Близнаци Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще възникне объркване или разочарование, поради невъзможността ви да реализирате свои лични планове.
Хубавото е, че тези емоции и настроения ще отминат бързо, тъй като новите неща или ситуации ще се появят в живота ви. Те определено ще са много по-добри за вас.
Това ще се окаже най-интересната и емоционална част на седмицата: неочакваното развитие на нови неща в живота ви, за които не сте подготвени.
Тази седмица ще бъде благоприятна за работа свързана с пътуване. Възможно е благоприятно развитие на ваши професионални контакти с хора от различни населени места. Възможно е получаване на пари от друг град (държава).
Както вече споменах, тази седмица ще намери начин да ви изненада с най-различни събития, но някои от тях ще бъдат вследствие действията на човек от собственото ви семейство.
През седмицата ще ви се наложи да разговаряте по-важен въпрос с роднини или ще сте част от промяната в техния живот.
Момчетата и момичетата ще получат нужното внимание или помощ от страна на близка жена: майка, баба, по-голяма сестра и др. Ще имате възможност да си осигурите по-добри доходи чрез работа или чрез някакъв допълнителен ангажимент.
Мъжете ще имат много благоприятно време и късмет за постигане на важни резултати, за изяви в работата или в обществения живот. Предстоят ви приятни преживявания с приятели или с хора, с които имате общи интереси и цели.
Жените също ще имат много добри възможности, както за планиране на важни задачи, така и за тяхното изпълнение. Приятни изненади ви очакват! Разрешаването на някои вече възникнали неприятности в живота ви и през този месец няма да успеят да намерят своето разрешение.

 


Близнаци Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април ще ви се налага да действате много бързо и адекватно. Ще възникват неочаквани ситуации, които ще изискат от вас да вземате правилни решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Вашата интуиция сега ще бъде ваш съветник и ориентир при вземане на необходимите решения.
През тези седем дни ще мислите много сериозно и внимателно преди да вземете решение, преди да дадете обещание или преди да започнете нова дейност.
Хората могат да ви приемат за твърде консервативни, но вие всъщност ще бъдете предпазливи. Практичната ви природа ще има нужда от по-голяма яснота преди да се обвържете с нови ангажименти.
През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна върху развитието на неща, които касаят семейството ви. Благоприятно развитие ще имат планове свързани с ваши родственици, с които най-вероятно живеете заедно.
Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за друго важно семейно събитие.
Действията на млад човек могат да ви натъжат, защото ще сте наясно че той/или тя правят грешка. Вашата намеса обаче ще бъде приета недружелюбно.
Момчетата и момичетата от този зодиакален знак ще са в трудно време, когато от вас ще се изискат сложни решения, които ще изискат база от житейски опит, който вероятно все още ви липсва. През седмицата ще ви зарадват различни добри новини свързани предимно с вашето семейство или родственици.
Мъжете ще имат интересни и полезни разговори с хора отблизо и далеч. Благоприятно влияние върху мислите и действията ви ще има от страна на хора, с които имате дълготрайно познанство. През седмицата не са изключени прояви на ревност или подозрителност, които могат да помрачат вашите любовни или брачни отношения.
Жените ще търсят начини да разрешат бързо и евтино домашен или битов проблем. Ще ви затрудни избор на подарък за приятел, който ще има личен празник. Любовният ви живот и отношенията ви с приятели носят най-различни изненади и неочаквани преживявания.