Водолей Седмичен Хороскоп 3 - 9 април, 2023

През седмицата от 3 до 9 април ще се сблъскате с ината и неотстъпчивостта на дете или на млад човек от семейството ви.
През тези седем дни избягвайте негативно отношение към проблемите на хора от дома ви. Старайте се с разум, по-философски да приемате събитията от техния личен живот.
Споровете и конфликтите през тази седмица могат да се задълбочат неприятно, да доведат до припомняне на минали грешки или неприятни инциденти.
Ако вложите самоконтрол върху собствените си емоции най-вече, то тези неприятни моменти ще отшумят много бързо или въобще няма да възникнат.
През тази седмица избягвайте паника във финансовите си дела, тъй като седмицата ще има с какво да ви зарадва.
Научете се на търпение и изчаквайте естественото развитие на събитията.
През седмицата благоприятно развитие ще имат планове и действия свързани с имущество в дома, със собственост, която притежавате, или която е притежание на ваши роднини.  
Момчетата и момичетата ще имат поводи и желание да преминат през една приятна седмица, с повече развлечения, срещи или запознанства. Бъдете внимателни и се съобразявайте с обстановката в страната, където живеете.
Мъжете ще бъдат подложени на натиск от страна на приятел или роднина да вземат решение или да свършат някаква работа, за която няма да имат желание. През седмицата ще възникне много неприятен конфликт с мъж, чиито думи или обвинения ще ви наранят дълбоко емоционално. Ще се чувствате огорчени, разочаровани, но поради някаква причина и малко виновни.
Жените ще имат желание да реализират една своя идея или план, но контрола на мъж върху техните действия и решения може да се окаже сериозен проблем. През тази седмица ще ви се наложи да обърнете по-сериозно внимание на здравословното си състояние и в никой случай да не отлагате консултация с лекар или лечение.


Водолей Седмичен Хороскоп 27 март - 2 април, 2023

През седмицата от 27 март - 2 април планирайте внимателно, разумно и практично вашите задачи и планове. С предимство обърнете внимание на тези, които са важни за дома и семейството ви. Това е една благоприятна седмица за личните ви семейни дела, така че организирайте се максимално добре, за да се зарадвате с добри резултати в края на седмицата.
Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище, покупка на нов дом и други действия свързани с имоти.
Въпреки тези благоприятни тенденции, старайте се да имате разумни и реални очаквания за тази седмица. Така ще се съхраните от разочарования или негативни настроения.
Конфликтите през тази седмица могат да предизвикат различни негативни реакции от страна на други хора. За вас те могат да бъдат причина за главоболие, безсъние, проблеми с кръвното налягане, раздразнителност и др.
През тези седем дни ще възникнат неочаквани събития свързани с дете: бременност, новина за раждане на бебе, успех в някаква изява и др.
През седмицата ви предстоят интересни събирания, които ще ви срещнат със знаещи и можещи хора. Ще имате благоприятна седмица за контакти с хора, с които имате общи интереси, хобита или обществени каузи.
Момчетата и момичетата ще могат да се зарадват на добри приходи чрез работа, някаква почасова дейност или на финансова помощ от роднини. Ще очаквате помощ или съдействие при разрешаването на някои ваши лични или професионални неприятности и затруднения.
Жените ще трябва да избягват всякакви рискови действия, независимо с каква дейност са свързани. Неприятна новина може да разстрои някои от вас. Седмицата може да се запомни с една раздяла с приятел или с познат човек, поради различни житейски причини.
Мъжете ще са фокусирани върху изпълнението на определени обещания, които са получили от роднини или приятели. Това е седмица, в която по-скоро ще искате да получавате, отколкото да давате. Решението или действията на едно приятелско или роднинско семейство ще ви изненадат.