Близнаци Седмичен Хороскоп 26 февруари - 3 март, 2024

През седмицата от 26 февруари до 3 март ви предстои да преминете през един важен период за разрешаване на важни проблеми или различни по характер затруднения. Най-вероятно това ще бъдат неща, които ви създават някакъв дискомфорт или напрежение на работното ви място. Вашите практически и мъдри действия ще бъдат важна част за тяхното успешно приключване. Също така ще можете да се възползвате и от възникването на нужните за това благоприятни обстоятелства или нови възможности.
През седмицата ще ви изненада неприятна новина свързана с жена, която познавате свързана с неочаквано събитие в нейния живот.
През тази седмица ще имате повече контакти с роднини, както и повече отговорности свързани с тях.
Развитието на събитията през седмицата ще е много променливо, понякога ситуациите ще се променят дори в рамките на един ден. Избягвайте емоционални натоварвания свързани с очакване за нещо лошо в живота ви.
Много важно за вас ще бъде да избягвате стреса и да не се натоварвате с някакви конкретни очаквания за развоя на събитията.
Приятните изненади през тези седем дни ще дойдат чрез различни новини и съобщения.
Мнозина ще се зарадват на важен документ или договор.
Успеете ли да съхраните себе си от негативи емоции, в края на седмицата ще разберете, че сте преминали успешно през едно сложно, но продуктивно за вас време.
Момчетата и момичетата ще бъде добре да се вслушат в думите на по-възрастен мъж, с когото ще имат разговор или общи действия свързани с училище, университет или работа. Добро влияние върху вас ще има човек, който е ваш ментор, треньор или учител. Не се заяждайте или не дискриминирайте по никакъв начин по-млади от вас хора или деца. Дори да го правите на шега, последствията могат да се окажат доста неприятни.
Мъжете ще се сблъскат с някои неочаквани проблеми свързани със здраве, с неща върху, които нямате контрол, неприятни новини, които ще са свързани с важни за вас хора и др. Особено внимание ще изискат събития или отношения свързани с непознати хора. Избягвайте конфликти или противопоставяния с тях.
Жените ще усетят товара на новите отговорности, които годината носи за тях. Предстои ви седмица на важни решения, контакти с юридически, съдебни или административни инстанции. Ще имате повод за събиране или за покупка на подарък за момиче или за млада жена. Жените над 35 годишна възраст ще имат възможност да започнат една нова промяна в живота си.


Близнаци Седмичен Хороскоп 19 - 25 февруари, 2024

През седмицата от 19 до 25 февруари ще преживеете неприятна ситуация в работата си, която ще предизвика по-голямо напрежение. Вероятно това ще има връзка с конфликт с жена, която е ваша колежка, клиентка или е част от ръководния състав.
През тези седем дни определено ще сте неспокойни и нетърпеливи при изпълнение на професионалните си задачи, което също може да бъде причина за възникването на затруднения или сложни ситуации.
Седмицата ще се запомни с неприятно събитие свързано с човек от кръга и роднини.
Ако имате затруднения в брака си, през тази седмица конкретно събитие може да предизвика желание или стъпка към окончателна раздяла, или юридически да приключите вашите отношения с официален развод.
Седмицата ще бъде благоприятна както за пътуване, така и за развитие на ваши приятелски отношения с хора от близо и далеч.
Възможно е вие да пътувате за среща с приятели, или ваши приятели да вземат решение да пътуват, за да ви гостуват.
През седмицата ще ви изненада информация или предложение, което най-вероятно ще засяга вашата кариера или възможност да научите нови неща, нови знания или умения. Не бързайте да вземате решения през тази седмица. Дайте си време за размисъл, за допълнителна проверка на получената информация и тогава решете какво да предприемете.
Момчетата и момичетата ще проявят детинщина в някои свои действия, което ще се отрази недобре както на представата на другите за вас, така и на вашите отношения с околните. Повече интересни, включително романтични емоции ще могат да очакват момичетата. Въпреки възрастта си, бъдете внимателни в интимните си забавления и се пазете от нежелани последствия от тях.
Мъжете ще преминат през моменти на лошо настроение поради невъзможност да видят лесен начин за излизане от една неприятна ситуация или проблем. Да, определено такъв начин няма да има. Въоръжете се с търпение, бъдете готови да се сблъскате с последствията на своите предишни грешки, изчистете проблемите си.
Жените все още могат емоционално да са под влияние на събития и преживявания от изминалата седмица. Лиспата на човек, който вече не е на Земята ще става по-болезнена и по-осезаема, като нещо, което никога повече няма да се промени. Ще искате да излезете от това си състояние правйки интересни и смели планове за бъдещето си, но това за някои от вас ще се окаже много трудна задача. Ако имате желание да си поплачите, не се въздържайте. Чистете лошата енергия от себе си, за да може чистотата и светлината отново да влязат във вас.