Скорпион Месечен Хороскоп Април 2023. Месечен Хороскоп Април 2023 за Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през април ще организирате или присъствате на различни срещи и събирания, които ще са свързани с развитието на важни за вас планове или проекти. Ще обсъждате въпроси касаещи развитието на дела и събития през този месец, но също така ще се поемат и конкретни ангажименти за тяхното успешно реализиране.
Този месец вещае покана за събиране свързано с годеж, сватба, юбилей и др. Някои от вас ще се възползват от благоприятните вибрации на този месец за да реализират едно преместване в друг град или държава.
През април ще преживеете моменти на лошо настроение, страх или потиснатост, които ще възникнат покрай едно здравословно неразположение, което ще възникне в най-неподходящ за вас момент.
Възможно е в последствие да възникнат други ситуации, които ще преживеете емоционално и болезнено.
През този период ще можете да разчитате на подкрепата или съдействието на жена в личните си и семейни дела.
Април ще бъде запомнен с едно специално емоционално или романтично преживяване, особено за несемейните представители на този зодиакален знак.
През този месец на изпитание ще бъдат поставени брачните ви отношения. Предстои проверка на доверието помежду ви, на способността да разчитате един на друг. Ще имате нужда да освежите вашите отношения, но дали ще имате желание да направите това ще е строго индивидуално. Възможно е въпреки проблемите в брака ви да оставите рутината в отношенията ви да продължи да доминира.
В определена ситуация, която ще възникне в семейството, ще ви се наложи да поемете по-голяма отговорност или да изпълните навреме определени задължения.
Не приемайте несериозно проблемите в брака си. Този месец ще бъде съдбовен за бракове, които все още не са се разпаднали поради различни предразсъдъци или други причини. През април тези от вас, които не са щастливи в брака си ще имат сила, кураж и по-ясна визия за бъдещето си, което може да бъде причина за разрив или раздяла.
Бъдете особено внимателни през този месец, ако имате паралелна връзка с друг партньор.
Април вещае необходимост от конкретни решения свързани с бременност или с малко дете.
През този месец всяко едно пътуване независимо от неговата цел и времетраене ще трябва да бъде внимателно подготвено и организирано. Има вероятност от пропуски или грешки, които могат да създадат усложнения.  
За момичетата и момчетата ще има изненади през този месец, които ще рефлектират успешно върху вашите учебни, лични или професионални дела. Много неща ще успеят да ви изненадат през този месец...
Мъжете ще са ангажирани с важно събитие в живота на момиче или млада жена: дъщеря, внучка, племенница, сестра и др. През този месец ще градите важни планове изпълнени с надежди или позитивни очаквания за бъдещето си.
Ще преживеете силни емоции около събитие или събиране свързано с мъж.
За жените април може да бъде запомнен със събития и преживявания свързани с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
Мъжете ще изиграят важна роля в живота ви, особено тези, които са от кръга ви приятели или колеги.

 

Скорпион Месечен Хороскоп Март 2023. Месечен Хороскоп Март 2023 за Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази пролет ще ви се наложи по-често да разчитате на помощта или контактите на ваши роднини или приятели. Подобна подкрепа от тяхна страна ще се окаже важен фактор за постигането на важни за вас успехи.
Възможно е със съдействието или съвета на други хора да започнете нова работа или бизнес, или да реализирате друга важна промяна в дома си.
През март ще възникнат неочаквани противопоставяния с хора от дома ви или от кръга ви роднини и приятели. Подобни ситуации ще се развиват под видимото влияние на различни коментари или интриги от страна на други хора.
През този месец ще преживеете приятни емоции свързани с получаването на пари.
За мнозина от вас ще възникнат възможности за по-добри доходи или ще получите по-висока заплата. Благоприятни финансови влияния ще усетят и тези от вас, които имат собствен или семеен бизнес.
През тези три месеца ще възникнат проблеми със здравето на човек от кръга ви роднини, приятели или колеги.
През март ще планирате и реализирате важна покупка или промяна в дома си. Хубавото е, че ще имате подкрепа от страна на хората, с които живеете заедно или които евентуално финансово ще ви помогнат да си я закупите.
Някои от вас ще се зарадват на подарък, който ще получат от приятели или роднини.
За съжаление, вероятно още в началото на този сезон ще ви натъжи неприятна новина свързана с човек, когото познавате.
Едно обществено или политическо събитие в страната, където живеете, също може да повлияе по някакъв начин на живота или на плановете ви.
Март ще бъде важен месец за вас, тъй като ще имате възможност да реализирате почти всички свои планове и очаквания.  
Момчетата и момичетата ще се вълнуват от развитието на своята романтична връзка, която много често може да бъде с партньор извън вашето населено място. През този месец може да планирате или реализирате една такава среща. Всъщност март ще благоприятства пътувания от най-различне характер, така че добре планирайте делата си и действайте!
Мъжете ще трябва да приемат много сериозно и отговорно професионалние си и бизнес задължения. Предстоят ви доста отговорни задачи и почти никакво време за разпиляване. През този месец ще направите и някои смели планове за бъдещето си свързани с промени в кариера, бизнес, нов дом или по местоживеене.
Жените ще са склонни повече да обмислят свои решения или промени, отколкото да действат. Ще сте несигурни дали това е правилното време за подобни действия. Консултация с астролог може да се окаже добро решение, но и разчитайте на собствената си интуиция. През този период ще имате възможност да подобрите доходите си чрез нов професионален договор или пчелаба от някаква инвестиция.