Риби Месечен Хороскоп Април 2023. Месечен Хороскоп Април 2023 за Риби

В средата на пролетния сезон ви предстои да преживеете неочаквани, изнервящи и непредсказуеми събития на свързани с работата или с бизнеса ви. Това ще бъде един натоварен, отговорен, труден месец предимно в психологически и физически план, при изпълнение на професионалните ви задължения.
Възможни са всякакви промени и премествания в тези области от живота ви.
През април повод за важно или силно емоционално събитие ще бъде дете или внуче, по-малки от вас брат, сестра, племенници.
През април ще можете да получите по-голяма яснота за чувствата си в една любовна връзка, но само ако искате да видите реално нейното развитие. Всякакви илюзии, които сами си създавате или някой ви ги дава, могат да ви отведат в погрешна посока.
Така може да си причините страдание поради нереални надежди и да преживеете неприятна загуба на време.
През този месец ще имате трудни разговори с хора, които не са членове на семейството ви. Те могат да имат връзка с вашата работа, да са представители на различни държавни, банкови или частни институции и др.
През април ви предстои да проведете среща или ще гостувате някъде по неприятен за вас повод.
Този месец в много отношения ще бъде щедър за вас. Всичко ще зависи от вашите очаквания, от това какво смятате, че ви се полага или заслужавате.
Колкото по-реалистично и практично гледате на живота си, толкова е по-голяма вероятността да постигнете реални успехи.
Изненадите сега ще ви покажат, че хубавите неща в живота ви си имат свой собствен начин да стигнат до вас.
Парите едва ли ще са голям проблем през този месец, ако сте съумели да правите правилен баланс на средствата си.
Възможно е да възникне напрежение свързано с пари, които очаквате да получите по един или друг начин.
За момчетата и момичетата това ще бъде важно време за организиране и стабилизиране на личните финанси, преди да предприемете конкретни действия или покупки, промени или реализация на важни планове.
Мъжете може да вземат неочаквано трудно решение. През този месец ще ви се наложи да направите преоценка на любовните си отношения или извънбрачна връзка, ако имат такава. В нещо сте излъгани, разочаровани или ви липсва щастието, което смятате, че заслужавате. Възможно е вината да е във вашия партньор, но най-вероятно и вие сте част от проблема.
Жените ще имат благоприятно време за лечение или терапия. През този месец ще правите планове планове за семейството си, водени от своите собствени виждания и идеи. Това може да проработи, но може да предизвика и противоречия с останалите членове на семейството ви.

 

Риби Месечен Хороскоп Март 2023. Месечен Хороскоп Март 2023 за Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през този пролетен сезон ще получите шанс да постигнете важни за вас успехи. Ще ви бъде дадена нужната закрила и късмет, но не злоупотребявайте с това.
Пазете се обаче от необмислени коментари, от по-грубо общуване с околните, от конфликти. Такива действия от ваша страна ще поставят на сериозно изпитание важни за вас отношения с роднини, приятели, колеги и др.
Март ще бъде сложен месец за тези от вас, на които им предстои ангажиране със съдебно или с юридическо дело.
През този месец ще имате благоприятно време за работа, въпреки че няма да ви липсват стресови ситуации. Това касае предимно тези от вас, чиято работа е свързана с някакви специфични отговорности.
На мнозина от вас ще се наложи да отсъстват от дома си за няколко дни. Това може да се случи през почивните дни с цел отдих или да има връзка с посещение при родственици.
През този месец силно ще ви подразни лицемерието на човек и опитите му да хитрува или да манипулира хората около себе си. Това може да ви накара да покажете открито своето неодобрение, но може да останете само с гнева си и да игнорирате ситуацията водена от други ваши по-важни интереси.
През март ще преживеете неприятности свързани с човек от близкия ви кръг роднини или приятели. Те вероятно ще имат връзка с имотни или битови проблеми, проблеми с битова техника или автомобил и др.
Това ще бъде благоприятен месец за уреждане на финансови отношения. Възможно е да получите пари от конкретна личност, от държавна институция или банка.
През този месец ще имате повече сънища свързани с хора от Отвъдното, като причината за това може да бъде силната им липса във вашия живот, както е възможно те да ви носят някакви послания.
Вероятни са моменти на болезнена самота, независимо дали живеете сами или с други хора.
Март ще бъде благоприятен месец за пътуване, като най-вероятно то ще се развие според плановете ви. Очаквайте събирания свързани с приятни емоции или срещи с интересни, забавни хора.
През този месец ще имате повече от обикновеното разговори с хора, които живеят надалеч от вас.
През март мнозина ще могат да се зарадват на премия, бонус или друга придобивка, печалба свързана с добре свършена работа или друг вид ангажимент. 
Момчетата и момичетата да бъдат внимателни с методите, които ще използват при разрешаване на неприятностите си!
Мъжете ще имат нови контакти с хора, с които им предстои да работат през този месец или при някаква обществена дейност.
Жените ще преминат през месец на изненади, на неочаквано развитие на различни събития.