересни хора.
Жените ще се ангажират с различни документи, договори включително такива свързани с работа или бизнес. Ще очаквате развитието на една ситуация на работното ви място. С нейното приключване може да се отвори нова възможност за вас.