Водолей Седмичен Хороскоп 26 февруари - 3 март, 2024

През седмицата от 26 февруари до 3 март ви предстои да получите или да следите важна информация свързана с възрастни родственици. Възможно е събиране свързано с такъв човек.
През седмицата вниманието ви ще бъде насочено към събития в живота на ваши родители, баба и дядо, чичо и леля и други.
Тази седмица като цяло идва с по-активен социален живот, с повече срещи и събирания с роднини, с приятели и с хора от близо и далеч.
По-голямата динамика обаче може да провокира и по-голямо напрежение при изпълнение на ежедневните ви задачи и отговорностите, които имате в семейството си.
Тази седмица ще бъде много важен период в развитието на вашите брачни или семейни отношения, като думите ми по-скоро касаят тези, които са в процес на разпад.
Решенията, които ще вземете през тези седем дни ще бъдат окончателни и няма да могат да бъдат променени.
Особено трудно ще бъде за тези от вас, които имат брачен партньор, който винаги е контролирал отношенията ви, тъй като проявите на упорство и инат ще са много силни през тези седем дни.
През тази седмица ще се ангажирате по-сериозно или отговорно към занимания на ваши деца свързани с техни таланти, спортни заложби или с образованието им.
Момчетата и момичетата ще се наложи да разговарят сериозно по въпроси свързани с образованието или кариерата си с мъж, който може да бъде член на вашето семейство, учител, ментор или мениджър. Много важно през тази седмица ще бъде да не живеете с илюзии, да не вярвате на обещания, които някой ви дава просто за да се отърве от вас. Бъдете стъпили здраво на земята, и се научите да живеете с реалностите, в които се намирате в момента. Много събития през тази седмица ще предизвикат различни размисли у вас. Но през тези седем дни по-скоро ще наблюдавате, ще се учите и по-рядко ще вземате важни решения.
Мъжете ще се ангажират с по-отговорни задачи в работата си. Могат да възникнат нови ситуации, свързани с допълнителна работа, с неща които ще трябва да свършите в извънработно време и други. Като цяло това ще бъде интересна и продуктивна за вас седмица, стига да имате достатъчно амбиция да реализирате нещата, които животът ще ви даде. Мнозина ще запомнят седмицата с преживяване свързано с момиче или с жена от семейството или от кръга ви приятели.
Жените ще са нестабилни емоционално, вероятно поради следване на някаква невъзможна на този етап идея или мечта. В личен план също може да имате проблеми в отношенията си с вашия партньор, които допълнително да ви товарят. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви свари неподготвени, тъй като най-малко сте очаквали нещо подобно да се случи с този човек. Бъдете готови за повече задачи в дома си или за различни ангажименти с ваши роднини, които живеят в близо до вас.


Водолей Седмичен Хороскоп 19 - 25 февруари, 2024

През седмицата от 19 до 25 февруари ще ви дразнят опитите на различни хора да влияят по някакъв начин на вашите лични, домашни и професионални дела. Определено това ще се случи чрез различни срещи и разговори.
В любовта събитията ще са трудно предсказуеми, тъй като ще има различно развитие при създадени вече отношения и при такива, които ще възникнат през тези седем дни.
Седмицата носи сериозни разговори свързани с личния ви живот, но тяхната сериозност не бива да граничи с някакво драматизиране на определени думи, събития или действия.
Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще преживеете различни моменти на напрежение свързани предимно с хората, с които ще пътувате или с тези, с които ще имате някакви контакти.
Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане и вземане на решения свързани с имущество, което вие или семейството ви притежавате. Ще имате възможност да получите успокоение по неща от материален характер, които ви притесняват. Дори да възникне някакво напрежение, то ще бъде кратко, мимолетно и ще е свързано с важността на конкретната ситуация.
През тези седем дни от вас ще се изиска търпение, разбиране, а понякога и дипломатичност, когато разрешавате или действате по важни задачи, които касаят дете или млад човек от кръга ви роднини.
Използвайте благоприятните дни на тази седмица за разчистване на някои притеснения или страхове свързани с работата ви.
Като цяло през тази седмица за вас ще бъде важно да изглеждате добре, да показвате добронамереност и отзивчивост, качества, които ще ви отворят много врати.
Момчетата и момичетата ще трябва да намалят темпото, с което живяха през последните месеци. Навлизате във важно време, когато трябва внимателно да оглеждате всичко, с което се ангажирате, особено ако то е свързано с вашето учение или работа. През тази седмица лесно може да изгубите доверие, позиции, дори и лични вещи. Съумеете ли да поддържате една почти постоянна концентрация и контрол върху важните неща от живота, то положителните резултати през тази седмица ще ви очароват. Не са изключени приятни емоции в личния ви живот, където ще има повече романтика и приятни преживявания.
Мъжете ще се сблъскат с някои неочаквани ситуации свързани с темперамента на хора от семейството, на колеги, приятели или съседи. Липсата на добри маниери може да узложни една конфликтна ситуация. През тази седмица внимание ще изискат битови проблеми в дома, работа с техника, отложени досега ремонти и др. Седмицата носи преживяване свързано с жена от кръга ви роднини или приятели.
Жените ще са с по-ясно виждане на нещата от живота: отношения, работа, цели. Ще действате бързо, но не и прибързано по неща, които имат важно значение за вашето бъдеще. Предстоят ви полезни и емоционални контакти и срещи с приятели.